- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.221
benimki de 12 de demisti biz 17. hafta gibi bi denedik benim acımdan cok kotu gecti libido fenaydı e bir de isin icine korku da girddi yarım kaldı bol bol kavga ettik neticelendirdik yok bu sekilde olmayacak dedik.. o zaman temmuzdu..benimki 8. haftada dedi ki cinsel hayatta kısıtlama yok
ama yine de yokk korkarım yani
yoo adağım yoktu..
rüyamda bebeğimi kaybediyordum.. kuzenimde kan akıt dedi.. ondan kestim..
bizde her doğan cocouga kesilir .. öyle erkeğin kızın ayrımı yok .. ilk kez duyuyorum..
benim erkek kardeşime 7 kurban kesilmiş..rekor onda.. ama bizlerede 2şer 3 er kesmişler.. anam ayrı babam ayrı dayım ayrı..ben 1 tane kescem bide doğmadan kesmiştim .. kurbana da denk gelirse bide onu keserim yani kurbandan sonra doğarsa.. toplam 3 eder..Allah o günü göstersin de..
ahahahhahahaa
Allah'ın delisi
sen hangi gruba girdin dicem onu da yazamazsın malum fanatik bir fan grubun var :)
tecavüz ediyo
hatır için yaptığımı anlayınca trip atıyor, onu eskisi gibi sevmediğimi zannediyor. ağrılarımı bahane ediyorum bişey diyemiyor. öyle öyle idare edicez 3 ay daha. yada dr la anlaşıp yasak dedirtmek lazım, o zmana tırsar bak.
hah tam bizimkinin düşüncesi uykum var diyorum sanki kaç dakka sürecek diyo:)
özetliyorummmmmm;sevişenler ve sevişmeyenler diye ikiye ayrıldık,arada su sızdıranlarımız oldu,biz bununla yetinmeyip nst ye bağlandık,sonraaaa midemiz hala yanıyo,paranoyaklık devam yani değişen bişey yok:)
p.s:doğum çantasına string koyuyoruz unutma
Arkadaşlar ben dün gece çok fena şekilde karnımın ustune dustum. Hemen acıle gıttık nst ye aldılar. Bebegın kalp atısları normal cıktı. O kadar korktum ve agladım kı parcalanan ellerımı ve dızlerımı bıle ebe hanım farketmese gormeyecektım. sabah da 8 de doktorumla bulustuk ultrasonda ınceledı bırsey olmadıgını herseyın normal oldugunu bu 2 gun dınlenmemı eger kanama ya da sıvı gelırse hemen hastaneye gıtmemı soyledı. Yine de içim içimi yiyiyor ya birşey olursa ya da olduysa diye. Akıntım oldu mesela biraz once hemen vesvese yaptım. Ne kadar gelırse panık yapmam gerektıgını bıle bılmıyorum. Lutfen dua edın bızım ıcın
Valla seviş seviş nereye kadar...
Ya hiç istek yok ki ben de.
Garibim bi yanaşıyo ama yok olmaz diyorm sen beni sevmiyorsun diyo.
Offf ne alaka ya istemiyorum,hiç zevk almıyorum ki...
Sadece bebeiğimi düşünüyorum:)
Zaten evvelden de sevmezdim bende var zannımca sorun:)
Plasenta da aşağıda olunca fazla bahaneye gerek yok:)
Doktor yasak ya da değil demedi ama internette yasak diyo.
Ohh ohh...
ayy hep istedimki baştan beri 4 doktor değiştim lan birimi demez yasak diye hiçbiri demedi yasak zar zor 3 ay dayandı sonraaaaaaynen vallabenimkide tripleniyo hemen arada bende uyduruyom ağrım var diye yaklaşmıo bazen içimden öpmek geliyo bi öpsem atlıcak hemen üstüme diye öpemeiyom bile valla:))
kızlar merhaba ben geldim....sabah hastaneye gittim yeni geldim daha lökositler azalmış ama malesef hala varlar serumumu oldum geldim doktor tedaviye ara verdi su içicem sadece ama geçmezse tekrar ilaç alıcam. Moralim bozuk eşimin bugün doğum günü ve yarın da yıldönümümüz ama hiç tadımız yok malesef. dün gece yie uyuyamadım serumlar gaz yapıyr ne yemek yiyebiliyorum ne de uykum var doğru dürüst moralini bozma diyor doktor da eşim de ama işte kökten temizlenmedikçe bana rahat yok. bebeğime de baktı 1055 gr olmuş çok iyi herşeyi. tek tesellim bu zaten.
bu arada bizde sevişemeyelerdeniz denesekde çok başarılı olduğumuz söylenemez aslında yasak yoktu ama ben çok endişelendim bebek için eh artık da enfeksiyon filan derken lohusalıktan sonraya kaldı...bebişler gelsin de acısını çıkarırız inşallah özellikle seneye bugün ve yarın :))
bu kadar mı benzer hayatlar olur yaa
2 gündür beni kopardın sen yaa Allah da seni güldürsün.
ya amin canım inşallah hepimizi güldürsün:)
bol senin işinde zor canım, allah kolaylık versin, bencede sn bi doktor ayarla:)
Valla seviş seviş nereye kadar...
Ya hiç istek yok ki ben de.
Garibim bi yanaşıyo ama yok olmaz diyorm sen beni sevmiyorsun diyo.
Offf ne alaka ya istemiyorum,hiç zevk almıyorum ki...
Sadece bebeiğimi düşünüyorum:)
Zaten evvelden de sevmezdim bende var zannımca sorun:)
Plasenta da aşağıda olunca fazla bahaneye gerek yok:)
Doktor yasak ya da değil demedi ama internette yasak diyo.
Ohh ohh...
benım sadece dogurmam degıl kılo da vermem gerekıyor zevüşmek içün
olmuşum 100 kilo mazallah adamın belini kırarım ömrü billah iflah olmaz
söylüyorummmmmm ben sevişemeyenler,nstye bağlananlar memesi kafası kadar olanlar ayrıca lord of the paranoyaklar grubundayım arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?