Canım sağol, inşallah hepimiz sağlıkla kullanırız bebeklerimizin eşyalarını...
Araba Kraft'ın yeni bir modeli model adı "Topaz"... 350 liraya aldık...
Kraftbaby.com -
Ben yine kraft'ın bir başka modeline karar vermiştim; duo travel sistem alacaktım, ama bu modeli görünce karar değiştirdik; duo ile aynı iskelet sistemine sahip ama aluminyum olduğu için daha hafif ve çift kilit sistemi var açıp kapamada; sadece sapından kapananlar bebek içindeyken yanlışlıkla kapatabiliriz bu daha güvenli; çift yönlü ve tam yatabiliyor, tekerlekleri de büyük olduğu için sürmesi daha rahat...
Ana kucağı yeri var ama bu modelin ana kucağı henüz çıkmamış; biz de duo modelinin ana kucağını aldık...
Tatlım, damla çikolatayı biraz una bularsan kekin içine dağılır; keke koyduğun kuru meyveleri de una bula...
Geçmiş olsun canım, arpacık derken bir de ayak parmağını vurmuşsun, inşallah ciddi bir hasar yoktur...
İyice yedim kafayı ben nickime ekim şifremede 2011 yazdım 3 defa niye açılmıyo engellendimmi diye düşünüyorum bide
Maviş vazgeçti yarın gelmicek bu gece 12 ye kadar bitircek evine eşim bırakçak, ama cılkını çıkardım beğenmediğim yerleri sil baştan iki defa yaptırdım acele ediceksen hiç yapma yarın gel dedim bende bir iki dolandım baktım belim ağrıdı oturdum...
İrem evet canım hep böyle gelir kahvaltısını ahzırlarım yer sonra işe başlar öbür türlü aç gibime geliyo, evde yesin gelsin dicem ama bende çalışıyorum bazen sabah yiyemiyorum yetişemiyorum filan falan işte... Temizliğe gitmek lazım bu devirde valla :)
Eda koptum yazdıklarına mutfak marifetlerin süpermişBenimde ayak baş parmağımın yanındaki parmağımda dolama çıktı kocaman hemde eşim görünce acıyo bana ama canım acımıyo çok şükür :) Sende soğuk bişiler tutsaydın keşke buz filan acısını alırdı... Geçmişler olsun..
Leyna senmiydin deterjan soran ben yıkamadım henüz bilmiyorum ne kadar yardımcı oldum dimiyıkarsam omo nun sıvısı ile yıkıcam filiz beğenmemiş ama bençoook memnunum beyazlarda filan kar gibi :)
Emelcim benimde kukum vajinam ağrıyo sızlıyo ve zonkluyor aynı durumdayım yani...
Sansee kendim kımıldayamıyorum ya canım çok darlanıyo elimi bişeye atamayınca sanki paramlada olsa millete muhtaç gibi oluncada deli oluyorum haklsın aslında ama yapı işte...
Bir sürü şey okudum ve unuttum aferim sana hanzadeeeeneyse gidim dolanım arkasında baştan savmasın
selam canım tıpkısının aynısı banada oluyor 1 haftadır demekki 37+5 te bile bu durum söz konusuymuş doğurmadan geçmiycek sanırımslm arkadaşlar.ruh halim çok değişken.bi gün gayet neşeli enerjik,ertesi gün sıfır enerji moral yerlerde durumdayım.bugün sürünme modundayım.surat bi karış geziyorum sebebsiz.
Biz de Duo alacagiz sanirim, aslinda benim aklim Jogger da kaldi ama hicbir yerde görmedik, o yüzden nasil kullanisli mi bilmiyoruz ama duo yu inceledik gecen hafta, iyi gibi geldi bana ama esim cok sIradan buldu.
Ayagini vuran arkadasim cok gecmis olsun, dikkat et kendine...
ayyy yawrruummm geçmiş olsun ,o ne kötü bi acıdır yaaa..bilirimm..bide morarmışmıı..canım ılık suya koy ayaklarını ,biradza sabunla ovuştur parmağını bakalım ,dokunabiliyosan zaten kırırk değildir ,çünkü kırıkta dokunulmuyomuşş...geçmiş olsunnn...bütün kocakarı yöntemleride bende heee..babanemden örendiimm:86::86::86:yanlış anlamayın hala çok hoşbir hatunduurrrkızlarrrrrrrrrr anneme gittim geldim, gitmek için üstümü değiştirirken ayağımı çok fena dolaba vurdum topallıya topallıya gittim şimdi geldim baktım orta parmağım şişmiş ve morarmış acıyo :84: ya kırıldıysa röntgende çekilemez dimi bana :26: annem kırılsa duramassın diyo acıyo işte daha napim halayamı durim ne demek duramassaın
eevet nejlam ya nazara geldim sanırım :26: okutturayım bi kendimiinşallah kırılmamıştır
ya bide ben acaba bu işlerden anlamıyomuyum nerede hata yapıyorum bilmiyorum
geçen günki sigara böreği muhabbetinden sonra patatesli ve peynirli sardım kızartırken 6 tane peynirli sigara böreği patladı bildiğin patladı ama heryere peynir sıçradı neye uğradığımı şaşırdım
dün kek yapim dedim damla çikolatalı damla çikolataların hepsi dibe çökmüş dibi yanmış gibi görünüyor
bugünde canomun pocaşından yapim dedim şimdi gittim baktım pişmişmi diye içine koyduğum bütün kaşarlar dışarda
İyice yedim kafayı ben nickime ekim şifremede 2011 yazdım 3 defa niye açılmıyo engellendimmi diye düşünüyorum bide
Maviş vazgeçti yarın gelmicek bu gece 12 ye kadar bitircek evine eşim bırakçak, ama cılkını çıkardım beğenmediğim yerleri sil baştan iki defa yaptırdım acele ediceksen hiç yapma yarın gel dedim bende bir iki dolandım baktım belim ağrıdı oturdum...
İrem evet canım hep böyle gelir kahvaltısını ahzırlarım yer sonra işe başlar öbür türlü aç gibime geliyo, evde yesin gelsin dicem ama bende çalışıyorum bazen sabah yiyemiyorum yetişemiyorum filan falan işte... Temizliğe gitmek lazım bu devirde valla :)
Eda koptum yazdıklarına mutfak marifetlerin süpermişBenimde ayak baş parmağımın yanındaki parmağımda dolama çıktı kocaman hemde eşim görünce acıyo bana ama canım acımıyo çok şükür :) Sende soğuk bişiler tutsaydın keşke buz filan acısını alırdı... Geçmişler olsun..
Leyna senmiydin deterjan soran ben yıkamadım henüz bilmiyorum ne kadar yardımcı oldum dimiyıkarsam omo nun sıvısı ile yıkıcam filiz beğenmemiş ama bençoook memnunum beyazlarda filan kar gibi :)
Emelcim benimde kukum vajinam ağrıyo sızlıyo ve zonkluyor aynı durumdayım yani...
Sansee kendim kımıldayamıyorum ya canım çok darlanıyo elimi bişeye atamayınca sanki paramlada olsa millete muhtaç gibi oluncada deli oluyorum haklsın aslında ama yapı işte...
Bir sürü şey okudum ve unuttum aferim sana hanzadeeeeneyse gidim dolanım arkasında baştan savmasın
canım hepimiz aynıyızibenim parmaklarda başladı uyuşmaya ,karnım gerildi ,sınıfta 1 saat duruyorum bu hafta ama ayaklarım acayip şişiyo,yani zaten suratımın asılması için biçok sebep varr,düşünmemeye çalışş..slm arkadaşlar.ruh halim çok değişken.bi gün gayet neşeli enerjik,ertesi gün sıfır enerji moral yerlerde durumdayım.bugün sürünme modundayım.surat bi karış geziyorum sebebsiz.
ucret ne verıceksın pekı canım 1 gunden fazlamı yanı kacta gelmıstı bu arada.ıyı olmus bıtırsın bugun ama tam olsun yarına bısey kalmasın yenı duzenleyıp suseleyın odaları oyle cıkın sabah bı toz alısın baska ısın olmaz gece 12 yorulcaksın ıs yapmasanda ama bende oyle ısterdım 2 gun ıstemem kadın ev de 2 gun ev ayakta olur ozaman gercı ben oglum yuzunden ıstemem onunla ıs olmuyo
sende kendını yorma daha gercı kadının basında durulmuyo ıs yapmadan hıc olmazsa dolapları temzılıyım ıstıyo ınsan ama deyıcek dıp kose cam duvar kapı halı koltuk hallolcaktır heralde bu arada avızelerı unutma kalorıferlerıde tabı dolap dısları mutfak dahım fırını bul.makınesını fılanda ceksın en sonda korudorun fayansa ozonla cıf dok fırcala o arkandan durulasın derz araları beyazlar sankı bende temızlık var sen sımdı falz para verıceksındır ben oonun ıcın butun ısın bıtsın ıstedım unutupta uzulme unuttuysan bunları hatırlatıyım gardolap mutfak dolabı ustlerıde banyo wc yıdı bı kovaya ozonlu cıflı su yap fıcayla duvarları batırıp fırcalasın sonra su tutsun dolapları varsa onlarıda cıflesın yazınca cok gıbı ama tam olması ıcın normal yanı cok deıl bunlar
eevet nejlam ya nazara geldim sanırım :26: okutturayım bi kendimiinşallah kırılmamıştır
ya bide ben acaba bu işlerden anlamıyomuyum nerede hata yapıyorum bilmiyorum
geçen günki sigara böreği muhabbetinden sonra patatesli ve peynirli sardım kızartırken 6 tane peynirli sigara böreği patladı bildiğin patladı ama heryere peynir sıçradı neye uğradığımı şaşırdım
dün kek yapim dedim damla çikolatalı damla çikolataların hepsi dibe çökmüş dibi yanmış gibi görünüyor
bugünde canomun pocaşından yapim dedim şimdi gittim baktım pişmişmi diye içine koyduğum bütün kaşarlar dışarda
canım hepimiz aynıyızibenim parmaklarda başladı uyuşmaya ,karnım gerildi ,sınıfta 1 saat duruyorum bu hafta ama ayaklarım acayip şişiyo,yani zaten suratımın asılması için biçok sebep varr,düşünmemeye çalışş..
wuuuuu...süperrsiinn..çok etki,lendim .bigün normal ebatlarda bi evim olurda temizlikçi alırsam bu söylediklerin işime çok yayar eminimm..irtibatı koparmayalıım
ayyy yawrruummm geçmiş olsun ,o ne kötü bi acıdır yaaa..bilirimm..bide morarmışmıı..canım ılık suya koy ayaklarını ,biradza sabunla ovuştur parmağını bakalım ,dokunabiliyosan zaten kırırk değildir ,çünkü kırıkta dokunulmuyomuşş...geçmiş olsunnn...bütün kocakarı yöntemleride bende heee..babanemden örendiimm:86::86::86:yanlış anlamayın hala çok hoşbir hatunduurrr
ayyy ne güldüm yaaaa.....canım diğerlerini bilemiycem ama keke konulan meyveler falanda dibe çökmesin diye hafif unlamak gerekiyo ,damla çikolatalarıda az nemlendirip unlarsan bidahaki sefere çökmeyeceklerdirr...poaçalarada bastırmayamı kıyamadın nee,narin parmaklı kızz ...birazda lor ekleseydin oda açılmazdı bence ,kaşar su gibi oluyo çünkü nasıl dursun poçacıkların içindee...
bende günlük güzellik uykumdan uyandım ama ne güzelliği resmen bu bayanbenden daha güzeldi ,yüzüm gözüm şişmiş ,kocaman bi burnum var ,bide kocaman bi göbek ,zaten 1 haftadır tartılmıyorum ,çok büyüsdü karnım ,boşğazımada maşşallah ne bulsam yiyorum ...bikaçgün un-tuz-şeker den uzak durcam..
canım benım hergun sılmıyorum bende merak etme he sen calısıyomussun normal yanı eve gelınce ortalıkmı toplıycan yemekmı yapcan yoksa dınlencenmı esınede vakıt ayırcaksın neyse dogum ıznınde gonlune gore vakıt gecırırsın umarım
omodan cok memnunum ben ama on yıkama yaptırmıyorum olmaz o sekılde zaten makıneyı calıstırdıktan sonra koyuyorum onu pervolun beyazını aldım yenı cıktı beyazlar ıcın hıc ıs yok onda persılde ıyı toz deterjan sankı durulanmıyo tane tane kalıyoya onun ıcın ıceme sınmıyo saglıksız gelıyo
bu arada ben dalan yazmısım benım kullandıgım tortu bırakan dalan deıl roxy dı senın bı benmı memnunum dalandan dıyınce fark ettım :) hacı sakır aldık roxyı baska seylere kullanıcaz artık
canım gecmıs olsun umarım kırık cıkık deıldır agrın devam ederse bı gorun ıstersen malum gebeyız agırız ayaklarımız zaten yoruluyo belkı merhem verırı doktor
makarnacım masallah mınnosuna tombık olucak demekbızım de pazartesı konturoluuz osledım sıpayı
saat 1 de bahceye cıktık 5 de babamızla geldık hatunlar cayyapmıs sohbet vs sonra oglum cıkmak ıstemedı derken saat 5 yaptık geldık yıkadım oğlusu dınlenıyo sımdı sofra kurucam kocıs yemek beklıyo ben net basındayım umarım oglum erken uyur esım mac ızlemeye gıdecek oglanda erken uyursa planım evı usten duzenlıyıp hurrem ızlemek cıpsım bıle hazır< hadı ben kacar kocacıgımı bekletmeyım
canım ya neler gelmıs basına ama emınım cok daha basarılı bı ahcı olucaksın cunku heveslısın baksana kım ne dse kalkıp yapıyosun benım canım bıle cekse usenıyorum bu senın heveslı oldugunu gosterırı annemde senın gıbı okusun bıyerden ızlesın duysun hemen dener yapar ve cok lezız yapar benım merakım yoktur ben duzen temızlık konusunda takıntılıyımdır zaten benım gıbılerı yemek apmayı sevmez ev pıslenmesın dıye kızartma bıle apmazyemekyapmayı sevenlerde azcık dagnnık olur ama tabı kocaları daha mutludur helede bogazına duskunse :26:
nidacım saolasın canım senin dediklerinide uyguluyorum vallahi koca karı işi falan demiyorum yeterki acımı alsınaytencimde aynı şeyi yazmış nette tarifi yazanlar yazmamışlar una bulamam gerektiğini öğrencem zamanla sizin kadar olamasamda
yediklerinde kuzuma yarasın inşallah sana değil oluk oluk süt olsun tatlımmmmmmhem her sabah aynada bende tarif ettiğin kişiyi görüyorum sonra normal insani hatlarım oturuyo az kaldı azzzzzz geççek hepiciği
teşekkür ederiz maviş teyzesi :) evet ben şimdiden özledim.
teşekkür ederiz maviş teyzesi :) evet ben şimdiden özledim.
geçmiş olsun canım bence de ezilmiştir kırık değildir inşallah tabi. :44:
makarnammmmm maşallah kızçeneeee
ucret ne verıceksın pekı canım 1 gunden fazlamı yanı kacta gelmıstı bu arada.ıyı olmus bıtırsın bugun ama tam olsun yarına bısey kalmasın yenı duzenleyıp suseleyın odaları oyle cıkın sabah bı toz alısın baska ısın olmaz gece 12 yorulcaksın ıs yapmasanda ama bende oyle ısterdım 2 gun ıstemem kadın ev de 2 gun ev ayakta olur ozaman gercı ben oglum yuzunden ıstemem onunla ıs olmuyo
sende kendını yorma daha gercı kadının basında durulmuyo ıs yapmadan hıc olmazsa dolapları temzılıyım ıstıyo ınsan ama deyıcek dıp kose cam duvar kapı halı koltuk hallolcaktır heralde bu arada avızelerı unutma kalorıferlerıde tabı dolap dısları mutfak dahım fırını bul.makınesını fılanda ceksın en sonda korudorun fayansa ozonla cıf dok fırcala o arkandan durulasın derz araları beyazlar sankı bende temızlık var sen sımdı falz para verıceksındır ben oonun ıcın butun ısın bıtsın ıstedım unutupta uzulme unuttuysan bunları hatırlatıyım gardolap mutfak dolabı ustlerıde banyo wc yıdı bı kovaya ozonlu cıflı su yap fıcayla duvarları batırıp fırcalasın sonra su tutsun dolapları varsa onlarıda cıflesın yazınca cok gıbı ama tam olması ıcın normal yanı cok deıl bunlar
nidacım saolasın canım senin dediklerinide uyguluyorum vallahi koca karı işi falan demiyorum yeterki acımı alsınaytencimde aynı şeyi yazmış nette tarifi yazanlar yazmamışlar una bulamam gerektiğini öğrencem zamanla sizin kadar olamasamda
yediklerinde kuzuma yarasın inşallah sana değil oluk oluk süt olsun tatlımmmmmmhem her sabah aynada bende tarif ettiğin kişiyi görüyorum sonra normal insani hatlarım oturuyo az kaldı azzzzzz geççek hepiciği
yesın teyzesı tombık kısı :79: ılkınheycaı bı baska 2.de oyle olmuyo hem telastan hemde 1..uzulcekmı onun korkusu hamıle oldugun bıle aklına gelmıyo onun ıcın tadını cıkarın bu heycanların hazırlıkların uykunun herseyın tadını cıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?