2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Slm günaydınn kızlarr
nasılsınızz siz ve bebişlerrr
perşembe dr. randevumm varrrr
sabırsızlanıyorummm bebişimi görmek içinnn

ECRİNCİM geçmiş olsun canım kanamayı görünce aklından neler geçirdiğini tahmin edebiliyorum inşallah tekrar kanaman olmaz canım.Kendine dikkat et.

ZARPDENİZ bebişlerin cinsiyetini sormuşsun daha belli değil cumartesi günü gittiğimde bakalım öğrenebilecekmiyim bende çok merek ediyorum.

ZAMBAKCIM perşembe günü kontrolün varmış az kalmış bakalım senin mercimek ne kdar büyümüş.

hu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi ,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....

Hoşgeldin kuzum şükür meleğin iyiymiş maşallah RABBİM nazarlardan saklasın.

SAGOL CANIMM EVET AZKALDII GÖRÜCEMMM MİNİGİİ
CUMARTESİDE SEN GÖRECEKSİN YARAMAZLARI DEMEKKİİİ

BAAKKK SENNNN ŞU YARAMAZAAAA
NE HAREKETLER YAPMIŞŞ SİZEEEE

Hoşgeldin kuzum şükür meleğin iyiymiş maşallah RABBİM nazarlardan saklasın.
sğl cnm amin..Allahım hepimizin meleklerini korusun inş...sen nasılsın...
SAGOL CANIMM EVET AZKALDII GÖRÜCEMMM MİNİGİİ
CUMARTESİDE SEN GÖRECEKSİN YARAMAZLARI DEMEKKİİİ

BAAKKK SENNNN ŞU YARAMAZAAAA
NE HAREKETLER YAPMIŞŞ SİZEEEE

hiç sorma teyzesi maşallahı vardı bugün..
nazar deymesin kuzuma

anladım cnm en azından mantıklı bir açıklaması varmış ve çok şükür sorun çözülmüşş
amin cnm amin rabbimm kimseyee yaşatmasınnn

herzaman seninle cnm test sonuçlarının güzel çıkmasına inan çok sevindimm rabbim sonuına kadar böle güzel devam etmesini nasip etsin
nilucum sağol cnm benii anlayacağına eminimm çünküü sende aynı şeyeleriii yaşadın umarım hiçbirimiz bidaha yaşamayızz bebeğime bişey oldu diye okadar korktum okadar ağladımkii rabbim bu duyguyu kimseye yaşatmasın
zambakcım sağol arkadaşım ii dileklerin içinn.

ecrin amin cnm çok sğl..

Gözün aydın canım...Benimde ii çıktı çok şükür...Darısı ayrıntılı ultrasona....

herzamanseninle ben iyiyim şükür bebişlerde iyidir kuzum cumartesi gününü bekliyorum bekliyorum benin bebişler çift olunca bize ikili ve üçlü test yapmadıalr sizin gibi kan sonuçları karışabilir diye doktorum bebişler sağlıklı dedi ama yinede aklım kalmasn diye Ankarada Eyüp Ekici var işinin uzmanı ultrasoncu bebişin burnundan sakat olup olmadığını söylüyo kuzum bide randevu almak çok zor sürekli ful maşallah gidebilirsem cumartesi günü sonuçları öğreneceğim işte.Kendine dikkat et canım.

evet cnm ikizlerde değer karıştığı için yapılmıyomuş...inş güzel bi cumartesi günü olur senin için cnm benim..sende kendine dikkat et cnm..

günaydın güzel anneler nasılsınız? testleri iyi çıkanlara çok sevindim darısı bana 3lü testim haftaya çıkıcak hadi hayırlısı olsun.

günaydın kızlar herkes iyi bende geçen dr gittim aslında salı günü gidicem ama:)) cinsiyeti için kıza benziyo dedi yinede kaptırma değişebilirde dediler bakalım hayırlısı......4 gündür deli kabız oldum resmen hayatım alt üst oldu:)))lavman tarzı şeyler veriyolarmı bilen var mı:???????????

arkadaşlar ben 3lü testi yaptırdım dr bu c.tesi gittigimde ayrıntılı ult. bakıcaz dedi ama ben 4lü testi hic duymamıstım o nasıl bisey oluyo yaptıran arkadaslar acıklayabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…