2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam annişler oh be başım geçti nihayet sizler nasılsınız bakem? ben pazartesi tahlil sonuçlarımı alcam malum devlette yaptırdım perşembe gnü paztesiye çıkar dediler vede kolumu morarttılar yaa birsürü kan aldılar tansiyonum düştü valla bütün kanımı çektiler sanki

Bendende dr dün tahliller istedim sgklı olmama rağmen 180 tl tutuyordu.bende devlette yaptırmayı istiyorum ..Birde dr dediki ben bazılarını gereksiz buluyorum boş yere masraf öen önemlileri istedim..Anaa bide hepsini isteseymiş 500 falan olurdu heralde

özel hastaneden yazılan tahlil reçetesi ile devlette yaptırabilirmiyim yani :) daha önce hastanelerle işim olmadığından bu konularda cahil kaldım...

arkadaşlar merhaba...
hepinizin hamileliği haıyırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...
tabii benimkini de...
aslında öğreneli 11 gün oldu ama yazmak ancak nasip oldu...
Allah nasip ederse bende kasım annesiyim...

evliliğimizin 7. yılında tedavisiz gönderdi Rabbim meleğimizi şükürler olsun...
ben gebelik bölümüne yazdığıma hala inanamıyorum....
Allahım sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin...
mutluyum ama mutluluğumu tam yaşayamıyorum çünkü aklıma olumsuz şeyler geliyor...
sizleri okudum...
rahatladım...demek ki tek bana olmuyormuş dedim...

garip günler yaşıyorum...
kesemizi gördük çok şükür. 5 nisan da gideceğiz nasipse.
Yavrumun can sesini de duyarım inşallah...

Arkadaşlar kendimi üzerek geçirdiğim yıllara üzülüyorum aslında...
oysa ki herşeyin zamanı varmış..
oysa ki Rabbimize sırtımızı dayayıp beklemek lazımmış...
bana bu anaı yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun...

Gözün aydın canım..Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur...

canım bende ilk kez gittim devlete muayne parası 8 tl ve tahlillere hiç para almıyolar ben yeşilkartlıyım ama doktor küçük kağıtlar verdi stiker gibi onları verdim yaptılar işte birde folibol ve ferrum fort yazdı.o kadar yani fazlasını bilmiyorum canım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugun doktordan geldim bebişimin pıt pıtlarını duydum çok mutlu oldum ama düşük tehlikem devam ediyor yatmaya devam anlayacagınız doktor 20gün daha rapor verdi
ezgim gözün aydın bizlerde duyabiliriz inşallah pıtpıtları. sana evde yardımcı olan biri var mı peki? bol bol dinlen.

canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.

ii gecelerr kimsecikler yok ama olsn ben yinede yazayım dedimm

ben ayın 23 de kan vermiştim bugün aradılar degerr 19 çıkmş bugn bi daha yaptrdm onda da 57.47 olmşş artması güsel mi kızlarr
güzel artmış canım maşallah.

deryacım maşallah bebişe. inşallah bu dönemi kolaylıkla sağlıkcakla atlatırsın. Allah sizi korusun.

nasılsın cnm kuzunda iyidir inş

kızlar ben daha dr gitmediğim için soruyorum günde kaçtane folik plu içionuz başka bişey içiyomusunuz
iyiyim canım kuzucum da iyidir heralde :)
folic plus aldıysan günde 3, folbiol aldıysan günde 1.

evt en kucuguz ama aralıga gıtsek en buyuklerı oluruz herhalde

aralığa git de gör gününü bakim sen

ne tahlilleri yapılacak, ben hiç bilmiyorum yaaa?

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım

yapılacak tahliller idrar,seroloji,biyokimya,torch,elisa,hemogram bunları hatırlıyorum

canım malalesef kan pıhtılaşması ve bebeği vücudumun kabul etmemesi gibi bir sorunum var 2 bebeğimi kaybettim bununla alakalı en son 12 ocakta kürtaj oldum bunada hiç regl olmadan hamile kaldım ama geç döllenme oldu tabi 39 gün yumurtladım :) inş bu hayırlı olur hakkımızda

Allah Allaaah benim doktorum bunlardan hiç bahsetmedi, içime kurt düştü şimdi yaa :26:

önceden yaptırmışmıydın belki ondandır canım bazıları hamile kalmadan üç ay önceden yaptırıyo özelliklede torch'u toksoplazma kızamıkçık enfeksiyon felan bu torch denen test

kahvekolikcim yanımda annem var o bakıyor ben yatıyorum kalp atışlarını duymak çok tuhaf bişey içinden başka bi ses gelmesi inanılmaz allahım inşallah sizede gösterir

merhaba arkadaşlar...
bnimde son adet tarihim 21 şubat, dün kan testinde 730 çıktı değerim, doktor herşey normal dedi ama sizce bu değer normal mi? ben 2 yıllık evliyim, 1,5 yıldırda çocuk istiyorduk, klomen ve ovitrelle ile ilk ayımda tuttu çok mşükür, doğum tarhihi 28 kasım görünüyo ama daha keseyi bile görmedik:) 4 nisanda randevumuz var bakalım:)çok güzel bir duyguymuş ya, değişik hissediyorum kendimi

hayırlı ğurlu olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de daha keseyi görmedim inşallah görürüz canım

önceden yaptırmışmıydın belki ondandır canım bazıları hamile kalmadan üç ay önceden yaptırıyo özelliklede torch'u toksoplazma kızamıkçık enfeksiyon felan bu torch denen test

torch yaptırmıştım ama sormadı ki bana. diğerleri yok. kontrole gidince bunları sorayım.

kahvekolikcim yanımda annem var o bakıyor ben yatıyorum kalp atışlarını duymak çok tuhaf bişey içinden başka bi ses gelmesi inanılmaz allahım inşallah sizede gösterir

iyi bari annen yardımcı olur ne güzel. kesin çok güzel bişeydir güm be de güm güm güm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…