2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Sirine, senin de kiz bebegin oalcak sanirim caninin cektigi seyleri dusununce benim durumuma cok benziyor. Ben elma yer gibi limon yiyorum.
4'lu test 16-18.haftalar arasi yapiliyor. Ayrintili ultrason bundan farkli bir sey. Bebegin tum organ olcumleri yapilacak cok onemli, bizim de Pazartesi gunu yapilacak umarim hersey yolundadir.

kızlar bugün doktora gidiyorum uamrım bebişim iyidir belki cinsiyet de öğrenirim hadi hayırlısı sağlıklı olsun da.

Gitmeden once tatli bir seyler ye mutlaka yada meyvesuyu ic. Bebeginin pozisyonu uygun degilse ultrason esnasinda oksurmeye calis, faydasi oluyor ve yaninda yine seker cikolata bulundur, umarim cinsiyetini ogrenirsiniz. Bu yil " kiz bebek" yogunlukta gorunuyor.

kızlar bugün doktora gidiyorum uamrım bebişim iyidir belki cinsiyet de öğrenirim hadi hayırlısı sağlıklı olsun da.

Gitmeden once tatli bir seyler ye mutlaka yada meyvesuyu ic. Bebeginin pozisyonu uygun degilse ultrason esnasinda oksurmeye calis, faydasi oluyor ve yaninda yine seker cikolata bulundur, umarim cinsiyetini ogrenirsiniz. Bu yil " kiz bebek" yogunlukta gorunuyor.

canım çok geçmiş olsun bende geçen gün yaşadım baş ağrısı tansiyonuma baktırdım iyiydi ..çok garip bian tamamen geçiyo 3 dakika sonra başlıyodu minoset iç dedi dr biraz rahatlattı.ama çok kötüydü neyse geçti.
senin cinsiyetler nezaman belli olucak.

ay canımm inşallah sağlıklı olsunlarda...bende çok merak ettim hemen haber ver bize.senin neden cinsiyeti öğrenmen uzun sürdü.ben bugün 13+2 oldum bi gidip baktırıyım diyorum merak ediyorum çok ama heralda daha belli olmaz.

Teşekkür ederim canım bende gideyim o zaman kbb uzmanına bakalım ne diyecek.Sanada geçmiş olsun.
bu durumda bişey denemediğini biliyorum canım amin inşallah umutla ve kararsızlıkla bekliyorum nekedar ara vermek gerekir bilemiyorum.
Canım ben 3 ay diye biliyorum ama en iyisini doktorun bilir.RABBİM yardımcın olsun tekrar. İnşallah canım iyi çıkar ne zaman çıkacakmış sonuçların?Güzel düşün canım sakın kötü düşünme her iyi olcak benim bebişler en son gördüğümde iyilerdi martın sonunda tekrar gideceğim.Kendine dikkat et canım.
İnşallah güzel haberlerle gelirisn canım RABBİM yardımcın olsun.
Canım sağol benim migrenim yoktu tüp bebek tedavisine başladığım zamandan kaldı doktorumda kullandığın ilaçların yan etkileri dedi bende parol içtim ama fayda etmiyoki başımı duvarlara vuracaktım düşün artık öyele kötüydü.Bebişlerin cinsiyetini martın sonunda gittiğimde öğreneceğim bakalım gösterceklermi.Sanada geçmiş olsun canım.

Evet canım kız olacakmış inşallah sağlıklı olsunda tek istegimiz o. Ben 2li test yaptırmıstım gecen ay herşey güzel cıktı gectigimiz c.tesi gün 3lü test yaptırdım kolunu bacagını falan ölctü kan verdim. Dr bisey cıkmaz gelisimi güzel dedi. İki hafta sonra ayrıntılı ult. geliceksin dedi. Gittigimde 19 haftalık olacagım. Ama 4lü testten hic bahsetmedi.

canım bende öyle iştah falan yok 3. aya kadar sabah kahvaltısı sonrası mide bulantısı baslıyodu aksam yemegine kadar yani ben hala ögle yemeklerini yiyemiyorum.Ama suanda mide bulantım hic yok çok sükür ben fazla cekmedim. Kusma hic olmadı zaten. simdi alıskanlıktan ögle yemeklerini gecistiriyorum bunun etkisi vardır diye düsünüyorum. İlac olarak ben suanda günde 1corasprin +1 elevit+1omega3+1 tanede içinde kalsiyum-cinko-magnezyum falan olan bi ilac var ondan iciyorum. onlarda suanda kilo aldırmadılar.

Slm kızlar nasılsınız? Benim bu ara yine sınavlarım var çok giremiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir benim de kontrolüm vardı bebeğim iyiymiş 3 lü test verdik bebeğim erkekmiş rabbim hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kendinize ve bebişlere iyi bakın:79::79::79:

cnm bugün okudum yazını çok geçmiş olsunn
ben uzun zamandır migren ağrılarıyla boğuşuyorumm bazen felç gelicek sanıyorum okadar şiddetli geçiriyorummm araştırdım çok ama şu anda yapacak hiçbişey yok maalesef bi doktorun önerdiğini diğeri önermiyorr oyüzden elim kolum bağlı çeken bi,lir bu ağrıryıı rabbim sabır versin umarımm haftalarımız geçtikçe ağrılarımızda geçerr.

mrb kızlarr dün kontrolüm vardıı oğluşumm çok şükürr çokk iyyiimişş teyzelerii güzel hbr lerle döndük
ama bakıyorumda 3 lü test 4 lü testler yapılmaya başlanmışş benim doktorumm gerek yok dedii biz herşeyini burda kontroll ediyoruz zatenn onlar çok gereksiz deedii 2li önemliydi oda iyi dedii neden tüm doktorlar istiyor ozman anlayamadımm:44:
bide 5 ayımdan sonra doktorumu değiştirmekk zorunda kalıcamm çünkü doğum fiyatını sordum kulaklarıma inanmadımm umarım doktor değişikliğinden dolayı bi sorun yaşamam.

oh oh ne güzel güzel hbrlerle dönmüşsün cnm..
2li testten sonra bazen 3lüye gerek duyulmayabiliyo ama 4lüyü her dr yaptırıyo diye biliyorum
anne adayı istemezse hiçbiri yapılamayabiliyo...
senide meraklandırmak istemem ama 2lisi iyi çıkıp 3lüde veya 4lüde sorun çıkan arkadaşlarımızda var...
yaptırıp yaptırmamak sana bağlı cnm...
bazı hastanelerde doğum fiyatları uçuk fiyatlar olabiliyo ama sana altından odalarda sunmuyolar sonuçta bencede çok gereksiz geliyo...

Arkadaşlar dörtlü testte fazldan spida bfida gibi bi hastalık var..Ona da bakıyolar..Allah evlerden uzak etsin ama nasıl olsa kan veriyosunuz dörtlü istayin..Fiyat farkı da yok..Ben 70 e yaptırdım..Hem de özel bi lab.da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…