- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.281
yaw millet sevişme davasına daldınız benim soruyu unuttunuz tabi cazip olan şu an aganigi olayları olabilir ama yani benim sorumu da es geçmeyin önceki sayfalda kaldı bu hızla gidince süt diyorum süt geliyor mu sizden de benden geliyor hergece ama kanlı bilgisi olan var mı
Arkadaşlar ben dün gece çok fena şekilde karnımın ustune dustum. Hemen acıle gıttık nst ye aldılar. Bebegın kalp atısları normal cıktı. O kadar korktum ve agladım kı parcalanan ellerımı ve dızlerımı bıle ebe hanım farketmese gormeyecektım. sabah da 8 de doktorumla bulustuk ultrasonda ınceledı bırsey olmadıgını herseyın normal oldugunu bu 2 gun dınlenmemı eger kanama ya da sıvı gelırse hemen hastaneye gıtmemı soyledı. Yine de içim içimi yiyiyor ya birşey olursa ya da olduysa diye. Akıntım oldu mesela biraz once hemen vesvese yaptım. Ne kadar gelırse panık yapmam gerektıgını bıle bılmıyorum. Lutfen dua edın bızım ıcın
yaw millet sevişme davasına daldınız benim soruyu unuttunuz tabi cazip olan şu an aganigi olayları olabilir ama yani benim sorumu da es geçmeyin önceki sayfalda kaldı bu hızla gidince süt diyorum süt geliyor mu sizden de benden geliyor hergece ama kanlı bilgisi olan var mı
evt cnm bendende gelmedi hiç bencede doktora sorsan ii olur..
5. senede de 1.senede de aynı bizimki:)
Haftada 1,en fazla iki...
Abooo millet iyiymiş valla.
Bu işler beni bozar:)
Kardeş kardeş daha iyi...
kızlar ben doktora sordum zaten yazmıştım öncekinde de ikinciye eklemedim kanlı olduğunu da söyledim olabilir öyle our zaten dedi problem yok dedi ama ben burda da birilerine oluyomudur acaba diye ondan sordum neyse haftaya gene gidicez çişimizi vermeye :) o zaman sorarız
teyzeciğimiz bizi unutmamış bu seferrrr
teşekkürler :)
Nil'in güncesi
29 hafta yaşındayım 1,3 kg. 'dan fazla olduğuma emin olan annem ayakta çok duramıyor, zaten tembeldi şimdi hepten tembelleşti çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanmıyor buna başka bişi denir içimden levler fışkırıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor”. Babam onu teselli etmeye çalıştı, bunların hepsi geçecek dedi. Annemde heee nerden biliyorun ki geçmiyo işte diye zırladı. Sonra yürüyüşe çıkalım demişti babam, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Ama annem koca totosunu kaldıramadı. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim dedim. O da üzül dedi, doğ da bak ben sana neler yapçam dedi
tırsıyorum bu kadındannnnnnnnn teyzelerim
:2::2::2: onlar üzülüyormuş demekk.. hüngür hüngür hüngür ağlayasım var..
noldu helen hala
nie ağlıosun
Çok geçmiş olsun.allaha şükür bişeyiniz yokmuş.tansiyonun falan mı düştü?dikkat et canım.merak etme akıntı bu dönemlerde bendede var merak etme normal bir durum.işllh başkada bişey olmaz.
lafınızı balla bölüyorum ama size kendi yaptığım bir hatayı anlatayım da yapmayın bacılar,
2 gun önce e-bebekten alısverıs yaptım ya,
meme catlagı ıcın lansınoh krem almıstım,
10 grya daha buyuk sandım ama yemın ederım bamya kadar,
bamya kadar kreme 20 lıra bayıldım
sız etmeyın bole hata valla bunu benım memeye bı kere sursem bıter zati
Canım benden süt filan gelmiyor geleceği de yok gibi..düşünebiliyor musun hala 75 hani büyüyecekti bunlarKanlı akıntı için doktorunu ara ama endişelenmeni gerektirecek birşey olduğunu düşünmüyorum,arkadaşımda da olmuştu doktor ona"süt kanalı sütle dolduğundan kanamıştır"demiş öpüyorum seni canımcım
kızım bacım canım
ucuna sürcen anacım onu zati bamya kadan o kremler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?