kız geçende yatıyom dedin sonra ertesi gün 4e kadar film izledim dedin yemezler tatlım kır dizini sohbet et bizimle
ayy var beim öyle 4 isimli bi arkadaşım gerçekten hoş olmuyo ,ama ben zaten şimdiki soyadımı pek beğenmiyorum ,kızımda beğenmez kanımca
bu arada hıçkırık hissetmek ne yaaa...nasıl oluyoki ooo???
ooo jip neyin olsun ozaman bak ..küfür küfür gideriz
hımmm enteresaaan benimki belki hiç hıçkırmamıştır daha kızz.onadan duymamışımdır ,yoksa akşama kadar gözüm kulağım hep ondaahıçkırığı tekmeden daha hafif ve peşpeşe oluyo cnm kendini ve kızını dinleyip biraz dikkat edersen eminim sende ayırt edersin :)))
ooo jip neyin olsun ozaman bak ..küfür küfür gideriz
hahahaha:76: ayyy utandııımmKüfür küfür değilde püfür püfür gitsekBide pazar günü buna muhtaç kalmayalım
hayrınıza kartal köprüsünden de beni alın bari
ok bende çıkıyorum ozaman ,cumartesi netleşir benim gelip gelemiyceğim duygucum ,haberleşiriz gene..ayıp ettin almazmıyız alırız tabi atla arkaya
neyse canlarım size doyum olmuyo ben kaçayım artık yarın dr randevum 8.30da yatayım biraz öpüyorum hepinizi allaha emanet olun iyi uykular
bizde henüz isme karar veremedik şurda kaldı 3 ayımız
bide odasına karar veremedim aslında oda yapmak çok istiyorum ama ilk aylar yanımda da yatsın istiyorum bilemiyorum çok kararsızım çoook....
Merhabalar arkadaşlar, ben üç gündür kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum... Sıcaklardan galiba...
Eki Görüntüle 213873
güle güle kullanırsınız inşallah cnm bşzde bugün aldık aynı marka sanırım çok az farkı var siparişi verdik 1-2 güne kadar gelir inşallah
inşallah ekleyebilmişimdir
[AbTTACH=CONFIG]213906[/ATTACH]Eki Görüntüle 213905 Eki Görüntüle 213906 Eki Görüntüle 213905
bunlarda oğluşum diğer cicileri teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?