benımde sınuzıtlerım azdı.acayıp bı agrı anlatılacak gıbı degıl..bende okyonus spreyının baya faydasını gordum..en azından akmaya basladı bıraz rahatladım.
arkadaslar ben 17 haftalık hamileyim c.tesi gün 3lü taramayı yaptırdık ölcümleri yapıldı hersey normal göründü kanı yarın vericem. Doktor bana 19. haftada gel ayrıntılı ultrasonla bakıcam dedi bu 4lü test dediginiz bumu acaba anlayamadım ben. kanda vermissiniz? Bide 19. haftada drum bakıcak ondan 2 hafta sonrada yani 21. haftada baska bi dr göndercekmis öyle söyledi.sizin doktorlarınız nasıl bi sürec izliyo paylasırmısınız benimle?
kızlar bugün doktora gidiyorum uamrım bebişim iyidir belki cinsiyet de öğrenirim hadi hayırlısı sağlıklı olsun da.
kızlar bugün doktora gidiyorum uamrım bebişim iyidir belki cinsiyet de öğrenirim hadi hayırlısı sağlıklı olsun da.
Canım merhaba pazar günü sabah saat 4 te migrenim tuttu dün akşam gece 22:00 da kesildi ağrılarım ama ölüyorum sandım kulağım gözüm çıkacak zannettim bugün daha iyiyim ama baş ağrım hala var sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım bende gideyim o zaman kbb uzmanına bakalım ne diyecek.Sanada geçmiş olsun.Nilu, tesekkur ederim, Hosbulduk!
Basagrisi hamilelikle birlikte bende de basladi daha dogrusu tansiyonum normalden yuksek olmaya basladi, o yuzden de ilk 3 ay cok agri cektim. Simdi ara ara yine oluyor, sonunda digital tansiyon aleti aldim cunku tansiyonun 13"u gecmemesi gerekiyormus. Bir de sinuzit problemlerim artti, o zaman gozumun arkasi, yanaklarim, basim, hatta disetlerim bile agriyor. Onun icin de KBB doktoruna gittim, burun icin okyanus spreyi ve viks bugusu yapmami onerdi, yapiyorum, ise yariyor.
Canım ben 3 ay diye biliyorum ama en iyisini doktorun bilir.RABBİM yardımcın olsun tekrar.bu durumda bişey denemediğini biliyorum canım amin inşallah umutla ve kararsızlıkla bekliyorum nekedar ara vermek gerekir bilemiyorum.
İnşallah canım iyi çıkar ne zaman çıkacakmış sonuçların?Güzel düşün canım sakın kötü düşünme her iyi olcak benim bebişler en son gördüğümde iyilerdi martın sonunda tekrar gideceğim.Kendine dikkat et canım.Dün kontrolüm vardı..Dörtlü test için kan verdim..Cuma alıcam sonucuçç..Baş ağrısı çok fena...Bol su içmekten başka çare yok..Nilu dua et şu sonuçlrım ii çıksın..Uykularım kaçıyo..Senin bebişler nasıl...
İnşallah güzel haberlerle gelirisn canım RABBİM yardımcın olsun.kızlar bugün doktora gidiyorum uamrım bebişim iyidir belki cinsiyet de öğrenirim hadi hayırlısı sağlıklı olsun da.
canım çok geçmiş olsun bende geçen gün yaşadım baş ağrısı tansiyonuma baktırdım iyiydi ..çok garip bian tamamen geçiyo 3 dakika sonra başlıyodu minoset iç dedi dr biraz rahatlattı.ama çok kötüydü neyse geçti.
senin cinsiyetler nezaman belli olucak.
merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış
Sirine, senin de kiz bebegin oalcak sanirim caninin cektigi seyleri dusununce benim durumuma cok benziyor. Ben elma yer gibi limon yiyorum.
4'lu test 16-18.haftalar arasi yapiliyor. Ayrintili ultrason bundan farkli bir sey. Bebegin tum organ olcumleri yapilacak cok onemli, bizim de Pazartesi gunu yapilacak umarim hersey yolundadir.
ben de ilk tedavimde almıştım kiloları 72 ile başladım ama kusmaktan zayıfladım ama 2 haftadır iştahım iyi 1-2 kilo arası aldım galiba ama bana vitaminler de kilo aldırıyor gibi geldi. hedefim 10 kilo ile bitirmek
Canım merhaba pazar günü sabah saat 4 te migrenim tuttu dün akşam gece 22:00 da kesildi ağrılarım ama ölüyorum sandım kulağım gözüm çıkacak zannettim bugün daha iyiyim ama baş ağrım hala var sen nasılsın?
ecrin38, merhaba,asagida ismini goruyorum.
mrb kızlarr dün kontrolüm vardıı oğluşumm çok şükürr çokk iyyiimişş teyzelerii güzel hbr lerle döndük
ama bakıyorumda 3 lü test 4 lü testler yapılmaya başlanmışş benim doktorumm gerek yok dedii biz herşeyini burda kontroll ediyoruz zatenn onlar çok gereksiz deedii 2li önemliydi oda iyi dedii neden tüm doktorlar istiyor ozman anlayamadımm:44:
bide 5 ayımdan sonra doktorumu değiştirmekk zorunda kalıcammçünkü doğum fiyatını sordum kulaklarıma inanmadımm umarım doktor değişikliğinden dolayı bi sorun yaşamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?