2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bence dr a göstermelisin kanlı ve her akşamsa
benden gelmedi hiç

size bi fıkra anlatayım
bebek doğmuş, doğduğu gibi demiş hangisi benim babam göstermişler
tuuuu diye yüzüne bi tükürmüş adamın
ne oluyo falan demişler anlamamışlar
ulan ........ gelip gedip yüzüme tükürdün gelip gidip yüzüme tükürdün be demiş
albak nası oluyomuş demiş

Çok geçmiş olsun.allaha şükür bişeyiniz yokmuş.tansiyonun falan mı düştü?dikkat et canım.merak etme akıntı bu dönemlerde bendede var merak etme normal bir durum.işllh başkada bişey olmaz.

evt cnm bendende gelmedi hiç bencede doktora sorsan ii olur..

evt cnm bendende gelmedi hiç bencede doktora sorsan ii olur..

kızlar ben doktora sordum zaten yazmıştım öncekinde de ikinciye eklemedim kanlı olduğunu da söyledim olabilir öyle our zaten dedi problem yok dedi ama ben burda da birilerine oluyomudur acaba diye ondan sordum neyse haftaya gene gidicez çişimizi vermeye :) o zaman sorarız

Kızlar çok yaşayın he mii işyerinde kendi kendi gülüp duruom millet de bakıo bana delirdi herhal die:)) bu işler hamilelikte yaş işler valla.. valla en son geçen dün deneme başarısızlıkla sonuçlanınca bizim heruff pes dedi artık.. o da çekti kendini...daha 3 ay, üstüne lohusalıkkk daha çok bekler gariplerim:))))

Canım benden süt filan gelmiyor geleceği de yok gibi..düşünebiliyor musun hala 75 hani büyüyecekti bunlarKanlı akıntı için doktorunu ara ama endişelenmeni gerektirecek birşey olduğunu düşünmüyorum,arkadaşımda da olmuştu doktor ona"süt kanalı sütle dolduğundan kanamıştır"demiş öpüyorum seni canımcım

kanlı olması bence bi sorun yaa
her gece olması da
ben korkarım yani
hoşmetobolizmadan ya da aldığın ilaçtan da kaynaklanıyodur belki
dr daha ii bilir

:2::2::2: onlar üzülüyormuş demekk.. hüngür hüngür hüngür ağlayasım var..

lafınızı balla bölüyorum ama size kendi yaptığım bir hatayı anlatayım da yapmayın bacılar,
2 gun önce e-bebekten alısverıs yaptım ya,
meme catlagı ıcın lansınoh krem almıstım,
10 gr ya daha buyuk sandım ama yemın ederım bamya kadar,
bamya kadar kreme 20 lıra bayıldım
sız etmeyın bole hata valla bunu benım memeye bı kere sursem bıter zati

Çok geçmiş olsun.allaha şükür bişeyiniz yokmuş.tansiyonun falan mı düştü?dikkat et canım.merak etme akıntı bu dönemlerde bendede var merak etme normal bir durum.işllh başkada bişey olmaz.

Arnavut kaldırımında yürüyordum bastıgım tas oynadı dengemı kaybettım Allah hepimizi ve evlatlarımızı korusun inşallah,

kızım bacım canım
ucuna sürcen anacım onu zati bamya kadan o kremler

canım benim doktor hiç problem yok dedi bana yani ona güvendiğim için ben de rahattım ama gün geçtikç daha çok olmAYA başladı işte bakalım haftaya sorarız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…