2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ceydacım ne güzel yaa darısı bizlere...
burcusafak canım ayrıntılı 500 ama doktor perinatoloji uzmanı yani riskli gebelik prof. ayrıntılısı da pahalı tabiki.
bu arada 3lüm çok iyi çıkmış çok şükür ayrıntılı da iyi olsun da

bismillah....[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Cinsiyet***|
|ceydda | | | |56| KIZ|

|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| ERKEK|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75 | KIZ|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |KIZ|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61| |
|pares83| 27|27 kasım |2 eylül | 63| |
|arzum34| 31|30 kasım |6 eylül | 58| |
|judith_mc| 28|2 aralık|7 eylül| 61|? |
|didar_elis| ?|5 aralık|11 eylül| ?|? |
|minaa|32|6 aralık|12 eylül| ?| |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?| |
|burcuşafak08| 30|19 aralık|25 eylül| 59| |
|nilu| 35|22 aralık |26 eylül | 63|? |
|ZAMBAK3| 26|24 aralık |30 eylül | 79|? |

|[/table]
KIZLAR UZUN SÜREDE TABLOYU EKLEMEMİŞTİM EVET GELSİN YENİ BİLGİLER KİLOLAR
kızlar yeni bilgilerinizi son durumlarınız yazın güncelliyeyim.

inşallah canım sizlerinde sorunsuz geçer ayrıntılı ultrosonlarınız, listede baş sıradayım bilgilerimide vereyim yaşım 31 sat tarihim 19 ekim tahmini doğum tarihimiz 26 temmuz 66 kiloylada hamile kaldım ve güzel bebeğimin cinsiyeti yazdığın gibi kız canım

zeynepela bu ayrıntılı ultrason o kadar pahalı yaa hiçbi bilgim yoktu...
bu arada bendeki listeye eklenecek değişiklik 74 kiloydum geçen hafta şuanki durumu bilmiyorum...

selam kızlar...bizim de haftaiçi muayenemiz vardı..bana göre 17.haftadayız ama doktorum 1 hafta önden gidiyor şimdilik dedi.benim bıcırık 192 gram olmuş ve kız olduğu kesinleşti.üçlü test için kan verdim.pazartesi sonuç bildirecekler.en çok da şu ayrıntılı ultrasonu merak ediyorum.bir dahaki muayenede onun için yönlendirecek doktorum..inşallah test sonuçlarım da iyi çıkar da...çok şükür haberler iyi yani kızlar...

canım yaa sende benim gibi kendini dinleyipp duruyosun demekk napalımm bebişlerimiz ii olsunlarda varsın biz geç hissedelimm her hemilellikte farklı oluyomuşşş dmekk beklicez cnm bizde biraz daha bugün ayrıntılı ultrasondasın şu anada ben bumları yazarken yanlış hatırlamıyosamm güzel hbr lerini bekliyoruz cnm

kızlar ya benim bu ayrıntılı ultrasondann hiç bir haberimm yokk şimdi yazılarıı okuyunca şaşırdım nasıl yanii herkez mi 18. haftaya geldiğinde bunu çektiiryorr yoksa doktor birşeylerden şüphe duyarsamı istiyorr? niee merkezdebakmıyolarr? cihazıı farkı ne ?anlamadımm beni aydınlatırsanız çok sevinirimmm..

cnm ben listede yokum eklersen sevinirim bilgilerim
yaş:28 sat :28 kasım tahmini doğum tarihi:4 eylül hamile kaldım kilo:62 bebişin cinsiyetii:erkekk

Canım her doktorun ultrasonu öyle değil...Ama benim doktorumun öyle olmasına rağmen beni perinatoloğa yönlendirdi...Testlerimde sorun yok çok şükür ama bebeğe eko falan çekiyolar..Önemliymiş yani..En ideal hafta 22. haftaymış...amniyon sıvısının en ii olduğu dönemmiş..Ama ben meraktan 20. hafta randevu aldım...

zeynepela bu ayrıntılı ultrason o kadar pahalı yaa hiçbi bilgim yoktu...
bu arada bendeki listeye eklenecek değişiklik 74 kiloydum geçen hafta şuanki durumu bilmiyorum...

canım profa gidilirse öyle ama bu defa ben profa gitmeyeceğim normal hastanede renkliler bile 100 tl falan ama proflar bakarsa hele de perinatoloji uzmanı olursa fiyat fazla oluyor diğer gebeliğimde mecburen gitmiştik canım.

bismillah....[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Cinsiyet***|
|ceydda | 31|19 EKİM | 26 TEMMUZ |66| KIZ|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| ERKEK|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75-74 | KIZ|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |KIZ|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61| |
|pares83| 27|27 kasım |2 eylül | 63| |
|ecrin38| 28|28 kasım |4 eylül | 62| ERKEK|
|arzum34| 31|30 kasım |6 eylül | 58| |
|judith_mc| 28|2 aralık|7 eylül| 61|KIZ|
|didar_elis| ?|5 aralık|11 eylül| ?|? |
|minaa|32|6 aralık|12 eylül| ?| |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?| |
|burcuşafak08| 30|19 aralık|25 eylül| 59| |
|nilu| 35|22 aralık |26 eylül | 63|? |
|ZAMBAK3| 26|24 aralık |30 eylül | 79|? |

|[/table]
KIZLAR UZUN SÜREDİR TABLOYU EKLEMEMİŞTİM EVET GELSİN YENİ BİLGİLER KİLOLAR
kızlar yeni bilgilerinizi son durumlarınız yazın güncelliyeyim.

Son düzenleme:
CANIM MAAŞALLAH KIZIMIZA :) umarım sonucun da çok iyi çıkar ben de bugün aldım sonucumu

canım 20-24. haftalarda çekiliyor ayrıntılı ultrason bebeğin herşeyine bakılıyor iç organlarına beynine vs. çok önemli yani. cihaz da tabiki farklı

slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl? ben ve bebeğim iyiyiz çok çalışmaktan biraz yoruluyoruz başka şikayetimiz yok çok şükür 3 lü testimizde iyi çıkmış ayrıca cinsiyetimizde erkekinşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza alırız kendinize ve bebişlere iyi bakın:79::79:

eline saglık tablo çok güzell olmuşşş
nilu senin sat yanlış galiba 22aralık olsa aynı haftada olmamız gerek
bituhaflık varrr:26:

2li testi yaptıranlar size bişey sorcam
dr. Ultrasonda ense kalınlıgı artı boyun popo mesafesini ölçüyor dimi
başka bişey ölçüyomu
geçen gün gitttigimde ense kalınlıgını iyi demişti
bugün tekrar ultrasona girdim crl sini ölçtü
ama hiç normalmi deger demedim
elime kagıdı aldım kan vermeye giderken gözümle bibaktım degere
tabi yanlış hatırlamıyosam degeri
lafın özetii sizin kaçtı ölçümünüz
netten baktımda bizim ölçüm düşük bu bir sıkıntınınmı göstergesiii acaba

Ense ve baş popo uzunluğu ve kanda 2 değere bakılıyo...Hepsinin istatiksel olarak grafiği geliyor eline...Kaç olduğunu hatırlamıyorum ama netten baktığımdan kısaydı benimde..Ama sonucum ii geldi şükür..Sne meraklanma boşa..Bence nette abartıyolar...

ikili test sonucu için 15 gün biraz fazla değil mi?benim 3 güne belli olmuştu..neyse yaptırdığın yere göre değişir belki..crl sine çok takılma bu arada.ben de ilk zamanlar haftasıyla crl sini kıyaslıyordum.ama doktorum kızdı bana her bebeğin gelişimi farklı olabilirmiş.mesela bizimki ilk zamanlar biraz küçüktü.son gittiğimizde 1 hafta öne bile geçmiş.internettekiler ortalama değerler.bir de crl bütün gidişlerimde ultrason resimlerinde yazıyordu.bir tek 2 li teste özgü değil yani.14. haftadan sonra boy yerine kilosu ölçülmeye başlanıyor.için rahat olsun...

kızlar ben doktorda çizmelerimi falan çıkaramıyorum tabi hassas tartıda 68 çıkıyorum ama 9 kilo almış olmam mümkün değil .....ben transferden baya önce tartıldım sigara içiyodum bıraktım buarada kilo almış olabilirim ama ..tabi orda tok karnına falan da tartılıyorum yani tam nekadar aldığımı bilmiyorum.normal zamanda 65 olunca gıgım çıkardı şimdi çıkmıyo .
yani şuan kıyafetlerimle 68 kiloyum:)))))))))))))))))

canım genelde ayakkabıyla ölçülüyor bizimde öyle aynı tartıdan evimde var 1kilo oynuyor..
tabi ben sabahları ve aç karnına tartılıyorum evde
nedendir bilmem 15gün dediler
özel hastane yaptırdıgım yer

kızlarr banada dr. haftasına göre önde gidiyor dedi....
ama kagıtta yanlışmı gördüm diyorumm ama sanmıyorumm başka deger yazmıyorrr....
eger nettekiyle kıyaslarsam 8haftalık falannn
degerde kagıtta 17.5yazıyorduuu

bituhaflık olsa derdi galiba dimiii...çünkü çokfazla düşük bir orann buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…