teyzeciğimiz bizi unutmamış bu seferrrr
teşekkürler :)
Nil'in güncesi
29 hafta yaşındayım 1,3 kg. 'dan fazla olduğuma emin olan annem ayakta çok duramıyor, zaten tembeldi şimdi hepten tembelleşti çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanmıyor buna başka bişi denir içimden levler fışkırıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor”. Babam onu teselli etmeye çalıştı, bunların hepsi geçecek dedi. Annemde heee nerden biliyorun ki geçmiyo işte diye zırladı. Sonra yürüyüşe çıkalım demişti babam, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Ama annem koca totosunu kaldıramadı. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim dedim. O da üzül dedi, doğ da bak ben sana neler yapçam dedi
tırsıyorum bu kadındannnnnnnnn teyzelerim