2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

zambakcım bebek toptancısı ankarada cok var çıkrıkçılar yokuşunda özdemirler diye biyer var mesela ordan alabilirsin ben sitelere giderken akcanlar diye biyerden aldım eşimin akrabası orada müdür o yüzden ordan aldık biz. Ama onur carşısının girişinde bi bebek magazası var pembe prenses olabilir ordada fiyatlar bazı ürünlerde iyi ordanda alt üst takımlar almıştım altları patikli olanlardan sonra tulumlar falan var, badyler almıstım bide hastanecıkışı en iyisi minidamla %100 pamuklu demislerdi bana aklında olsun canım. Bide ben sosyete pazarına gitmistim ordanda bebessi nin topitoş battaniyesi ve ayılı alt açma minderini almıştım. chicco yu falan almayı düşünmedim hic fiyatları cok pahalı hemde çin malı ben yerli malı kullanmayı tercih ediyorum tabi kaliteside önemli. Pahalı bir takım almaktansa iyi malı olan ucuz seylerde bulabiliyorsun. Mesela sosyetedekilerde güzel o onur çarş. dakilerde ben o takımları 7.5tl ye aldım, tulumlar 10-15 arasıydı, badyler 3,5-5 arası, çoraplar 1-1,5 gibiydi. Battaniyede 30-40 arası biseydi alt acmada 30-35 gibi biseydi ikisi 60faln yapıyodu 50ye aldık.Ordada tulumlar 10tl idi. Güzel altlar falanda var bence bi git gez. Ben cukurambardaki sosyete paz. gittim girince düz ilerle hemen karşına gelen yer.

ecrincim bu topikteki herkes cok zor bebek sahibi oldu canım seni anlıyorum ama yapabileceğimiz bisey yok maalesef. Normal hamile kalanlarda bile bu tedirginlik vardır ama biz cok ugrastık hamile kalabilmek için ama rahatlaman gerek. Aklına kötü şeyler geldiginde bebişinle konuş rahatla

Canımcımm bence sen git bebegin için bir parçada olsun bişey all
belki korkunn ortadan kalkacak ne dersinnn...
ben bile örgülere başladımm
onun içinde olacagı zamanı düşündükçe kafamdaki olumsuzluklar gidiyor gibi
allah kısmet ettiyse olur kuzucum ya onun içinn rahatt olll
canım dr. benim cinsiyetini erkege benzetmişti zaten
ama kesin bişey söylemedigi içinn cumayı bekliyorumm

çok sagoll canım
bunları yazdım aklımın bir köşesine

:) şu anda ben istesemde eşim benden beterrr ama ilk alışverişe çıktığımda denicem .
anladım tatlımm oğluşlar çoğalıyor desene eğer değişik erkek ismi bulursan buradan paylaş tatlımm

zambakcım bugün kimsecikler yok bende bakıyorum arada :) canım büyük güne az kaldı desene cinsiyetini ögrenince öyle rahat alıyosunki herseyi alasın geliyo. ben kız oldugunu ögrendiğimde dedimki cok pembe almıcam dedim ama simdi baktıgım herseyde azda olsa pembe var :) gerci yinede her renkten giysi aldım krem kahve tonlarında bile takım aldım düsün eşimde kız cocuklarını pespembe giydirmekten yana değil hoşlanmıyo hiç. Hastane çıkıslarımız biri krem renk diğeri beyaz üzerine pembeleri var abartmamaya çalışıyorum yani.

slmm kızlarr nasılsınızzz
kimseciklerr yazmamışşşş:26::26:

kızlar aldıklarınız paylaşsanıza bizlerle yükleyin fotoları bizde görelim cicişlerinizi
fikir paylaşımı yapalım

:
kızlar aldıklarınız paylaşsanıza bizlerle yükleyin fotoları bizde görelim cicişlerinizi
fikir paylaşımı yapalım

AY EVET kızlar ya lütfen burdaya koyunda görelim bende gaza gelirim belki:) ya bide ben zaten oda yapıcam ona ama ayrıyeten odamada bi ufak yatak alıcam ki 6 7 ay gecede yanımda klasın diye mobilyadan baya sallanan gemi şeklinde uçak şeklinde yapmışlar çok güzell ama kaç ay kullananabilirim kestiremiyorumm ama park yatakta istemiyorum böle icili bicili bişi olsun istiyorum napsam karar veremedim sizce ne yapmalıyım naısl bişey tercih etmeliyimm.. resimlerii bekliyoruzz bu arada

geçen gün joker mağazasında gördm çok hoş bi mobilyadan sallanan güzel bi beşik vardı,ben oda yapacağım için almadım ama oda yapmasam m kesin alırıdm..

:) şu anda ben istesemde eşim benden beterrr ama ilk alışverişe çıktığımda denicem .
anladım tatlımm oğluşlar çoğalıyor desene eğer değişik erkek ismi bulursan buradan paylaş tatlımm
all kuzum yaaa
tadını çıkarrr
korkmmaaaaa...benim eşimde öyle hemen bişey alma taraftarı degill
ayına göre eksigini alırız diyor ne gerek varmış şimdidenn 1yaşında giyecegi şeyi düşünmeye diyorr
erkek işte ne diyimmm
isim olarak aklımda bişey yokk olunca yazarım sanaa

ayy evet canım ya yarınn gidiyoruz dr. inşallahhh
sabah 9:30randevum erken aldımki bian önce ögreniyimm

okadar güzell ciciler varki kızlar içinn inann bayılıyorsunn
almadan durmak imkansızz
rengarenk giyinsinn fıstık tabii...

arkadaşlar herkese günaydın, öncelikle zambakcım suan dr dasın sanıyorum insallah güzel haberlerinle gelirsin. Bencede resimli olarak paylaşalım kızlar cok güzel olur gercekten. Haftasonu fırsat bulabilirsem ben resimlerini cekip ekleyim.
Bende çocuk odası almayı düşünüyorum karyolasının altındanda yatak çıkan modellerden almayı düsünüyorum, belki hasta falan olduğunda bende yanında orda yatarım, bide korkuluklar olacak ama aksamları alt yatağı cekerim düserse yine yatagın üzerine düser diye düsündüm Yani doğmamıs cocuğa don bicmek böyle bisey olsa gerek Birde ahşaptan sallanan beşik alıcagız 6-7 aylık olana kadar yanımda kalması daha doğru olur diye düşünüyorum, sonra postalıyacağım odasına, hem erkenden orda yatmaya alışması lazım diye düşünüyorum ileride zorluk cekmemesi icin. Bide park yataklar kullanışlı oluyormus ama ben nedense hic ısınamadım onlara o yüzden böyle bisey almayı düşünüyoruz.

model çok güzelmiş cnm ama dikkat etmen lazım bundayken sallanan olduğu için 6 aydan sonra harekete başlıyo bbek ve devamını düşünmek ,istemiyorum

evet canım ama bi tahta parçası var onu takınca sallanmıyo çıkarınca sallanıyo onu bende düşündüm, bide tekerlekliydi benim baktığım oda işime yarar diye düşündüm istedigim yere sürükleyebilirim.

model çok güzelmiş cnm ama dikkat etmen lazım bundayken sallanan olduğu için 6 aydan sonra harekete başlıyo bbek ve devamını düşünmek ,istemiyorum

Son düzenleme:
buda içi döşenmiş hali kızlar bunu almayı düşünüyorum fikir verirmisiniz bana?

http://www.ilkhediyem.com/up/ilkhediyem/Urun_besiksallan_lunachic_7734_0_2011_1_4_18_40_6_520.gif

cnm sen bunu jokerdemi gördün
bende orada bunun aynısını görüp çok beğenmiştim ama sallanmamam özelliği varsada güzelmiş cnm,,alırsan eğer güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…