- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.941
:80:tamamdır cnm haftayada ben giderim heraldeçelık bende senden haberler beklıyorum
ben bı kere gıttım doktora
pazartesı tekrar gıdıcegım tahlıllerı fılan yapıcak bakalım
:80:tamamdır cnm haftayada ben giderim heralde
topiğin en küçükleride biziz
selam annişler oh be başım geçti nihayetsizler nasılsınız bakem? ben pazartesi tahlil sonuçlarımı alcam malum devlette yaptırdım perşembe gnü paztesiye çıkar dediler vede kolumu morarttılar yaa birsürü kan aldılar tansiyonum düştü valla bütün kanımı çektiler sanki
arkadaşlar merhaba...
hepinizin hamileliği haıyırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...
tabii benimkini de...
aslında öğreneli 11 gün oldu ama yazmak ancak nasip oldu...
Allah nasip ederse bende kasım annesiyim...
evliliğimizin 7. yılında tedavisiz gönderdi Rabbim meleğimizi şükürler olsun...
ben gebelik bölümüne yazdığıma hala inanamıyorum....
Allahım sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin...
mutluyum ama mutluluğumu tam yaşayamıyorum çünkü aklıma olumsuz şeyler geliyor...
sizleri okudum...
rahatladım...demek ki tek bana olmuyormuş dedim...
garip günler yaşıyorum...
kesemizi gördük çok şükür. 5 nisan da gideceğiz nasipse.
Yavrumun can sesini de duyarım inşallah...
Arkadaşlar kendimi üzerek geçirdiğim yıllara üzülüyorum aslında...
oysa ki herşeyin zamanı varmış..
oysa ki Rabbimize sırtımızı dayayıp beklemek lazımmış...
bana bu anaı yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Bendende dr dün tahliller istedim sgklı olmama rağmen 180 tl tutuyordu.bende devlette yaptırmayı istiyorum ..Birde dr dediki ben bazılarını gereksiz buluyorum boş yere masraf öen önemlileri istedim..Anaa bide hepsini isteseymiş 500 falan olurdu heralde
özel hastaneden yazılan tahlil reçetesi ile devlette yaptırabilirmiyim yani :) daha önce hastanelerle işim olmadığından bu konularda cahil kaldım...
ezgim gözün aydın bizlerde duyabiliriz inşallah pıtpıtları. sana evde yardımcı olan biri var mı peki? bol bol dinlen.iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugun doktordan geldim bebişimin pıt pıtlarını duydum çok mutlu oldum ama düşük tehlikem devam ediyor yatmaya devam anlayacagınız doktor 20gün daha rapor verdi
canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.selam kızlar 3 gündür hastanedeydim yeni çıktım. düşük tehlikesi var dedi doktor. aşırı derece bulantıdan gittim yatırdılar beni serumlar iğneler geçmek biliyo aşırı bulantım var şimdiden. pazartesi kontrole gidicem dualarınızı bekliyorum
güzel artmış canım maşallah.ii gecelerr kimsecikler yok ama olsn ben yinede yazayım dedimm
ben ayın 23 de kan vermiştim bugün aradılar degerr19 çıkmş bugn bi daha yaptrdm onda da 57.47 olmşş artması güsel mi kızlarr
deryacım maşallah bebişe. inşallah bu dönemi kolaylıkla sağlıkcakla atlatırsın. Allah sizi korusun.günaydın güzel kasım annişleri
dün bebeğimi gördüm gayet sağlıklı gözüküodu 3 günde kocaman olmuş12. haftama kadar haftada 2 gün gidicem kontrole hep böyle iyi gider inş riskim hala devam ediyor maalesef
iyiyim canım kuzucum da iyidir heralde :)nasılsın cnm kuzunda iyidir inş
kızlar ben daha dr gitmediğim için soruyorum günde kaçtane folik plu içionuz başka bişey içiyomusunuz
evt en kucuguz ama aralıga gıtsek en buyuklerı oluruz herhalde
Bendende dr dün tahliller istedim sgklı olmama rağmen 180 tl tutuyordu.bende devlette yaptırmayı istiyorum ..Birde dr dediki ben bazılarını gereksiz buluyorum boş yere masraf öen önemlileri istedim..Anaa bide hepsini isteseymiş 500 falan olurdu heralde
özel hastaneden yazılan tahlil reçetesi ile devlette yaptırabilirmiyim yani :) daha önce hastanelerle işim olmadığından bu konularda cahil kaldım...
arkadaşlar merhaba...
hepinizin hamileliği haıyırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...
tabii benimkini de...
aslında öğreneli 11 gün oldu ama yazmak ancak nasip oldu...
Allah nasip ederse bende kasım annesiyim...
evliliğimizin 7. yılında tedavisiz gönderdi Rabbim meleğimizi şükürler olsun...
ben gebelik bölümüne yazdığıma hala inanamıyorum....
Allahım sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin...
mutluyum ama mutluluğumu tam yaşayamıyorum çünkü aklıma olumsuz şeyler geliyor...
sizleri okudum...
rahatladım...demek ki tek bana olmuyormuş dedim...
garip günler yaşıyorum...
kesemizi gördük çok şükür. 5 nisan da gideceğiz nasipse.
Yavrumun can sesini de duyarım inşallah...
Arkadaşlar kendimi üzerek geçirdiğim yıllara üzülüyorum aslında...
oysa ki herşeyin zamanı varmış..
oysa ki Rabbimize sırtımızı dayayıp beklemek lazımmış...
bana bu anaı yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun...
günaydın sumak sat larımız aynı cnm paylaşımlarını bekliyorum dr gittin mi yada ne zaman gitmeyi düşünüyon gittiysen inş herşey yolundadır
ohh maşallah cnm darısı başımıza haftada 2 kez sık değil mi bi sorun yok inş
cnm eğer düşük tehliken falan yoksa yanlış yapıosun tam tersine yüremek özellikle merdiven inip çıkmak çok iyi ben oğlumda hiç durmadım kayınvalidemler alt katta oturuyo çalışmama rağmen yemeklerini hep yapar indiririm çok yürürüm ve dr sezaryan da çok ısrar ettti kimseyede ısrar etmezmiş sonradan öğrendim ama doğumum acayip rahattı bulabilirsem doğum hikayemi eklerim
cnm çok geçmiş olsun kendine ve mercimeğine dikkat et
cnm ya çok geçmiş olsun ama inan çektiklerine değecek
cnm bende 13.56 çıktı adete 4 gün kala ama o gün idrar testi yapmıştım sabah negatifti adet günümde tekrar idrar testi yaptım pozitif daha kanda baktırmadım hastane çok uzak bence değerinin yükselio olması çok güzel
aynen cnm ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bi duysam pıtpıtları ama 2. de erkekler daha bi başka oluyo eşim çok mutlu ve çok mutlu ediyo oğlumdada iyidi hiç dr kontrolune yalnız gitmedim ne yapıp edip geliodu ama bu sefer daha bilinçli 2. bebeğini bekleyen annaeler sizin kocişler nsl
maşallah annesini hiç üzmeyeceğini şimdiden belli etti darısı başımıza
nasılsın cnm kuzunda iyidir inş
annelik böyle bişey ben korunmayı bıraktıktan sonra bıraktım ilaç işini falan sonradan ay onu içtim bişey olur mu diye düşünmektense acısını çektim
amin cnm mucize bebek annesiyle babasına süpriz yapmış
kızlar ben daha dr gitmediğim için soruyorum günde kaçtane folik plu içionuz başka bişey içiyomusunuz
Allah Allaaah benim doktorum bunlardan hiç bahsetmedi, içime kurt düştü şimdi yaa :26:yapılacak tahliller idrar,seroloji,biyokimya,torch,elisa,hemogram bunları hatırlıyorum
Allah Allaaah benim doktorum bunlardan hiç bahsetmedi, içime kurt düştü şimdi yaa :26:
merhaba arkadaşlar...
bnimde son adet tarihim 21 şubat, dün kan testinde 730 çıktı değerim, doktor herşey normal dedi ama sizce bu değer normal mi? ben 2 yıllık evliyim, 1,5 yıldırda çocuk istiyorduk, klomen ve ovitrelle ile ilk ayımda tuttu çok mşükür, doğum tarhihi 28 kasım görünüyo ama daha keseyi bile görmedik:) 4 nisanda randevumuz var bakalım:)çok güzel bir duyguymuş ya, değişik hissediyorum kendimi
önceden yaptırmışmıydın belki ondandır canım bazıları hamile kalmadan üç ay önceden yaptırıyo özelliklede torch'u toksoplazma kızamıkçık enfeksiyon felan bu torch denen test
kahvekolikcim yanımda annem var o bakıyor ben yatıyorum kalp atışlarını duymak çok tuhaf bişey içinden başka bi ses gelmesi inanılmaz allahım inşallah sizede gösterir
Gözün aydın canım..Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?