2011 Ekim Anneleri

hımmm farklı bi yaklaşım ...benim aklıma gelmiyo bişeyyy:18: ........ ali yaaaa..bence balıkçı ölmezz..yada ölürmü ,e o ölürse cemile zengin olur ...ama bence istemez o parayıı

ay dur şu smile i çok seviyom yapıyım 2-3 tane topik sakinken ....:76::76::76::76::76::92::92::92::92::92:

Bildim bildim ben bildim (sayılır) silah ahmet in silahı ama ateş eden farklı sadece
Cemile hem zengin oldu hem ali den kurtuldu Bi taşla iki kuş

duygucan napcan sen pazar günü gitcenmi buluşmaya ,aslında gelebilme imkanım var gibi ama koşuşturmam gerekcek çünkü akşam yola çıkıyorum hazırlıkta yapmam gerek ,karar veremedim ben ,bakalım kısmet..:103:

allah kısmet ederse gidecem sen pazar akşamımı çıkıcan yola

duygu, ben senin yayınladığın fotolardamı gördüm, ahşap eski model ana kucağı. çok hoşuma gitmişti neren aldın diyecktim.

oooo maş canım ben de yarın gidecem ayrıntılıya valla 500 grdan az çıksın eşimle anlaştık ilk dayağını yiyecek bizden (eşim karnımı tıklatacakmış ama sanki arada ben kaynıyorum )

kör olmayasın Ali etti yine edeceğini. ay ben ne ağladım ne ağladım. öğlenden beri ağlıyorum zaten. her şey üst üste geldi bugün (( diziyle içimi döktüm

sağ ol canım iyiyim şimdi ama baya karardı bugün dünyam.
Yarın inş. hayırlı haberlerle mutlu ederiz birbirimizi

sözüm geri yeminleeeeeeeeeeeee dilip kopsun bi daha dersemmm
ilk defa eşime bu kadar sinirlendim biz çok mülayim bir aileydik offf çok sıkıldım
neyse size bebeğime aldığımız kıyafetlerden azcık göstereyim bari hanzade de merak etmişti
çok güzeller maşallahhhhh
neeeee mangalmııı nerede ne zaman çok uzak olmasın valla acındırırım kendimi yiyemezsiniz
karşıdamı olcekkkkkkkkkk düşünmem lazımmmm
ayyyyy yisinler onun yatagınıııı maşallahhhh
ayyy bende istemyorum amaaaaa akşam yaptığım ,sarmışaklı yoğurtlu ,salçalı naneli soslu makarnadan canım çok istedi gene yidiiimmm
heee ye yede sonra oram agrıyo buram agrıyo diye burada yakın sus dün kızartmaları yidin yidin beni bitirdin bide makarna çıktı akşam akşam mutfaga sokma beni
Biz bugün kocacımla bi buçuk saat yürüdük (2 saat önce adamdan odun diye bahsediyodum şimdi kocacım oldu)
hahayyy benim odun olan kocam çiçek açmıştı yaaa seninkide kocacık olmuşşş

Bildim bildim ben bildim (sayılır) silah ahmet in silahı ama ateş eden farklı sadece
Cemile hem zengin oldu hem ali den kurtuldu Bi taşla iki kuş

bak böyle düşünmemiştim ölsün ikisideee

ay uykum geldi yarın 12 de randevum var yatayım da sabah gecikmeden kalkıp hazırlanalım oğluşumla öpüyoruz teyzoşlar kızı olanları hele daha bi şefkatle öpüyoz

kızlar maalesef gene olaylı geldim bu kadar sevilmediğimi deger görmediğimi tahmin etmemiştim
kaynanayla yakında dogumu olacak bir arkadaşa hediye almak için bir magazaya gittik
bişey gösteriyorum aaaaaaa ben ondan istemem ben onu almam dedim sen mi giycen bebek giycek
elbise gösterdim köy yerinde giyilmez o sinir etti beni magazaya gitmeden
önce pazara gittiğim için kasıklarımda bir sancııı başladımııı ölüyorum resmen dedim annee
çabuk ol ölüyorum sancıdan canım yanıyooo kadın umursamadıııneyse ben zar zor
seçtirdim 2 parça bişi orada olan sandalyeye çöktü bende yere çöktüm ama nasılım varya geberiyorum sancıdan
kadın hiiiç beni görmedi bilee kasaya geldik ben iki büklüm adam beni görünce tabure uzattı oturayım diye
rengim gitmiş kadın kalkıp demezmi oturma gidicezdedim ne diyosun bebek gidiyoooo hala umrunda değil
hee senin şeyden agrıyodurrneyden lannnnnnnnnnn salak karıııı bebegime bişi oluyo dedimmmmmm
benden sıcacık bişiler aktıgını hissettim dahada kötü oldum taksi cevirecem baktım erik alıyoo dedim senin allah b... versin
tabi içimdennnn taksiyle eve geldik eşimin suratına bile bakmadan yatagıma attım kendimi
aglıyorum ama nasıllll eşimde korktu camasırıma baktım akıntıymış rahatladım ama sancıdan geberdimmmmmm
yarım saat yatak odasından çıkmadım kadın gelipte iyimisin diye sormadı bide girmiş mutfaga eşim pizza getirmişti
oturmuş onu yemişşşya ben senin torununu taşıyorum ayıp be kadın yazık vallaaa yazık bana ki öyle bir kadına anne diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…