2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
öküz gibi yedim geldim

yarasın yavruma..

ben kendimin fitresini yolladım somalideki yavrulara..

ama bebişim için yapmadım.. o doğmadıki fitresi olsun..

ama basının gözünün sadakası niyetine veriyorum ben.. kurbanınıda kestim Allah kabul ederse.. bide doğsun sağsalim o zamanda kescem.. e kurbana denk gelirse kızımın ilk kurbanı da kesilecek..

ay anama cekmiş .. kadın kan akıtmadan duramıyor cocuklarına..gecen sene nerdeyse bir sürüyü kurban etti 4 cocuguna.. bende kendi kızıma basladım..

aman aman tül mvzularını hiç açmayın zaten.. abi, kardeş olduk kocamla.. karnımı gördükçe benden iyice uzaklaşıyo galiba kocam beni kadın olarak değil kocaman bi göbek olarak görüyo sanırsam

Çok geçmiş olsun cnm..Allah korumuş sizi..Hiiiç moralini bozma bebişini de huzursuz etme bence ikiniz de iyimişiniz.Akıntıyı da takma bence su gibi olursa önemli oluyomuş.İçini ferah tut Allah korusun olsa olurdu çoktan..

mersın merkez cnm mezıtlıde oturuom..sen neresındensın cok sevındım burda bı tane mersınlı cıkmasına

ouuuuuuuuw sexüüsün bebeeeem bende saten pijamamı alsam diyom yansın şöyle heryerim cayır cayır pişik olem
hahahah gelene gidene hava atarım diyorum...
bu arada babannem ceyizime yillar evvel lohusa carsafi almisti ve söz verdirmisti sadece lohusalikta kullanacaksın diye ama ben onu hayatta evde kullanamam.. geleni gideni yatakta mı karsılayacagım anlamadım ki??
diyorum ki hastaneye mi gotursem nitekim 2 takım.. alt tarafa sardırmadan yastık kısmını kullanabilir miyim? yoksa manyak mıyım?

bende hastane çantasına string mi koysam diodum madeciğim :)
ben de koyayım diyorum da sonra o kilolarla yanlardan etin icine gizlenirse insanlar demesin bu don nasıl havada asılı kalıyor diye

bende verdim bebişim için
birine sordum kişi başı 8 TL dedi 8x4 yapıcaksın dedi
32 oluyor ben 50 verdim
öylemi oluyor acep

8 miymiş? diyanetin sitesinde duyurular var orda 3 sms diyordu yani 15 ediyor :s

adağın mı vardı? akika kurbanı isim koyarken kesilmiyormuydu? anam ben bide 2 tane kesicem, erkeğe 2 kesiliyormuş. şu işi iyice bi araştırayım.

mersın merkez cnm mezıtlıde oturuom..sen neresındensın cok sevındım burda bı tane mersınlı cıkmasına

benimde merkez canim 23 evler tarafini bilirmisin devlet hastanesinin o taraflarda evimiz. ayyyyyyy cok fena oldum ben ya daha memleketin adini duyunca aglamaya basladim. cok ozlemisim.

valla ben hissediyorum beni şu anda kadın olarak görmüyor anlıyorum
güzelde bulmuyor kesin
insan değişiyor ama yaaa
öylee işte eve gidiyorum yemek yapıyorum uyuyorum
oda geliyor yatıyo uyuyo
napim geçiyor işte böyle kalmıyor ama çokkk zor
dengesi düzeni bozuluyor insanın

efferim craftyim kafa çalışıyo emme bu işi hamileyken ve tonlarla ölçülecek bir kiloda yapmayacaktık,bekar olup diri füçutumuzla yapacaktıkki bir yağuşuklu dokturrrrrr

ben de koyayım diyorum da sonra o kilolarla yanlardan etin icine gizlenirse insanlar demesin bu don nasıl havada asılı kalıyor diye

koptummmmmm

ayy benimkide tam tersi ya hergün bıraksam hergün yapacak

aynen benimkide. yemeğine şap atacam bu adamın. bendede sıfır libido

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…