2011 Ekim Anneleri

Doğurduktan sonra bacak ağrım ve yemek borumun yanması hemen geçmezse büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağım bende.

bendede artık enerjı yok valla ılkınde daha rahattım wc ye kalkmaya bıle usenıyorum hepımız aynıyız sanırım napalım bebıslerımız saolsun
ılkınde hareketler ulttrason vs daha heycanlı oluyo ama canlısını gordugunden sanırım sadece cınsıyetını merak ettım bırde dogum zamanı yaklastıkca gun samaya basladım oyle hevesle kıyafet hazırlmadım herseyın ılkı baska uykuya gelınce aynıyız canım ben oglan uyuyunca bıde ortalık topluyorum sonra uyuyuasım olsada 7 de dıkıyo benı ayaga zaten wcdı agrıydı sancıydı uyunmuyo ama yınede tadını cıkar en azından uyuyasın oldugunda uyandıran mınısın yok :)

oyle sımdıkı kocalar ıyı eskısı gıbı deıl hem yardım edıyolar hem seslerı cıkmıyo begenmesede ama begendılermıde kosalık oluyolar ne yapsınlar annelerı gıbı olmamız zor evlenınce basladım bende yemek yapmaya onceden canım ısterse aklıma eserse uydururdum yanı bekarken ogrenıyo ama ınsan herseyı sen benden bı adım ondesın calısmana ragmen heveslısın bende pek heveste yok esımle damak tadarımız farklı ıkımızın sevıdıgnı yapamayacagımdan onun sevdıgını yapıyorum e tabı ınsan sevmedıgı yemeklerı nekadar heveslı yapar kendı sevdıgım bıseyı yaparsam oyle bı tadar sadece artık ıdare edıyoruz bırbırımızı bulasık mak. yardıma cagırdım ben yaparım dedı bıde soruyo sonra usendınmı yorgunmusun dıye bende cook yorgunum dedım bulasık makınesıne cok usenıyorum halbukı dıyorum ya sımdı erkekler daha ıyı babam ocaktan yemek bıle koymazdı kendıne buzdolabında nevar bılmezdı saolsun kocalarımız ıyıkı varlar

Doğurduktan sonra bacak ağrım ve yemek borumun yanması hemen geçmezse büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağım bende.

geçer normale döneriz sanırım.bacak ağrısı çok fena ya nereye koyacağımı bilemiyorum bacaklarımı.hergün olmuyor ama olunca baya kötü bgn de var mesela.acaba hareketsiz kalıyorum da biraz kıpırdayınca mı oluyor diyorum ama doktor da normal dedi.ayrıca hareketsiz de değilim valla bilmiyorum mide yanması da ayrı bi fena doktorum renni duo verdi bana bgn.inş. iyi gelir.ay çok şikayet ettim herşeye rağmen çok şükür tabiki.

Bende sağolsun hergün var. Ödemden oluyormuş, sinirlere bası yapıyormuş. Geçicek inşallah, napalım ümit edeceğiz artık hemen geçecek diye.

canım bacak agrısını bılmem yasamamıstım ılkınde ama reflu buyuk oranda azalcak sımdı boguluyo gıbıı bıle oluyorum hafıf oluyo sonrasında her ınsan gıbı yanı ama mesela ılk gebelıgımde bende odem olamamıstı dogumda odem olustu bende sonra bebgım 3 gunlukken hastanede kaldım bacaklarım oyle bı odem topladıkı 1 bacak 3 oldu yanı odem olmayanda bıle odem olabılıyo .sonra karnım hemen ıncek sanıyodum eve geldım gıyıneyım dıye ana koca gobek duruyo :) o anakadar bakmamısım gozde alıstıya ben tabı saf gıbı cıkarmısım gebelık oncesı kıyafetımı gıyıyorum :) onun dısında 3 gun fılan goguslerım cok buyudu seklı degıstı 6genn 5 gen fılan halt etmıs tas gıbı oldu sureklı sut tasıyodu sabah gogus pedı olmasına ragmen yatagımı ıslak buluyodum ha bıde ılk gun ku bebge olan sevgıyle onunla yasadıkca gelısen sevgı farklı oluyo yanı yasadıkca anne oluyosun sevgın artıyo 40ın cıkanakadar bebekte emer yemegıde abartmasan kılonun cogu gıdıyo bu arada

hımm ozaman azcık bi hamur yap parmağına sar ,yada biraz ekmek çiğne koy oda şişini alıyo ,babannem hep öyle yapar ,üzerine bide bez sar..anaaa.. topicteki kızlar beni afaroz etcek valllaadaha dr a git falan demedim kimseyee..kendi yöntemlerimi uyguluyorum resmen

kızlaaarr benim zillide hiç hareket etmemeye başladııı...hanzadeeeee kızım senin kızdan huy öğrendii..bide az önce eşimle konuştum ,yanlışlıkla hoparlörü açmış bulundum,o anda bi hareketlendi hasbam ,bugünki en sert hareketiydi desem yeridir,hareketini çok hissetmeyince şööle bi ovalıyorum adeten kımıldıyo zillii..babasını duyunca cilve yaptıısanırım bunuda seninkinden öğrendi eliiiff

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. özellikleride fiyatıda iyiymiş. bendeaynı modeli mağazada bulabilirsem bir baklayım. :)))

şu an itibariyle 80 kiloyu gördüm.bu hayatımın kilo rekoru.beni her gören bi zamanlar şişmanlamak için nişastalı muhallebiler yerdin diye söylüyor.ne etki bırakmışım.doktordan serum bile istemiştim şişmanlamak için de vermemişti.şimdi aynadaki görüntüme inanamıyorum.annemdeyim ya evlenmeden önceki doğum günü resmim geçti elime.ne kaa güzelmişim dedim.ne kaa zayıf.aldım resmi eve gidince buzdolabına asacağım.benim azim kaynağım olacak zayıflarken.

ben de vücudumu severdim kotlarım falan ne güzel olurdu inşallah eski kiloma kavuşunca yada doğurunca hemen kot giymek istihyorum çok özledim çünkü.

olabilir cnm benimkinin daha şimdiden baba aşkı bi başka nstde bile kanıtladım bunu babası konuşunca hasbamın nabzı 130lardan 160lara fırladı birden bi hareketler ediyo bende babama çok düşkünümdür bu huyumu şimdiden kesinlikle almış diyorum

ay ay ay bacım ne güzel dilekler bunlar teşekkür ederim sibelim siz gelin yeterki kıyamam ben size güllüoğlundan alırım börekleri tatlıları

süpersin nidacım vallahi
ooo nolcak bu kızların babacı halleri benimkide babasına inat elini koyunca sesini duyunca pusup kalıyor artık adam oynadığına inansın diye göbeğimi videoya çekip izlettim şok oldu sen çıkıcaksın ordan nasılsaa diye söylendi

kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.

ya ben manyaklaştım galiba sabahtan beri burnuma makyaj malzemesi kokusu geliyo özelliklede pudra kokuyo pudra aşermiyorumdur herhalde dimi kızlar

elifim bu sakarlık ve şansızlıkla 3. geçmiş olsun rüzgarın doğum haberinde olucak heralde yakın zamanda
şimdilik iyi gibi rengi dışında ağrısı hala var ama oynatabiliyorum şimdilik acillik değilim bakalım sabah kalktığımda nasıl bir hal almış olucak :26: teşekkür ederim esmer tatlım

ben de vücudumu severdim kotlarım falan ne güzel olurdu inşallah eski kiloma kavuşunca yada doğurunca hemen kot giymek istihyorum çok özledim çünkü.

ay bende çok özledim kot giyinmeyi 2 haftalıktı oğlumu öğrendiğimde o gün bugündür 31 haftadır hiç kot giymedim işe bile eşofmanla gittim en çok özlediğim şey rahatça eyilmek kot giymek

kizim 3.200 gr olmus.gecen hafta 2700 diye uzulurken bugun cok mutlu etti beni.ben haftaya persembe kizima kavusuyorum.darisi hepinizin basina insallah.

oy maşallah canım kızına 3500la doğar bu azimle
demek 1 hafta hee vay be sağlıkla al inşallah kızını kucağına canım kendini iyi hissettiğinde de muhakkak yaz bizede merakta koyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…