2011 Ekim Anneleri

ayy var beim öyle 4 isimli bi arkadaşım gerçekten hoş olmuyo ,ama ben zaten şimdiki soyadımı pek beğenmiyorum ,kızımda beğenmez kanımca
bu arada hıçkırık hissetmek ne yaaa...nasıl oluyoki ooo???

hıçkırığı tekmeden daha hafif ve peşpeşe oluyo cnm kendini ve kızını dinleyip biraz dikkat edersen eminim sende ayırt edersin :)))

Adam sinirlenmeye başladı bakıp bakıp üüfffff püüüfff yapıyo bilgisayarı kırmadan kalkam ben İlgilenmiyo diye şikayet ediyodum şimdi de o benim ilgisizliğimden sıkılldı sanırım onun şikayet edicek bi kk sıda yok
iyi geceler hanımlar Öpüldünüzzz

neyse canlarım size doyum olmuyo ben kaçayım artık yarın dr randevum 8.30da yatayım biraz öpüyorum hepinizi allaha emanet olun iyi uykular

bizde henüz isme karar veremedik şurda kaldı 3 ayımız
bide odasına karar veremedim aslında oda yapmak çok istiyorum ama ilk aylar yanımda da yatsın istiyorum bilemiyorum çok kararsızım çoook....

ben de ayrı oda yapmıycam. yanımda yatırcma bi besik yeterli. daha cok kücükken ayırmak dogru gelmiyor bana. hem sürekli emzirmek icin yan odaya mı gitcez??

Merhabalar arkadaşlar, ben üç gündür kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum... Sıcaklardan galiba...

bu yorgunluk bende de var hem de bir haftadır ve gecmiyor once vitamin takviyesi ve demir hic almıyorum diye sanmıstım 3 gundur falan takviye de alıyrm bana mısın demiyor. tansiyon ya yukseliyor ya dusuyor gibi dengem alt üst. oturup ders claısmam lazım ama zihnimi topaarlayamıyrm (

herkeze günaydın.
sabah yine burnum kanadı. burnu kanayan varmı benden başka.biz kızımla ogt sonucumuzu almaya gidiyoruz.iyi haberlerle döneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…