2011 Ekim Anneleri

sağol hanzadem, ay sorma canım benim onun bi günde kazandığını ben bir ayda alıyorum.. çok şükür sıkıntımız yoki Rabbim veriyor şükrediyoruz ama belki ben o parayı zar zor denkleştirip gittim. hayır hadi sorun yine para olmasın sen madem bana gece yarısına kadar sizin için burdayım diyorsun ama hani özveri, övünmenin daniskası bu. değiştirricem zaten, paramla rezil ettiler beni.

sevdacım sağol canım, evet üzülmekle olmuyor. ama değiştiricem bu dr böyle bi kadınla doğum yapamam ben. rumuzada böyle olmuştu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. neyse ayten gelsinde bi konuşlım onun hastasine gidicem inş bi dahakine..

günaydın kızlaaar :)) bende bi seminerime uğruyup gelcem ...görüşürüzz..
bu arada beşiği 110 tl. ye alan arkadaşım ,(ismine bakmayı unuttumda) markası falandamı aynı acaba ?? nerden aldın??

canım ben arkadasın hangi marka aldığını anlamadım ama, bakınca aynısı desenine kadar hemde. İstanbul- Masko'dan aldım. mağazanın ismide anne - bebek.

QUOTE=filiz_fidan;19816130]hu huuuuuu biz geldiiiiikkk
ultrasona girdik bugün ordan yemeğe gittik ordan da oğluşuma ciciler aldık.

Maşallah canım güle güle güzel günlerde giydirmek nasip olsun :)

Her şey yolunda çok şükür oğluşum 440 gr olmuş teyzoşlar. boyunu söylemedi. standart sapması yüksek olur dedi net verilemezmiş. oğlumun önce eli başındaydı resmen yan gelmiş yatıyodu paşam sonra bizi gördü el salladı bize.doktor diyoki kerataya bak ne pozlar veriyo sonrada parmağını emdi. ay çok şirindi. eşimin gözleri doldu. bana el salladı diyo.
Ben son bi umutla cinsiyetimiz kesin mi dedi. evet dedi yüzde yüz irkekkkk. Artıkın kız başka bahara kaldı.
zaten geçen gece oğluma sordum dedim ki yavrum sen kız mısın hiiiiç oralı olmadı erkek misin dedim valla sağ yanımı bi tepikledi eşim gülme krizine girdi. bence diyo pipisiyle vurdu hem de[/QUOTE]

Filizcim maşallah size, ay çok sevindim valla inan gözlerim doldu. Bizde böyle haberlerle gelmeyi isterdik ama nasip, yerim ben 440 gramlık tosunu..
yavrumda tepikliyor şuanda anne üzülme der gibi

Eveet herkese aydın günler olsun :)

Ben dün öğleden sonra sağ kasığımda kramp tarzı sabit bir ağrı olupştuğu için direk doktoruma gittim. Kontrolüm yapıldı.. Elhamdülillah iyiyiz bu arada 69 kilo olmuşum 6,5 kilo almış görünüyorum şu ana kadar... Tansiyonumn 12/8 son günlerde el ve ayaklarım daha çok şişmeye başladı vücut ödem yapıyormuş su yada tuzla aşırı ilgisi yokmuş hamilelik belirtilerindenmiş.. Biraz daha ilerlerse bir losyon vericeklermiş. İğne kullananlar için yazıyorum 9. ayda gelse iğnenin bebeğe nüfus etmesi mümkün değil dedi dr. rahat olun sizde...

Hataneden saat 5 gibi çıktım kan filan verdim şeker testi için bekledim... Ordan çıkıp eşimle buluştum akşam 7,30 gibi randevumuz vardı psik. neyse saat 8 e kadar bekledik. Sonra girdim, aslında bu ağlama krizleri yada gerginlikler son aylarda daha fazla olurmuş kızlar, 7. ay bittikten sonra daha sık ve daha sürekli olabilirmiş bebek büyüdükçe ağırlaştıkça tahammül seviyemiz düşücekmiş birde yaz hamileleri olduğumuz için bir kat daha fazla etkilenebilirmişiz... Doktorum bana sadece bebeğe odaklanma dedi, onu unutma tabiki dikkat et ve onunla yaşa ama biraz bunun dışına çıkıp eşinle ilgilen dedi ayy dedim ben ilgi bekliyorum... Gülüştük, evet ama eşinde bekliyor dedi.. Gerçekten bazen bencil olabiliyoruz, hamileyiz özeliz ve dünya etrafımızda dönsün istiyoruz, o esnada aylardır ihmal ettiğimiz eşlerimize daha fazla yükleniyoruz sanırım Onların psikolojilerini anlayamıyoruz, tıpkı onların bizi tam anlayamadığı gibi :) ( Bunu eşim söylese sen hamilemisin diye kızardım ona, halbki oda insan ) Dışarıdan bakan bir gözün söylemesi daha sakin yaklaşmama sebep oluyor :)

Bu ağlama krizleri beklentilerimizin yükselmesindende kaynaklanıyormuş. Hani biraz hamilelik psikolojisinden sıyrılıp gündelik hayatta olan başka şeylere odaklanmakta lazımmış. Yoksa bu şekilde doğum sonrası depresyona girmek kaçınılmaz olurmuş.. Bu dönemde dikkatimizi sadece hamilelik ve bebek üzerine yoğunlaştırmış olmamız bizleri aşırı hassas alıngan kırılgan ve fevri yapıyormuş. Hormonlarında etkisi varmış ve normalmiş ama ağladığımız, üzüldüğümüz ve stres olduğumuz anlarda, böbrek üstü bezlerimizden bir madde salgılıyormuş bu madde direk bebeğe plesantaya geçiyor ve onun bulunduğu ortamda sıkıntılı huzursuz olmasına sebep oluyormuş. Bunu strese gireceğin her an aklında bulundur dedi. Mutluluktan ağlamak bile yapıyormuş bunu çünkü en stres faktörü olmadan insan ağlayamazmış :) Çok ilginçç... Neyse Biraz daha sabırlı olman gerekicek hanzadecim ama seni eskiye oranla çok iyi gördüm dedi.. Sizlerinde aklınızda bulunsun.. Biraz karışık anlatmış olabilirim, çok konuştuk çünkü aklımda kalanları yazdım..

Benim dikkatimi en çok çeken konuşma eşiminde benden ilgi beklediği oldu, erkeklerde gerçekten çocuk gibi oluyor bazen... Birazcık bencillik yaptım sanırım ben kendimi haklı görürken doktor ban ap ayrı bir pencere açtı :) Neyse bundan sonra ağlamak yok inşallah üzülmek ve kocaya saldırmakta Çünkü düşündümde eşim gerçekten bana kötü bişi yapmıyo ki :78: iki hafta dışarı çıkamadık ama gerçekten berbat denecek şekilde yorgundu.. Tek sebeb bu yani..

Neyse sonra çıktık yemek yedik eve geldik, akşam topiğe bir uğradım ama o kadar yorulmuşum ki çıktım ve yattım.. Sabahta çook geç kaldım.. Benden haberler bu kadar.. Sizlerde kendinize öz eleştiri yapın kızlar, eşlerinizin pozitif yanlarını düşünün size ne yaptığını düşünün tartın ve sevin onlarıı :)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar. biz bugün çok kötü başladık güne. deprem oldu burda. merkeze yakın bi yer 5.4. baya salladı ya. ben uzanmıştım eşim de baş ucumda diyoki müjdemi ver ikea nın online satışı başlamış falan konuşuyoruz. birden bi salladı ben kaldım öyle. sonra eşim sürükleri beni resmen. birden doğruldum galiba kolum çok kötü ağrıdı. ((

Rabbim kimseye yaşatmasın depremi.

Hanzadeee canım sağol bilgilendirmen için. En çok da dünyanın kendi etrafımızda dönmesini istediğimize katıldım. Hakkaten yaaa. İş yerinde, yolda, evde, otobüste hep bir ilgi bir ayrıcalık bekliyoruz. Hamile olduğumuza odaklanmamamız lazım sanırım. Haklı söze ne denir.

Ahestee doktorunu boğmak geldi içimden. Ve evet bende ayrıntılı ultrasonda bebeğimi tam görememiştim. Tam göremeyecek miyim diye sorduğumda "bizim öyle bi amacımız yok" demişti. Ama bu muameleyi yapan radyoloji uzmanıydı. Benim doktorum öyle terslemez Allaha şükür.Amaaan bebikim sağlıklıya gerisi booooş. Sen de boşver. Doğunca görücezz inşallah doya doya, öpücez, koklucaaz, o cokkudu cokkudu emerken bi yandan gözlerini bize dikecek inş.. ekranda ha görmüşüüün ha görmemişin be ahestem. Dimi amaa

Ya çok hoş beyaz pantolanlar var ama büyük bedende uzun yok anlaşılan..kalıpları dar mıdır bılmıorum ki ona göre küçük bedene bakayımmm

ben dün LCWYye gidip bi tane 36 beden denedim bana 2 beden büyük gibi oldu ama normaldede LCWnin pantolonları bana büyük olurdu kalıpları büyük sanırım 1 ay sonra ancak pantolon tam olur göbeğimin alt bölgesi boş kaldı belinde ayarı olduğu için şuanda giyebilirim Bence sende mağazaya gidip bi tane dene ondan sonra internetten satın al ben öyle yapıcam mağazalarda istediğin gibi model renk bulmak çok zor

canım yaa. benim de çok kısa sürdü dün. 10 dk falan anca. baya da beklettiler. kendi doktorumu bekledim. hanım efendiye dedim detaylı olacaktı diye. sonra radyolojiye gönderdi bi o kadar da orda bekledim. renkli de değildi zaten(( hayır madem radyolojiye gönderecen ne diye kapıda seni bekliyoruz ki.
sonra aman dedim bebeğim iyi ya canları cehenneme. takmadım ama ben de dün bozuldum baya

ultrason kağıdında yazmıyo mu canım kilosu falan??

DOĞru dıosun cnm, ama ümnraniye lcw ye genelde gidiıorum hiç o pantolandan yokktu sevinmiştim 1 den ama

sağ ol canım benim. gelir gelmez seni sordum ben de merak ettim yusufcuğu ama maalesef gudubet kadın hevesini kursağında bırakmış. olsun iyi olsunlar da napalım bu seferlik böyle olsun. sen dediğin gibi başka doktorlara da bak.
şu kutsal mesleği ticarete döken doktorlardan nefrettttt ediyorum ben yaaa

cnm maaşallah ne kısa yazmışın :) bende tam 69 olmuşum :) aynıyız... eşler konusunda bilmem anlayışsız mı davranıoruz ama sanki eşim hiç bi istediğimi yaomıo yada bn çok şey ıstıorum hala anlamadım..ama hayatımızda 1 yada 2 kere bu psikolojide olcaz ne var kul köle olsalar:) şaka tabii.inş herkese hakkıyla davranırız ne diym:)))

ay hanzade ne güzel anlatmışsın iyi geldi valla. ben de geriliyorum arada ağlıyorum bundan sonra daha dikkat edelim. dediğin gibi herifler (elazığlılar kocalarına hep böyle diyolar benim herif :) ) bize napiyolar ki. fıtratları böyle. benimki pc manyağı mesela ama ona rağmen ilgileniyo ilaçlarımı getiriyo her akşma cevizimi kırıyo. arada bırakalım kendi dünyalarına çekilsinler. hep biz hep biz olmaz ki. biraz bencillik oluyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…