2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eggeeeeeeeee ıstahın olmaması yemek yıyememe nasıl bır duygudur ecepp::):)))

Ya Öyküm sen başka bi doktora daha mı gitsen? eko ne ki, gereksiz diil mi? benim de görümcem de şeker vardı, insülin kullanıyordu hiç böyle şeyler yapmadılar ama..
Geçmiş olsun bu aradaaa

gitti bacım dişlerim.
dişçiye gidemedim gitmem lazım ama vakit ayıramadım bir türlü.

senin viledaya da çok güldüm kız ne alemsin yaaaa

(( sen bildiğim kadarıyla süt - süt ürünleri de gayet iyi yiyip içiyordun yanlış mı hatırlıyorum?
ben de feci güldüm aklıma geldikçe gülüyorum sormaa :))

günaydıın :))

kız çilek sabah sabah ne güldürdün beni burda yaa püsküllerle düşündüm de yeşil yeşil
günaydın kız seninle herşeyimiz aynı yaa.
bende ishalim fmg.. wc ye gitmeye korkuyorum..
dişlerimde kırıldı .doğumdan sonra damak yaptırıcaz herhalde. gecede suya felan koyarız..

günaydın hemşom, gece suya da koyarsın arada çıkarır çocukları da korkutursun

canım gaviscon şurup var bizde, o çok iyi geliyor. a tipi ilaçmış, içinde hamileler rahatlıkla kullanabilir yazıyor. bi yudum ondan alıyorum ben, anında kesiyor sızlamayı..

yok kız ege... hilminin dershaneden arkadaşının eşi demişti istersen veriyim kullan diye yok falan dedim ama hlmi ye diyimde sölesin yaaa.. belki yararı olur

Fatma ben sürekli kullanıyorum sırt yastığı.
o olmasa biterim valla. al dene bence faydasını görürsün.

İlaçlardan oluyordur ozaman öyküm. bende öğürme falan yok. sadece yiyemiyorum.

ezgi,bengisu,belinay,irem,pelin,ecem,ecenaz benım ıstedıklerım bunlar
esım zeynep olsun ıstıyo bende ıstemıyorum ama herlade ya bengisuda yada ecenaz da bulsucaz gıbı gelıyo baska care yok.
Ecenaz'ı beğendim bennnn

Günaydın canımmm, hemen aliyim gavisconu süpersiiiin, canımdan bezdim çünkü

günaydın kızlar.doğum iznine ayrıldım.kuşlar kadar özgürüm.

Ohhhhhhhh gözün aydınnnnnnn

(( sen bildiğim kadarıyla süt - süt ürünleri de gayet iyi yiyip içiyordun yanlış mı hatırlıyorum?
ben de feci güldüm aklıma geldikçe gülüyorum sormaa :))

evet düzenli tüketirim süt ürünleri falan,
kemiklerim dişlerim sağlamdır. kalsiyum da kullanıyorum.
bu kız hortumluyor galiba kalsiyumu :)))

günaydıın :))

günaydın

ohhhhh ne güzel ben de bugün çalışabilir raporumu alıcam.

eggeeeeeeeee ıstahın olmaması yemek yıyememe nasıl bır duygudur ecepp::):)))

Valla hayatım boyunca bende böyle bir duygu yaşamamıştım arkadaşım... Benimde ilk kez başıma geliyor.. Ben normalde çok iştahlıydım canım..

İşte bu da benim duymak istediğim şeydi.. Ya niye istedi benden anlamadım.. Bana söylemedi şeker var dedi ama bende pıhtılaşma problemi, tansiyon ve troid olduğu için ekstra mı istedi acep... Ticari de olmamaz çünkü hastanede bunu yapan yok, sadece 1-2 yer yapıyor, kadına bir faydası yok yani ama benim doktor biraz fazla pimpirikli mi yoksa benim özel durumlardan mı anlamadım.. Zaten ben her gittiğimde bebeğe giden kan akışını falan çok uzun uzun kontrol ediyordu bakalım hayırlısı..

ayyyyyy darısı bizlere inş. en geç kim ayrılıyo şimdi izne benim 30 mayıs

Fatma ben sürekli kullanıyorum sırt yastığı.
o olmasa biterim valla. al dene bence faydasını görürsün.

İlaçlardan oluyordur ozaman öyküm. bende öğürme falan yok. sadece yiyemiyorum.

öğle arası diyeyim hilmiye dur msj atayımda adam öğle arası getirir belki

kıyamam ben gel öpem

kasıklarım ağrıyo canım yaaa çok feciiiii
ay halin mi benim de öyleydi 2 gn önce geçti.

hahahaha tencere kapak olayıolmuşsunuz kız kocanla

içmemmmmmmmmmm ilaç deme bana

yok kız ege... hilminin dershaneden arkadaşının eşi demişti istersen veriyim kullan diye yok falan dedim ama hlmi ye diyimde sölesin yaaa.. belki yararı olur
az çok oluyor ama arkama yaslanığ yazı yaazmıyorumki eğiliyorum arada dinlenmek için yaslanınca eh işte idare ediyor.

öp beni ege öp ilgiye htiyacım var

kızlar ben kacıyorum kendınıze ıyı bakın gelırım sonra yıne ısımlerde onerılerınız ıcın tesekkurlerrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…