2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlı ğurlu olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de daha keseyi görmedim inşallah görürüz canım

çok sağol canım benim, seninde hayırlı olsun inşallah.. senin ne zaman kontrol?
bu stres hiç bitmiyo mu ya, kese görünecekmi, kalp atışları duyulacak mı

aramıza hoşgeldin canım benim 6haftalıkken sadece kese göründü 4gün sonrada kendisi ve kalp atışları gördük inşallah sende en kısa zamanda görürsün bebegini

torch yaptırmıştım ama sormadı ki bana. diğerleri yok. kontrole gidince bunları sorayım.

iyi bari annen yardımcı olur ne güzel. kesin çok güzel bişeydir güm be de güm güm güm....

evet canım eşim diyorki bizim çocuk içerde at koşturuyo

çok sağol canım benim, seninde hayırlı olsun inşallah.. senin ne zaman kontrol?
bu stres hiç bitmiyo mu ya, kese görünecekmi, kalp atışları duyulacak mı

valla canım ben çarşamba gitmiştim doktora daha erken on onbeş gün sonra gel dedi sadece tahlilleri verdi bide folikle ferrum yazdı içiyorum haftaya randevu alcam perş. yada cuma olabilir senin kaç haftalık

aramıza hoşgeldin canım benim 6haftalıkken sadece kese göründü 4gün sonrada kendisi ve kalp atışları gördük inşallah sende en kısa zamanda görürsün bebegini

hmm inşallah sorunsuz görürüz o günleri..

valla canım ben çarşamba gitmiştim doktora daha erken on onbeş gün sonra gel dedi sadece tahlilleri verdi bide folikle ferrum yazdı içiyorum haftaya randevu alcam perş. yada cuma olabilir senin kaç haftalık

bende dün gittim tahlil sonucuna baktı sadece, folic plus verdi. 4 nisanda da kalp atışı için çağırdı, son aedt tarhiniden hesaplanıyosa ( tamda bilmiyorum bu işleri pek) şu anda 4+5, 4 nisanda 6 haftalık olacak, kalp atışlarınıda duyma ihtimalimiz var 6. haftada

merhabalar , maşallahhhhh Allah sağ sağlim ucağına almayıda nasip etsin....
yazını okurken aynı kendimi gördüm ... bizede sürpriz yaptı meleğimiz 4buçuk yıl sonra....

gerçekten Allahtan isteyip sabırla beklemek lazımmmışşş.... herşeyin hayırlı bi vakti varmış....

inşallah hepimizin gebeligi sorunsuz sağlıkla sürer ve meleklerimizi kucağımıza alırız.....

benim kan değerlerime filan bakmadı ki doktor hiç, sadece beta hcg ye baktı, gebelik var şu arihte gel dedi o kadar, bide folic plus verdi. bu gidişimde mi baka cak acaba

genellikle sadece folic veriyorlar ama bana ferrumda verdi nedense hiçbir tahlil yaptırmadan hemde bende anlamadım valla ama ben ongündür griptim hastaydım dedim ondanmı verdi acaba??

gripten vermemiştir canımda belki şimdiden degerlerini yükseltmek için vermiştir

benim kan değerlerime filan bakmadı ki doktor hiç, sadece beta hcg ye baktı, gebelik var şu arihte gel dedi o kadar, bide folic plus verdi. bu gidişimde mi baka cak acaba

benim bildigim 8 haftaya kadar yapılıyo canım bende daha bi kısmını yeni yaptırdım

amin canım inşallah sağlıkla kavuşuruz...
hamile olduğumu öğrendikten sonra sanki 6.5 yıl beklememişim gibi oldu...
sanki hiç üzülmemişim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…