2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bismillah....[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Cinsiyet***|
|ceydda | 31|19 EKİM | 26 TEMMUZ |66| KIZ|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| ERKEK|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75-74 | KIZ|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |KIZ|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|ERKEK |
|pares83| 27|27 kasım |2 eylül | 63| |
|ecrin38| 28|28 kasım |4 eylül | 62| ERKEK|
|arzum34| 31|30 kasım |6 eylül | 58| |
|judith_mc| 28|2 aralık|7 eylül| 61|KIZ|
|didar_elis| ?|5 aralık|11 eylül| ?|? |
|minaa|32|6 aralık|12 eylül| ?| |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?| |
|burcuşafak08| 30|19 aralık|25 eylül| 59| |
|nilu| 35|22 aralık |26 eylül | 63|? |
|ZAMBAK3| 26|24 aralık |30 eylül | 79|? |

|[/table]
KIZLAR UZUN SÜREDİR TABLOYU EKLEMEMİŞTİM EVET GELSİN YENİ BİLGİLER KİLOLAR

mrb canım benimkisi bir kız bir erkek tabloya bizide eklersin

günaydın kızlar; zeynepela test sonucuna sevindim canım güzel çıkmış daha bir rahatlamışsındır ama insan ayrıntılıdan sonra derin bir nefes alıyor bu kesin ondada herşey güzel çıkar inşallah,

ayrıntılı ultrosondan bahsetmişsiniz kızlar, eğer bebekte risk görüyorsa doktor özel bir yere yönlendirebiliyor bizdede öyle olduğu için fiyatta yüksek ama hastanelerde daha uygun sanırım 20 haftadan sonra bakıyorlar ve bir rapor hazırlıyorlar ve tekrar doktoruna gösteriyorsun inşallah hepinizinki güzel geçer.

arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum. Daha öncede yazdığım gibi c.tesi gün ayrıntılıya gittik kendi doktorumuza ve herseyine baktı ölctü cok sükür hersey iyiymis. Beni baska bi dr yönlendirdi iki hafta sonra ona gidicem ayrıntılı icin ama benim dr dediki hicbisey cıkmıcak icin rahat olsun hersey normal gayet güzel ve sağlıklı bi kız dedi ama ben ikinci bi göz olması acısından yönlendiriyorum bunu baska arkadaslarda yapıyor dedi ama bir risk söz konusu degil dedi. Yani iciniz rahat olsun. Fiyatını bende daha bilmiyorum arayınca ögrenecegim sizleri bilgilendiririm bu konuda. Bide söylemek istedigim bisey daha var benim doktorum öyle ölctügü seyleri falan bana söylemiyo nette arastırıp geliyosunuz benimki söylemi gerimi ilerimi diye diyo o yüzden benim bilmem yeterli bunları bebegin gelisimi cok cok güzel senin bilmen gereken bu diyo. Vallla bende öyle ölcü falan tutmadım aklımada gelmedi hiç. Bide benim 2li ve 3lü tarama kan sonuclarım 3-4 günde cıktı özel hastaneye gittigim halde. 15gün cok uzun geldi bana.

Güzel anne adayları geçmişi okudum maşallah sizlerde bebişlerinizde iyisiniz.RABBİM hepimizin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsiin.AMİNNN.

acab bulundugumuz illemi alakalı
zaten burda 2tane özel hastane var 2si arasında gittigim en iyisi diye buraya gidiyorum
elimden gelen bişey yok maleseff
keşke 3günde çıksa
dr.um sıkıntı var demedi zaten olsa derdi heraldee

size bişey sorcam hala dr.um bana kan sayımı yapmadı
yapmadanda kan ilacı verdi busefer
ne yapsamki dr.umu degiştirsemmm...
sizlere yapıldımı kan sıyımı

e bişey sorcam hala dr.um bana kan sayımı yapmadı
yapmadanda kan ilacı verdi busefer
ne yapsamki dr.umu degiştirsemmm...
sizlere yapıldımı kan sıyımı[/QUOTE]

canımcım sen nerdensin ben istanbul...ama muhakkak kan sayımı tsh falan testleri yapıyolar hiç mi yaptırmadı bi tahlil.

Güzel anne adayları geçmişi okudum maşallah sizlerde bebişlerinizde iyisiniz.RABBİM hepimizin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsiin.AMİNNN.

amin canım...sen iyisin maşallahhh..ben yarın doktoruma gidiyorum cinsiyeti belli olur dedi.. bakalım heycandan bu gece uyayabilirmiyim...

maşallah canım darısı bizim 3 lülerimize ayrıntılılarımıza:))))

bugün hayatımın en zor gününü yaşıyorum galiba.hiç bir şeye bu kadar üzüldüğümü ve ağladığımı da hatırlamıyorum.bugün 3 lü tarama sonucum belli oldu ve sonuç kötü.doktorum aradı öğleden sonra.sonucun biraz riskli olduğunu 1/205 oranda çıktığını söyledi..ve 1-2 güne kadar amniyosentez yapılacak.halbuki 2 li testim çok iyiydi.1 /10000 çıkmıştı ikili test.doktor bu durumun illaki bir terslik olduğunu ifade etmediğini ama amniyosentezle %100 sonuç alacağımızı rahat olmamı söyledi.ben şimdi nasıl rahat olayım.napcam ben kızlar.yarın bile amniyosentez olsam 3 haftayı buluyormuş sonucun çıkması.Allahım bana sabır versin.

cnm bak diğer topiktede uzun uzun yazdım ne olur morelini bozma amniosentez yaptıran ve sonucunun iyi çıktığı bi sürü kişi tanıyorum...morelini bozma diyemiycem 15 günü çok zor geççireceksin biliyorum ama ne olur çok fazla üzüpte kendini bebişide üzme...inan herşey düzelecek...

cnm üzülmekle lede ağlamaklada çok haklısınnn ama lütfenn kötüü düşünme yazını okuyunca zerre kadar kötüü bişey hissetmedimm çevremdee okadar çok bu olayla karşılaşan varki ama neticeyii alınca hiçbiri üzülmedii çok şükürr yanii amniyosentez sonucuu hepsininn ii çıktı ben inanıyorum seninde ityi çıkacakk 2 li test en önemlisi dedii bana doktorumm onda sorun çıkmazsa sonuna kadar hiç korkma demişti hatta bbana 3 lü testi yaptırmadııı bile bak seninde aynı 2 lin gayet iyi lütfenn sonucunun iyi çıkacağına güvennn ve diğer şıkkı asla aklındann geçirme bol bol dua et arkadaşım.

ZAMBAK cım ben ankarada yasıyorum. Belki bulundugun sehirle ilgilidir bilemiyorum. Kan sayımına gelince ben gebe oldugumu ögrendikten sonra doktorum on gün sonra gel kontrole dedi bende gittim keseyi gördük sonra benden birsürü kantestleri istedi bunlardan biride kan değerleriydi ve bende birazcık düsük cıktı. Doktorum bana dediki biz 26.haftada falan baslıyoruz kansızlık-demir ilacına ama sende biraz erken baslayacagız 24. haftadafalan dedi simdi baslarsak cok agır gelir sana dedi suanda 20. haftama girdim 1ay sonra kontrolüm var o zaman kan ilacını verir heralde.Doktoruna güvenmiyorsan değistirmeni öneririm.

JUDITH_MC canım inşallah amniyosentez sonucun iyi çıkar canı gönülden dua ediyorum senin ve bebeğin için. Benim bi arkadasım vardı onunda 3lü tarama sonucu riskli cıkmıstı amniyosentez yaptılar ondada hafif risk çıkmış.O kadar zor günler geçirdilerki anlatamam. Aynı senin durumundalardı arkadaşım birgün dediki ben bu çocuğu ne olursa olsun aldıramam doğuracağım dedi allah bana bu cocuğu nasip etmiş demekki dedi neyse bebek doğdu ve inan o kadar zeki akıllı bi cocukki down sendromlu falan degil sağlıklı bi cocuk doğdu.Bunun gibi birsürü örnek vardır. Topikleri oku paylaş rahatlarsın. Diyecegim cok kafana takma eğer sorun olsaydı bence 2li dede sonucların kötü cıkardı.

canım 2 li testın gayet ıyı cıkmıs.bazı doktorlar 2 lısı ıyı cıkana 3 lu ıstemıyor bıle..ıcını ferah tut..bence hıc bısy cıkmıyacak..bebişin gayet sağlıklı..ağlayıp bebegınıde uzme annesı..olumlu dusun...Insalahhh ıyı sonuc alacaksın..Dualarımız senınle..

arkadaşlar ya aranızda behçecii kliniğinden olan varmı merak ettiimmm ?
ben bahçeçi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım canım..

bugun bızımde saat 2 de kontrolumuz var.17+0 olduk bugun..acayıp heyecanlıyım..

canım kendini ve bebeğini sakın üzme bak gör sonucun iyi çıkıcak ikili testin iyi çıkmış biçok dr 3 lüyü bile istemiyo ikili iyi çıkınca.
bu testler zaten istatiksel değilmi hiçbizaman kesin sonuç vermiyor..allah inşallah güzel sonuçlar almanı nasip etsin .

arzum beimde bugün 2 de randevum var ama bahçecide değil:)))bende sata göre 14+3 ama dr göre 15+0 oldum inşallah güzel haberlerle döneriz.
inşallah cinsiyetini öğrenebilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…