- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.181
öküz gibi yedim geldim
anacigimm benim de tüllü lohusa gecelikleri alasım var da biraz daha sismeyi planlıyorum almak icin :)
vermek gerekiyomuy muş.. benim hiç bi bilgim yok bu konuda.. fitreleride daha vermedik zaten,
Arkadaşlar ben dün gece çok fena şekilde karnımın ustune dustum. Hemen acıle gıttık nst ye aldılar. Bebegın kalp atısları normal cıktı. O kadar korktum ve agladım kı parcalanan ellerımı ve dızlerımı bıle ebe hanım farketmese gormeyecektım. sabah da 8 de doktorumla bulustuk ultrasonda ınceledı bırsey olmadıgını herseyın normal oldugunu bu 2 gun dınlenmemı eger kanama ya da sıvı gelırse hemen hastaneye gıtmemı soyledı. Yine de içim içimi yiyiyor ya birşey olursa ya da olduysa diye. Akıntım oldu mesela biraz once hemen vesvese yaptım. Ne kadar gelırse panık yapmam gerektıgını bıle bılmıyorum. Lutfen dua edın bızım ıcın
aman aman tül mvzularını hiç açmayın zaten.. abi, kardeş olduk kocamla.. karnımı gördükçe benden iyice uzaklaşıyo galiba kocambeni kadın olarak değil kocaman bi göbek olarak görüyo sanırsam
bende hastane çantasına string mi koysam diodum madeciğim :)
merhabalar hanimlar bugun cok duygusal takiliyoruz bende de hat safada su siralar.
crafty evliklik yildonumuz kutlu olsun canim nice senelere insallah.
prenses geldim baktim hemen senin yorumlarina sonucunu arayip sormusmusundur diye ama sanirim sormamissin. hamile hamile yemek yapiyorsun insanlara Allah bin kati sevabini versin insallah. canim. yavas yavas yap kendini yorma.
beyhancim dun san amesaj yazdim ama gormedin sanirim mersinin neresindensin?
bende mersinliyim dunku yazdigim mesaji bi kopyalayip yapistirayim tekrar.
beyhancim bende mersinliyim su an londrada yasiyorum ama Allah nasip ederse insallah 25 inde mersinde olacagim. 1.5 senedir goremiyorum memleketimi sicagini, denizini ve bin cesit yiyecegini ozledim. 14 gun kaldi gitmeme liste yapiyorum yiyeceklerimi ve yapacaklarimi. buraya donerken hicbirsey hevesimde kalsin istemiyorum. simdiden donecegim gun icin uzulmeye basladim bile.
hahahah gelene gidene hava atarım diyorum...ouuuuuuuuw sexüüsün bebeeeem bende saten pijamamı alsam diyom yansın şöyle heryerim cayır cayır pişik olem
ben de koyayım diyorum da sonra o kilolarla yanlardan etin icine gizlenirse insanlar demesin bu don nasıl havada asılı kalıyor diyebende hastane çantasına string mi koysam diodum madeciğim :)
bende verdim bebişim için
birine sordum kişi başı 8 TL dedi 8x4 yapıcaksın dedi
32 oluyor ben 50 verdim
öylemi oluyor acep
yarasın yavruma..
ben kendimin fitresini yolladım somalideki yavrulara..
ama bebişim için yapmadım.. o doğmadıki fitresi olsun..
ama basının gözünün sadakası niyetine veriyorum ben.. kurbanınıda kestim Allah kabul ederse.. bide doğsun sağsalim o zamanda kescem.. e kurbana denk gelirse kızımın ilk kurbanı da kesilecek..
ay anama cekmiş .. kadın kan akıtmadan duramıyor cocuklarına..gecen sene nerdeyse bir sürüyü kurban etti 4 cocuguna.. bende kendi kızıma basladım..
ay bende 8 aydır aynı durumdayım :)
mersın merkez cnm mezıtlıde oturuom..sen neresındensın cok sevındım burda bı tane mersınlı cıkmasına
aman aman tül mvzularını hiç açmayın zaten.. abi, kardeş olduk kocamla.. karnımı gördükçe benden iyice uzaklaşıyo galiba kocambeni kadın olarak değil kocaman bi göbek olarak görüyo sanırsam
ay bende 8 aydır aynı durumdayım :)
ayy benimkide tam tersi ya hergün bıraksam hergün yapacak
adağın mı vardı? akika kurbanı isim koyarken kesilmiyormuydu? anam ben bide 2 tane kesicem, erkeğe 2 kesiliyormuş. şu işi iyice bi araştırayım.
efferim craftyim kafa çalışıyo emme bu işi hamileyken ve tonlarla ölçülecek bir kiloda yapmayacaktık,bekar olup diri füçutumuzla yapacaktıkki bir yağuşuklu dokturrrrrr
ben de koyayım diyorum da sonra o kilolarla yanlardan etin icine gizlenirse insanlar demesin bu don nasıl havada asılı kalıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?