2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana da her seferinde beyaz ekmek yeme diyo :) zaten yemiyorum bende 10 kilo aldiktan sonra :) meyve de mevsim meyveleri yemeye calisiyorum iste cilek kiraz gibi ama asiriya kacmiyorum zaten simdi bi de almanyada virüs sorunu var salatalik domates salata yemeyin diyolar tam da mevsimi ne güzel yiyodum onlari da yiyemiyorum

ama cikolata konusunda yemiyorum dersem yalan olur dayaniyorum cünkü canim cok tatli istiyooo arada sütlü tatlilar yapmaya calisiyorum iste biraz daha az seker atiyorum icine bakalim bundan sonra da böyle hizli kilo alicak mi simdi onun yeni lakabi tosuncuk oldu babamiz öyle sesleniyoo

he he ne tatli:)bende beyaz ekmek yiyorum ama artik yemeyecegim, bu arada gunde 3 meyve ye dedi... evet yaaa o sorun burada da var, yesem mi yemesem mi karar veremiyorum

ya madem konusu gecti almanyanin en unlu cikolatalarindan biri ritter sport mu, yoksa normal bir cikolata mi? ben cok seviyorum da onu:):)

Son düzenleme:
he he ne tatli:)bende beyaz ekmek yiyorum ama artik yemeyecegim, bu arada gunde 3 meyve ye dedi... evet yaaa o sorun burada da var, yesem mi yemesem mi karar veremiyorum

canim ben yemiyorum daha dogrusu esim dolaptaki domates ve salataliklari atti ve almayi da yasakladi zaten marketlerde de kimse almayinca fiyatlarini öyle bi düsürmüler ki bi süre dikkat etmek iyi olucak sanirim ama canim istemiyo da degil hani

:) simdi gördüm yazdigini ritter sport o kadar da ünlü degil herhalde gerci cikolata almanyada meshur da degil hani :)

Son düzenleme:

burada da yesilliklerin fiyati dustu, denk mi geldi yoksa tuketilmiyor mu bilmiyorum...

hadi yaaa cikolata unlu degil mi almanya'da, ferrero,milka,ritter sport,haribo cok unlu halbuki... ben almanya 'nin cikolatalarini cok seviyorum,zaten almanya deyince aklimda araba ve cikolata canlaniyor benim:) cikolata seviyorum demissin , sen hangisinden hoslaniyorsun diye sorayim sonra kapatalim canimiz cekecek sonra:)zaten cekti bile:)

:) ünlü degil derken hani isvicre belkcika gibi cikolatasiyla ünlü bi ülke degil ama bu saydigimiz markalar zaten hemen hemen her ülkede var almanyanin cikolatasini eskiden burdan türkiyeye kilolalarca cikolata tasiyan türkler ünlü yapmis :) canim ben ne olursa yiyorum :) yazmasam iyi olucak herhalde kizicaklar yoksa bize :) özellikle bi tane var ferrero nun beyazli pakette diyim anlarsin sen kapatalim konuyu arkadaslarin canini cektirmedenn :) zaten ben simdi cikiyorum esim gelir birazdan görüsürüz sonra yine

Bizim kizimiz, tup bebek, kac kez denemeden sonra bu asamaya geldik cok sukur. Bir de iki ayri hastaneye gidiyoruz, yarinki gidecegimiz perinatalog, ona daha cok guveniyorum. Diger hastanede bebegimizin kafasi ve midesi biraz buyuk dedikleri icin paranoyak olmustuk, perinatolog olcumlerinde her organin ayni hizda buyumemesinin normal oldugunu ve degerlerin de haftasina gore normal oldugunu soylemisti. Onun icin perinatologa da devam ediyoruz, bir de 3D'de bebegimizi gormek daha zevkli oluyor. Insallah guzel sonuclarla geliriz.:13:

Kizlar aramizda ögretmen olanlari görmüstüm, yaa bizim bu dogum öncesi izinler yaniyor degilmi ( simdi 28.haftadayim. Seminerlerin son haftasinda 32 oluyor,sadece o hafta gitmicem. bi yerde okumustum: dogum öncesi yaz tatiline denk geliyorsa dogum sonrasina aktarilamiyor diye..buügn okuldaki ögretmenler olurmu öle sey fln dedi, bende size bi sorayim dedim.???

ben ogretmen degilim ama bu tarz bir sey okumustum ya memurlar.net sitesinde ya da kadinlar kulubunde...

canım ben öğretmenim. bildiğim kadarıyla yaz tatilinde zaten izinde olduğumuz için aktaramıyormuşuz.tanıdıklarımdan yazın doğum yapanlar aktaramadı hiç.
ama sanki burda aktarabiliyoruz diyenler de vardı.ne kadar doğru bilmiyorum. ilden ile değişiyor mu uygulama anlamadım bende.

kizlar doktordan geldim simdi. demin herkese cevap verdimmi unuttum umarim vermisimdir. neyse gayet iyi gecti doktor randevumuz. bebek tam gunu gunune ayni ve gunune gore butun olculeri tam olmasi gereken sayida. 1 500 kg kilosu. boy olcumu diye birsey soz konusu degil ancak haftasina gore yaklasik nasil oldugunu sorabilirsin dedi bende sordum oldukca uzun bi bebek dedi. butun organlarina bakildi yine ayrintili ultrasonda hersey cok guzel. plasentam yukarida ve pelvis kemiklerim tamamen kapali. doktor yuru kos ne istiyorsan yap dedi. kayinvalidemde aman soleme bunu onu durmadan agir kaldiriyor koca kolileri sabahtan aksama kadar kosturuyor hic oturmuyor dedi. doktorda agir kaldirmamaya calis onun disinda istedigin kadar yuru kostur sabahtan aksama kadar dedi. dogum konusunda konustuk. erken dogum tehliken yok normal dogum yapacagiz epiduralle dedi. bende epiduralin bebege bi zarari olup olmadigini sordum. hayir hicbir zarari yok. durduk yerde saatlerce sanci cekip tansiyonunun dusmesine vs de gerek yok bana birak herseyi dogum konusunda endiselenme dedi. inanilmaz rahatladim kizlar. bu arada bu doktor avrupada 3. secilen athinanin en iyi hastanesinin ve athinadaki obsestrican ve jinekoloji doktorlari kurulunun baskani. yasi ileri tecrubeli cok iyi bir doktor. simdi turkiyedeki gittigim doktorlarla kiyaslayinca soka giriyorum ben nasil gitmisim o doktorlara diyorum. bu arada bu kasilmalarla ilgili sordum kizlar. gunde 10 kere olmasi normal endise edilecek bisey yok dedi. durum bu:))bebisimiz ilk defa yuzunu gostermedi ama kiz oldugunu ilk defa bu kadar kesin gordum simdilik bole.

.
Canim masallah kizina gelisimi kilosu herseyi normal.sen yinede kendini fazla yorma Canim.

maşallah kızına ve sana

ohh canim masallah kücük prensese :) bende bugün cok kasilma yasadigim icin doktora gittim benim kizimin da boyu seninkisi gibi uzun görünüyo :) benim de dogum yapicagim klinikte bu epidural ignesini yapiyolarmis hemen bende biraz tirsiyorum ama bakalim hayirlisi neyse o olsun dikkat et kendine bu arada tebrik ederim dügün yapiyomussunuz eminim ki cok tatli bi gelin olucaksin göbisinle

bende dün tetanoz aşısının ikinci dozunu oldum ancak idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullanıyordum bununla bi ilgisi varmı bilemiyorum ama dünden beri karnımda mideme kadar uzanan bi ağrı var adet olcakmışım gibi bi ağrı ama kasıklarımda değil karnımda ..acaba normalmi böle ayağa kalktığımda dik yürüyemiyorum bu durumda olan varmı acaba??

Son düzenleme:
Günaydın Güzel Anneleeeerrr,,

Geçmiş olsun canım. Artık eskisi gibi değiliz biraz daha dikkat etmeliyiz kendimize...

Ya doğru söylüyorsun bunları ben de okudum ama benim bahsettiğim ses matkap sesi falan. Düşünsene beben tam uykuy dalacak matkap sesi başladı mı ben bile yerimden sıçrarım ayrıca toz olayı beni dha çok endişelendiriyor. 1 binanın bitmesi 1 ay sürüyor. Dün akşam gittim yöneticiyle konuşmaya ama evde yoktu

Artık çok hızlı büyümeye başlıadılar :))) Maşallah bebişine Valla ben de dua ediyorum uzun bir çocuk olsun diye. Bİzim tarafa benzerse uzun olur ama babasının tarafına benzerse kısa kalabilir. Bİr de erkek bebek, kızlarda minyonluk sorun olmaz ama erkekte kötü bence. Gerçi doktorumuz boyla ilgili hiçbirşey söylemiyor FL değerine göre sanki ne çok uzun ne çok kısa gibi. :)

Oyy oyy oyyy! 1500 kg olmuş! Maşallah Eva mina' ya Eee! anne uzun baba uzun boyu uzun olsun :)))

Bu sabah ben de adet sancısı ile uyandım resmen adet olacağım sandım ama idrara sıkışmışım lavaboya gidince ağrım geçti. Sen de idrar yolu iltihabından dolayı sürekli çiş var hissi oluyor ya ondan belki öyle bir ağrı yaşamış olabilirsin???

Günaydııınnnnnnnn

aaa ben de miyopum her yol sezeryana mı gidiyo ne? Hayırlısı olsuunn..

ahh canım geçmiş olsunn.. Yorulmamk lazım yaa.. Tembel olalımmm ne kaldı şunun şurasında..

Yaa ben günümde doğurursam 27 ağustos hepiniz doğurmulş olacaksınız herhalde.. Ben deki heyecanı düşünün artık..

Kontrolu güzel geçenn arkadaşlar maşallllahhhhhhhhhhh.. Hep böyle güzel gider inş bu süreç hepimiz için

o ne yaw...bu mu çıktı bi de :18: ...ayy benim gözler de miyop,hem de ileri baya... ben de lens kullanıyorumm...nolcek şincik... ???

kizlar ben de tam olarak bilmiyorum,
bizim sirkette bi cocugun esi dogum yapti da; son ana kadar normal dogum bekliyorduk dedi, sonra arastirdik gozleri miyop , boyle boyle sakincasi varmis, doktoruna sorduk , o da dogru dedi, sezeryana aldi dedi :-((
ben de doktora sorucam, nette de pek bisi bulamadim;
yalniz biri nette doktor sitesine sormus,
doktorda yanitlamis "herkeste yirtik olmaz, ama retina incelmeleri varsa olabilir demis; once goz doktruna gisip, incelen yerler varsa lazerle duzeltilmeli, sonra normal dogum olmali demis :44:

selam cnm hosgeldinnn
masallah cnm bi dolu sey almissiniz, gule gule kullanin herbirini de cnm
ben de bebek sekerlerini sepetimizi falan aldim da, kapi susu kaldi, onu da yakinlardan almayi dusunuyorum,
lohusa pijamasi da girlstop'da begendim ama son kararimi vermedim
bakalim

senin bebegine kim bakacak peki canim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…