sağolun kızlarr..iyiki siz varsınız.bi siz iyi anlıyosunuz beni.pepermint dün seni aradım a ma açmadın cnm.duymadın sanırım.
neyse kızlarr ben bir kaçınıza daha tel yazayım.bebk sürekli toplanıyor benim.sıkıntı geldi artık bana.bazen bebeğe bile kızıyorum sonra da üzülüyorum tabi.sanırım depresyona girdim.( bebeğin kilo almasıda azaldı 1300 civarıydı pazartesi.çiğer geliştirici iğne yaptılar.
aldım hepsi buradadan.ama gelmedi henüz.bugün gelir inş.lohus a kilodu falan da ladım tek kullanımlık.bakalım nasılmış.bugün hazırlıkları bitirmem lazım..
sağolun kızlarr..iyiki siz varsınız.bi siz iyi anlıyosunuz beni.pepermint dün seni aradım a ma açmadın cnm.duymadın sanırım.
neyse kızlarr ben bir kaçınıza daha tel yazayım.bebk sürekli toplanıyor benim.sıkıntı geldi artık bana.bazen bebeğe bile kızıyorum sonra da üzülüyorum tabi.sanırım depresyona girdim.( bebeğin kilo almasıda azaldı 1300 civarıydı pazartesi.çiğer geliştirici iğne yaptılar.
aldım hepsi buradadan.ama gelmedi henüz.bugün gelir inş.lohus a kilodu falan da ladım tek kullanımlık.bakalım nasılmış.bugün hazırlıkları bitirmem lazım..
Venüscüm;
bebişin kafası kanala mı yaklaştı senin?
Şimdi bir arkadaşımı aradım canım. Onunda 3 hafta önce bebek doğum pozisyonu almış demiş doktoru. 1-2 hafta zor dayanırsın demiş. Ama 3 hafta bitti diyor. Bebiş de gayet iyiymiş... Yatıp dinlenmiş, yerçekimi bile etkiliyormuş, sende dinlen ve moralini yüksek tut canım...
Venüscüm;
bebişin kafası kanala mı yaklaştı senin?
Şimdi bir arkadaşımı aradım canım. Onunda 3 hafta önce bebek doğum pozisyonu almış demiş doktoru. 1-2 hafta zor dayanırsın demiş. Ama 3 hafta bitti diyor. Bebiş de gayet iyiymiş... Yatıp dinlenmiş, yerçekimi bile etkiliyormuş, sende dinlen ve moralini yüksek tut canım...
gnaydın kızlar..hemen yazıp çıkıcam.dr gittik ve kötü haberlerle döndük malesef.rahim ağzı uzunluğum 7 gün içerisinde 1 cm kısalmış.3,6 cm çıktı( dr 2 haftaya dayanabilirsen ne iyi dedi.. ( çok üzüldüm ağlamaktan gözlerim şişti bend e durumlar bu malesef.kasılmalar son hız devam.ilginç olan yanı nst de ne ağrı ne kasılma çıktı.benim bebek sürekli sağ tarafıma toplanıyor ve gerdiriyor resmen karnımın şekli bozıuluyor mini bir tepecik gibi.bunu söylüyorum dra o normal diyoo yaa... bana hiç normal gibi gelmiyor.1 saatte 30 yakın toplandı çocuk..
neyse bugün bebeğin kıyafetlerini yıkıcam eşimd e ütüleyecek bakalım.çok gerginim ben..rox dalan aldık bulmuş sonunda babamız.böyle işte...
VenüsCüm dinlen bol bol benimde nişan gelmişti heryerde 2-3 günde doğum olur diyorlardı
10 gün dayandım, sadece wc ye kalk yokmu yardım edecek birileri ??
GözdeCim maşallah kızımıza bizde 1,500 kg mız kilolar aynı desene)
Ciciler alanlar güle güle kullansın...
Bende şu süslü sepet beşiklerden istiyorum ama herkes çok kullanışsız park yatak al diyorlar
oda benim hoşuma gitmiyor napcam ya
venuscum nolur isi gucu birak arastirmayi etmeyide birak cunku butun bunlar bulunur. biran once git yat dinlen. uzandigin yerden stressini dagitacak biseyler yap. agrin sizin yoksa kitap oku ne biliyim. kendini zorlama stresse girmissin bugun dogum yapacak gibi. ama birsuru kisi eminim erken dogum riski tasimistir bole ama surekli yatip dinleniyorlar. benim burdaki en yakin arkadaslarimdan biri bebek gelebilir dediler surekli yatip normal zamaninda dogurdu. ne olur stressden uzaklas yat dinlen biraz.
Canım hepimiz çok merak ettik seni gerçekten.Moralini sakın bozma cnm tamam mı? Sen rahat ol, bebişin de hisseder. Bol bol dinlen, işleri de bırak eşin annen fln yapsın, sen yattıkça bir problem olmaz diye düşünüyorum, sadece tuvalete kalk. Erken doğum tehlikesi olan nice tanıdığım vardı senin gibi aynı hatta 26. haftalardan beri yattılar, allaha şükür bekledi bebeklerde. Sen pozitif düşün canım dediğim gibi dikkat edersen doktorun dediği 2 hafta daha da uzar gibi geliyor. 3-4 hafta olur sen de hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın. Bana da yaz telini özelden, ihtiyaç anında ararız...
masallah canim seninkinede. sen kac haftaliktin?
bende sana katiliyorum canim. eger uzanir dinlenirse surekli daha bekleyebilirmis gibi geliyor. birde stress daha cok tetikliyor tabi.
evet bunlari bende merak ediyorum. ozellikle dogum geciktirici igne yapildimi?
saol cnm, ben aslında 28+6 idim ama 1 hft önde gidiyor 29+6 ultrasonda cnm
kızlar oda takımı yada tek karyola alan arkadaşlar, içine hangi yatağı alacaksınız? Ölçüleri ne olacak??
kızlar oda takımı yada tek karyola alan arkadaşlar, içine hangi yatağı alacaksınız? Ölçüleri ne olacak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?