sağol canım amin cümlemiz evet yaradan böyle istedi elhamdülillah metanetimi hayretle izlemekteyim ben çerkezdeyim malesef 3doktor değiştim kürtajı 4.doktor yaptı çok vurdum duymaz ve ilgisizlerdi transferimi yaptığım doktorda işi bitene kadardı zaten ve istanbuldaydı bana devam etmekte olduğum doktor tak diye kalbi durmuş dedi 1veya 2gün olmuş dedi kürtajı yapan dr 12. haftada olması gerekli ama 01 haftada gelişimini durdurmuş sunni sancı verdi dil altı falan sonra acı son otopsi istedi eşim sonucu aldık hiç bi sorun yokmuş oğluşumda tamamen tesadüf demiş doktor.
Nilu nerelerdesin???İyi misin??
Arkadaslar Merhaba,
Bu topigi simdi farkettim, umarim hepimiz saglikla bebeklerimize kavusuruz. Biz de 4'lu testi yaptirdik ama sonucunu halen ogrenmedik beklemedeyiz. Kilo alma ile yazdiklarinizi biraz okudum, ben de 7 kilo aldim benimki de biraz fazla!
Sulekaratas, cok buyuk sabir diliyorum, bu kadar ugrasdan sonra cok zor, seni cok iyi anliyorum, eminim buradaki herkes cok iyi anliyordur. Umarim kisa surede toparlanirsin.
Hepimize saglikli gebelikler diliyorum.
3ayda 14kilooo
çok ama nasıl dr.un bişey demez yorum yapmaz bu konuya tuhaff
nekadar zayıfta olsan bukadar kilo alınışı pek normal olmamış
ŞULEKARATAŞ RABBİM sabır versin sana ne yazacağımı bilemedim inşalalh bundan sonraki denemende meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin RABBİM. [/FONT][/I][/B]
nilu cnm geçmiş olsun tatlım,şimdi daha iyisin sanıyorum kendine dikkat et,inş bu son baş ağrın olur ve sorunsuz devam eder hamileliğin cnm,aksiliklerden sende bende hamileliğimizi anlayamadık valla
Nilu, tesekkur ederim, Hosbulduk!
Basagrisi hamilelikle birlikte bende de basladi daha dogrusu tansiyonum normalden yuksek olmaya basladi, o yuzden de ilk 3 ay cok agri cektim. Simdi ara ara yine oluyor, sonunda digital tansiyon aleti aldim cunku tansiyonun 13"u gecmemesi gerekiyormus. Bir de sinuzit problemlerim artti, o zaman gozumun arkasi, yanaklarim, basim, hatta disetlerim bile agriyor. Onun icin de KBB doktoruna gittim, burun icin okyanus spreyi ve viks bugusu yapmami onerdi, yapiyorum, ise yariyor.
anladım cnm derdini veren rabbiim sabrını da verecek tabiki.
haklısınn bazı doktorlarr çok duyarsızz rabbim kalplarine merhamet versin.
evet bencede doktorlar hemen 1 ayda 1 kontrol diyorlarr ama bencede 15 günde 1 olması lazım ben bu hafta 15.haftamdayımm ama hala 15 de bi gidiyodum bu gitiiğimde ayda 1 de dönsemmi diyodum ama bundan sonra yine dönemicemm sanırımm raabbim hrkezin bebişlerini korusunn tekrarr çok geçmişş olsun cnm en yakın zmanda tekrar güzell hbr lerini almak bizii çok mutlu edecek.
Arkadaslar Merhaba,
Bu topigi simdi farkettim, umarim hepimiz saglikla bebeklerimize kavusuruz. Biz de 4'lu testi yaptirdik ama sonucunu halen ogrenmedik beklemedeyiz. Kilo alma ile yazdiklarinizi biraz okudum, ben de 7 kilo aldim benimki de biraz fazla!
Sulekaratas, cok buyuk sabir diliyorum, bu kadar ugrasdan sonra cok zor, seni cok iyi anliyorum, eminim buradaki herkes cok iyi anliyordur. Umarim kisa surede toparlanirsin.
Hepimize saglikli gebelikler diliyorum.
Canım merhaba pazar günü sabah saat 4 te migrenim tuttu dün akşam gece 22:00 da kesildi ağrılarım ama ölüyorum sandım kulağım gözüm çıkacak zannettim bugün daha iyiyim ama baş ağrım hala var sen nasılsın?
ben de ilk tedavimde almıştım kiloları 72 ile başladım ama kusmaktan zayıfladım ama 2 haftadır iştahım iyi 1-2 kilo arası aldım galiba ama bana vitaminler de kilo aldırıyor gibi geldi. hedefim 10 kilo ile bitirmekarkadaslar bende tedavilerden dolayı 80 kilo basladım hamilelige su anda 17+1 im ve 100gr bile almadım doktorum cok memnun oldu ve bir ay sonra gittigimde 1kg alabilirsin dedi, bende merak ettim benim kilo almamam bebegin gelisimini etkilermi diye oda hayır ilgisi yok bebek senin depolarından kullanıyo sende zaten bütün vitaminlerini alıyosun ilaclarla dedi. Bende kilo almadıgım icin memnunum tabiki. İnşallah hamileliğim boyunca almam gereken en az kiloyla doguma giderim. Tabi önemli olan bebeklerin durumu kilo cok önemli degil.Ama dikkatte etmemiz gerekiyo. Doktorum bana gereksiz kalori dedigimiz seyleri yeme dedi tatlı hamurisi gibi seyler dedi bende normalde cok tatlı severdim simdi canım hic tatlı istemiyo. bi sarmısaklı yogurtlu makarna bi portakal bide tursu. Onlarıda cok yememeye calısıyorum. Kilo yapmasın diye ama portakalı sıkıp hergün suyunu iciyorum. Esim aburcuburkolik diyebilirim ama ben yemiyorum belki canım isterse bir parca alıyorum dahada yemiyorum sonucta onların bebege bi faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?