2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yatagı ben bu renk almaya karar verdım nye dersenız tayıncı oldugumu ıcın bude hem kız hem erkege gıder buyuyen besık alyoz odasıyla takım olcak ama suan yatak olarak gosterım dedım

tam dayaklıkmış o da. Dangalak.

güzeeeeeeeeeel bir yorum canım sonuna kadar katılıyırum

canım şişliklerden ben de çok çekiyorum.
kıpkırmızı ayaklarım bacaklarım. geçmiş olsun.

saol canım..teşekkür ederim... kırmızılık falanda mı var sende..internetten araştırdım ben biraz, ..bacaklara kadar kırmızılık falan, morluk oluyosa , dizlere kadar gidiyosa ağrı, gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş, Allah korusun..doktoruna söle mutlaka...Allahım yardımcımız olsun..ben çok panik biriyim...hemen korkarım..bak sen öyle dedın, kalp atışlarım falan hızlandı..doktoruna söle canım oldumu...

saol canımmmmm benimkide alt taraflarıma vuruyo..sanki içime bişey sokup çıkarıyolar gibi oluyo..töbe yarabbim , ama hakkaten öle oluyo..bi tuhaf oluyorum....

amin çilekçim..inşallahhh, tek isteğim bu zaten...cümlemiz için...evet ya kadın çok haraketli maşallah ama onunda kilo aldığını görünce motive oluyorummm
maşallah oda baya şişti....

Yaaaaa bende de aynı şey oluyor galiba, benim de mi suyum sızıntı yapıyor acep?
Walla var ya cehalet mutluluktur, bişeyler bildikçe daha çok paranoyak oluyor insan..

ben şimdiye kadar bu hıçkırık diyeceğim bi şey hissetmedim

Ritmik aralıklarla tekme gibi pıtpıtlıyorsa hıçkırıktır canım

hayyy ağzını öpemmm

ayyyyy Allahtan korkar insan beee... yuhhhhh !

cılekcımmm bu hafta halledıcem ınsallahhh.
perde-halı-abajur-nevresım takımı bunları ıstedıgın duvar kagıdı desenıne gore toplamda 350 mılyona yaptırmıs arkadass... h.sonu goturcek oaraya benııı modokonun ordaymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…