Evet o da olur canım... el ayaklar hep soğuk oluyor çünkü..
Ya kızlar korkmayın ya onlar ekstren durumlar.. Merak etmeyin bişey olmaz zaten kanama falan olsa, durduruyorlar.. Tansiyonda falanda 1-2 hafta hastanede düşürüyorlar merak etmeyin ya.. Bizim bebeler büyüdü zaten. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. Zaten hepimiz 7 aylık olduk yani.. 30-40 yıl önceki teknolojide bile 7 aylık bebekler yaşıyorlar.. Takmayın ya.. Bişeycik olmaz...
ne kusura bakcam cnm yaa emın ol o laflarfın ıkı mıslını saydım bıle
ya kzılar bıse dıcemde bu on tarafa baskı yapyo anladıkta arka tarafada baskı olurmu
Evet o da olur canım... el ayaklar hep soğuk oluyor çünkü..
Ya kızlar korkmayın ya onlar ekstren durumlar.. Merak etmeyin bişey olmaz zaten kanama falan olsa, durduruyorlar.. Tansiyonda falanda 1-2 hafta hastanede düşürüyorlar merak etmeyin ya.. Bizim bebeler büyüdü zaten. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. Zaten hepimiz 7 aylık olduk yani.. 30-40 yıl önceki teknolojide bile 7 aylık bebekler yaşıyorlar.. Takmayın ya.. Bişeycik olmaz...
takma sen o salağı.
kızlar bebeğiiniz hıçkırıyomu anlıyomusunuz benimki hergün es geçmiyo maşallah
kız iç çamaşırıda yok galiba:
canım göbüşler sayfasınada koydum ordan bak istersen
oyy geliyimmi başına msj yapmaya
geçmiş olsun canım..oğluşunada maşallah diyelim
sorma yaabenımkı donmustu sımdı tekrar aynı haldeymıs benımkındede donme yok valla bır kurtulsaydık dıcem ama bebekler doguncada hamıleleık ıyıymıs demeseydık
kızlar bebeğiiniz hıçkırıyomu anlıyomusunuz benimki hergün es geçmiyo maşallah
Aman böyle salak tipler çok ya... Anlatamam size... Olumsuz bişey olsa sevincekler nerdeyse... Ben iki kez düşük yaptım ya milleti görsen o zaman tanıdım insanları.. Nerdeyse sevindi bazı tipler ya.. İnanamazsınız.. Düşük yapmışım arkadaşım bebeğini aldı geldi.. Öpüp öpüp duruyor... Ohhhh iyi ki bu ikinciyi doğurmuşum diyor embesil... Güya bana geçmiş olsuna gelmiş..İnsanlar başkalarının üzülmesinden zevk alıyorlar resmen..
bacım ya genede etkilenilmese etkilenilir kimse pramatüre bebek doğurmak istemez yani ama genede dikkat etmek lazım dün mayıs annelernden biriydi galiba çamaşırında ıslaklık hissetmiş doktor bile kontrolde anlamamış kendi farketmiş suyu sızıntı yaptığı için bebeğini almışlardı 34. haftadamıydı neydi ya o yüzden dikkatli olalım doktorlar bile farkedemeyebiliyolar
saol canımmm.....
sorma yaadoğuran arkadaşlarımın hepsi rahatsın şimdi diyip duruyoo..moralim bozuluyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?