2011 Ekim Anneleri

aynı dk da yazmışız irem, bende kimse yok mu diyordum.. Sağolasın canımcım, bizde bira secde pozisyonundaydık. yarın 24 haftamıza giriyoruz dicem ama bitirmiş oluyormuşuz, ben bu işi karıştırıyorum hep Rabbim hayırlı salih/saliha evlatlar olarak yetişmemizi nasib eder inş

Bayıldım odanıza maşallah çok güzel emelcim güzel günlerde kullanın... :)

Koprina başka bir programımız var niye demedin? Yada sen bu ailenin hizmetçisimisin bence en kısa sürede kendini toparla yoksa seninde bir aile olduğunu asla hatırlamaz kullanabildikleri kadar kullanırlar sizi benim eşimin aileside aynen böyleydi bende senin gibi iyi niyetliydim bir gün hayır dediğinde senden kötüsü olmayacak unutma... Şimdiden demek gerekiyorsa de ve kendi hayatına bak. Bu ne böyle, görümcen istedi diye çocuk bakmaya gidiceksiniz öylemi ...

Hanzadee canım bunalım mı takılıyon hala ben temizliğe başlayınca deşarj oldum vallaiyi geldi biraz

Filizcim rahatsızlanmış bugün galiba, canım geçmiş olsun. Yarın sende ayrıntılıya gidiyormuşsun hayırla döneriz inş

Son düzenleme:
ay deli olacam:95: bi kaç sayfa okuyum dedim ama okuduğum sayfadan sonra ikicisi sayfada yine okuduklarımın yarısı çıkıyor bu nasıl sayfa düzeni olmuş böyle yaaa deli ediyor mübarek:84:

anacım bende binbir nazla geliyonuz dicektim tam:) bildim bildim onu izlediğini bende şöyle bi göz atıp geldim, zaten düzensiz ruh halimi iyice batırmayım diye:82:

kızlar bu hamılelık jımlastıgı varmısya hanı ben ona sardım he sımdıde..aksam kocısle yuruduk 1 saat ..yolda bır tanıdıga denk geldık bana dedı yuruyus yapman cok akıllıca..bu hem senı hamılelıgın sırasında zinde tutar dinç olursun ,halsızlık yasamazsın hemde dogumda ınanılmaz kolaylık saglr dedi..kendıde 2. cocugunu dogurdu 4 5 ay evvel..bende basından berı yuruyorum zaten ..sımdı jımlastık yapmayada karar verdım..ben catlamak ıstemıyorum..yeterı kadar hatta 3 kısılık catlaga sahıbım zatennnnnofff offf kılo almak ıstemıyorummmmm..sadece bebegım buyusun olmaz mıııı yaaaaaaa:82:

neyse siz hadi dizinizi izleyin.. ben de yatsıyı kılıyım, sonra mutfağı toparlayıp pardesüme bi ütü geçiyim.. uykum geldi gibi

GÜNLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR GECMIYORRRRR (( 10. ay cabuk gel yaaaaaaaaaaaaaaaa(

Kız bunalıma sokma bizi zaten havalar sıcak geçiyo işte ne güzel daha dün 5 haftalıktık 20 haftalarda geziyoz şimdi hamdolsun sus bakim isyan yok :)))))

Yarın psk'ma gidicem ağlama durumumu düzene sokmam lazım 30 yılda toplasam bu kadar ağlamamışımdır.. Gerçi iyiyim şimdi ama olsun yinede bir gidicem, bebeğim etkilensin istemiyorum :) En son 2 ay önce gittiğimde ağlamamın hamilelik hormonlarındn kaynaklansa dahi strese sebep olduğunu söylemişti.. Mutluluktan dahi olsa zararlıymış bebek için :)

Son düzenleme:
evet duygu yas da 28. Biri bana su bebek grafiklerini nasil ekliyorsunuz anlatsin lutfen...
Yarın görenler hemen sana bi çizelge yaparlar bu iş için gönüllü arkadaşlarımız çok canım
Gönüllü arkadaşlara duyurulur crocusun sat 3 ocak Erkek anası olucak inşallah
İnşallah iyi geçer ayrıntılın canım hasret giderirsin doya doya Bende kızımı çok özledimmmmm göresim geldi cd den izliyim bari biraz

dolu dolu 24 oluyosun 25den gün alıyosun aslında yaş hesaplamasıyla aynı

ayyy bende istemyorum amaaaaa akşam yaptığım ,sarmışaklı yoğurtlu ,salçalı naneli soslu makarnadan canım çok istedi gene yidiiimmm

eveeeet tahmin sorusu 3 el silah sesi duyulcakmış dizinin sonunda ,biri elinin silahı balıkşıya ,diğerleri kime kime bilin bakalım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…