eveeeet tahmin sorusu 3 el silah sesi duyulcakmış dizinin sonunda ,biri elinin silahı balıkşıya ,diğerleri kime kime bilin bakalım???
Anaaa benim tez çürüdü çocuk ceketi çıkardı
Ali geliyyyyyyy gacınnn
ayy tüylerim diken diken oldu ,helal olsun şu kadına diycem ,şimdi ana yüreği
duygucan napcan sen pazar günü gitcenmi buluşmaya ,aslında gelebilme imkanım var gibi ama koşuşturmam gerekcek çünkü akşam yola çıkıyorum hazırlıkta yapmam gerek ,karar veremedim ben ,bakalım kısmet..:103:
Herkese merhaba, dün ayrıntılıya girdim şükür kızımın her şeyi çok iyi... 4lü testte az riskimiz vardı ama 2 kez girdiğim ayrıntılı da hiç bir anormallik çıkmadı şükürler olsun doktorumuz da artık endişeli değil, 22+5 iken MaşAllah kızım 604 gr. Rabbim herkesin bebeğine sağlık versin, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
ayyy kızlar bu ne haldir ,kavga döğüş muhabbetleri baya aldı yürüdü ..niye kocalar bukadar ilgisizleşti yaaagerçi Allah a şükür benim böyle bi durumum yok ,ben kıyamıyorum kocişime taaa fatihe gidip geliyo hergün akşam haşat oluyo ,ama istersem biyerlere götürüyo ,mangonun önünde yarım saat bekliyo ,hiç bişey almasamda kızmıyo Allah tan bu topiği o okumuyo beni afaroz ederdi Valla:18: Maşşallah diyin bakiiimm
ayy bu arada şimdi Öylebir geçer zamankiyi izliyoruz ,bu mete beni öldürcek yaaa...ne duygusal konuşuyo çocuk ,ağlıcam şimdi
Hanzadee canım bunalım mı takılıyon halaben temizliğe başlayınca deşarj oldum valla iyi geldi biraz
Filizcim rahatsızlanmış bugün galiba, canım geçmiş olsun. Yarın sende ayrıntılıya gidiyormuşsun hayırla döneriz inş
sözüm geri yeminleeeeeeeeeeeee dilip kopsun bi daha dersemmmDün biri kaynanamı özledim diyemi yazmıştı neeAyy güldüğüme bakma babayla ilgisi yok bizde varda ne farkı var... Bencede geri dur sende arama sorma ilgilenme, ne yaparsan yap yaranamassın çünkü üzüldüğünle kalırsın oğlun olunca onunla ilgilenirsin, gitme sende hiç gerek yok bu kadar el üstünde tutmaya, ben telefonlarını bile açmıyorum eşimin akrabalarının son zamanlarda, cebimden aradıklarında özellikle :) Sizinle görüşmek istemiyorum diyorum kısaca anlayana hala aramalarınada şaşıyorum ne yüzsüzlük... Çokta iyi oluyor birtek annesi ararsa konuşuyorum oda ben aramam o beni ararsa konuşurum, çok kıymetli olunuyomuş böyle.. Ne demişler deveyi diken insanı öpen yaranırmış..
çok güzeller maşallahhhhhilk defa eşime bu kadar sinirlendim biz çok mülayim bir aileydik offf çok sıkıldım
neyse size bebeğime aldığımız kıyafetlerden azcık göstereyim bari hanzade de merak etmişti
neeeee mangalmııı nerede ne zaman çok uzak olmasın valla acındırırım kendimi yiyemezsinizcanım benim tamamdır söz dikkat edicem
dün akşam otobüste gene kimse yer vermedi bana trafikte vardı ayaklarım çok ağrıdı hatta ayaktaki yaşlı bi amca dayanamayıp kızım iyi değilsen kaldırayım birilerini dedi o kadar ekşitmişim suratımı demekkieve geldim eşim yemek yapmıştı bari bulaşıkları ben yıkıyayım dedim o da uzun sürdü ayaklarım ayaklarım diye inliyodumki benim canımın için elinde bi leğen suyla geldi ayaklarıma bi güzel masaj yaptı çok utandım ama oğluda babasına bi tekmeylle teşekkür etti
milleti nasıl toplıycanı iyi biliyosun he denizim benim kahvaltıya tav olmadılar ama mangala hayır diyemicekler kanımca
karşıdamı olcekkkkkkkkkk düşünmem lazımmmmBuluşma yerimize ve tarihe kesin olarak karar verdik;
26/06/2011 Pazar Kadıköy balon cafe.İstanbul'un bir çok yerinden tek vesayetle ulaşılabilir.
Manzarası güzel saat 10:00 14:00 arası açık büfe kahvaltı seçeneği var.Aklıma başka bir yer gelmedi
Eda,Yalug,Perilidya ve ben yokmu artıran
ayyyyy yisinler onun yatagınıııı maşallahhhhEki Görüntüle 213393 Eki Görüntüle 213394 Eki Görüntüle 213395 Eki Görüntüle 213396 Eki Görüntüle 213397 Eki Görüntüle 213398
kızlar prenses kızıma bu oda takımını aldık ben özellikle beyaz tercih ettim duvar kağıdı, halı, perdesi, avizesi, oyuncaklarıyla cıvıl cıvıl hale getiricem yatağı büyeyebilen yataklardan zaten ilkokulda da kullanabilir
heee ye yede sonra oram agrıyo buram agrıyo diye burada yakın sus dün kızartmaları yidin yidin beni bitirdin bide makarna çıktı akşam akşam mutfaga sokma beniayyy bende istemyorum amaaaaaakşam yaptığım ,sarmışaklı yoğurtlu ,salçalı naneli soslu makarnadan canım çok istedi gene yidiiimmm
hahayyy benim odun olan kocam çiçek açmıştı yaaa seninkide kocacık olmuşşşBiz bugün kocacımla bi buçuk saat yürüdük(2 saat önce adamdan odun diye bahsediyodum şimdi kocacım oldu)
Bildim bildim ben bildim (sayılır) silah ahmet in silahı ama ateş eden farklı sadece
Cemile hem zengin oldu hem ali den kurtuldu Bi taşla iki kuş
kız mangalı boluda yapalım dedilerneeeee mangalmııı nerede ne zaman çok uzak olmasın valla acındırırım kendimi yiyemezsiniz
Hahayyy benim odun olan kocam çiçek açmıştı yaaa seninkide kocacık olmuşşş
evet canım buydu,teşekkürler. çok hoşuma gitti nerden aldın.birde fiyatı nekadar dı.
ay uykum geldi yarın 12 de randevum var yatayım da sabah gecikmeden kalkıp hazırlanalım oğluşumla öpüyoruz teyzoşlar kızı olanları hele daha bi şefkatle öpüyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?