2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

evet canım o bebeğin ve senin de az kaldı hissetmene sanki küçük bir balon patlıyor çok güzel ama bu defa da hissetmeyince ne oldu diyorsun ahh anne olmak ne güzel ve ne zormuş...

canım sende netten okumuşsundur
genelde gündüz hareket halinde oldugumuz için hissedemeyebilirmişiz
yani bebek hareket edermiş zaten

kuzumm daha zorluk görmedikkkhele bir dogsunlar ozaman daha çok konuşacak şeyimiz olacakkk

gerçekten çok güzell bişeyyy

canım batıl inanç o dinen açıklaması yok ben kestirdim ve rahatladım hem de çok uzundu omuzlarıma kadar kestirdim inan bana yok öyle bişey.

çok sagol canım ya şükür iyi çıktıı

evet canım herkes farklı hissedebilirmişş.birde zayıf insanlar kiloluya göre daha çabuk anlarmış

canım bende saçımı kestiricemm..evet batıl inançlar var ama allahtır ömrü veren
yoksa 9ay boyunca uzadıkça uzayacak bu saçlarr rapunzel gibi olucazzz

kafan karışmasınn kestirmek istersen kestir
senin içinde degişiklik olurr

canım batıl inanç o dinen açıklaması yok ben kestirdim ve rahatladım hem de çok uzundu omuzlarıma kadar kestirdim inan bana yok öyle bişey.

inan birilerinden bu sözü bekliyodum gidip kestirmek için.ohh ne güzel yapmışsın bende kestiricem gidip yarın..çok sağoll
benim saçlarım röfleli tabi şuan dalmaçyalı gibi oldu uçlar sarı dipler koyu ama röfle için bekliycem :)

evet kestiricem zaten buaralar kendimi aynada pek beğenmiyorum banada moral olur hem(
ben şuan 69 kiloyum bebeğim sadece 110 gr dı son kontrolde:)) zayıfda değilim ama hissediyorum:))

benim de röfleli ama saç rengim koyu değildir. hem ne önemi var ki cidden kısa saç rahat hatta bana kısa saç yakışmaz kesme dediler yine de kestim çok da rahat ettim yıkarken ohhh ne rahat. benim nerdeyse belime geliyordu dalgalı röfleli ama kıydım gitti.

kestir canımm bende kestircemm
ama röfle yaptırma zaten

ayrıca yaptırmayı düşündügün zamanda dr.una sor canım

kızlar beşik olarak ne düşünüyorsunuz ben park yatağa karar verdim gibi bebek odasına da ikeadaki normal yataklardan alıcam. diğer beşik belli zaman sonra gereksiz oluyor. koyacak yer bulamıyorsun park yaatak araştırıyorum

güle güle kullan canım önümüz yaz çok rahat edersin.
benim çok uzun değil ama şekli kaçtı sürekli topluyorum anlamsız kıl kümesi halindeyim:))omuzlarımda kestiricem inşallah..
hamilelikde saçlar çabuk uzrmış bide parlak olurmuş benim daha olmadı ama beklemedeyimm:)

herkesin tavsiyesi park yatak hemde 3 yaşına kadarda yatıyomuş..heryerde var fiyatlarıda uygun 150 200 arası.

ben daha düşünmedimm bilmiyorumm
normal yatak dedigign ne ?baza gibimi?

ben daha düşünmedimm bilmiyorumm
normal yatak dedigign ne ?baza gibimi?

büyüyen beşikler var ama kimse memnun değil bebek harekete keçtiğinde pamaklıklarında dolayı d,şebiliyomuş park yatağı aağı çekince çıkamıyo bebek tabi.
hatta ben önce park yatak odasınada yavrulu parmalıklı baza alıcam allah kısmet ederse.

evet benim çevremdede alan varr
kullanışlı aslında ama bilemiyorum

sen ne düşünüyorsun

canım kesin park yatak alıcam zaten bebek bizim odada kalır 2 sene. oda yapmıycam hemen
ben internettede araştırıdım bütün anneler parkı öneriyo .hatta sevil bebede gördüm pembe kocaman çok güzel ama 6 ay bitmeden almıycam.
ama ciciler alıyorum valla:84:

bendemi senin dedigin gibi yapsam acaba???mantıklı yanii

kızlarr için okadar güzelll ciciler varkiii
almadan duramazsın zaten
saglıklı günlerde giymeyi nasip etsinn bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…