2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben de o da yapamaz heralde
çok korkuyoruz biz bişi olur die yaaa

bizde kardeş olduk
zaten göbeğimden kilomdan adama sarılamıyorum bile nefesim kesiliyor hemen darlanıyorum
onun da içi çekildi sanki ya da kabullendi artık garibimin hiç sesi çıkmıyor

aman zaten hoş bi durum olmaz yaa
zaten çirkin hissediyorum kendimi koca bir sivri göbek
neyi nası yapacan anlamadım kii :26:
puuuuhaa çok gülceğim geldi ya

yoo adağım yoktu..

rüyamda bebeğimi kaybediyordum.. kuzenimde kan akıt dedi.. ondan kestim..

bizde her doğan cocouga kesilir .. öyle erkeğin kızın ayrımı yok .. ilk kez duyuyorum..

benim erkek kardeşime 7 kurban kesilmiş..rekor onda.. ama bizlerede 2şer 3 er kesmişler.. anam ayrı babam ayrı dayım ayrı..ben 1 tane kescem bide doğmadan kesmiştim .. kurbana da denk gelirse bide onu keserim yani kurbandan sonra doğarsa.. toplam 3 eder..Allah o günü göstersin de..

Selam kızlar:)
Yoktum epeydir,arada girip okudum,ama yazmaya olmadı fırsatım.
100 sayfayı aştı okuyacaklarım,ama muamma tabi belki okumam:)
Burdan devam etsem çok şey mi kaçırdım.
Önemli bir şey kaçırdıysam biri özetlesin yav:)

o ne beeeeeeee
amann nasıl bi istekmiş maşallah

koptummmmmm

aynen benimkide. yemeğine şap atacam bu adamın. bendede sıfır libido

valla aynen öyle cnm hiç bitmiyor isteği nedense bende tam tersi tabi zaten yorgun argın giriyom yatağa hemen uyumak istiyorum sarılıyom bende yapmasın diye arada yırtıyoz bakim
ama normal doğum için ii bişeymiş yapmak:)
kızlar bu arada malum bölgenizde büyüme varmı?

bebiş doğuncada baya bi müsade etmiyor zaten
gece zırt pırt uyanıyodu benimki; mazallah yarım kalcak töbe töbe abdestsiz sütte verilmiyo, koştur koştur
bayaa bi süre geçiyo
ondan sonrada yeni evlenmiş gibi oluyo ama

ayy benimkide tam tersi ya hergün bıraksam hergün yapacak

ohh seninkide abartmış ya.. ya bu göbekle pek becerebileceğimizi sanmıyorum zaten ama öpmektene zrar gelmez ama dimi, sarıl uyu, sarıl uyu... daral geldi içime, aramızda sürekli bi bıcırık, tepişip duruyo:)

kocam beni beğenmiyo zaten artık eminim... işinede geliyodur bu durum

bizde 3 ay kadar bişey yapmadık ama ben kaşındım. dr a ilişki yasak mı dedim kocamın yanında. o da hayır hiç bi sorunun yok, yasak değil dedi. bunu duyan korkar mı bişey olcak diye.

dimi bende doktora bi bakmısım 34 e kadar sorun yok diyince..

yok bacım.. gebesel mevzular işte.. sen aklına takılanı sor biz yine konusuruz .. senden mi esirgeyecez..

ahahhaha
geçen kocaya dedim
bi etlendi bi garip oldu kocaman

özetliyorummmmmm;sevişenler ve sevişmeyenler diye ikiye ayrıldık,arada su sızdıranlarımız oldu,biz bununla yetinmeyip nst ye bağlandık,sonraaaa midemiz hala yanıyo,paranoyaklık devam yani değişen bişey yok:)

p.s:doğum çantasına string koyuyoruz unutma

bize ilk baştan beri yasak yok ve doktor eşimin yanında 3 kere söyledi, ilişki yasak değil diye.. ama benim adam panik atak, göbeğim yokken bile benim zorumla bikaç kere oldu, şimdi zaten ben istesemde olmaz heralde... enteresan benim adam yaa.. 34 te filan da nasıl olur ya, koccaman göbükle

ahahahhahahaa
Allah'ın delisi

sen hangi gruba girdin dicem onu da yazamazsın malum fanatik bir fan grubun var :)

Eyvallah madecim:)
Bayılıyorum sana:)
Fatmacım teşekkür ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…