nilucum çookk sevindimmvalla 3 erkek gözüm korktu:)))allah tamamına erdirsin inşallah...benimde kızım olucakmış kesinleşti çok mutluyum ....
burcucum gözün aydın canım kızın olucakmıs. Benimkiyle arkadas olurlar artık :)
nilucum iki erkek senınde hee cok sevındım...napcaz bız bu erkeklerle:) benımde dun kontrolum vardı.durumları gayet ıyımıs ıkızlere gore cok ıyıler dedı.bırının erkek oldugu kesınlestı.dıgerıde buyuk ıhtımalle erkek ama tam kesın degıl..arkası donuktu ve kordonu vardı..hakkımızda hayırlısı..
zambakcım valla kesinleşti ..dr 3 hafta sonra büyümüş bi pipi görmeyiz falan dedi ama bakalım.:))))inşallah seninkide gösterir çünkü bende zor gördü benim minnoş uykucu uyanana kadar bekledik:)))
ay inşallah ..bu sözleri duymak bana hayal gibi geliyo çünkü hep başkalarının konuşmalarınA ŞAHİT OLURDUM:)
ohh kızları artık süsler püsleriz inşallah...ben adını bile koydum zeynep ece.
senin aklında bi isim var mı?
canım kızları süslemek giydirmek o kadar zevkliki anlatamam ben simdi kendime hic giysi almıyorum hep bebek giysilerine bakıyorum bazılarını dayanamayıp alıyorum kız olunca isimiz zor :) isim olarakta hep NAZ ismi koymak istemistim Allah gönlüme göre verdi kız olunca NAZ koyacagım inşallah. Esimlede anlaşmıştık cinsiyet belli olmadan önce erkek olursa esim kız olursa ben koyacaktım. Gerci esimde naz ismini beğeniyo. Bide bebekler koyulan isimlerine benzermis sizinki cok nazlı olur diyolar bende onun icin o kadar ugrastımki oda nazlandı gelmek icin o yüzden NAZ koyucaz diyorum. Allah hepsinin akıllı uslu zeki saglıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin insallah.
Bide doğum fiyatlarını sormuşsun ben Ankara özel güven hastanesine gidyorum dogumuda orada yapıcam inşallah fiyatları sgk lıysan sezeryan 1550, normal 1350 tl ama ikisi icinde gecerli epidural istersen fiyata 1200 ekliyorlarmış. Benim kuzenimde iki haftaya dogum yapıcak onun doktoruda anlasmalı hastanelerde 2500tl fiyat vermis. Seninki normal yani.
ya kızlar daha erken ama ben araştırdım doğum fiyatlarını benim dr anlaşmalı olduğu hastanalerde doğumlar 2.500 tl.normalmi bu fiyatlar.
cnm valla bnde araştırdımm doktorun ücretide içindeyse bu fiyatt iyii ben doktoruma sordumm sadece doktorun hastahaneye gelmesii 3 milyarmış hastanede en az 2 desek baya tuzluu oluyorrr bendesanırıımm 1 ay sonraeski doktoruma geçicemki 3ay da o takipp etsin şimdikii doktoruma sırf bu yüzdenn deva edemicem ne olur sankii bitraz daha makull olsalar şu ücretlerde
canım kızları süslemek giydirmek o kadar zevkliki anlatamam ben simdi kendime hic giysi almıyorum hep bebek giysilerine bakıyorum bazılarını dayanamayıp alıyorum kız olunca isimiz zor :) isim olarakta hep NAZ ismi koymak istemistim Allah gönlüme göre verdi kız olunca NAZ koyacagım inşallah. Esimlede anlaşmıştık cinsiyet belli olmadan önce erkek olursa esim kız olursa ben koyacaktım. Gerci esimde naz ismini beğeniyo. Bide bebekler koyulan isimlerine benzermis sizinki cok nazlı olur diyolar bende onun icin o kadar ugrastımki oda nazlandı gelmek icin o yüzden NAZ koyucaz diyorum. Allah hepsinin akıllı uslu zeki saglıklı dünyaya gelmelerini nasip etsin insallah.
Bide doğum fiyatlarını sormuşsun ben Ankara özel güven hastanesine gidyorum dogumuda orada yapıcam inşallah fiyatları sgk lıysan sezeryan 1550, normal 1350 tl ama ikisi icinde gecerli epidural istersen fiyata 1200 ekliyorlarmış. Benim kuzenimde iki haftaya dogum yapıcak onun doktoruda anlasmalı hastanelerde 2500tl fiyat vermis. Seninki normal yani.
yok canım kızdır
büyümezz merak etme
Canım ultrasona giderken çikolata yemek bebegi hareketlendirirmişş
ben bu teknigi kullanıcam giderkenn
arzumcum cnm sen ozaman umutt da devam ediyosundurr ben direk bahçeci fulyaya gidiyorumm burçak hn devam ediyor takibime randevülerimiz aynı gün olursa tanışma imkanımız olur diye sormuştumm ama bahçeciden kimsseeler yok sanırımm
nilucumm gözün aydın cnm ama tabiki rabbim kolaylık versin 3 erkek zor tabiki ama onlar sağlıklı olsunda herşeye değerr bu sene erkekler çoğunkuta tabi
kzlar ya burda baya erkek annelerii olucak duruma göre değişik erkekk isimlerii bulursanız lütfen burdann paylaşınn fikir olsun hepimize erkek ismi bulamkk çok zorr
Kızlar merhaba hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.RABBİM hepimizin meleklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Güzel anneler nasılsınız?Kız anneleri şimdiden hazırlanın dünürcünüz hazır:)))))
canım ismi çok güzel :))bende ilk başta elif naz olsun diye düşünmüştüm....ama annemler nazlıolur falan demişlerdi:)))))))benim için farketmez olsun ama..yeterki sağlıkla gelsinler inşallah..
varya aynı şeyleri konuşmuşuz erkek olsaydı eşim koyucakdı ozaman yiğit istiyodu..
hastanelerin fiyatıymış 2500 bide dr hastaneye gelince 1500 lira alıyomuş
aslında bende yedim ki tatlıyla aram hiç yok 1 paket kocaman bi çikolata yedim :)))))uyuyodu öksürünce uyanıyo ama yine uyuyo:))))
sen naptın dr işini karar verdinmi.değiştiriyomusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?