amin canım inşallah hepiniz güzel sonuclar alırsınız. haftasonuda baska bi dr gidicegiz ayrıntılı için ama doktorum bisey cıkmaz merak etme dedi.yinede tedirgin oluyoruz iste :)
bugün hayatımın en zor gününü yaşıyorum galiba.hiç bir şeye bu kadar üzüldüğümü ve ağladığımı da hatırlamıyorum.bugün 3 lü tarama sonucum belli oldu ve sonuç kötü.doktorum aradı öğleden sonra.sonucun biraz riskli olduğunu 1/205 oranda çıktığını söyledi..ve 1-2 güne kadar amniyosentez yapılacak.halbuki 2 li testim çok iyiydi.1 /10000 çıkmıştı ikili test.doktor bu durumun illaki bir terslik olduğunu ifade etmediğini ama amniyosentezle %100 sonuç alacağımızı rahat olmamı söyledi.ben şimdi nasıl rahat olayım.napcam ben kızlar.yarın bile amniyosentez olsam 3 haftayı buluyormuş sonucun çıkması.Allahım bana sabır versin.
canım içinde olduğun üzütüyü ve sıkıntıyı anlıyorum benimde ikili testtim kötü çıkmıştı 1/163 hemde sendende yüksek direk bizede amniyosentez dediler ben bir türlü kabullenemedim üçlü bekledik benimde o sonucum 1/10000 çıktı sonra down senduromu taşıyan bebeklerde ultrosonda anlaşılacak durumları oluyormuş ayrıntılı ultrosonumuzu özel bir yerde yaptırdık ve Allah şükür bir sorunumuz yok içimiz rahatladı senin ve eşinin seçimi amniyosentez beklerken ayrıntılı ultrosonada baktırabikirsin iyi bir yer seç canım Allahın izniyle bu sıkıntıdan feraha çıkmanı diliyorum canım.
arzum beimde bugün 2 de randevum var ama bahçecide değil:)))bende sata göre 14+3 ama dr göre 15+0 oldum inşallah güzel haberlerle döneriz.
inşallah cinsiyetini öğrenebilirimm
ben kontrollere 13. haftaya kadar oraya gıttım.Şimdi central hospital a gidiyorum..İnsalahhh cınsıyetını ogrenırsın..bana ıkı erkek demıslerdı kesın olmamakla bırlıkte bakalım bugun netlesır umarım..ınsalahh gusel haberlerle gelırız.
Canım inan bakmadı kana faalan ama sadece senden tsh falan isteyecek deyince ben ozaman biz yaptırdık yok tshta falan problem demşştimZAMBAK cım ben ankarada yasıyorum. Belki bulundugun sehirle ilgilidir bilemiyorum. Kan sayımına gelince ben gebe oldugumu ögrendikten sonra doktorum on gün sonra gel kontrole dedi bende gittim keseyi gördük sonra benden birsürü kantestleri istedi bunlardan biride kan değerleriydi ve bende birazcık düsük cıktı. Doktorum bana dediki biz 26.haftada falan baslıyoruz kansızlık-demir ilacına ama sende biraz erken baslayacagız 24. haftadafalan dedi simdi baslarsak cok agır gelir sana dedi suanda 20. haftama girdim 1ay sonra kontrolüm var o zaman kan ilacını verir heralde.Doktoruna güvenmiyorsan değistirmeni öneririm.
canımm hiç aklından kötü bişey geçirmeeebugün hayatımın en zor gününü yaşıyorum galiba.hiç bir şeye bu kadar üzüldüğümü ve ağladığımı da hatırlamıyorum.bugün 3 lü tarama sonucum belli oldu ve sonuç kötü.doktorum aradı öğleden sonra.sonucun biraz riskli olduğunu 1/205 oranda çıktığını söyledi..ve 1-2 güne kadar amniyosentez yapılacak.halbuki 2 li testim çok iyiydi.1 /10000 çıkmıştı ikili test.doktor bu durumun illaki bir terslik olduğunu ifade etmediğini ama amniyosentezle %100 sonuç alacağımızı rahat olmamı söyledi.ben şimdi nasıl rahat olayım.napcam ben kızlar.yarın bile amniyosentez olsam 3 haftayı buluyormuş sonucun çıkması.Allahım bana sabır versin.
canımcım sen nerdensin ben istanbul...ama muhakkak kan sayımı tsh falan testleri yapıyolar hiç mi yaptırmadı bi tahlil.
bismillah....[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***| ***Cinsiyet***|
|ceydda | 31|19 EKİM | 26 TEMMUZ |66| KIZ|
|gozdemmmm |32 |13 kasım |19 ağustos |56| ERKEK|
|herzaman_seninle |22 |18 kasım |24 ağustos |75-74 | KIZ|
|zeynepela |27 |21 kasım |27 ağustos |72 |KIZ|
|figero| 32|24 kasım |30 ağustos | 61|ERKEK |
|pares83| 27|27 kasım |2 eylül | 63| |
|ecrin38| 28|28 kasım |4 eylül | 62| ERKEK|
|arzum34| 31|30 kasım |6 eylül | 58| |
|judith_mc| 28|2 aralık|7 eylül| 61|KIZ|
|didar_elis| ?|5 aralık|11 eylül| ?|? |
|minaa|32|6 aralık|12 eylül| ?| |
|handesb09| 29|8 aralık|14 eylül| |bir kız bir erkek |
|burcuşafak08| 30|19 aralık|25 eylül| 59| |
|nilu| 35|22 aralık |26 eylül | 63|iki erkek|
|ZAMBAK3| 26|24 aralık |30 eylül | 79|? |
|[/table]
KIZLAR UZUN SÜREDİR TABLOYU EKLEMEMİŞTİM EVET GELSİN YENİ BİLGİLER KİLOLAR
[ı]kızlar merhaba nasılsınız şükür doktor kontrolüm iyi geçti.bebişlerde iyiymiş benim sıpalar 1 hafta önden gidiyorlarmış burada teyzeleri benimkilerin ikiside erkekmiş evde 3 erkekle ne yapacağız:))))[/ı]juditcim [ı]canım ne olur kendini üzme rabbimin izniyle inşallah her şey yolunda gider benim kardeşim hamişken onada demişerdi sana dediklerinin aynısını biz ankara yaşıyoruz burda çok ünlü bir ultrasoncu eyüp ekici diye kardeşimde bebişi için ona gitti şükür bebişi şimdi 15 aylık hiç bir problem yok dedi doğur sen bu çocuğu dedi.benimde ikiz olduğu için bize tarama testleri yapılmadığından dolayı bende bugün ona gittim.eğer gelebiliyosan ankara'ya gel ona bir git derim.rabbim yardımcın olsun seni ve meleğini korusun.[/ı]
maşallahhhh
erkekler geliyor demekkiiiişin zorrr
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için..inanın bana içim bir nebze de olsa rahatladı.düne göre biraz daha pozitif düşünüyorum.kızımla konuşuyorum.o da zaten kıpır kıpır içimde.eşim de o bize şaka yaptı.herşey güzel olacak diyor..dün doktor bir arkadaşımla konuştum.2 tane çocuğu var 3 ve 1 yaşında.onlar üçlüyü yaptırmamışlar bile..için rahat olsun diyor ikili iyi çıktıktan sonra sorun olmaz diyor..bakalım amniyosentez için ne zamana randevu verecekler.telefon bekliyorum...
Kızlar merhaba nasılsınız şükür doktor kontrolüm iyi geçti.Bebişlerde iyiymiş benim sıpalar 1 hafta önden gidiyorlarmış burada teyzeleri benimkilerin ikiside erkekmiş evde 3 erkekle ne yapacağız:))))Juditcim canım ne olur kendini üzme RABBİMİN izniyle inşallah her şey yolunda gider benim kardeşim hamişken onada demişerdi sana dediklerinin aynısını biz ANKARA yaşıyoruz burda çok ünlü bir ultrasoncu EYÜP EKİCİ diye kardeşimde bebişi için ona gitti şükür bebişi şimdi 15 aylık hiç bir problem yok dedi doğur sen bu çocuğu dedi.Benimde ikiz olduğu için bize tarama testleri yapılmadığından dolayı bende bugün ona gittim.Eğer gelebiliyosan ANKARA'ya gel ona bir git derim.RABBİM yardımcın olsun seni ve meleğini korusun.
Kızlar merhaba nasılsınız şükür doktor kontrolüm iyi geçti.Bebişlerde iyiymiş benim sıpalar 1 hafta önden gidiyorlarmış burada teyzeleri benimkilerin ikiside erkekmiş evde 3 erkekle ne yapacağız:))))Juditcim canım ne olur kendini üzme RABBİMİN izniyle inşallah her şey yolunda gider benim kardeşim hamişken onada demişerdi sana dediklerinin aynısını biz ANKARA yaşıyoruz burda çok ünlü bir ultrasoncu EYÜP EKİCİ diye kardeşimde bebişi için ona gitti şükür bebişi şimdi 15 aylık hiç bir problem yok dedi doğur sen bu çocuğu dedi.Benimde ikiz olduğu için bize tarama testleri yapılmadığından dolayı bende bugün ona gittim.Eğer gelebiliyosan ANKARA'ya gel ona bir git derim.RABBİM yardımcın olsun seni ve meleğini korusun.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için..inanın bana içim bir nebze de olsa rahatladı.düne göre biraz daha pozitif düşünüyorum.kızımla konuşuyorum.o da zaten kıpır kıpır içimde.eşim de o bize şaka yaptı.herşey güzel olacak diyor..dün doktor bir arkadaşımla konuştum.2 tane çocuğu var 3 ve 1 yaşında.onlar üçlüyü yaptırmamışlar bile..için rahat olsun diyor ikili iyi çıktıktan sonra sorun olmaz diyor..bakalım amniyosentez için ne zamana randevu verecekler.telefon bekliyorum...
Ayy anlayamadım ben bu işiZAMBAK canım bu kan testleri çok önemli özellikle tsh lar bazen gebeliklerde çıkabiliyomuş muhakkak ilaç alınması gerekiyo.eğer dr yaptırmadıysa bence değiştir hatta gidip sağlık ocakları bile yapıyo hemen yaptır o istemeden.
idrar testleride önemli bi iltihap var mı falan diye ..
benim kan sayımım normal çıktı ama yinede demir içeren vitamin takviyesi yaptı dr.
ayyy kolaylıklarr nilucum sana şimdidennOnlar ağlar heralde bende onlarla oturur ağlarım canım RABBİM hepimiz için hayırlısını versin.
burcuuu negüzell kız oldugu kesinleşti haaanilucum çookk sevindimmvalla 3 erkek gözüm korktu:)))allah tamamına erdirsin inşallah...benimde kızım olucakmış kesinleşti çok mutluyum ....
haklısın dr da demiş sorun yok diye içini ferah tut. inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz..bu ayrıntılı 20 hafta itibariylemi yapılıyo önce 3 lü sonramı ayrıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?