bismillah....[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Cinsiyet***|
|ceydda | 31|19 EKİM | 26 TEMMUZ |66| KIZ|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| ERKEK|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75-74 | KIZ|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |KIZ|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|ERKEK |
|pares83| 27|27 kasım |2 eylül | 63| |
|ecrin38| 28|28 kasım |4 eylül | 62| ERKEK|
|arzum34| 31|30 kasım |6 eylül | 58| |
|judith_mc| 28|2 aralık|7 eylül| 61|KIZ|
|didar_elis| ?|5 aralık|11 eylül| ?|? |
|minaa|32|6 aralık|12 eylül| ?| |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| ?| |
|burcuşafak08| 30|19 aralık|25 eylül| 59| |
|nilu| 35|22 aralık |26 eylül | 63|? |
|ZAMBAK3| 26|24 aralık |30 eylül | 79|? |
|[/table]
KIZLAR UZUN SÜREDİR TABLOYU EKLEMEMİŞTİM EVET GELSİN YENİ BİLGİLER KİLOLAR
arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum. Daha öncede yazdığım gibi c.tesi gün ayrıntılıya gittik kendi doktorumuza ve herseyine baktı ölctü cok sükür hersey iyiymis. Beni baska bi dr yönlendirdi iki hafta sonra ona gidicem ayrıntılı icin ama benim dr dediki hicbisey cıkmıcak icin rahat olsun hersey normal gayet güzel ve sağlıklı bi kız dedi ama ben ikinci bi göz olması acısından yönlendiriyorum bunu baska arkadaslarda yapıyor dedi ama bir risk söz konusu degil dedi. Yani iciniz rahat olsun. Fiyatını bende daha bilmiyorum arayınca ögrenecegim sizleri bilgilendiririm bu konuda. Bide söylemek istedigim bisey daha var benim doktorum öyle ölctügü seyleri falan bana söylemiyo nette arastırıp geliyosunuz benimki söylemi gerimi ilerimi diye diyo o yüzden benim bilmem yeterli bunları bebegin gelisimi cok cok güzel senin bilmen gereken bu diyo. Vallla bende öyle ölcü falan tutmadım aklımada gelmedi hiç. Bide benim 2li ve 3lü tarama kan sonuclarım 3-4 günde cıktı özel hastaneye gittigim halde. 15gün cok uzun geldi bana.
Güzel anne adayları geçmişi okudum maşallah sizlerde bebişlerinizde iyisiniz.RABBİM hepimizin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsiin.AMİNNN.
arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum. Daha öncede yazdığım gibi c.tesi gün ayrıntılıya gittik kendi doktorumuza ve herseyine baktı ölctü cok sükür hersey iyiymis. Beni baska bi dr yönlendirdi iki hafta sonra ona gidicem ayrıntılı icin ama benim dr dediki hicbisey cıkmıcak icin rahat olsun hersey normal gayet güzel ve sağlıklı bi kız dedi ama ben ikinci bi göz olması acısından yönlendiriyorum bunu baska arkadaslarda yapıyor dedi ama bir risk söz konusu degil dedi. Yani iciniz rahat olsun. Fiyatını bende daha bilmiyorum arayınca ögrenecegim sizleri bilgilendiririm bu konuda. Bide söylemek istedigim bisey daha var benim doktorum öyle ölctügü seyleri falan bana söylemiyo nette arastırıp geliyosunuz benimki söylemi gerimi ilerimi diye diyo o yüzden benim bilmem yeterli bunları bebegin gelisimi cok cok güzel senin bilmen gereken bu diyo. Vallla bende öyle ölcü falan tutmadım aklımada gelmedi hiç. Bide benim 2li ve 3lü tarama kan sonuclarım 3-4 günde cıktı özel hastaneye gittigim halde. 15gün cok uzun geldi bana.
bugün hayatımın en zor gününü yaşıyorum galiba.hiç bir şeye bu kadar üzüldüğümü ve ağladığımı da hatırlamıyorum.bugün 3 lü tarama sonucum belli oldu ve sonuç kötü.doktorum aradı öğleden sonra.sonucun biraz riskli olduğunu 1/205 oranda çıktığını söyledi..ve 1-2 güne kadar amniyosentez yapılacak.halbuki 2 li testim çok iyiydi.1 /10000 çıkmıştı ikili test.doktor bu durumun illaki bir terslik olduğunu ifade etmediğini ama amniyosentezle %100 sonuç alacağımızı rahat olmamı söyledi.ben şimdi nasıl rahat olayım.napcam ben kızlar.yarın bile amniyosentez olsam 3 haftayı buluyormuş sonucun çıkması.Allahım bana sabır versin.
bugün hayatımın en zor gününü yaşıyorum galiba.hiç bir şeye bu kadar üzüldüğümü ve ağladığımı da hatırlamıyorum.bugün 3 lü tarama sonucum belli oldu ve sonuç kötü.doktorum aradı öğleden sonra.sonucun biraz riskli olduğunu 1/205 oranda çıktığını söyledi..ve 1-2 güne kadar amniyosentez yapılacak.halbuki 2 li testim çok iyiydi.1 /10000 çıkmıştı ikili test.doktor bu durumun illaki bir terslik olduğunu ifade etmediğini ama amniyosentezle %100 sonuç alacağımızı rahat olmamı söyledi.ben şimdi nasıl rahat olayım.napcam ben kızlar.yarın bile amniyosentez olsam 3 haftayı buluyormuş sonucun çıkması.Allahım bana sabır versin.
acab bulundugumuz illemi alakalı
zaten burda 2tane özel hastane var 2si arasında gittigim en iyisi diye buraya gidiyorum
elimden gelen bişey yok maleseff
keşke 3günde çıksa
dr.um sıkıntı var demedi zaten olsa derdi heraldee
size bişey sorcam hala dr.um bana kan sayımı yapmadı
yapmadanda kan ilacı verdi busefer
ne yapsamki dr.umu degiştirsemmm...
sizlere yapıldımı kan sıyımı
ben bahçeçi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım canım..arkadaşlar ya aranızda behçecii kliniğinden olan varmı merak ettiimmm ?
maşallah canım darısı bizim 3 lülerimize ayrıntılılarımıza:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?