- 19 Temmuz 2010
- 988
- 14
- 98
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.981
benim bildigim 8 haftaya kadar yapılıyo canım bende daha bi kısmını yeni yaptırdım
arkadaşlar merhaba...
hepinizin hamileliği haıyırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...
tabii benimkini de...
aslında öğreneli 11 gün oldu ama yazmak ancak nasip oldu...
Allah nasip ederse bende kasım annesiyim...
evliliğimizin 7. yılında tedavisiz gönderdi Rabbim meleğimizi şükürler olsun...
ben gebelik bölümüne yazdığıma hala inanamıyorum....
Allahım sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin...
mutluyum ama mutluluğumu tam yaşayamıyorum çünkü aklıma olumsuz şeyler geliyor...
sizleri okudum...
rahatladım...demek ki tek bana olmuyormuş dedim...
garip günler yaşıyorum...
kesemizi gördük çok şükür. 5 nisan da gideceğiz nasipse.
Yavrumun can sesini de duyarım inşallah...
Arkadaşlar kendimi üzerek geçirdiğim yıllara üzülüyorum aslında...
oysa ki herşeyin zamanı varmış..
oysa ki Rabbimize sırtımızı dayayıp beklemek lazımmış...
bana bu anaı yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun...
evet özel hastaneye gidiyorum..
tahlil istemedi ki :26: kafam karıştı şimdi yaa
enim tahlillerin hepsini birden yapacaklar önceki gün altı yedi tüp kan aldılar devlette öyle oluyo heralde çok kötüydü ama
amin canım inşallah sağlıkla kavuşuruz...
hamile olduğumu öğrendikten sonra sanki 6.5 yıl beklememişim gibi oldu...
sanki hiç üzülmemişim gibi...
merhaba arkadaşlar...
bnimde son adet tarihim 21 şubat, dün kan testinde 730 çıktı değerim, doktor herşey normal dedi ama sizce bu değer normal mi? ben 2 yıllık evliyim, 1,5 yıldırda çocuk istiyorduk, klomen ve ovitrelle ile ilk ayımda tuttu çok mşükür, doğum tarhihi 28 kasım görünüyo ama daha keseyi bile görmedik:) 4 nisanda randevumuz var bakalım:)çok güzel bir duyguymuş ya, değişik hissediyorum kendimi
1-1,5 haftadır girememiştim topiğe bulantılar yüzünden ne kadar ilerlemişsiniz
Yeni katılan hamile arkadaşları tebrik ediyorum, hoşgelmişsiniz
Rabbim hepimize o minişlerin gül yüzlerini görebilmeyi nasip etsin inşallah
Bu arada ne zamandır ticker yapmak istiyodum, galiba bugün uğraşa uğraşa becerebildim nihayet
kızlar selamlar
bu topiği yeni gördüm
allah herkese sağlıklı hamilelik geçirmeyi
nasip etsin inşallah
benimde sat 7 şubat inşallah 14 kasım
bebeğimi kucağımı alcağım tarih
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsunben seni diğer topikte görmüştüm ikisinede bakıyorum arada
mrb arkadaşlar benim bebiş adet tarihime göre 6+0. doktora göre 6+3 kafam karıştı bilgisi olan arkadaşlar cvp bekliyrm
İnşallah bende canımın parçasını kasımda kucağıma alacağım.Gerçi kasık ağrılarım beni çok korkutuyor ama daha 4hafta 2 günlük hamileyim belki acemiliktendir.
:18::18:çelık bende senden haberler beklıyorum
ben bı kere gıttım doktora
pazartesı tekrar gıdıcegım tahlıllerı fılan yapıcak bakalım
ezgim gözün aydın bizlerde duyabiliriz inşallah pıtpıtları. sana evde yardımcı olan biri var mı peki? bol bol dinlen.
canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.
güzel artmış canım maşallah.
deryacım maşallah bebişe. inşallah bu dönemi kolaylıkla sağlıkcakla atlatırsın. Allah sizi korusun.
iyiyim canım kuzucum da iyidir heralde :)
folic plus aldıysan günde 3, folbiol aldıysan günde 1.
aralığa git de gör gününü bakim sen
ne tahlilleri yapılacak, ben hiç bilmiyorum yaaa?
cnm sen dikkat et o zaman nazlı bebeğimizi üzme annesicanım malalesef kan pıhtılaşması ve bebeği vücudumun kabul etmemesi gibi bir sorunum var 2 bebeğimi kaybettim bununla alakalı en son 12 ocakta kürtaj oldum bunada hiç regl olmadan hamile kaldım ama geç döllenme oldu tabi 39 gün yumurtladım :) inş bu hayırlı olur hakkımızda
cnm aman ihmal etme benim 2. gebeliğim kızamıkçık yüzünden son buldu tahlilllerimi yaptırmıştım korunmayı bırakınca ama tatilde bursa ya gittik orda yeğenlerde oğlumda önce üst solunu yolları hast başladı dr gittik ilaç verdi sonra döküntü döktü devlete özele gitttik kaç kere ilaçlar alerji yapmış dedi ben o ara hamile kalmışım memlekete geldik hamile old öğrendim dr gittik ve dünyalar başıma yıkıldı bende kızamıkçık kapmışım hiç bi belirti yoktu dr sağır kör zihinsell engel olur dedi ve gelişmiyodu ağutosta kürtaj oldum yoksa kuzum bu hafta kollarımda olacaktı
Allah Allaaah benim doktorum bunlardan hiç bahsetmedi, içime kurt düştü şimdi yaa :26:
:94::94:önceden yaptırmışmıydın belki ondandır canım bazıları hamile kalmadan üç ay önceden yaptırıyo özelliklede torch'u toksoplazma kızamıkçık enfeksiyon felan bu torch denen test
hayırlı olsn cnmmerhaba arkadaşlar...
bnimde son adet tarihim 21 şubat, dün kan testinde 730 çıktı değerim, doktor herşey normal dedi ama sizce bu değer normal mi? ben 2 yıllık evliyim, 1,5 yıldırda çocuk istiyorduk, klomen ve ovitrelle ile ilk ayımda tuttu çok mşükür, doğum tarhihi 28 kasım görünüyo ama daha keseyi bile görmedik:) 4 nisanda randevumuz var bakalım:)çok güzel bir duyguymuş ya, değişik hissediyorum kendimi
ferrrumvalla canım ben çarşamba gitmiştim doktora daha erken on onbeş gün sonra gel dedi sadece tahlilleri verdi bide folikle ferrum yazdı içiyorum haftaya randevu alcam perş. yada cuma olabilir senin kaç haftalık
hoşbulduk cnm tickerında süper olmuş1-1,5 haftadır girememiştim topiğe bulantılar yüzünden ne kadar ilerlemişsiniz
Yeni katılan hamile arkadaşları tebrik ediyorum, hoşgelmişsiniz
Rabbim hepimize o minişlerin gül yüzlerini görebilmeyi nasip etsin inşallah
Bu arada ne zamandır ticker yapmak istiyodum, galiba bugün uğraşa uğraşa becerebildim nihayet
hg cnm diğer topikte mi varkızlar selamlar
bu topiği yeni gördüm
allah herkese sağlıklı hamilelik geçirmeyi
nasip etsin inşallah
benimde sat 7 şubat inşallah 14 kasım
bebeğimi kucağımı alcağım tarih
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsunben seni diğer topikte görmüştüm ikisinede bakıyorum arada
sağol canım teşekkürler
üç tane topic var nereye yazacağımı şaşırıyorum
inşallah o günleride görürüz canım hayal gibi geliyor bana hala.benim hiç mide bulantım yok senin ne zaman başladı canım acaba?
hadi ya izin veriliyomu aylara göre paylaşım bence sadece burda yapılmalı gelsinler de bayağı kalabalığız sonra sumakla beni postalamayın
hadi ya izin veriliyomu aylara göre paylaşım bence sadece burda yapılmalı gelsinler de bayağı kalabalığız sonra sumakla beni postalamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?