2011 Ekim Anneleri

herkese günayddınn kızlarr

park yataklarınız arabalarınız anakucaklarınız bebişlerınızın cıcılerı hayırlı olsun inşallahh güle güle kullansınlarr

bizde beşiğimizi kurdukk çok tatlı olduu eklerım resmınıde buraya ,

HERKESE GÜNAYDINLARRR

merakla bekliyorum beşiğin resmini ben almadığıma pişman olur gibiyim:44:

günaydın kızlar.....biz daha çıkmadık alışverişe...kafam şimdiden allak bullak zaten:)) bakalım napcaz

günaydın kızlaaar :)) bende bi seminerime uğruyup gelcem ...görüşürüzz..
bu arada beşiği 110 tl. ye alan arkadaşım ,(ismine bakmayı unuttumda) markası falandamı aynı acaba ?? nerden aldın??

herkeze günaydın.
sabah yine burnum kanadı. burnu kanayan varmı benden başka.biz kızımla ogt sonucumuzu almaya gidiyoruz.iyi haberlerle döneriz.

Şekerim burun kanaması kılcal damarların genişlemesinden dolayı oluyor. Bende olmadı ama bir arkadaşım da olmuştu. gayet normal bir şeymiş. Özellikle bu haftalarda yaşanırmış

Duygu ve Sansee,
Aşı sonrası bir tencere sarma sardırıyosunuz ya bana, helal olsun size :) Bi de alçıya alınmak zorunda kalırsa sorarım ben size :)
Sanse benim Elvin isminde bir arkadaşım var. Sizlerden iyi olmasın çok iyi çok tatlı bir kısdır. Doğduğu gün hastanede bir ilaç lazım olmuş, hastanede yokmuş. Babası çıkmış eczane eczane aramış taramış bulamamış. En sonunda bir eczanede bulmuş, ya eczanenin ya da eczacının adı Elvin'miş o da bu ismi koymuş kızına :)

Canım beniimm güzel arkadaşım, kalbi güzel arkadaşım.. ben de seni çok seviyorum. Hepinizi ayrı ayrı seviyorum. iyi ki burdayım, iyi ki tanımışım sizleri.

Gerçekten mii Benim alıcılarda ya da kızımın vericilerinde bir sorun mu var acaba. biz henüz iki pıt pıtın ötesine geçemedik. sabahları benden önce uyanıp, anneee kaallkk diyor yalandan iki pıtışlıyor beni. bir de akşamları uzandığımda, hele ki kontesin sevdiği dondurmadan yiyip uzanıyorsam ve gönlü olursa hareketleniyor. oyy canım benim, olsun canı sağ olsun benim bitanemin. zamanla ben de hissedicem, ayırt bile edicem :)

Elifim benim sat 24 ocak. bugün 5. ayımız bitiyor Allahın izniyle 6'ya giriyoruz yarın sizin ufaklıklar içerde kuğu gölü balesi yaparken, taklalar tekmeler savururken o keyfi doya doya yaşadınız şimdi onların dinlenme zamanı. e ben ne yapayım. şurda sayılı günüm var, kızım elini çabuk tutsa da uyku mevsiminden önce az çok yaşasam artıkk yaa.

ben kızımda 2 isim istemiyorum evlenince kızlık soyadınıda kullansın istiyorum o zaman 4 ismi olur zor olur diye düşünüyorum hem zaten bitane bile isim bulamadım 2. ismi hak getire :))))

Ben de, biz de iki isim koymayı düşünmüyoruz ama çok çok anlaşmazlığa düşersek koyarız herhalde.

herkeze günaydın.
sabah yine burnum kanadı. burnu kanayan varmı benden başka.biz kızımla ogt sonucumuzu almaya gidiyoruz.iyi haberlerle döneriz.

Benim kanadı aycam. Kanayanlarımız oldu. Normal olduğunu biliyorum ben, çok fazla endişe yapmamamı söyledi doktorum. iyi haberlerle gelirsin inşallah.

GÜNAYDIN
BENDEN PRENSES ANNELERİNE GELSİN
fizy

uuvvv :) hem fizy açılmış hem de üç hürel. çok severiim. teşekkür ederiz canım çok sevdik biz.

yaa kızlar bu ben hala şu yüz ifadelerini kullanamıyorum ya off tek tek yazmak da zor geliyor. duygu ifadesi kullanmayınca da kendimi çok anlatamıyomuşum gibi oluyor. hiç sevmedim bu işi ppoff.

Hayırlı sabahlar kızlar..
Çok şükür bi sıkıntımız, sorunumuz yok. Ama moralim yerlerde
büyük bir heyecenala ve umutla gece uykusu uyumadan, sabahın köründe ayağa dikilip düştük hastane yoluna, çokda mutluyum zaten yavrumu görücem diye. neyse bi telaş hastanaye vardık acale acele randevuya gecikmiyelim diye, ama tabi her zamanki gibi bir saaaten fazla bekledik. bize 9-10 arası randevu verenler bizden sonra gelenleri tek tek çağırıyorlar halbuki bizim saaatimiz yani. Eşim kaç kez uyardı söylendi bilmiyorum neyse bu sorn bile değil saatlerce beklerim nede olsa yavruyu görcem ya. ama tam bi hayal kırıklığı oldu benim için. İçeri girdim dr bekliyorum ama bi tuhaflık var seziyorum, neyse uzandım ben ama oğlumda nasıl hareketlendi bende sevindim iyi dedim görücem tek tek ne güzel. güya özle hastane o kadar para dökülüyor benim karşıda monitör yok, canım sıkıldı ama dr dedim bende görebilecem demi diye. Buda evet tabi bi ölçümleri yapıyım ben sizede göztericem. tabi ben sabırsızlıkla bekliyorum, haftamı filan sordu 24 dedim 25 gösteriyor dedi. sonra lütfedif oğlan görünüyor burda dedi sankjşi biz beş aydır ne bekliyorsak. neyse ben bekliyorum tabi ekranı bana çevircek diye, sesssiz sedasız bişiler yaptı sonra geçmiş olsun dedi. Tabi ben bi kaldım nasıl yani dedim, bu kadar mı ama bende görmek istiyordum filan. neyse oturdu tekrar zaten siz bişi anlamazsınız burdan yok bilmem ne bende normal ekran dedim onuçta dedim. Bi iki şu bacağı şu bilmem nesi dedip kesti. Ayy yattığım yerden kalkamadım. sekreter kıza sordum bu nasıl iş böyle diye, o da bana olayın tarihçesini anlatıyor yok bebeğin gelişimine bakılıyormuş zatende falan falan bende buraya ne için geldiğimi biliyorum deim kızıp çıktım. kendi drma gelmedi zaten sıra

çıktık yanına sonuçlarımızı alıp,ayy sekreteri nemrut gibi. Eşim sonulç göztericez dedi, sanki çok hasta varmış gibi şunu alıcam yok şu var bu hanımdan sonra sizi alıyım dedi. kartımı aldı sonuçlarımı biz çağırmasını bekliyoruz bende zaten dumur olmuşum sinirlerim acayip bozuk. o bi kaç kişiyi aldıktan sonra çıktı hanım bana hiç bi sorun yok herşey gayet normal diyor, ben tabi yine şoklardaaaa. nasıl yani ben dr göricektim dedim, oda sonuç göstericez demediniz mi dedi. evet ama şikayetlerim var görmem lazım dedim. ya sanki var ya sonsuz lutüfmuş gibi bide suratını ekşitip tekrar hasta sayıyor bana bunlardan sonra girin diye. para almaya gelince afedersiniz köpek gibi oluyorlar peşimizde. girdim dr bide akıntı problemim vardı onu sölicektim iki dk onu söyledim geçiştirdi. neyse asıl konuya döndüm böyle böyle dedim, bu nasıl ayrıntılı çok kısa sürdü ben hiç bişey anlamadım. ne kilo ne boy vs bana hiç bişey söylenmedi, elime bi çıktı verdiler. dalga geçer gibi kaç dk sürdü diyor, 7yi geçtimi bilmiyorum dedim. zaten kısa süreriş,i biz bişi bilmiyoruz ya. tabi burda kızdığımıa bakmayın ben geyet nazik konuşuyorum yani bozmadım kendimi, ama dr hanım sanki ben oraya parasız pulsuz görünüyoprmuşum gibi bi ilgisiz alkadarsızlık vs.. dedim ki en azından iki dk siz bi görseniz hem ben yolculuğa çıkıcam göremedim içim rahat etsin ayrıca bide durmumuzu görürüz en azından. anam hanımımız bi ufaktan bi celalllendi. hastası çokmuşda ki dışarda iki hasta bekliyordu. Ben zaten kimsenin hakkına girmek istemem, onca hasta olsa niye teklif ediyim. yok bende gebeymişim anlayışlı olmama lazımmış. dedim ki ben zaten öyleyim her geldiğimde bişr saat bekliyorum, ki geçen gelişimizdeki acil hastalarını ve kapı önünde bekleyip zorla kendini içeri aldıranları saymıyorum dedim. yok bu hanım her gün gece yarısına kadar çalışıyormuşda bizde ayda bir bekleyiverecekmişiz. sanki benim hayrıma çalışıyor, elbette çalıştığının hakkını alıyor yani. ben zaten böyle olduğunuz için sizi tercih ettim dedim. tmm dedi hsata bitsin alırım seni, yani akşama alacak beni. peki dedim çıktım ama nasıl gözlerim doldu kendimi tutamadım koyverdim. eşim wcye götürdü adamda çok kötü oldu beni öyle görünce. girdim iyice koyverdim, yüzümü yıkaıyp çıktım ama durmuyor... düşünün yani o kadar umutla sevinçle gittim ama yıkıldım resmen, gördüğüm muamelede cabası. biz beklerken sekreter odaya girip çıktıkça bide bana bakış atıyormuş, hakkımız aradık ya eşim öyle diyor sonradan. yani senin paranı ben veriyorum demek vardı ama geçti artık. hayır kızlar kim sekreterle muhatap oluyor söyleyin bana bana o kadar para verdirmeyi biliyor hastane için dr hanım. hem daha geçen dedi yaprırın gelince detaylı konuşuruz vs.. madaem bu kadar özverilisin neden benim geçen sııkıntımı sormuyorsun, enfeksiyon geçtimi nasıl oldu, yada ne biliyim aşını yaptırdın mı ikinci dozu unutma ilaçların bittimi vs.. yani beni takip etmiyor musun senn!.. ya çok moralim bozuldu, uzun oldu daha yazasım ama...

ben bu henüz insan olamamış ama doçent olan druda, kendi göründüğüm druda ve onun kendini proföser sanan sekreterinide şikayet edecem.. hayır yapıcam bunu bana dün yaşattıkları eziyet adına yapıcam, bi zarar gelmesin ama tadları kaçsın!...

Son düzenleme:
hayırdır canım neden kan gitmiyomuş ki sorun ne??[/QUOTE]

bilmiyorum 19 2+ gitmistim hastaneye sag taraftan iyi gidiomus soldan az dedi ama ilerde duzelir korkma dedi o yuzden tekrar bakacaklar insallah düzelmistir ...19.2+ haftalikken 307 g di simdi bakalim kilo almismi diye bakacaklar...

şekerim bence sıkma canını, önemli olan bebişinin sağlıklı oluşu, gidişatta hiç bir problem olmayışı. Tabi sana da gösterselerdi iyi olurdu ama stres yapmaya değmez. Stres bebeğe en zarar veren şeymiş. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

valla öyle bi sıktım ki canım, yavrumun iyi oluşuna bile sevinemedim. ya ben zaten sağlıklı olduğunu biliyordum sadece gidiyim biraz göriyim istemiştim. çünkü normalde dr ayrıntılı gibi bakıyor zaten. benim canımı yakan şey yapılan muamele.. zaten çok da ağrım oldu düün...

canıııııııııııııım senin seviceğini özellikle düşünmüştüm daha öncede sen bizimle üç hürelden ağlarsa anam ağları paylaşmıştın bende mest olmuştum o zaman

evet bencede üZe kendini böyle bir sey benimde basima geldi ama ayrintili bakmasi ve size söylemesi lazimdi nasil doktorlar var anlamadim ((benim basima geldigin de ben baska bir doktora gitmistim ve ici insanin rahat olmuyor öyle olunca(

güle güle kullansın oğlun canım, sağlıklı güzel günlerde inşallah.

bebek arabası ile oto koltuğunu kaça aldın canım. birde hangi siteden. bende graco marka almayı düşünüyorumda.

amin cnm inşallah hepimizin.
bebek arabası oto koltuğu-graco ultima travel sistem 419 tl fiyatı araştırdığımızda en uygun fiyatı buydu biz alalı 1 ay olucak nerdeyse belki daha ucuza bulabilirsiniz boncuk bebe diye bi siteden aldık

Graco Ultima Travel Sistem Popart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…