2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

gözünaydın canım 2li de iyi çıkar umarım cinsiyet bakalım görecek mi ben yeni öğrendim ya

sagolun kızlarr inşallah kan sonucumuzda iyi çıkar
dr.a sormadım cinsiyetini ama görse tahminim şu derdi
iyice baktı çünkü
saglıklı olsunda cinsiyet önemli degil desemde merak ediyorummm

mrb kızlarr ben şuanda 16+4 üm ama daha hiç bi kıppırdama hissetmedimm oğluşumdann nasıl bir duygu çok merak ediyorumm ve sabırsızlanıyorumm benim sorum hisseden arkadaşlar kaçınca haftalarında hissettiler acaba oynamasını babişlerinin???

ben 18. haftada tamam işte bu benim bebeğimin kıpırtıları denecek kadar hissedebildim canım ondan önce acaba mı diye düşünüyordum ama 18. haftada netleşmişti.

kızlar sağolun duphalac içiyodum zaten en son libelaks yapabilirsin dedi doktorum bağırsakların düğümlenir dedi neyseki yapmadan yapabildim:))ama resmen ağlaya ağlaya:)))aman kızlar hep lifli sulu yiyin mahvoldum...
zambakcım çok sevindim şimdi 15 nisanı sayarsın....
herkesi öpüyorum

Allah kısmet ederse benim doğumun temmuz ayında kızlar sizlerden öndeyim ama arada bende size katılabilirmiyim.
tabiki katılabilirsin cnm benim...
sen önden gidiyosun bize göre senin daha çok faydan olur bize...

cnm bende net olarak 18.haftada hissettim özellikle 4 5 gündür ciddi ciddi hissediyorum
seninde 1 haftan kalmış sayılır...

anladım kızlarr allah kısmet ederse en geç 2 hafataya kadar hissedicem yaniii teşekkür edrimm cvp verdiğiniz içinn

arkadaşlar az önce doktorumu aradım 3lü test sonuclarım iyi cıkmış sorun yokmuş. C.tesi gün 14.30da ayrıntılı ult. giricez. inşallah ondada sorun çıkmaz. Darısı sizlere inşallah. çok rahatladım. Bu arada 4lü testide sordum yapılcakmı diye gerek yok dedi.

ohh ne güzelll için rahatlamıştırrrr
ayrıntılı ultrasonda sorunsuz geçecekk eminimmm

ohh canımm şükürki atlatmışsınn
yediklerine dikkat ett
ayy canım ya 15nisan için sabırsızlanıyorum tabikii...ama hayırlısı olsunnn

Geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz elma ye oda iyi geliyo bağırsakları çalıştırıyo.
Gözünaydın canım şükür mercimek iyiymiş her şey yolunda olduğuna göre yaptırmana gerek yok zaten ayrıntılı ultrasondada bir problem çıkmaz RABBİM sağ salim meleğni kucağına almayı nasip etsin.

Ceydacım hoşgeldin canım:))))

Son düzenleme:
hoşbulduk nilucum, ama burdada kimseler yok güzdüz pek giremiyor kimse sanırım bende akşamları vakit bulamıyorum girmeye çalışınca malum akşamları işlerimi hallediyorum.

NİLU cum çok sağol, artık bizimkiler mercimeklikten çıktılar heralde portakal kadar olmuslardır. Ekmek elden su gölden geçiniyolar büyüsünler artık. Ayrıntılı ult. çok merak ediyorum ya renkli resimde veriliyodu bunda dimi? Kızlar ben bi renkli gördüm valla korktum hatta ben kızımdan soğumamak için renkli resim istemicem diye şaka yaptım Allah uzun sağlıklı ömür versin hepsine inşallah

Gözünaydın canım şükür mercimek iyiymiş her şey yolunda olduğuna göre yaptırmana gerek yok zaten ayrıntılı ultrasondada bir problem çıkmaz RABBİM sağ salim meleğni kucağına almayı nasip etsin.

Ceydacım hoşgeldin canım:))))[/QUOTE]

ecrincim bende 16+5te dr gittigimde sormuştum dr bana daha 2 haftan var demişti şuan o 2 hafta gecti 18+4üm ama inan hala hissedemiyorum. belki biseyler vardırda ben anlamıyorumdur vallahi kendimi dinlemekten psikopata bağladım Net olarak hissedeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bu kisiden kisiye değişirmiş canım kimileri 22 hatta 24üncü haftalarda bile hissedebiliyormus.

[/QUOTE]

ayrıntılı ultroson çok güzel kızlar bizde 2 test yüksek çıktı diye sadece ultrosan bakan bir kliniğe gittik tam bir saat doktor bize bedeği gösterdi ve anlattı resim vermediler ama cd verdiler orda renkli 3.boyutlu hali var kuzenimin oğlu gördü seyrederken korku çocuk hoşlanmadı inşallah hepiniz ayrıntılı ultroson sonuçları sorunsuz olur.

Son düzenleme:

AAAA kendinii okadar dinleme canım ya
eli kulagındadır seni rahatsız etmeninnnn
bebiş nasıl olsa iyi neden dert ediyosunkii....

dedigin gibi belki kıpırtılar var ama sen anlamıyosunnn

merhaba kızlar şirine tuğba canım 3lün güzel çıkmış maaşallah darısı ayrıntılıya. ben de sonuç bekliyorum

ceydacım sen de ayrıntılıya gitmişsin ohh ne güzel herşey yolunda ya gerisi mühim değil. ben de diğer bebekte ayrıntılı için yalçın kimyaya gitmiştim 500 tl vermiştik. şimdi ne kadar bilmiyorum ama bu defa da ona gitmek isterdim

zeynepcim 3 lü test mi 500 milyon.

Allaha çok şükür canım iyi geçti darısı başına, bizede şahinbey yalçın kimyayı önerdi ayrıntılı ultroson için ama öteki doktorumuz bilson diye bir yer iki tane radyoloji uzmanı doktor var bu işin bursada tek ismi diye geçiyorlarmış onu tavsiye etti eltimde hemşire onu önerdi biz fehmi yavuzer e gittik çokta memnun kaldım bir saat baktı heryerine bebeğin gelişimi takip için 23.haftada yine çağırdı çok huzurlu çıktık o gün ordan, ücret 500 tl ödedik bizde bilsona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…