evet şimdi biz hiçbişey bilmiyoruz neolcak ne hissetcez ? yani sadece hayal edebiliyoruz ilk olduğu için.senin için yada 2. olcaklar için daha farklı tabi.uyku dışında tadını çıakarabiliyorum diyebilirim ama uykular genelde yalan oluyo bacak ağrım çok benim her dönüşte uyanıuorum bide wc falangene de çok şükür
bendede artık enerjı yok valla ılkınde daha rahattım wc ye kalkmaya bıle usenıyorum hepımız aynıyız sanırım napalım bebıslerımız saolsunYazdıklarını okuyunca kalkıp evi temizlemek geldi içimden ama bende ne enerji var onları yapabilecek, ne de cüsse. Yere düşen patatesi bile yerden almaktan acizim malesefHep uyusam hep uyusam istiyorum.
Bacım geçmiş olsun, tez vakitte geçsin inş. Poğaçalarında puf puf olsun, sonra hep beraber yiyelim
ılkınde hareketler ulttrason vs daha heycanlı oluyo ama canlısını gordugunden sanırım sadece cınsıyetını merak ettım bırde dogum zamanı yaklastıkca gun samaya basladım oyle hevesle kıyafet hazırlmadım herseyın ılkı baska uykuya gelınce aynıyız canım ben oglan uyuyunca bıde ortalık topluyorum sonra uyuyuasım olsada 7 de dıkıyo benı ayaga zaten wcdı agrıydı sancıydı uyunmuyo ama yınede tadını cıkar en azından uyuyasın oldugunda uyandıran mınısın yok :)evet şimdi biz hiçbişey bilmiyoruz neolcak ne hissetcez ? yani sadece hayal edebiliyoruz ilk olduğu için.senin için yada 2. olcaklar için daha farklı tabi.uyku dışında tadını çıakarabiliyorum diyebilirim ama uykular genelde yalan oluyo bacak ağrım çok benim her dönüşte uyanıuorum bide wc falangene de çok şükür
sinemcim ortaokuldan beri çalışıyorum haftasonları okul çıkışları bundan ötürü mutfakla hiç alakam olmadı :26: çalışırkende akşam eve gelip yemek yapmaya fırsat olmuyodu ne bulursak yiyoduk saolsun kocam yapıyodu genelde 1 aydır evdeyim hiç bu kadar evde vakit geçirmemiştim dolayısıyla mutfakta da, keyifliymiş çok hoşuma gidiyor bişiler yapmak görüntüleri fenaaa ama tadları iyi oluyor genelde yada kocam hevesim kırılmasın diye beni kandırıyorgözlemlerin harika ev işini pek sevmem mutfağı sevdim ama sanırım kısa zamanda kapıcam ben bu işi benim kocam meğer boğazına düşkün olanlardanmış 3 sene sonra anladım hayatından çook memnun
Doğurduktan sonra bacak ağrım ve yemek borumun yanması hemen geçmezse büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağım bende.
geçer normale döneriz sanırım.bacak ağrısı çok fena ya nereye koyacağımı bilemiyorum bacaklarımı.hergün olmuyor ama olunca baya kötü bgn de var mesela.acaba hareketsiz kalıyorum da biraz kıpırdayınca mı oluyor diyorum ama doktor da normal dedi.ayrıca hareketsiz de değilim valla bilmiyorum mide yanması da ayrı bi fena doktorum renni duo verdi bana bgn.inş. iyi gelir.ay çok şikayet ettim herşeye rağmen çok şükür tabiki.
Doğurduktan sonra bacak ağrım ve yemek borumun yanması hemen geçmezse büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağım bende.
nidacım saolasın canım senin dediklerinide uyguluyorum vallahi koca karı işi falan demiyorum yeterki acımı alsınaytencimde aynı şeyi yazmış nette tarifi yazanlar yazmamışlar una bulamam gerektiğini öğrencem zamanla sizin kadar olamasamda
yediklerinde kuzuma yarasın inşallah sana değil oluk oluk süt olsun tatlımmmmmmhem her sabah aynada bende tarif ettiğin kişiyi görüyorum sonra normal insani hatlarım oturuyo az kaldı azzzzzz geççek hepiciği
Canım sağol, inşallah hepimiz sağlıkla kullanırız bebeklerimizin eşyalarını...
Araba Kraft'ın yeni bir modeli model adı "Topaz"... 350 liraya aldık...
Kraftbaby.com -
Ben yine kraft'ın bir başka modeline karar vermiştim; duo travel sistem alacaktım, ama bu modeli görünce karar değiştirdik; duo ile aynı iskelet sistemine sahip ama aluminyum olduğu için daha hafif ve çift kilit sistemi var açıp kapamada; sadece sapından kapananlar bebek içindeyken yanlışlıkla kapatabiliriz bu daha güvenli; çift yönlü ve tam yatabiliyor, tekerlekleri de büyük olduğu için sürmesi daha rahat...
Ana kucağı yeri var ama bu modelin ana kucağı henüz çıkmamış; biz de duo modelinin ana kucağını aldık...
yok ben evde kesin öküz besliyorum
şu an itibariyle 80 kiloyu gördüm.bu hayatımın kilo rekoru.beni her gören bi zamanlar şişmanlamak için nişastalı muhallebiler yerdin diye söylüyor.ne etki bırakmışım.doktordan serum bile istemiştim şişmanlamak için de vermemişti.şimdi aynadaki görüntüme inanamıyorum.annemdeyim ya evlenmeden önceki doğum günü resmim geçti elime.ne kaa güzelmişim dedim.ne kaa zayıf.aldım resmi eve gidince buzdolabına asacağım.benim azim kaynağım olacak zayıflarken.
hımm ozaman azcık bi hamur yap parmağına sar ,yada biraz ekmek çiğne koy oda şişini alıyo ,babannem hep öyle yapar ,üzerine bide bez sar..anaaa.. topicteki kızlar beni afaroz etcek valllaa daha dr a git falan demedim kimseyee..kendi yöntemlerimi uyguluyorum resmen
kızlaaarr benim zillide hiç hareket etmemeye başladııı...hanzadeeeee kızım senin kızdan huy öğrendii..bide az önce eşimle konuştum ,yanlışlıkla hoparlörü açmış bulundum,o anda bi hareketlendi hasbam ,bugünki en sert hareketiydi desem yeridir,hareketini çok hissetmeyince şööle bi ovalıyorum adeten kımıldıyo zillii..babasını duyunca cilve yaptıısanırım bunuda seninkinden öğrendi eliiiff
ay ay ay bacım ne güzel dilekler bunlarYazdıklarını okuyunca kalkıp evi temizlemek geldi içimden ama bende ne enerji var onları yapabilecek, ne de cüsse. Yere düşen patatesi bile yerden almaktan acizim malesefHep uyusam hep uyusam istiyorum.
Bacım geçmiş olsun, tez vakitte geçsin inş. Poğaçalarında puf puf olsun, sonra hep beraber yiyelim
hımm ozaman azcık bi hamur yap parmağına sar ,yada biraz ekmek çiğne koy oda şişini alıyo ,babannem hep öyle yapar ,üzerine bide bez sar..anaaa.. topicteki kızlar beni afaroz etcek valllaa daha dr a git falan demedim kimseyee..kendi yöntemlerimi uyguluyorum resmen
kızlaaarr benim zillide hiç hareket etmemeye başladııı...hanzadeeeee kızım senin kızdan huy öğrendii..bide az önce eşimle konuştum ,yanlışlıkla hoparlörü açmış bulundum,o anda bi hareketlendi hasbam ,bugünki en sert hareketiydi desem yeridir,hareketini çok hissetmeyince şööle bi ovalıyorum adeten kımıldıyo zillii..babasını duyunca cilve yaptıısanırım bunuda seninkinden öğrendi eliiiff
edoşum geçmiş olsun cnm bak bu bugünkü sana yazdığım 2 geçmiş oolsun nolur kendini koruda bi 3. yazmak zorunda bırakma beni sabahta dedim sana nazardır diye kem gözlere gelmiş benim arkadaşımkırık acısı çok kötü olur derler (bacağımı kırdığımda küçüktüm pek hatırlamıyorum acısını ) ama anlattığına göre en kötü ihtimalle parmağını çatlatmış olabilirsin siz bi gidin hastaneye drunuda ara sor cnm karnına kurşundan bişey sarıyorlar bebiş etkilenmesin diye öyle film çektirebilirsin umarım sadece ezilmiştir geçmiş olsun cnm
kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.
ben de vücudumu severdim kotlarım falan ne güzel olurdu inşallah eski kiloma kavuşunca yada doğurunca hemen kot giymek istihyorum çok özledim çünkü.
ya ben manyaklaştım galiba sabahtan beri burnuma makyaj malzemesi kokusu geliyo özelliklede pudra kokuyo pudra aşermiyorumdur herhalde dimi kızlar
kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?