2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Herzamanseninle, gozdemmmm, gozunuzaydin arkadaslar!:13:

Zeynepela, darisi sana canim, icini ferah tut, sonrada detayli ultrasona sira geliyor.

Sirinetugba, aslinda son zamanlarda doktorlar 3'lu yerine 4'luyu tercih ediyorlar. 4'lu de 3'luden ( Bhcg, Estriol, Alfa feta Protein),bakilan degerlere ek olarak bir de DIA'ya bakiliyor, bu da bebegin karacigerindeki bir proteinin anne kaninda incelenmesi ile bulunuyor ve eger normal degerler arasinda cikarsa bebek te herhangi bir kromozomal anomali olmadigini gosteriyor.

Burcusafak, kabizlik yukselen hormonlarin etkisiyle kisiyi gercekten zorluyor. Benim de hamileligimin ilk haftalarinda cok zorlaniyordum. Her ogunde salata, sebze yemeye calis, ekmegin kepekli olsun, bol bol su ic, ben oyle yapiyorum faydasi oldu. Bir arkadasima lagman yapilmisti cok fena olmustu.

Arkadaslar, bizim de cok sukur 4'lu testin ve detayli ultrasonun soncuu normal cikti.
Hepimizin saglikla bebeklerimizi kucagimiza almasi dilegiyle...:13:

Nilu, umarim detayli ultrasonun iyi gecer. Bebeklerin ense kalinligi olcumu ve burun kemiginin gorulmesi cok onemli, bu onlarin daha cok saglikli oldugunu gosteriyor. Profesyonel birinin yapmasi cok daha iyi olur tabi, umarim randevu alabilirsin.:13:

günaydın güzel anneler nasılsınız? testleri iyi çıkanlara çok sevindim darısı bana 3lü testim haftaya çıkıcak hadi hayırlısı olsun.
iyiyiz güzel anne sen nasılsın?
inş seninde 3lü testin güzel çıkar cnm hayırlısı olsun...
oh oh cinsiyet konusunda tahminler gelmiş demek hayırlısı cnm sağ salim gelsinlerde cinsiyetin bi önemi yok diye düşünüyorum...
kabızlık konusuna gelince benim hamileliğimin ilk başlarında vardı ve dr bana makattan bi fitil önerdim çok işime yaramıştı.dr una danış bunu cnm...
arkadaşlar ben 3lü testi yaptırdım dr bu c.tesi gittigimde ayrıntılı ult. bakıcaz dedi ama ben 4lü testi hic duymamıstım o nasıl bisey oluyo yaptıran arkadaslar acıklayabilirmisiniz?
cnm 4lü test te aynı diğerleri gibi kan veriyosun kanda bakılıyo...
inş ayrıntılı ultrasonun sorunsuz geçer cnm...
sğl cnm...
Arkadaslar, bizim de cok sukur 4'lu testin ve detayli ultrasonun soncuu normal cikti.

cnm gözünaydın sorunsuz geçmiş hepsi ne mutlu sana
bende 2 hafta sonra giricem ayrıntılı ultrasona..

Canım duphalac diye bir şurup var onu kullanabilirsin bende kullanıyorum ara ara herhangi bir yan etkisi yok sabah akşam çeyrek ölçek içiyorum.Geçmiş olsun.

günaydın güzel anneler nasılsınız? testleri iyi çıkanlara çok sevindim darısı bana 3lü testim haftaya çıkıcak hadi hayırlısı olsun.

Biz iyiyiz sen nasılsın canım?Güzel haberlerle gelirsin inşallah ben kötü çıkacağını zannettiyorum RABBİMİN izniyle.

AMİNNNNN.Gözünaydın canım.
Nilu, umarim detayli ultrasonun iyi gecer. Bebeklerin ense kalinligi olcumu ve burun kemiginin gorulmesi cok onemli, bu onlarin daha cok saglikli oldugunu gosteriyor. Profesyonel birinin yapmasi cok daha iyi olur tabi, umarim randevu alabilirsin.:13:

İnşallah canım alabilirim çok yoğunmuş zaten bende çok merak ediyorum sonuçları bunuda bir atlatsaydık hayırlısıyla.

merhaba arkadaşlar nasılsınız.valla öyle böyle zaman geçip gidiyor maşşallah bebişlerimizin cinsiyetlirini ögrenmeye başladık yarıladık sayılır artık inş hayırlısıyla sonuda hepimiz için güzel biter.

İyiyiz canım sen nasılsın?AMİNNN canım inşallah hepimiz için her şey yolunda gider.

İyiyiz canım sen nasılsın?AMİNNN canım inşallah hepimiz için her şey yolunda gider.

arkadaşlar ben 3lü testi yaptırdım dr bu c.tesi gittigimde ayrıntılı ult. bakıcaz dedi ama ben 4lü testi hic duymamıstım o nasıl bisey oluyo yaptıran arkadaslar acıklayabilirmisiniz?
3LÜ TESTLER YAPILMIŞ GÖZÜNÜZ AYDIN KIZLARR

DEMEK KIZA BENZETTİLER
HADİ BAKALIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNN
KATI ŞEYLER YEEMEMEYE DİKKAT ET
KIZLARIN SÖYLEDİGİ ŞURUBU KULLANABİLİRSİNNN

HOŞGELDİNNN NASILSINNN
BENDE SABIRSIZLANIYORUM CİNSİYETİ NE MERAK EDİYORUMMM
ALLAH HEPİMİZE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİNN

Canım gözün aydın..Biz daha ayrıntılı ultrasona girmedik..20. haftada nasipse...Günler geçmek bilmiyo ki...
Canım duphalac diye bir şurup var onu kullanabilirsin bende kullanıyorum ara ara herhangi bir yan etkisi yok sabah akşam çeyrek ölçek içiyorum.Geçmiş olsun.

Aman da aman çizelgeni sevsinler...Rabbim meleklerimizi korusun

günaydın güzel anneler umarım herşey yolundadır. bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gideceğim. biz de o günleri görürüz inşallah..

slm kızlarr
nasılsınızz
bugün randevum vvardı giittim
2li testimiz vardı
ense kalınlıgı 1.4çıktı mormal dedi dr.
nisan 15dede cinsiyeti için gidicezz

Canım gözün aydın..Biz daha ayrıntılı ultrasona girmedik..20. haftada nasipse...Günler geçmek bilmiyo ki...

Aman da aman çizelgeni sevsinler...Rabbim meleklerimizi korusun
AMİNNN canım benim.Teşekkür ederim ben yapmaı beceremedim kardeşime yaptırdım.
günaydın güzel anneler umarım herşey yolundadır. bugün arkadaşımın bebeğini görmeye gideceğim. biz de o günleri görürüz inşallah..
Her şey yolunda şükür.AMİNNN RABBİMİN izniyle inşallah bizde o günleri yaşarız bizimde meleklerimiz görmeye gelirler.
slm kızlarr
nasılsınızz
2li testimiz vardı

Merhaba canım gözünaydın şükür ense kalınlığın iyi çıkmış .Bakalım senin mercimeğin cinsiyeti ne olacak hiç fikir yürütmedimi doktorun?[/FONT][/I][/B]

Son düzenleme:
Allah kısmet ederse benim doğumun temmuz ayında kızlar sizlerden öndeyim ama arada bende size katılabilirmiyim.

slm cnm nasılsın,
seninle aramız çok az sen kıpırdanmaları hissediyomusun ben 3 4 gündür çok ciddi hissediyorum artık..
inş cnm inş bizde o günleri görürüz...
slm kızlarr
nasılsınızz
2li testimiz vardı

cnm ense kalınlığınız çok iyi çıkmış hiç kafana takma 2lide güzel çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…