2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

amin canım inşallah hepiniz güzel sonuclar alırsınız. haftasonuda baska bi dr gidicegiz ayrıntılı için ama doktorum bisey cıkmaz merak etme dedi.yinede tedirgin oluyoruz iste :)

haklısın dr da demiş sorun yok diye içini ferah tut. inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz..bu ayrıntılı 20 hafta itibariylemi yapılıyo önce 3 lü sonramı ayrıntılı.

canım içinde olduğun üzütüyü ve sıkıntıyı anlıyorum benimde ikili testtim kötü çıkmıştı 1/163 hemde sendende yüksek direk bizede amniyosentez dediler ben bir türlü kabullenemedim üçlü bekledik benimde o sonucum 1/10000 çıktı sonra down senduromu taşıyan bebeklerde ultrosonda anlaşılacak durumları oluyormuş ayrıntılı ultrosonumuzu özel bir yerde yaptırdık ve Allah şükür bir sorunumuz yok içimiz rahatladı senin ve eşinin seçimi amniyosentez beklerken ayrıntılı ultrosonada baktırabikirsin iyi bir yer seç canım Allahın izniyle bu sıkıntıdan feraha çıkmanı diliyorum canım.

judithmc canım ben bu testleri kötü çıkıp amniosu kötü çıkan hiç görmedim önce rahatla cidden zor ama bak 2lin de iyi çıkmış. iyi düşün bebeğini de strese sokma. benim görümcemin ikisi de kötüydü bebeği çok sağlıklı şimdi

arzum beimde bugün 2 de randevum var ama bahçecide değil:)))bende sata göre 14+3 ama dr göre 15+0 oldum inşallah güzel haberlerle döneriz.
inşallah cinsiyetini öğrenebilirimm

ben kontrollere 13. haftaya kadar oraya gıttım.Şimdi central hospital a gidiyorum..İnsalahhh cınsıyetını ogrenırsın..bana ıkı erkek demıslerdı kesın olmamakla bırlıkte bakalım bugun netlesır umarım..ınsalahh gusel haberlerle gelırız.

amin canım ne güzel iki erkek:))allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.akşama konuşuruz inşallah.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için..inanın bana içim bir nebze de olsa rahatladı.düne göre biraz daha pozitif düşünüyorum.kızımla konuşuyorum.o da zaten kıpır kıpır içimde.eşim de o bize şaka yaptı.herşey güzel olacak diyor..dün doktor bir arkadaşımla konuştum.2 tane çocuğu var 3 ve 1 yaşında.onlar üçlüyü yaptırmamışlar bile..için rahat olsun diyor ikili iyi çıktıktan sonra sorun olmaz diyor..bakalım amniyosentez için ne zamana randevu verecekler.telefon bekliyorum...

Canım inan bakmadı kana faalan ama sadece senden tsh falan isteyecek deyince ben ozaman biz yaptırdık yok tshta falan problem demşştim
şimdi düşünüyorumda acaba onun için yaptırmadımı diyorum

şuan bana gyno ferrosanol verdi...
kan degerime bakmadan
canım ben mayada yaptırdım ..ama şuan kastamonuda oldugum için mecbur burada gidiyorum dr.a
ya bu dr.ada alıştım ama böyle giderse degiştirmem gerek
bugidecegim zaman bisoruyum bakalım ne diyecekk
canımm hiç aklından kötü bişey geçirmeee
enyakın akramın başına geldi 10gün önce
3lü sıkıntılı çıktı
amniyosentez istendi
gitti yaptırdı hiç bişey çıkmadıı
dr. ultrasonda bakarken zaten (amniyosentezden önce)çok saglıklı bir bebk demiş
sende canını sıkma bişey olmıycakkkk

canımcım sen nerdensin ben istanbul...ama muhakkak kan sayımı tsh falan testleri yapıyolar hiç mi yaptırmadı bi tahlil.

malesef yapmadı o tahlilleri

Kızlar merhaba nasılsınız şükür doktor kontrolüm iyi geçti.Bebişlerde iyiymiş benim sıpalar 1 hafta önden gidiyorlarmış burada teyzeleri benimkilerin ikiside erkekmiş evde 3 erkekle ne yapacağız:))))Juditcim canım ne olur kendini üzme RABBİMİN izniyle inşallah her şey yolunda gider benim kardeşim hamişken onada demişerdi sana dediklerinin aynısını biz ANKARA yaşıyoruz burda çok ünlü bir ultrasoncu EYÜP EKİCİ diye kardeşimde bebişi için ona gitti şükür bebişi şimdi 15 aylık hiç bir problem yok dedi doğur sen bu çocuğu dedi.Benimde ikiz olduğu için bize tarama testleri yapılmadığından dolayı bende bugün ona gittim.Eğer gelebiliyosan ANKARA'ya gel ona bir git derim.RABBİM yardımcın olsun seni ve meleğini korusun.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

maşallahhhh
erkekler geliyor demekkiiiişin zorrr

canım bugün benimde dr randevum vardı ki iyi bi dr özeline gidiyorum ikilim iyi çıkınca 3 lü yaptırmama gerek olmadığını söyledi.
inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın bebeğin sağlıklı canım hiç üzülme allahın izniyle.

nilucum çookk sevindimm valla 3 erkek gözüm korktu:)))allah tamamına erdirsin inşallah...benimde kızım olucakmış kesinleşti çok mutluyum ....

ZAMBAK canım bu kan testleri çok önemli özellikle tsh lar bazen gebeliklerde çıkabiliyomuş muhakkak ilaç alınması gerekiyo.eğer dr yaptırmadıysa bence değiştir hatta gidip sağlık ocakları bile yapıyo hemen yaptır o istemeden.
idrar testleride önemli bi iltihap var mı falan diye ..
benim kan sayımım normal çıktı ama yinede demir içeren vitamin takviyesi yaptı dr.

Benim oğluşuma arkadaş mı geliyo....Gözün aydın...İşimiz zor valla....Oğlanlar fena....

Canım hiç korkma..Benimde ikili test öncesi burnumdan getirdiler...Hiçbişey çıkmadı şükür..Üzülmemek elde değil ama bol bol şifa duası oku...Rabbim korusun meleklerimizi....

Ayy anlayamadım ben bu işi
yanii neden yapmadı gözden kaçacak bişey degilki neyse ikili sonucu için gidicem
ozaman son gidişim olur
degiştiririm
Onlar ağlar heralde bende onlarla oturur ağlarım canım RABBİM hepimiz için hayırlısını versin.
ayyy kolaylıklarr nilucum sana şimdidenn
bazen o koca bebekler iki bebege bedel yaaa
nilucum çookk sevindimm valla 3 erkek gözüm korktu:)))allah tamamına erdirsin inşallah...benimde kızım olucakmış kesinleşti çok mutluyum ....
burcuuu negüzell kız oldugu kesinleşti haaa
zaten kız demişlerdii
hadi bakalımmm gözünaydınn ciciler all kızınaa

evet canım önce 3lü tarama testi sonra ayrıntılı ama benim doktorum 18.haftada kendi baktı ayrıntılı olarak iki hafta sonrada baska bi dr yönlendiricem dedi ve önümüzdeki hafta baska bi dr gidicem ayrıntılı icin. (bu c.tesi gün almıstım randevuyu ama erteledim 9 nisanda gidicem) Bu arada benim randevu aldığım dr 220 tl ye bakıyormus baska bi dr daha söylemişti onuda aradım oda 300e bakıyomus. bu fiyatlar tek bebek icin gecerliymis.

haklısın dr da demiş sorun yok diye içini ferah tut. inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz..bu ayrıntılı 20 hafta itibariylemi yapılıyo önce 3 lü sonramı ayrıntılı.

nilucum gözünaydın canım. Üç erkekle ugrasmak seni yoracak gibi görünüyo. Benim yengem aklıma geldi senin msj okuyunca onunda ikiz erkekleri olmustu tabi simdi kazık kadar adam oldular :) yengemde tedaviyle hamile kalmıştı. Dogumdan sonra korunmamıs nasılsa olmuyo diye hop hamile ve yine erkek suanda evde 4 erkek var ve hepsiyle ugrasmak yorucu oluyo. Ama hepsine cocukken yataklarını toplamayı misafir geldiginde servise yardımcı olmalarını falan ögretmisti o yüzden yardımlarıda olmustu ama tabi erkek nereye kadar yapabilirki :)) Allah yardımcımız olsun canım benimki kız ama Allah güzel huylu ahlaklı cocuklar olmalarını nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…