oh oh ne güzel güzel hbrlerle dönmüşsün cnm..
2li testten sonra bazen 3lüye gerek duyulmayabiliyo ama 4lüyü her dr yaptırıyo diye biliyorum
anne adayı istemezse hiçbiri yapılamayabiliyo...
senide meraklandırmak istemem ama 2lisi iyi çıkıp 3lüde veya 4lüde sorun çıkan arkadaşlarımızda var...
yaptırıp yaptırmamak sana bağlı cnm...
bazı hastanelerde doğum fiyatları uçuk fiyatlar olabiliyo ama sana altından odalarda sunmuyolar sonuçta bencede çok gereksiz geliyo...
cnm bugün okudum yazını çok geçmiş olsunn
ben uzun zamandır migren ağrılarıyla boğuşuyorumm bazen felç gelicek sanıyorum okadar şiddetli geçiriyorummm araştırdım çok ama şu anda yapacak hiçbişey yok maalesef bi doktorun önerdiğini diğeri önermiyorr oyüzden elim kolum bağlı çeken bi,lir bu ağrıryıı rabbim sabır versin umarımm haftalarımız geçtikçe ağrılarımızda geçerr.
nilucum mrb cnm nasılsın,kanaman nasıl durmuştur inş...
ben iyiyim bugün çok uyumuşum havanın kapalı olmasından sebep geç kahvaltı yaptım şimdide geçtim pc ye topikleri dolaşayım sonrada kuran okuyacağım mübarek cuma günü Allah kabul ederse ...
ben 2 gündür sanki içimde bişiler kıpırdıyo gibi bişiler hissediyorum ama bebişmidir tam kestiremiyorumda
Afiyet olsun kuzucum iyi yapmışsın ne güzel uyumuşsun keyfini çıkar mercimek olunca bir tarafımıza jet motoru takacağız ben çok uyuyamıyorum kuzum geceleri mercimekler çift olunca bende sürekli tuvalete kalkıyorum dönüp duruyorum yatağın içinde.RABBİM okuduğun duaları kabul etsin canım ben şimdiden AMİNNN diyorum.Bebişin kıpırdaması gaz sancısı gibi olurda diyorlar ama bende tam olarak bilmiyorum canım.Kanamamda bir kesiliyo bir başlıyo artık çok yoğun olmadığı sürece kafama takmıyorum bunla yaşamayı öğrendim kuzucum.
slm kızlarrrr
nasılsınızzzzzz
sağol canım hayırlısı olsun hepimiz için yarın randevum var bakalım doktor 3lü yapacak mıZeynepela, Sirenetugba, sizin bebekler de kizmis!!! Bu yil daha cok " Kiz bebek" duyuyorum. Saglikla, hayirla gelsinler. :13:
mrb kızlar cuma günü kaltım çok sancım vardı o anda bişe hissettim bi baktım 1 damla da olsa kan beynim den vurulmuşa döndüm başladım ağlamaya hemen eşim le merkezee gittikk çok şükür bebiş iyi içerden bir kanama yok dedi doktor rahim kasılmalarından olabilirr bi sorun yok dedi amaa yinede 3 gün pronex verdi tedbir amaçlı ama muayeneye kadar benim ömrümden ömür gitti
ama o 1 damladan sonra bidaha gelmedii bu sitresle bu 5 ayy uff ne zormuşş kanması olanlarıı düşündümm rabbim size sabır versinn ama niye oluyor bunlarr doktorda tam anlamış gibi değil.
zarp deniz teşekkür edrimm cnm evet bu acıyı çekenn anlar ama çok şükür bu 1 hafta daha rahattımm umarım böle devam eder seninkide azalır
nilucum sağol cnm ne yapalımm çekicez biraz sen dene bakalımm işe yararsa mutlaka yaz bende deniyim.
mrb kızlar cuma günü kaltım çok sancım vardı o anda bişe hissettim bi baktım 1 damla da olsa kan beynim den vurulmuşa döndüm başladım ağlamaya hemen eşim le merkezee gittikk çok şükür bebiş iyi içerden bir kanama yok dedi doktor rahim kasılmalarından olabilirr bi sorun yok dedi amaa yinede 3 gün pronex verdi tedbir amaçlı ama muayeneye kadar benim ömrümden ömür gitti
ama o 1 damladan sonra bidaha gelmedii bu sitresle bu 5 ayy uff ne zormuşş kanması olanlarıı düşündümm rabbim size sabır versinn ama niye oluyor bunlarr doktorda tam anlamış gibi değil.
zarp deniz teşekkür edrimm cnm evet bu acıyı çekenn anlar ama çok şükür bu 1 hafta daha rahattımm umarım böle devam eder seninkide azalır
nilucum sağol cnm ne yapalımm çekicez biraz sen dene bakalımm işe yararsa mutlaka yaz bende deniyim.
ahh cnm sen bi damladan bahsediyosun ben 2 defa tuvalete oturduğumda çeşme gibi aktığını biliyorum
çok kötü bi durum psikolojim hala düzelmedi
inş hiç kimse bi kanama geçirmeden doğumlarımız nasip olur...
canım aman bebek iyi olsun da için rahat olsun geçer ama sakın yorma kendini dinlen
amin cnm ya evet gerçekten çok zor hala her dakka tuvalete gidip bişe varmı diye bakıyorum peki senin neden olmuş doktor ne açıklama yaptıı
cnm benim bebeğin eşi yani plasenta rahm ağzına yakınmış yakın oluncada kılcal damar çatlaması yapıyomuş ve kanamaya sebep oluyomuş dr un açıklaması böyle...
sorma şimdi hamilelikten sebep akıntı oluyo ya altımda ıslaklık hissetsem dua ede ede lavaboya giyorum kanama olmasın diye...bebeğin eşi yukarı çıktı benim ama yinede korkularla yaşıyorum..
inş bidaha ne sende ne bende nede bi başkasında olmaz...
bebişlerimizede bravodaha şimdiden mücedele ediyolar
çok şükürr canım yaaaZambak, gozunuzaydin, 3 ayi doldurmussunuz, artik biraz daha rahat nefes alabilirsiniz.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?