2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

günaydın güzel toppiginn güzell anneleriii
nasılsınız bakalımmmmm
bebişler nasıllll
iyiyiz cnm sen nasılsın
benimde bugün akşam üstü ayrıntılı ultrasonum var bakalım neler olucak

merhaba kızlar minosofia sen de hoşgeldin canım aslında en başta vardın listede sonra hiç gelmeyince silmiştim :) tekrar hoşgeldin canım

kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
mide ekşimelerimi söyledim şurup yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
bel ağrısı ve kuyruk sokumu şikayetimi söyledim...
bu arada sıkı durun bebeğim 20 gün önce 211 gr dı bugün 350 ölçtü dr um ben ise
hala geçende bugnde 74 çıktım tartıda.ama akşam yemeğimi yememiştim
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...

canım çok şükür maşallah ..niye çıksınki sorun herşey güzel giderken alahın izniyle...darısı bizim başımıza inşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz...
ben sodanın içine portakal suyu sıkıp koyuyorum biraz taşıyo ama:))güzel oluyo beni dr kesinlikle gazlı içiçek yasak dedi..

az önce dr.aradımm
2li testim için
gayet normal dediler
çok şükürr....

cumaya azkaldııı bakalım cinsiyetimiz erkekmiii

maaşallahh cnm ne güzell hbr ler bunlarrr artık hızla büyücek bebişlerimiz allahımın izniyleee

canım gözünaydın cok sevindim inşallah bizde yarın güzel haberlerle döneriz cok heyecanlıyım bende.

kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz kaçkez ve nasıl. ben arada itilme tarzı peşpeşe bazen su akar gibi içimden. genelde akşam yememkten sonra uzanınca. sonra sabah uyandığımda hissediyorum sizler?

Ne güzell canım hissetmen

bişey sorucam sana benim hissetmem için çok erken ama
sola yatıp uyuyorum geceleri
sabahta sırt üstü yatıyorum karnımın sag yada sol tarafında birsertlik oluyor ama bariz ele geliyor uzunlamasına hisssediyorum
bu bebek olsa gerek dimi???yada ne olabilirki başka???
dr.a gittigimde sorucam

evet canım o bebeğin ve senin de az kaldı hissetmene sanki küçük bir balon patlıyor çok güzel ama bu defa da hissetmeyince ne oldu diyorsun ahh anne olmak ne güzel ve ne zormuş...

canım ikili testine çoookk sevindim hadi bakalım cuma kız mı erkek mi belli olucak benim içimden senin oğlun olcak gibi geliyo:))))
ya bende hissediyorum çok erken deniyo ama içerde bidamar atması gibi bazen kayma gibi bişeyler oluyo seninde bebişindir çünkü herkesde farklı olabiliyomuş bazıları 24 haftada anca hissediyomuş falan...
yaa ben saçımı kestirmek istiyorum çok ...ama şu batıl inanışlar yok mu kafamı karıştırıyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…