ben de bu akıntıdan dolayı bakerken korkuyorum çamaşırıma şu zamanlar hemen geçse kavuşsak yavrularımıza
hu huu
slm kızlarr ben geldim
4lü test sonucum çok güzel çıkmış şükürler olsunki...
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....
SAGOL CANIMM EVET AZKALDII GÖRÜCEMMM MİNİGİİECRİNCİM geçmiş olsun canım kanamayı görünce aklından neler geçirdiğini tahmin edebiliyorum inşallah tekrar kanaman olmaz canım.Kendine dikkat et.
ZARPDENİZ bebişlerin cinsiyetini sormuşsun daha belli değil cumartesi günü gittiğimde bakalım öğrenebilecekmiyim bende çok merek ediyorum.
ZAMBAKCIM perşembe günü kontrolün varmış az kalmış bakalım senin mercimek ne kdar büyümüş.
hu huu
slm kızlarr ben geldim
muayenede oldum bebişim o kadar güzel pozlar verdiki anlatamam bi ara yüzünü kapattı,daha sonra bacak bacak üztüne atıp kalçasını gösterdi,daha sonra dört el parmağını gösterdi 4 aylık oldu anne der gibi,ayak tabanını gözterdi gıdıklayasım geldi valla bugün çok şekerdi minik meleğim...211 gr olmuş bebişimiz...daha sonrada 20 haftada gel detaylıya bakalım dedi aynen böyle kızlar....
sğl cnm amin..Allahım hepimizin meleklerini korusun inş...sen nasılsın...Hoşgeldin kuzum şükür meleğin iyiymiş maşallah RABBİM nazarlardan saklasın.
SAGOL CANIMM EVET AZKALDII GÖRÜCEMMM MİNİGİİ
CUMARTESİDE SEN GÖRECEKSİN YARAMAZLARI DEMEKKİİİ
BAAKKK SENNNN ŞU YARAMAZAAAA
NE HAREKETLER YAPMIŞŞ SİZEEEE
cnm benim bebeğin eşi yani plasenta rahm ağzına yakınmış yakın oluncada kılcal damar çatlaması yapıyomuş ve kanamaya sebep oluyomuş dr un açıklaması böyle...
sorma şimdi hamilelikten sebep akıntı oluyo ya altımda ıslaklık hissetsem dua ede ede lavaboya giyorum kanama olmasın diye...bebeğin eşi yukarı çıktı benim ama yinede korkularla yaşıyorum..
inş bidaha ne sende ne bende nede bi başkasında olmaz...
bebişlerimizede bravodaha şimdiden mücedele ediyolar
herzaman seninle cnm test sonuçlarının güzel çıkmasına inan çok sevindimm rabbim sonuına kadar böle güzel devam etmesini nasip etsin
nilucum sağol cnm benii anlayacağına eminimm çünküü sende aynı şeyeleriii yaşadın umarım hiçbirimiz bidaha yaşamayızz bebeğime bişey oldu diye okadar korktum okadar ağladımkii rabbim bu duyguyu kimseye yaşatmasın
zambakcım sağol arkadaşım ii dileklerin içinn.
hu huu
slm kızlarr ben geldim
Gözün aydın canım...Benimde ii çıktı çok şükür...Darısı ayrıntılı ultrasona....
Gözün aydın canım...Benimde ii çıktı çok şükür...Darısı ayrıntılı ultrasona....
herzamanseninle ben iyiyim şükür bebişlerde iyidir kuzum cumartesi gününü bekliyorum bekliyorum benin bebişler çift olunca bize ikili ve üçlü test yapmadıalr sizin gibi kan sonuçları karışabilir diye doktorum bebişler sağlıklı dedi ama yinede aklım kalmasn diye Ankarada Eyüp Ekici var işinin uzmanı ultrasoncu bebişin burnundan sakat olup olmadığını söylüyo kuzum bide randevu almak çok zor sürekli ful maşallah gidebilirsem cumartesi günü sonuçları öğreneceğim işte.Kendine dikkat et canım.
günaydın güzel anneler nasılsınız? testleri iyi çıkanlara çok sevindim darısı bana 3lü testim haftaya çıkıcak hadi hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?