iyiyiz güzel anne sen nasılsın?günaydın güzel anneler nasılsınız? testleri iyi çıkanlara çok sevindim darısı bana 3lü testim haftaya çıkıcak hadi hayırlısı olsun.
oh oh cinsiyet konusunda tahminler gelmiş demek hayırlısı cnm sağ salim gelsinlerde cinsiyetin bi önemi yok diye düşünüyorum...günaydın kızlar herkes iyibende geçen dr gittim aslında salı günü gidicem ama:)) cinsiyeti için kıza benziyo dedi yinede kaptırma değişebilirde dediler bakalım hayırlısı......4 gündür deli kabız oldum resmen hayatım alt üst oldu:)))lavman tarzı şeyler veriyolarmı bilen var mı:???????????
cnm 4lü test te aynı diğerleri gibi kan veriyosun kanda bakılıyo...arkadaşlar ben 3lü testi yaptırdım dr bu c.tesi gittigimde ayrıntılı ult. bakıcaz dedi ama ben 4lü testi hic duymamıstım o nasıl bisey oluyo yaptıran arkadaslar acıklayabilirmisiniz?
sğl cnm...Herzamanseninle, gozdemmmm, gozunuzaydin arkadaslar!:13:
Zeynepela, darisi sana canim, icini ferah tut, sonrada detayli ultrasona sira geliyor.
Sirinetugba, aslinda son zamanlarda doktorlar 3'lu yerine 4'luyu tercih ediyorlar. 4'lu de 3'luden ( Bhcg, Estriol, Alfa feta Protein),bakilan degerlere ek olarak bir de DIA'ya bakiliyor, bu da bebegin karacigerindeki bir proteinin anne kaninda incelenmesi ile bulunuyor ve eger normal degerler arasinda cikarsa bebek te herhangi bir kromozomal anomali olmadigini gosteriyor.
Burcusafak, kabizlik yukselen hormonlarin etkisiyle kisiyi gercekten zorluyor. Benim de hamileligimin ilk haftalarinda cok zorlaniyordum. Her ogunde salata, sebze yemeye calis, ekmegin kepekli olsun, bol bol su ic, ben oyle yapiyorum faydasi oldu. Bir arkadasima lagman yapilmisti cok fena olmustu.
Arkadaslar, bizim de cok sukur 4'lu testin ve detayli ultrasonun soncuu normal cikti.
Hepimizin saglikla bebeklerimizi kucagimiza almasi dilegiyle...:13:
günaydın kızlar herkes iyibende geçen dr gittim aslında salı günü gidicem ama:)) cinsiyeti için kıza benziyo dedi yinede kaptırma değişebilirde dediler bakalım hayırlısı......4 gündür deli kabız oldum resmen hayatım alt üst oldu:)))lavman tarzı şeyler veriyolarmı bilen var mı:???????????
günaydın güzel anneler nasılsınız? testleri iyi çıkanlara çok sevindim darısı bana 3lü testim haftaya çıkıcak hadi hayırlısı olsun.
AMİNNNNN.Gözünaydın canım.Arkadaslar, bizim de cok sukur 4'lu testin ve detayli ultrasonun soncuu normal cikti.
Nilu, umarim detayli ultrasonun iyi gecer. Bebeklerin ense kalinligi olcumu ve burun kemiginin gorulmesi cok onemli, bu onlarin daha cok saglikli oldugunu gosteriyor. Profesyonel birinin yapmasi cok daha iyi olur tabi, umarim randevu alabilirsin.:13:
merhaba arkadaşlar nasılsınız.valla öyle böyle zaman geçip gidiyor maşşallah bebişlerimizin cinsiyetlirini ögrenmeye başladık yarıladık sayılır artık inş hayırlısıyla sonuda hepimiz için güzel biter.
merhaba arkadaşlar nasılsınız.valla öyle böyle zaman geçip gidiyor maşşallah bebişlerimizin cinsiyetlirini ögrenmeye başladık yarıladık sayılır artık inş hayırlısıyla sonuda hepimiz için güzel biter.
Arkadaslar, bizim de cok sukur 4'lu testin ve detayli ultrasonun soncuu normal cikti.
3LÜ TESTLER YAPILMIŞ GÖZÜNÜZ AYDIN KIZLARRarkadaşlar ben 3lü testi yaptırdım dr bu c.tesi gittigimde ayrıntılı ult. bakıcaz dedi ama ben 4lü testi hic duymamıstım o nasıl bisey oluyo yaptıran arkadaslar acıklayabilirmisiniz?
DEMEK KIZA BENZETTİLERgünaydın kızlar herkes iyibende geçen dr gittim aslında salı günü gidicem ama:)) cinsiyeti için kıza benziyo dedi yinede kaptırma değişebilirde dediler bakalım hayırlısı......4 gündür deli kabız oldum resmen hayatım alt üst oldu:)))lavman tarzı şeyler veriyolarmı bilen var mı:???????????
Canım duphalac diye bir şurup var onu kullanabilirsin bende kullanıyorum ara ara herhangi bir yan etkisi yok sabah akşam çeyrek ölçek içiyorum.Geçmiş olsun.
slm kızlarr
nasılsınızz
bugün randevum vvardı giittim
2li testimiz vardı
ense kalınlıgı 1.4çıktı mormal dedi dr.
nisan 15dede cinsiyeti için gidicezz
AMİNNN canım benim.Teşekkür ederim ben yapmaı beceremedim kardeşime yaptırdım.Canım gözün aydın..Biz daha ayrıntılı ultrasona girmedik..20. haftada nasipse...Günler geçmek bilmiyo ki...
Aman da aman çizelgeni sevsinler...Rabbim meleklerimizi korusun
Her şey yolunda şükür.AMİNNN RABBİMİN izniyle inşallah bizde o günleri yaşarız bizimde meleklerimiz görmeye gelirler.günaydın güzel anneler umarım herşey yolundadır. bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gideceğim. biz de o günleri görürüz inşallah..
slm kızlarr
nasılsınızz
2li testimiz vardı
gözünaydın canım 2li de iyi çıkar umarım cinsiyet bakalım görecek mi ben yeni öğrendim ya
slm cnm nasılsın,günaydın güzel anneler umarım herşey yolundadır. bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gideceğim. biz de o günleri görürüz inşallah..
slm kızlarr
nasılsınızz
2li testimiz vardı
Allah kısmet ederse benim doğumun temmuz ayında kızlar sizlerden öndeyim ama arada bende size katılabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?