2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hoşgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.ben de klomen kullanıyordum 4. ayımdı bu ay Allahıma çok şükür geldi kuzucum çok bekletmedi

ne tahlilleri yaptırıyoruz peki arkadşlar.. bizi bekleyenler ne, tecrübeli arkadaşlar bize fikir versin..

bende özele gidiyorum, çok para tutuyo mu tahliller.

amin canım inşallah sağlıkla kavuşuruz...
hamile olduğumu öğrendikten sonra sanki 6.5 yıl beklememişim gibi oldu...
sanki hiç üzülmemişim gibi...

dimiii bende öyle hissediyorumm sanki kolayca olmuş gibi:) oysaki her ay acaba hamilemiyim derdim, acaba bende anne olabilicemmi şimdi bu bi mucize:) hala hamile gibi hissedemiyorum ama belki kalp sesini duyunca dahada iyi anlıcam... hep bi endişe var sanki rüya gibi geliyo....

hoşgeldin canm ben de 3 yıllık evliyim 4 aydır da kloömen kullanıyordum. çok şükür Allah isteyen herkese versin. ben de daha göremedim keseyi de kalp atışını da çarşamba çağırdı doktorum. çok heyecanlıyım çarşambayı iple çekiyorum

mrb arkadaşlar benim bebiş adet tarihime göre 6+0. doktora göre 6+3 kafam karıştı bilgisi olan arkadaşlar cvp bekliyrm

1-1,5 haftadır girememiştim topiğe bulantılar yüzünden ne kadar ilerlemişsiniz
Yeni katılan hamile arkadaşları tebrik ediyorum, hoşgelmişsiniz
Rabbim hepimize o minişlerin gül yüzlerini görebilmeyi nasip etsin inşallah
Bu arada ne zamandır ticker yapmak istiyodum, galiba bugün uğraşa uğraşa becerebildim nihayet

inşallah o günleride görürüz canım hayal gibi geliyor bana hala.benim hiç mide bulantım yok senin ne zaman başladı canım acaba?

kızlar selamlar
bu topiği yeni gördüm
allah herkese sağlıklı hamilelik geçirmeyi
nasip etsin inşallah
benimde sat 7 şubat inşallah 14 kasım
bebeğimi kucağımı alcağım tarih

kızlar selamlar
bu topiği yeni gördüm
nasip etsin inşallah

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun ben seni diğer topikte görmüştüm ikisinede bakıyorum arada

İnşallah bende canımın parçasını kasımda kucağıma alacağım.Gerçi kasık ağrılarım beni çok korkutuyor ama daha 4hafta 2 günlük hamileyim belki acemiliktendir.

tebrik ederim canım
ilk zamanlar bendede çok olmuştu
adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı
ama doktoruna söyle istersen
ben söylediğimde hap vermişti bana
belki sanada bişey verebilir

çelık bende senden haberler beklıyorum

ben bı kere gıttım doktora

pazartesı tekrar gıdıcegım tahlıllerı fılan yapıcak bakalım

:18::18:

tamam cnm gebelik öncesi dr 1 tane iç demişti içmemiştim orası başka şimdi 2 tane içiodum da 3 e çıkarayım bari

cnm sen dikkat et o zaman nazlı bebeğimizi üzme annesi

Allah Allaaah benim doktorum bunlardan hiç bahsetmedi, içime kurt düştü şimdi yaa :26:
cnm aman ihmal etme benim 2. gebeliğim kızamıkçık yüzünden son buldu tahlilllerimi yaptırmıştım korunmayı bırakınca ama tatilde bursa ya gittik orda yeğenlerde oğlumda önce üst solunu yolları hast başladı dr gittik ilaç verdi sonra döküntü döktü devlete özele gitttik kaç kere ilaçlar alerji yapmış dedi ben o ara hamile kalmışım memlekete geldik hamile old öğrendim dr gittik ve dünyalar başıma yıkıldı bende kızamıkçık kapmışım hiç bi belirti yoktu dr sağır kör zihinsell engel olur dedi ve gelişmiyodu ağutosta kürtaj oldum yoksa kuzum bu hafta kollarımda olacaktı

önceden yaptırmışmıydın belki ondandır canım bazıları hamile kalmadan üç ay önceden yaptırıyo özelliklede torch'u toksoplazma kızamıkçık enfeksiyon felan bu torch denen test
:94::94:
hayırlı olsn cnm
valla canım ben çarşamba gitmiştim doktora daha erken on onbeş gün sonra gel dedi sadece tahlilleri verdi bide folikle ferrum yazdı içiyorum haftaya randevu alcam perş. yada cuma olabilir senin kaç haftalık
ferrrum
hoşbulduk cnm tickerında süper olmuş
kızlar selamlar
bu topiği yeni gördüm
nasip etsin inşallah
hg cnm diğer topikte mi var

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun ben seni diğer topikte görmüştüm ikisinede bakıyorum arada

o nerde bacılar birleşse aslında

inşallah o günleride görürüz canım hayal gibi geliyor bana hala.benim hiç mide bulantım yok senin ne zaman başladı canım acaba?

Benim ilk 6. haftanın başında başlamıştı, ilk başta sadece diş fırçalarken midem kalkıyodu
Sonra 7. haftaya doğru giderek artmaya başladı, her türlü kokuyu metrelerce öteden almaya başladım
Şuan apartmana giriş çıkışta özellikle çok zorlanıyorum, biz kebapçının üzerinde oturuyoruz
O kadar dehşet kokuyor ki her yer anlatamam
Elimde ıslakmendille burnumu kapamama rağmen, eve girine kadar öğürmekten içim dışıma çıkıyor
Bir an önce günler geçse diye şu hamileliğin güzelliklerinin tadını çıkarmaya başlasam süper olcak

hadi ya izin veriliyomu aylara göre paylaşım bence sadece burda yapılmalı gelsinler de bayağı kalabalığız sonra sumakla beni postalamayın

valla ben o teklifi defalarca yaptım. sabit konuda olmanın avantajlarını anlattım. ama o topicte konu sahibi beni öyle bi tersledi ki. kimsede evet bu kız haklı demedi. boşver aman lafını dahi etme, kim nereye yazarsa yazar. sumağa da sana da çıkış yok. sanki aralığı bekler mi sanıyosunuz ikiizde :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…