tesekkur ederım ahestecıgımmm Allah razı olsun gülüm..umarım sonucların ıyı cıkar ve hayırlı haberler getırısın ..bol bol bak bebısıne ıyıce etlenmıstır artık.benımkının ılk pozu namaz kılar haldeydı esımle ben bakakalmıstık..yavrumm ne degısık bısey dır yaaaa.
Eki Görüntüle 213393 Eki Görüntüle 213394 Eki Görüntüle 213395 Eki Görüntüle 213396 Eki Görüntüle 213397 Eki Görüntüle 213398
kızlar prenses kızıma bu oda takımını aldık ben özellikle beyaz tercih ettim duvar kağıdı, halı, perdesi, avizesi, oyuncaklarıyla cıvıl cıvıl hale getiricem yatağı büyeyebilen yataklardan zaten ilkokulda da kullanabilir
bukadar günlük bunalımdan sonra saat 18 gibi eşimi aradım araba varsa yemekten sonra gezermiyiz diye.. tamam dedi.. olleyyy oldum resmen..
ama şimdi de en büyük görümcem arıyor diyor ki bebeği görmeye gidemedik (kayınımın) arabanız varsa bu akşam gidelim.. hık mık ettim.. söylerim dedim.. eşimde kesinlikle kıramaz..
karı koca çalışıyorlar okadar para kazanıyorlar.. 6lira bir taksiye veremiyorlar mı ya.. neden herşeye bizim koşturmamız lazım.. millet hala bizim de artık bir aile olduğumuzu kabullenemiyor ya.. oturup ağlayasım geldi.. işte olmasam evde çoktan zırlamıştım..
artık bugün bayramlık ağzımı açıcam.. herkes eşimden bekliyor.. bizim bir durumumuz olunca herkes birtaraflara kaçıyor..
benimde öyle bir yapım var ki kimseyi kıramıyorum..
hele bu büyük görümcem acaip alıngan.. 4-5 ay boyunca 2 kızına baktım.. 1 kez teşekkür etmedi.. kötü demiyorum ama tuhaf.. diğer iki görümcem gibi değil yani..
küçük kızı da 1.sınıftı bu sene.. başlarda resmen sinir krizleri geçiriyordum.. o el yazısını çocuğa alıştırmak.. ödevlerini yaptırmak .. allahım nekadar zor bişey.. çocuk kendinin olunca kızıp bişiy de diyemiyorsun..
ilgim sayesinde çocuk sınıf birincisi oldu.. tabi çocukta kapasite olmasa o da olmazdı da.. kasımın sonuna kadar ben baktım.. sonra dükkanım açılınca oh be dedim..
aama çocuğun okulu da topallamaya başladı.. demek çocuklarla çok ilgilenmek lazım..
şimdi de dükkanı devretmeye düşünüyoruz .. bazen müşterileri çekemiyorum... uyuz bir mahalle..
devredersek te korkuyorum yine çocukları bana saracaklar diye.. ama bu sefer kusura bakmasınlar.. ya adam akıllı bakıcı tutsunlar.. kimseye güvenemiyorsalar da otursun anaları baksın.. eminim gün gelecek benim çocuğuma hiç biri bukadar bakmaz...
teyzeleri bakmıyor da ben mi bakıcam... onlarında evi işi coluğu çocuğu var..
Ayy kimseciklerde yokmuş:82: huu huu aşağıdakilerrr:80:
GÜNLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GECMIYORRRRR(( 10. ay cabuk gel yaaaaaaaaaaaaaaaa (
GÜNLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GECMIYORRRRR(( 10. ay cabuk gel yaaaaaaaaaaaaaaaa (
Hanzadee canım bunalım mı takılıyon halaben temizliğe başlayınca deşarj oldum valla iyi geldi biraz
Filizcim rahatsızlanmış bugün galiba, canım geçmiş olsun. Yarın sende ayrıntılıya gidiyormuşsun hayırla döneriz inş
Yarın görenler hemen sana bi çizelge yaparlar bu iş için gönüllü arkadaşlarımız çok canımevet duygu yas da 28. Biri bana su bebek grafiklerini nasil ekliyorsunuz anlatsin lutfen...
İnşallah iyi geçer ayrıntılın canım hasret giderirsin doya doya Bende kızımı çok özledimmmmm göresim geldi cd den izliyim bari birazHayırlı akşamlar hanımlar.. Valla maşallahınız var döktürmüşsünüz yine geçmişi.. Bi gitsem geleceğime emin olamadım, yarım yamalak baktım
Göbüşlerinizde pek güzelmiş, kızların odaları daendleeslove, emelcim mutlulukla kulanmak nasib olsun inş.
Bende bir gitttim pir gitmişim, ne çok muhabbet yapmışsınız ayol. Dün pilim bitmiş, bugün ölüyordum.. Halbuki kocayla beraber yaptık ama kendimi epey yordum galiba, onuda yapıyım şunuda yapıyım derken. Oturma odası bitti şükür dün, koltuğu duvarı, camı, kapısı vs.. Eğlenceli de yaptık:) akşamada biraz ütüm vardı, yemek mutfak derken çok yorulmuşum. Geldim şurda iki laflayım diye ama yazacak halim yoktu. Bügünde ayaklarımın altı sızlıyordu hiç bişey yapamaadım, sadece çamaşır as topla.. Yorgan, yastık yıkadım. Arada bakındım topige ama parmaklarımı kıpırdatamıyordum. anlşamadım niye bu kadar yoruldum. Neyse sizde iyicesinizdir inş. bizim yarın sabah ayrıntılımız var, inş sağ salim atlatırız. Yavrumu da pek özledimordanda biraz dolanıp eşimin kuzeni doğum yapmıştı epey oldu, toparlanmıştır oraya gidicez.. Artık akşama geliriz, o zaman yazarım inş size..
Bu arada iremcim doğum günün mübarek olsunsağlık, mutlukluk ve huzurla, eşin ve kızınla beraber nice hayırlı yaşlara inş
dolu dolu 24 oluyosun 25den gün alıyosun aslında yaş hesaplamasıyla aynıaynı dk da yazmışız irem, bende kimse yok mu diyordum.. Sağolasın canımcım, bizde bira secde pozisyonundaydık. yarın 24 haftamıza giriyoruz dicem ama bitirmiş oluyormuşuz, ben bu işi karıştırıyorum hepRabbim hayırlı salih/saliha evlatlar olarak yetişmemizi nasib eder inş
ayyy bende istemyorum amaaaaakızlar bu hamılelık jımlastıgı varmısya hanı ben ona sardım he sımdıde..aksam kocısle yuruduk 1 saat ..yolda bır tanıdıga denk geldık bana dedı yuruyus yapman cok akıllıca..bu hem senı hamılelıgın sırasında zinde tutar dinç olursun ,halsızlık yasamazsın hemde dogumda ınanılmaz kolaylık saglr dedi ..kendıde 2. cocugunu dogurdu 4 5 ay evvel..bende basından berı yuruyorum zaten ..sımdı jımlastık yapmayada karar verdım..ben catlamak ıstemıyorum..yeterı kadar hatta 3 kısılık catlaga sahıbım zatennnnn offf offf kılo almak ıstemıyorummmmm..sadece bebegım buyusun olmaz mıııı yaaaaaaa:82:
Geberesice Ali gelmeden evlenseler bari garibanlar
neyse siz hadi dizinizi izleyin.. ben de yatsıyı kılıyım, sonra mutfağı toparlayıp pardesüme bi ütü geçiyim.. uykum geldi gibi
Geberesice Ali gelmeden evlenseler bari garibanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?