2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bendemi senin dedigin gibi yapsam acaba???mantıklı yanii

kızlarr için okadar güzelll ciciler varkiii
almadan duramazsın zaten
saglıklı günlerde giymeyi nasip etsinn bebişine

canım valla ben çok araştırdım bana en mantıklısı bu geldi
ay seninkide cuma inşallah gösterir kendinid ona göre bişey alırsın ben belli olmadan önce beyaz sarı yeşil kırmızı falan aldım şimdi pembe alıyorum:))bide ablamında kızı var 4 yaşında onun bebeklik kıyafetleri okadar çok ki her seferinde daha bişey almam diyorum ama durduramıyorum kendimi :)))allah sağlıkla giymelerini nasip etsin bebişlerin.

Dün dışarı çıkmıştım almak istedim
senin gibi ortak renkler ama vazgeçtim
cinsiyeti belli olsun bende başlarım yavaş yavaş almaya
canım ama çok fazla aynı ay yada yaş grubu alma
bebkler okadar çabuk büyüyorki bazıları giydiremezsin bile yada 1-2giydirip daha sonra küçük gelir

mesela penye battaniye al bikaçtane
çıtçıtlı badiler çok kullanışlıymış içe giyilenn
onllardan al herzaman lazım olacak sonuçta
all kuzucumm ama abartmaaa
yapıcam hemen sabah haber veririm sana...

merak ettim bakalım neolcakkk

kızlar hepinize günaydın, öncelikle c.tesi gün ayrıntılıya gittik bebek gayet sağlıklı çok şükürki. Sadece bende ufacık bir myom gördü dr. ben ona pek takılmadımda bebegim saglıklıymısya o yetti bana. Bu gittigimiz dr da kız oldugunu onayladı ama renkli resimmi 3boyutlumu neyse ondan vermedi gercek değil o görüntüler dedi. sonra ordan cıktık ben ankarada yaşıyorum benim kuzenimde hamile onlarla beraber bi toptancı varmıs oraya gittik ama ne ararsanız var icinde herseyini aldık oradan 450tl tuttu bende daha önceden 100tl lik bi alısveris yapmıstım zaten. Bilmiyorum biraz abartmıs olabilirim ama aldıgımız seyler 1 yasına kadar kullanabileceğimiz seyler.Orada hersey paketli satılıyo ama paketlerin icinde 3-5 boy oluyo yani aldıgımız seylerin hepsinden herboyda almıs olduk. İki tane hastane cıkısı aldık, iki tane üst zıbın aldık, Bir fermuarlı bir penye battaniye ekstra aldık. Bende bir tane topitos battaniyemi ne diyolar ondan almıstım, hastane cıkıslarının icindede var toplam 5 battaniye oldu yani, corap aldık, bir pembe bir beyaz kilotlu corap aldık, önlük aldık, alt acma örtüsü aldık iki tane bende önceden topitosunkini almıstım ama birisi ince alt acma biyere falan giderken cantaya koymak icin aldık onu yer tutmasın diye, bir tane minicik ayakkabı aldık :) dört tane penye yelek, bir tane esofman takımı bir tane pijama takımı (bunlar 1 yas icin) aldık, agız silme mendili, atlet kilot takım aldık 3 adet oda yine yeni dogan icin degil, tulum aldık 4 tane büyük boy, ve birsürü değişik boylarda askılı, kısa kollu ve uzun kollu cıtcıtlı bady aldık. Ben daha önceden üç adet alt üst takım, 3-4cıtcıtlı bady, bir elbise, iki penye bluz, bir tanede sortlu tulum almıstım. Tarak ve fırça seti aldım, bide burun aspratörümü ne ondan almıstım. Annemde herboy yelek hırka örmüstü ensonda kaban gibi giyebileceği kapsonlu bi hırka ördü. Heralde benim alacak biseyim kalmadı giyecek olarak. anca cok hosuma giden bi elbise falan olursa öyle biseyler alabilirim. Birde unutmadan kendime emzirme südyeni ve emzirme atleti aldım. Pijama sabahlık takımı aldım sadece bir gecelik almam gerekiyor onuda daha cok zaman var alırım.

Benim haftasonum böyle baya eglenceli gecti kızlar daha erken falan dediler ama hepsi biraraya gelincede daha fazla masraf oluyo yavas yavas biseyleri almak bana daha mantıklı geliyo. Hem inşallah bisey olmaz tabide olacak olduktan sonra sonayda bile sorun cıkabiliyo. benim samimi bir arkadasım hamileydi ve 8.ayında bebegine kan pıhtısı atmıs anne ve kalbi durmus bebegin o yüzden ben icimi ferah tutuyorum Allahım yazdıysa son anda bile olabilir. İnsallah sağlıklı bebekler dünyaya getirmemiz nasip olur temenni etmekten baska caremiz yok.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım

tugba
nekadar güzel bihaftasonu geçirmişsinn
neredeyse herşeyini almışsınn bebişinn
allah saglıklı günlerde giymeyi nasip etsin

burcuşafakk
denedinmi kuzucummm
ya bendeki durum acaba bianormallik falanmı
sabah dr. aradım ama sekreteri çıktı dr.muaynedeymiş
söyledim buşekilde sertlik oluyor diye
oda dr. sordu "muayneye gelmeden bişey söyleyemem demiş
cuma olmadan gidicem galibaa

zambak cım sagol canım herseyi aldık gibi ama cok begendigim biseyler cıkarsa duramam alırım heralde :) canım sen doktorunun cebinden direk görüsemiyomusun onunla görüsüp izah etseydin keske yada en iyisi hemen gidip görünmen cünkü anne adayları en ufak bi tepkiyi kafamızda büyütürüz simdiden evhamlı oluyoruz nedense :) ama bisey cıkacagını sanmıyorum canım sen icini ferah tut ve gelismeleri bizede yaz olurmu canım

direk cebinden arayabiliyorum ama degişen bişey olmayacak gel diyecek
onun için çarşamba günü gitmeye karar verdim...

acaba kötü bişeymi derken bitarafımda abartma ne olacak diyoorr

bişey olmıycak inşallahh canımya

canım saın merak etme neolabilirki hiç korkma ama çarşamba git hem bebişini görmüş olursun...ben denedim ama sabaha kadar hiç tuvalete kalkmayınca kaljkar kalkmaz tuvalete koşmak zorunda kaldım:)))ama busabah deniycemm canımcımm....
ay gene söyliyim kafana takma sakın ....

ohh ne güzel yapmışsın güle güle kullanın bebişinle inşallah...iyi günlerde sağlıklaa....valla bende alıyorum baya bişeyleri oluyo kuşumunnn.....allah giydirmemizi nasip etsin hepimize inşallahhhh....bebek arabası falan aldın mı

Yok canım bebek arabası falan almadım daha suanda sadece giysileri ve battaniye gibi seyleri var bide annanesinin ördügü yelekler hırkalar :) arabasını falan daha sonra alırız diye düsündüm. Aklımda birsürü sey var zaten alınacak yapılacak hic olmazsa giysi işi aradan cıksın istedim. Anakucagı, arabası bunları ulustan almak istiyorum ama iyi biseyler bulursam yoksa acityden alıcam bide elektrikli salıncaklar var biraz pahalı ama esim alalım diyo ben onda biraz kararsızım zaten anakucagı alacagız sallanan salıncaga gerek varmı bilmiyorum yada salıncagı alsak anakucagını almasakmı bilemedim valla. Kızlar sizde bana bi akıl verin bu konuda olurmu? Bide ben bi beşik begendim ahşap sallanabilen bisey cibinliği falan var cok sevimli resmini bulursam eklerim onu alıcak annemler kayınvalidemlerde cocuk odası alacaklar.

canım inanırmısın bizde hepsiburdadan ana kucağına bakıyoduk salıncak gibi olan hem uzakdan kumandalı müzikli benim eşim hemen isteyelim dedi hatta:)))ben ana kucağı yerine onu alıcam hem aparatlarını çıkarınca aynı ana kucağı gibide taşınabiliyo bana kalırsa öyle al hem allah izin vesin evde yemek falan yaparken koyarsın kapının önüne hem o vakit geçirir sıkılmaz :))))

mrb arkadaşlarr artık arkadaşlar çok sık girmiyor gördüğüm kadarıyla buraya
ya kızlarr valla tebrik edrimm hepinizii benim bu hafta sonu 20. haftam biticek rabbimin izniyla
bi sorunumz da yok çok şükür ama ben hala korkuylarımı atamadımm hala tek parça bişey almadım alamıyorumda sanırım 7 ayım bite kadarda alamıcamm alışveriş yapanları okuyunca çok imrendim rabbim hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin .

burcucum bende kullanıslı olabileceğini tahmin ediyorum ama anakucaklarıda araba koltugu gibi kullanılıyormusya o yüzden yoksa ikisinide alsakmı :) ya salıncaklar cok cesitli aslında hepsi düsününce sallıyo ama taşıdıgı kilo kapasitesi önemli ben bi tane kraftınkini görmüstüm nette modelinide yazmıstım ama kaybettim o daha fazla kilo taşıyabiliyordu, diğerleri bebek en fazla 1 yasa kadar kullanabilecek 8-9kg taşıyomus en fazla. Eşimde aman bosver alalım güzel diyo bilemedim valla.

ecrincim canım niye bu kadar korkuyosunki bak korkunun ecele faydası yok yani sen korksanda korkmasanda olacağı varsa olur rahat ol canım ya. Çok şükür ilk üc ayı atlatmıssın tehlikeli dönem o diyolar ama olacak olduktan sonra heran bir risk vardır. Hic riski olmayan birine Allah korusun bi araba carpar öylede olur, sen icini ferah tut git bi bebek magazasına bebeğine giysiler falan bak. Zaten bakınca otomatik alıyosun ve inan bebeğinle arandaki bağda kuvvetleniyo. Ben aldığım seyleri hep onun üzerinde hayal ediyorum seviyorum konusuyorum kızım bak sana ciciler aldım hani bana bi tıkla hissettir kendini diyorum. O hareket edince mutlu oluyorum yani kötü seyler düsünme hamilelik cok güzel özel bi duygu esimde o tekmeleri tıklamaları hissetmek icin can atıyo ama hissedemiyo ben hissediyorum düsün ne kadar özel bi durum.Bunun keyfini cıkaracagına neden endise ediyosun korkuyosunki.

canım hiç korkma
için rahat olsun
allah alnımıza ne yazdıysa onu görüürüzz
şuanın tadını çıkarmak en güzelii

ama senii çok iyi anlıyorumm
cinsiyetimiz belli olsun allahın izniyle bende yavaş yavaş almaya başlıycam

şirinetugba
ankarada nerden aldın toptancı demişsin ya????

burcuşafak
canım hepsiburadadan hangi salıncaktan bahsediyosunuzz
yazarmısın

kızlar nilu nezamandır yazmıyor dikkat ettinizmi
nasıl acaba

cnm olsun bebişin sağlıklı olsunda gider herşeyini 2 saatte döşersin bişi kalmaz..bende 21.haftadayım ben bi hastane çıkışı annenannesinin ördüğü yelekler bi iki takımdan başka bişeyi yok..sen hiç kafana takma bunları

kızlar sallanan ana kucakları için kullanışlı diyolar ama düşünün bi bebek 3 4 aylıkken harketlere başlayıp o anakucağına takılan oyuncakalra tutunup harekt ederse sonunu düşünmek bile istemiyorum..o ana kucaklarıda 6 aya kadar kullanılıyomuş bilginize.ben normal ana kucağı alıp oto koltuğu olarakta kullanamyı düşünüyorum,ben bebek arabasına takmış durumdayım şu ana ama onuda durdurdum 2 3 ay sonra alıcam kafam çok karıştı bebek arabası konusunda..

evet haklısın belki ama ben bu takmama keyfini çıkarma işini çok beceremiyorum yapım gereği sanırımm . ben önceden tüm bebkk mağazalarına bakar heveslenirdim şimdi yse önünden geçerken bile kendimi kaptırmıyım diye bakmıyorum . evet hareketlerini hissetmek çok keyifli benimde eşim hala hissedemiyorrr sen eminmisinn hissettiğine diyor hatta:) umarım bende sisin gibi rahatlarım en kızsa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…