evet canım o bebeğin ve senin de az kaldı hissetmene sanki küçük bir balon patlıyor çok güzel ama bu defa da hissetmeyince ne oldu diyorsun ahh anne olmak ne güzel ve ne zormuş...
canım ikili testine çoookk sevindim hadi bakalım cuma kız mı erkek mi belli olucak benim içimden senin oğlun olcak gibi geliyo:))))
ya bende hissediyorum çok erken deniyo ama içerde bidamar atması gibi bazen kayma gibi bişeyler oluyo seninde bebişindir çünkü herkesde farklı olabiliyomuş bazıları 24 haftada anca hissediyomuş falan...
yaa ben saçımı kestirmek istiyorum çok ...ama şu batıl inanışlar yok mu kafamı karıştırıyooooooo
canım ikili testine çoookk sevindim hadi bakalım cuma kız mı erkek mi belli olucak benim içimden senin oğlun olcak gibi geliyo:))))
ya bende hissediyorum çok erken deniyo ama içerde bidamar atması gibi bazen kayma gibi bişeyler oluyo seninde bebişindir çünkü herkesde farklı olabiliyomuş bazıları 24 haftada anca hissediyomuş falan...
yaa ben saçımı kestirmek istiyorum çok ...ama şu batıl inanışlar yok mu kafamı karıştırıyooooooo
canım batıl inanç o dinen açıklaması yok ben kestirdim ve rahatladım hem de çok uzundu omuzlarıma kadar kestirdim inan bana yok öyle bişey.
çok sagol canım ya şükür iyi çıktıı
evet canım herkes farklı hissedebilirmişş.birde zayıf insanlar kiloluya göre daha çabuk anlarmış
canım bende saçımı kestiricemm..evet batıl inançlar var ama allahtır ömrü veren
yoksa 9ay boyunca uzadıkça uzayacak bu saçlarr rapunzel gibi olucazzz
kafan karışmasınn kestirmek istersen kestir
senin içinde degişiklik olurr
inan birilerinden bu sözü bekliyodum gidip kestirmek için.ohh ne güzel yapmışsın bende kestiricem gidip yarın..çok sağoll
benim saçlarım röfleli tabi şuan dalmaçyalı gibi oldu uçlar sarı dipler koyu ama röfle için bekliycem :)
inan birilerinden bu sözü bekliyodum gidip kestirmek için.ohh ne güzel yapmışsın bende kestiricem gidip yarın..çok sağoll
benim saçlarım röfleli tabi şuan dalmaçyalı gibi oldu uçlar sarı dipler koyu ama röfle için bekliycem :)
evet kestiricem zaten buaralar kendimi aynada pek beğenmiyorum banada moral olur hem(
ben şuan 69 kiloyum bebeğim sadece 110 gr dı son kontrolde:)) zayıfda değilim ama hissediyorum:))
benim de röfleli ama saç rengim koyu değildir. hem ne önemi var ki cidden kısa saç rahat hatta bana kısa saç yakışmaz kesme dediler yine de kestim çok da rahat ettim yıkarken ohhh ne rahat. benim nerdeyse belime geliyordu dalgalı röfleli ama kıydım gitti.
kızlar beşik olarak ne düşünüyorsunuz ben park yatağa karar verdim gibi bebek odasına da ikeadaki normal yataklardan alıcam. diğer beşik belli zaman sonra gereksiz oluyor. ko
yacak yer bulamıyorsun park yaatak araştırıyorum
kızlar beşik olarak ne düşünüyorsunuz ben park yatağa karar verdim gibi bebek odasına da ikeadaki normal yataklardan alıcam. diğer beşik belli zaman sonra gereksiz oluyor. koyacak yer bulamıyorsun park yaatak araştırıyorum
bende zayıf degilim ama sertlik elime rahatlıkla geliyo
kız nette okudumm yaaa nebiliyim iştee
ben daha düşünmedimm bilmiyorumm
normal yatak dedigign ne ?baza gibimi?
herkesin tavsiyesi park yatak hemde 3 yaşına kadarda yatıyomuş..heryerde var fiyatlarıda uygun 150 200 arası.
ayy bende deniycem şimdi uzanıp ...:)))
evet benim çevremdede alan varr
kullanışlı aslında ama bilemiyorum
sen ne düşünüyorsun
kuzumm öyle hemen uzanıp yatmayla olmuyorrr işte
geceden soluma yatıyorum galiba sabaha kadarda öyle kalıyorummm
sabah sırtüstü yatınca oluyo canım
dene bakalım
sabaha yazzz
canım kesin park yatak alıcam zaten bebek bizim odada kalır 2 sene. oda yapmıycam hemen
ben internettede araştırıdım bütün anneler parkı öneriyo .hatta sevil bebede gördüm pembe kocaman çok güzel ama 6 ay bitmeden almıycam.
ama ciciler alıyorum valla:84:
kız allah seni:)))))))))))))))))tamam inşallah tutabilirimm........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?