2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay cnm ben numarani kagida yazdim; tl kaydetmedim; sonra da taniyamadim numarani (essek kafali ben )
hemen kaydediyorum cnm

cnm 1300 gr az degil, 1500-1600 olur o dogana kadar ins. o da yeter.
benim ucuz yigenlerim 1100 gr dogdular miyadinda
ignelerini de yapmislar

sakin cnm, depresif falan olma, bol bol dua et, ben de sana hep dua edicem cnm

Venüscüm;
bebişin kafası kanala mı yaklaştı senin?

Şimdi bir arkadaşımı aradım canım. Onunda 3 hafta önce bebek doğum pozisyonu almış demiş doktoru. 1-2 hafta zor dayanırsın demiş. Ama 3 hafta bitti diyor. Bebiş de gayet iyiymiş... Yatıp dinlenmiş, yerçekimi bile etkiliyormuş, sende dinlen ve moralini yüksek tut canım...

aldım hepsi buradadan.ama gelmedi henüz.bugün gelir inş.lohus a kilodu falan da ladım tek kullanımlık.bakalım nasılmış.bugün hazırlıkları bitirmem lazım..

sen isleri bitirecegim diye stres yaparsan daha kötu olmaz mi? Bebegin giysisi, bezi var mi? tamam. Gerekirse esin gider ikinci de eczaneden bir el pompasi aliverir, ya da lohusa kilodunu aliverir. Butun bunlar olmadan da bebegin yasayabilir ama sen stres yaparsan Allah korusun erken dogum ihtimalin artar. Stres en zararli sey, hicbir sey olmaycakmis gibi sen uzan, yorma kendini...

canim banada yaz numarani. bazen giremiyorum ben merak ediyorum seni. uzme kendini sadece dinlen. bu arada sana dogum geciktirici igne yaptilarmi?

aldım hepsi buradadan.ama gelmedi henüz.bugün gelir inş.lohus a kilodu falan da ladım tek kullanımlık.bakalım nasılmış.bugün hazırlıkları bitirmem lazım..

yahu hazirliklari bitiricem diye kendini yorucaksin baskasi yokmu yapsin bu isleri. hem bulunur bunlar mutlaka sen yatip dinlensene.

bende ole biliorum yercekimi bile etkiliyor eger dinlenirse birsey olmaz gibi geliyor. anlamadimki neden doktorlar bole panik ettiler

VenüsCüm dinlen bol bol benimde nişan gelmişti heryerde 2-3 günde doğum olur diyorlardı
10 gün dayandım, sadece wc ye kalk yokmu yardım edecek birileri ??

GözdeCim maşallah kızımıza bizde 1,500 kg mız kilolar aynı desene )
Ciciler alanlar güle güle kullansın...

Bende şu süslü sepet beşiklerden istiyorum ama herkes çok kullanışsız park yatak al diyorlar
oda benim hoşuma gitmiyor napcam ya

evet bende yercekimi bile etkiliyor diye biliyorum

venuscum nolur isi gucu birak arastirmayi etmeyide birak cunku butun bunlar bulunur. biran once git yat dinlen. uzandigin yerden stressini dagitacak biseyler yap. agrin sizin yoksa kitap oku ne biliyim. kendini zorlama stresse girmissin bugun dogum yapacak gibi. ama birsuru kisi eminim erken dogum riski tasimistir bole ama surekli yatip dinleniyorlar. benim burdaki en yakin arkadaslarimdan biri bebek gelebilir dediler surekli yatip normal zamaninda dogurdu. ne olur stressden uzaklas yat dinlen biraz.

Canım hepimiz çok merak ettik seni gerçekten.Moralini sakın bozma cnm tamam mı? Sen rahat ol, bebişin de hisseder. Bol bol dinlen, işleri de bırak eşin annen fln yapsın, sen yattıkça bir problem olmaz diye düşünüyorum, sadece tuvalete kalk. Erken doğum tehlikesi olan nice tanıdığım vardı senin gibi aynı hatta 26. haftalardan beri yattılar, allaha şükür bekledi bebeklerde. Sen pozitif düşün canım dediğim gibi dikkat edersen doktorun dediği 2 hafta daha da uzar gibi geliyor. 3-4 hafta olur sen de hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın. Bana da yaz telini özelden, ihtiyaç anında ararız...

masallah canim seninkinede. sen kac haftaliktin?

venus, kizlar cok hakli,
hadi mars mars yataga

daha zamanin var senin; ablan annen biri gelir, bir canta hazirlayiverir sana; gerisi de muhim degil cnm,
ohooo tirnak makasina kadar dusunme sen simdi lutfen

eyeszayin dedigi gibi, bezi giysisi olsun yeter,

ayy kızlar üst yönetimden aradılar korkarak gittim ne olucaksa sanki tedirgin tedirgin ingilizce çeviri yapılması gereken bi komisyonunda görev almakla ilgiliymiş.. ayyy oğluşum kurtardı beni sağolsun..sizin mazeretiniz var görevlendirme vermeyelim dediler.. iş yoğunluğu olursa yardımcı olursunuz dediler..

kızlar yormayınnnn kendinizi.. özellikle venüscümmm güzelce dinlenelimmmm bi daha bu kadar dinlenicek zamanı bulamayız..herşey hallolur yardım alıcaz çaresi yokk..

bende sana katiliyorum canim. eger uzanir dinlenirse surekli daha bekleyebilirmis gibi geliyor. birde stress daha cok tetikliyor tabi.

evet bunlari bende merak ediyorum. ozellikle dogum geciktirici igne yapildimi?

herkese merhaba
venüscüm hiç üzülme benim eşim 29yaşında ve 7aylık dünyaya gelmiş.düşün 29sene öncesinin teknolojisinde ne ciğer geliştirici iğne ne bişey varken eşim yaşamış.dua et biz de dua ediyoruz.kötü hiçbişey getirme aklına.
sana tavsiyem bir başka doktora daha görünmen.
iş güç yapma sakın ayağa kalkmamaya çalış

saol cnm, ben aslında 28+6 idim ama 1 hft önde gidiyor 29+6 ultrasonda cnm

benimki de bir hafta daha buyuk ama bu erken dogacagi ya da daha cok gelistigi anlamina degil, normalden kilolu oldugu anlamina geliyormus sekerli hicbir sey yeme dediler, bebegin buyuk olursa da ona yararli seyler sayesinde buyusun dediler...

günaydın kızlar...raporumun son gününde tembellik hat safhadaa gene...yuvarlanıp duruyorum yatakta...kuzum da uyutmuyor pek ama vücut bi mayışık sormayın..ilk günlerdeki gibi uyumak istiyorum paso...
venus43 canım şu an sadece yatıp dinlenmen,stres olmaman,bebişine pozitif enerji göndermen gerekiyor...nolur bizi üzüme...hadi doğru marş marş yatağaaaaaa!! bebişini sağlıkla ve gününde kucağına alacaksın canımcım...yeter ki yat ve dinlen nolurrrrrrrrrr

kızlar oda takımı yada tek karyola alan arkadaşlar, içine hangi yatağı alacaksınız? Ölçüleri ne olacak??

kızlar oda takımı yada tek karyola alan arkadaşlar, içine hangi yatağı alacaksınız? Ölçüleri ne olacak??

sunger gibi bir seyler dusunuyordum, bebek magazalarinda da hep o tarz seyler göruyordum cunku ama gecen gun internette bir markanin yataginin icinde yaylar falan oldugunu gördum, bir kac tabakadan olusuyordu pahali da bir markaydi... Acikcasi bilmiyorum hangisi daha dogru, hicbir fikrim yok

Günaydın herkese...
Venus canım bütün arkadaşların dediği gibi yat dinlen lütfen. strese de girme.bebişin zamanında ve sağlıkla gelecek inşallah. dualarım seninle canım.

Kızlar dün konuşulmuş heralde ama tam olarak sorayım şu doğum izni için 32. hafta raporu 32+0 da mı alınacak, bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…