Günaydın deniz çok geçmiş olsun sanada tam mevsimi benimde faranjitim var sürekli portakal suyu içiyorum. Soğuk hiç bir şey yemiyorum. Ilık su içiyorum. Sakın soğuk bir şey yiyip içme suyu bile ılık, yağmurdan nem kapacak durumdayız. Birde iyi tarafından bak anne kız baş başa gitmekte çok özel bir duygu :) ay anne kız dedim :)))
benım de favorı rengım sıyah ama cok parlak duruyo bu gercı bulursam deneyerek almak ıstıyorum aklıma su takıldı yuzerken o elbıseler yukarıya cıkmazmı ? bıde ıslanınce cok yapısırmı ?
tiroid tahlil yaptırdım sonuçlarım çıkmış tsh 0.99 düşmüş sevindim ya
ya tuh zor olucak oyle yanı aslında su tulum ustune askılı elbısey seklınde olanlar en ıyısı annemde ondan vardı esımle bısefer denıze gıderken gıydım sonra ızın vermedı dar dıye onun ıcın bol ve uzun bakıyorum bıde mayo masrafı cıkıcak sımdıTatlım yapışma çok değil de yukarı çıkma bayağı yapıyor ben o eziyeti çekeceğime denize hiç girmiyorum sevmeme rağmen. Alternatif bir çözüm yolu olarak içine bikini değil de mayo giyersen en azından göbeğin gözükmez.
kızlar bir sorum olacak smear testi yeptıran varmı? ben 12. haftadayım, bide açlık kan şekrim 112 çıktı inş düşer karbonhidrat tüketmekten olabilir dedi dr.bulantıdan dolayı hep kuru şeyler yedimsizlerde durum nedir?
herkese günaydın,
ben de bugün işe gidemedim 3-4 gündür kasıklarımda acayip bir ağrı var ve ayağa kalkarken çok zorlanıyorum. Doktora gitsem mi diye düşünüyorum ama daha cuma günü doktordaydım ve normal demişti. çok ağrıyor ama kızlar ya acaba farklı bir doktora mı görünsem?
kaçtan düştü? kaçlık içerek düşürdü dr?
11-15 diye geçmesi 14 haftanın tamamını içeriyor dolu dolu, aslında 12. haftada bakıyorlar yani 11 hafta 6 gün arası, risk varsa erken müdahele için amniosentez süresi filanda hesaplanıyor. Fakat en iyi netice ve ölçüm 13 14. haftada alınıyormuş bebek daha büyük oluyormuş çünkü...
benım de favorı rengım sıyah ama cok parlak duruyo bu gercı bulursam deneyerek almak ıstıyorum aklıma su takıldı yuzerken o elbıseler yukarıya cıkmazmı ? bıde ıslanınce cok yapısırmı ?
benim 11+1 çok erken olmuyor yani öyle mi?:44:
yukarı cıkmıyo demek cokmutlu oldum sımdı saol canımKumaşını ince olanlardan alma biraz daha kalın olanlar ve yapışmayanlar var ama siyah seni sıcakta mahfeder kesinlikle tavsiye etmiyorum onların lastikleri var yukarı çıkmıyor :)
ilk değerim 8di sonra hafta içi 75 mg hafta sonu 100mg içtim böyle devam ettim 1.79a düştü 3 hafta sonra 0.99a düşmüş doktor 1 ay böyle kullan sonra tekrar kan tahlili yaptır dedi
Yok canım olmuyor, dr. temkinli yaklaşıyor ki Allah korusun risk durumunda amniosentez isteyecek, amniosentezin sonuçları en erken 20 gün içinde çıkıyor o zamana kadarda bebek 14haftalık oluyor yani en erken dönemde teşhis etmeye çalışıyorlar. Dr ultasonuda iyi ise problem yok erken bakması daha iyi :)
güzel ayarlanmış. 1,79 da güzelmiş, onda kalsaydın keşke. şimdiki çok düşük değildir umarım. 2-2,5 altı normal dedi bana doktorum. bir hafta on gün önce yaptırdım en son benim de 8'di50'den 100'e çıkardı dr. inşallah düşmüştür. bu cumartesi kontrole gidicem. testler hastanede çok pahalı. iki üç gün sonra sağlık ocağında yaptırıp, cumartesi sonuç göstermeye götürücem.
bu arada ankarada olup endokrin uzmanı arayan olursa, başkent hastanesinde çok iyi bir doktorum oldu. dr yusuf bey. tavsiye ederim çok ilgili.
geçmiş olsun canım bence hazır evdeyken bir sağlık ocağına git hem ordaki hekimede sorarsın hemde gerekli bilgilerini not eder aşı zamanında ararlar canım bende bu hafta gidicem inşallah
2 hasema begendım lınk eklıyorum oylamaya sunuyorum :)
ZÜHRA - Tseettur Mayo Hasema Modelleri
AFRAZE - Tseettur Mayo Hasema Modelleri
kızlar peki 2 li testten sonra... 3 lü testte yapılacak değil mi kafam karıştı ben sadece 3 lü testi biliyordum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?