iyiyiz cnm sen nasılsıngünaydın güzel toppiginn güzell anneleriii
nasılsınız bakalımmmmm
bebişler nasıllll
günaydın güzel toppiginn güzell anneleriii
nasılsınız bakalımmmmm
bşler nasıllll[,
tünaydın arkadaşlartünaydın zambak cım rabbime çok şükürrler olsun oğluşum gayet iyi senin bebiş nasıl bakalım?
ama hala sık olarak hareket lerini hissetmiyorumm hissettiklerimdende çok emin olamıyorummbide ben balıkyağı c vitamini bide multi tab. kullanamaya başaladım hepinize doktorlarınız bukada r vitamin verdimii ne ler kullanıyosuuz
biz iyiyiz cn sen nasılsın
kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
mide ekşimelerimi söyledim şurup yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
bel ağrısı ve kuyruk sokumu şikayetimi söyledim...
bu arada sıkı durun bebeğim 20 gün önce 211 gr dı bugün 350 ölçtü dr um ben ise
hala geçende bugnde 74 çıktım tartıda.ama akşam yemeğimi yememiştim
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...
günaydın kızlar :))))))))))))))
az önce dr.aradımm
2li testim için
gayet normal dediler
çok şükürr....
cumaya azkaldıııbakalım cinsiyetimiz erkekmiii
sğl cnm ,bak seninde 2li testin güzel çıkmış gözün aydın
kızlarr ben geldim...
gittim dr a dr um baktı baktı baktı ve dediki sen git şekerli sıvı al yürü bebek pozisyon değiştirsin sırtı dönük böyle bişi bakamam dedi..kendi dr um yaptı ölçümleri ...
neyse bi 20 dk vakit geçirdim ve tekrar girdim ultrasona bu sefer bebişim güzel yer değiştirmişti ve herşeyi inceledi el parmaklarını tek tek saydı beyin beyincik mide böbrekler iç organları bacakları kolları falan herşeyi gayet güzel gözükyo dedi atar ve toplar damarları incelerdi sağ ve sol olarak bende sağda 2 tane çıktı atar damar iyi bak dedi biri iflas etse diğeri çalışacak...
hastanemizde cd kayıt makinası bozuktu ısrarlarım üzerine yapttırtım ve cd kaydına başlandı artık her gittiğimde cd kaydı yapılacak... 2 tanede renkli fotoğraf verdi elime dr um ve dedi 2 hafta sonra radyoloji uzmanımız inclesin bide onun gözüyle nasıl gözükecek dedi şimdi artık 2 hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeye 2 hafta sonra hem ben bakacam hemde radyoloji uzmanımız baksın dedi...
akşam çok midem yanmıştı gece soda içecektim eşim içirtmedi soda içebilirmiyim diye sordum ve tabi içebilirsin içinde magnezyum var rahim içinde faydalı dedi..
kan akışıni inceledi ve kanamama sebep olan plasentayıda inceledi hiç bi sorun gözükmüyo dedi
yani güzel sonuçlarla döndüm kızlar çok şükür...2 hafta sonrada sorun çıkmaz inş...
kızlarr ben geldim...
az önce dr.aradımm
2li testim için
gayet normal dediler
çok şükürr....
cumaya azkaldıııbakalım cinsiyetimiz erkekmiii
zambakcım gözün aydın canım.
kızlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz kaçkez ve nasıl. ben arada itilme tarzı peşpeşe bazen su akar gibi içimden. genelde akşam yememkten sonra uzanınca. sonra sabah uyandığımda hissediyorum sizler?
Ne güzell canım hissetmen
bişey sorucam sana benim hissetmem için çok erken ama
sola yatıp uyuyorum geceleri
sabahta sırt üstü yatıyorum karnımın sag yada sol tarafında birsertlik oluyor ama bariz ele geliyor uzunlamasına hisssediyorum
bu bebek olsa gerek dimi???yada ne olabilirki başka???
dr.a gittigimde sorucam
Ne güzell canım hissetmen
bişey sorucam sana benim hissetmem için çok erken ama
sola yatıp uyuyorum geceleri
sabahta sırt üstü yatıyorum karnımın sag yada sol tarafında birsertlik oluyor ama bariz ele geliyor uzunlamasına hisssediyorum
bu bebek olsa gerek dimi???yada ne olabilirki başka???
dr.a gittigimde sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?