ECRİNNNNN ÇİZELGEN NE GÜZEL OLMUŞŞŞ
kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda oğluşum gayet iyiiydii.ama maalesef ben 2 haftada 2 kilo almışım kendime inanamıyorumm böle devam edersem yandımm doktoum akşam yemeğinden sonra aburcuburu yasakladııumarım kendime söz geçirebilirimm..
cnm dikkat et yediklerine ekmeği azalt
canının istediklerini ye tabi ama az az yersen daha iyi olur
unutmaki ilerleyen aylarda daha çok kilo alacağız...
BİSMİLLAHİRRRAHMANİRRAHİM(YA HALIK YA BARİ YA MUSAVVİR)
KİŞİ ................ SAT ............... YAŞ......................... KİLO .......................... DURUM
zeynepela ............ 21 kasım ................. 27 ........................... 72 ...................... cuma kese görmeye gidecek
figero.........................24 kasım...............................32............ ..........................61.....................................yarın bhcg tekrar
herzaman_seninle......18 kasım.................................22.......................................75....................................haftaya kese görücek
cnm kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama ayrıntılıya geldiğine göre artık hareketlere başlar yavaş yavaş seninkide merak etme,bende bu hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim Allah sonumuzu hayır etsin..
yemek yedikten sonra sırt üztü yat kendini dinle bak o zman bebek sana sinyal verecektir cnm...
arkadaşlar sizede sormak istiyorum suanda kadar kac kilo aldınız ve göbeginiz cıktımı cok merak ediyorum. Ben 3hafta önce dr gittigimde hic kilo almamıstım ama bu aralar biraz kilo aldıgımı hissediyorum doktorum zaten bana 1 kg alabilirsin demisti suana kadar hic kilo almadıgım icin.Ben hamilelige kilolu başladıgım icinkilo almaktanda cok korkuyorum. Göbegimde bazen cok cıktı gibi hissediyorum bazende daha kücük hissediyorum.
günaydın canım ben 66 kiloyla hamile kaldım ve şuan 74 kiloyum yani baya kilo aldım 20.haftalardan sonra kilolalar kendiliğinden geliyor zaten göbekte çıkıyor ama dikkattli davranmak en iyisi malesef ben başaramadım sen ne güzel baştan kilo almamışsın bende bunu becerebilseydim şimdi alacağım kiloları sorun etmezdim abur cubur yemek değil ama çok acıkıyor insan elinde değil.
arkadaşlar sizede sormak istiyorum suanda kadar kac kilo aldınız ve göbeginiz cıktımı cok merak ediyorum. Ben 3hafta önce dr gittigimde hic kilo almamıstım ama bu aralar biraz kilo aldıgımı hissediyorum doktorum zaten bana 1 kg alabilirsin demisti suana kadar hic kilo almadıgım icin.Ben hamilelige kilolu başladıgım icinkilo almaktanda cok korkuyorum. Göbegimde bazen cok cıktı gibi hissediyorum bazende daha kücük hissediyorum.
ayy ne güzell bebişini göreceksinn demekkiiicanım ben 20. haftamdayım c.tesi gün gidicem ayrıntılıya. Sanırım 23.haftaya kadar yolu varmıs ama biz biraz tezcanlıyız heralde :) insallah lseninde ayrıntılın güzel cıkar. Ben iki hafta önce kendi dr gitmistim ayrıntılıya o bi sorun yok dedi ama ikinci bi göz olsun diye gönderiyorum seni yoksa herhangi bi risk söz konusu degil dedi biraz rahatlattı beni. Zaten ikili ve üclü taramalarda hic sorun yoktu.
kuzumm neyaptınnn (diyene bakkkkızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda oğluşum gayet iyiiydii.ama maalesef ben 2 haftada 2 kilo almışım kendime inanamıyorumm böle devam edersem yandımm doktoum akşam yemeğinden sonra aburcuburu yasakladııumarım kendime söz geçirebilirimm..
canım benim kendi yaptıgım siteden olsa gerek otomatikmen geçiyorteşekkür edrim cnm ama ben bişey daha öğrenmek istiyorum bu çizelge kendi günleri atlıyor sanıtodum ama atlamıyorrr günlerimm nasıl ilerlicekk şimdi çizelgede ben ilerleticeksem nerden yapıcamm bunu.
iyiyizz canımcımm sen nasılsınnMerhaba güzel anniş adayları nasılsınız?
desenize topik erkeklerle doluyorrnilu hayırlı olsun erkeklerin , bizmki de erkekmiş bu arada..
kızlar selam..hayırlı haberlerle geldim çok şükür.biliyorsunuz üçlü testim riskli çıkmıştı ve doktorum amniyosentez önermişti.o günden beri kendimde değildim.daha 5 ay kafamda sorularla yaşamaktansa amniyosentezi yaptırmaya karar verdim.farklı bir doktor yaptı bu işlemi.çok iyi bir doktordu zaten öncesinde 1 saatten fazla konuştuk.ve cuma akşamı fish denilen kromozomsal kusur olup olmadığını gösteren sonuçlar geldi..bu sonuçlar %95 genel sonucu da veriyormuş.çok şükür ki sonuçlarım temiz çıktı.maşallah bebeğime sağlıklıymış.bu bir genetik test olduğundan cinsiyetinin kesin kız olduğunu da söylediler.şükürler olsun ki çok rahatladım.Allahım kimseye böyle kaygılar yaşatmasın.kendi canına bişey olsa insan bu kadar üzülmezdi.daha kucağıma almadan annelik duygusunu sonuna kadar yaşadım.desteklerinizden dolayı hepinize binlerce kez teşekkür ederim...
kizlarrrrrrrrrrrr mehaba bende geldim sonundabeni de ekleyin...
minasofie .........................27 kasim .....................29..............76 .......................... 22 haftalik gebe
minasofie kız sen nerelerdesin yaaa
maşallah 22.haftadasın demek...inş herşey yolundadır cinsiyetiniz ne ?
Saol canim iyiyim. Aslinda bir sürü sorun oldu onlarla ugrasmak zorunda kaldim, o kadar uzak kaldim ki internetten...
tasindim, tasinmadan 1 hafta önce esim acil ameliyat oldu, derken tam tasinma sirasinda bende bir karin agrisi bir kanama, haydiiiii hastaneye, 4 gün hastane de kaldim, +1 haftada evde zorunlu yatma... MEGER BEBK ILE RAHIM ARASINA BEBEGIN PLASENTASI GIRMIS; BEBEK HAREKET ETTIKCE RAHIME BASKI YAPMIS VE KANAMA YAPMIS. HERHANGI BIR AGRIM OLMADI; AMA HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERIYDI....BEBEGIMI KAYBEDIYORUM SANDIM; SU AN HERSEY YOLUNDA BIR KANAMAM YOK; YALNIZ SIKI BIR DR TAKIBINDEYIM; EGER HEP BÖYLE DEVAM EDER PLASENTA YUKARI CIKMAZSA ( bazen 25. haftada yukari cikiyormus ve hersey normale dönüyormus) NORMAL DOGUM YAPMAM IMKANSIZ OLUCAK. VE % 100 SEZERYAN OLMAK ZORUNDAYIM.
iste canim, baya zor günlerdi.... su an 21+ 2 deyiz yani 22. hafta. bu cuma 2. büyük Ultrasonumuz var. Cinsiyeti daha belli degil, biri kiz dedi, biri erkek... bu cuma kesin belli olur diye düsünüyorum artik
SEN NASILSIN ; SEN NELER YAPTIN ??? diger sayfayi " tüp bebekte kac kisiyiz " da takip edemiyorum, o kadar hizli ilerliyor ki, okumaya yetisemiyorum, iyice koptum...
berlin den kocaman sevgilerle..
Saol canim iyiyim. Aslinda bir sürü sorun oldu onlarla ugrasmak zorunda kaldim, o kadar uzak kaldim ki internetten...
tasindim, tasinmadan 1 hafta önce esim acil ameliyat oldu, derken tam tasinma sirasinda bende bir karin agrisi bir kanama, haydiiiii hastaneye, 4 gün hastane de kaldim, +1 haftada evde zorunlu yatma... MEGER BEBK ILE RAHIM ARASINA BEBEGIN PLASENTASI GIRMIS; BEBEK HAREKET ETTIKCE RAHIME BASKI YAPMIS VE KANAMA YAPMIS. HERHANGI BIR AGRIM OLMADI; AMA HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNLERIYDI....BEBEGIMI KAYBEDIYORUM SANDIM; SU AN HERSEY YOLUNDA BIR KANAMAM YOK; YALNIZ SIKI BIR DR TAKIBINDEYIM; EGER HEP BÖYLE DEVAM EDER PLASENTA YUKARI CIKMAZSA ( bazen 25. haftada yukari cikiyormus ve hersey normale dönüyormus) NORMAL DOGUM YAPMAM IMKANSIZ OLUCAK. VE % 100 SEZERYAN OLMAK ZORUNDAYIM.
iste canim, baya zor günlerdi.... su an 21+ 2 deyiz yani 22. hafta. bu cuma 2. büyük Ultrasonumuz var. Cinsiyeti daha belli degil, biri kiz dedi, biri erkek... bu cuma kesin belli olur diye düsünüyorum artik
SEN NASILSIN ; SEN NELER YAPTIN ??? diger sayfayi " tüp bebekte kac kisiyiz " da takip edemiyorum, o kadar hizli ilerliyor ki, okumaya yetisemiyorum, iyice koptum...
berlin den kocaman sevgilerle..
günaydın güzel toppiginn güzell anneleriii
nasılsınız bakalımmmmm
bşler nasıllll[,
tünaydın arkadaşlartünaydın zambak cım rabbime çok şükürrler olsun oğluşum gayet iyi senin bebiş nasıl bakalım?
ama hala sık olarak hareket lerini hissetmiyorumm hissettiklerimdende çok emin olamıyorummbide ben balıkyağı c vitamini bide multi tab. kullanamaya başaladım hepinize doktorlarınız bukada r vitamin verdimii ne ler kullanıyosuuz
tünaydın arkadaşlartünaydın zambak cım rabbime çok şükürrler olsun oğluşum gayet iyi senin bebiş nasıl bakalım?
ama hala sık olarak hareket lerini hissetmiyorumm hissettiklerimdende çok emin olamıyorummbide ben balıkyağı c vitamini bide multi tab. kullanamaya başaladım hepinize doktorlarınız bukada r vitamin verdimii ne ler kullanıyosuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?