- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.301
cok küçük anacım cok,
en kucuk boy bamyayı dusun o kadan yanı
20 lira hülenn,
kayserılı kımlıgıme cok ters düştü bu davranısım
Merhaba güzel anneler..
henüz geçmişi okuyamadım önce son haberleri vereyim dedim...
dün hastaneden geç geldim yemek falan derken yazamadım size akıntı (sızıntı) için gitmiştim biliyosunuz.çok şükür bebişimin suyu fazlasıyla yerinde ancak 1hafta akıntıyı takip edeceğim doktorum ihmale gelmeyecek birsey oldugunu söyledi üstüne basa basa lütfen sizde ihmal etmeyin şimdi takipteyiz birde fitil verdi tabi hemen karından baktı bebişime önce sonrada vajinal muayene hatta hayatımda en acı vereni oldu ama benim için iyi olmayan birsey öğrendim rahim agzında yara varmış ben şok tabi daha önceki kontrollerde birşey yoktu sonradan gelişmiş doktor gebelikte birşey yapamayız doğumdan sonra hallederiz nasılsa az kaldı doguma dedi bebek için bir sorun yaratmıyormuş ama ben dünden beri zaten hat safada olan duygusallıgımla depresyonda gibiyim sürekli birsey çıkıyor bitmiyozaten ucunda bekleyen gözyaşlarımı tutamadım dün gece nedense çocuk gibi annemi istedim uzakta olmanın ne kadar zor oldugunu anladım (burada sadece eşimin ailesi var) ahh bu hamilelik iyice hassas yaptı beni
bizde haberler böyle yaniiii
bizde vermeyi düşünüyoruz...o da artık bir birey. Amerika da mı İngilterede mi 24.haftadan sonra cenin bir birey olarak sayılıyormuş. Beyin kıvrımları oluşmaya başlıyormuş yani beynini kullanıyormuş.
yaw millet sevişme davasına daldınız benim soruyu unuttunuz tabi cazip olan şu an aganigi olayları olabilir ama yani benim sorumu da es geçmeyin önceki sayfalda kaldı bu hızla gidince süt diyorum süt geliyor mu sizden de benden geliyor hergece ama kanlı bilgisi olan var mı
teyzeciğimiz bizi unutmamış bu seferrrr
teşekkürler :)
Nil'in güncesi
29 hafta yaşındayım 1,3 kg. 'dan fazla olduğuma emin olan annem ayakta çok duramıyor, zaten tembeldi şimdi hepten tembelleşti çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki “ kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanmıyor buna başka bişi denir içimden levler fışkırıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor”. Babam onu teselli etmeye çalıştı, bunların hepsi geçecek dedi. Annemde heee nerden biliyorun ki geçmiyo işte diye zırladı. Sonra yürüyüşe çıkalım demişti babam, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Ama annem koca totosunu kaldıramadı. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim dedim. O da üzül dedi, doğ da bak ben sana neler yapçam dedi
tırsıyorum bu kadındannnnnnnnn teyzelerim
kızlar bende yenı geldım aranıza bıraz gec oldu ama
ben 27 hafta 1 gunluk hamıleyım gecen hafta seker testı yaptırdım bıraz yuksek cıktı yarın gene gıdıcem dua edınde normal cıksın yoksa ındsulun falan dedıler.bu arada kılom fazla yok 64 kıloyum ben ortalama ayda 1 kılo alıyorum bu normalmı
hey kayserilim
o kremi sürmeye ne zaman başlicük
memelerle oynamayın doğumu tetikler diolar
bizim burdada 28.. ana karnında 2.sınıfız düşünün yani..
oynadın mı hic.. ellenmemesi gerektiğini söylemişlerdi burda..
dr kanlı içinde normal mi dedi..ayrıntılı anlattınmı ki nasıl oldugunu.. ay ben bi tuhaf oldum.. bence cepten ara doktoru haftaya kadar bekleme.. catlarım ben.. bide nedenini sor ltf. bekliyorum..
Teyzesinden Nil'ine..
sen bakma tembel anana aslında seni cok seviyor .. sen dısardan bi ses duyuyosun.. biz burda yazdıklarını biliyoruz..sen bi doğ seni nasıl ısıracakmıs.. annen bize öyle dedi.. bu arada sadece o değil hepimiz seni cok seviyoruz.. sen daha doğmadan bebişlerimizin ablası oldun çünkü.. sağlıkla gel kuzum benim..
hey kayserilim
o kremi sürmeye ne zaman başlicük
memelerle oynamayın doğumu tetikler diolar
ben 27 hafta 1 gunluk hamıleyım gecen hafta seker testı yaptırdım bıraz yuksek cıktı yarın gene gıdıcem dua edınde normal cıksın yoksa ındsulun falan dedıler.bu arada kılom fazla yok 64 kıloyum ben ortalama ayda 1 kılo alıyorum bu normalmı
8. aydan sonra sürün diyolla,
ama uclarını mıncıklamayın hafıfce surun o kadan
süt falan gelıyormu deyu kurcalamamak lazımmıs.
cok ıdarelı kullanmam lazım
bı de meme ucu cıkarma zımbırtısı almıstım,
benımkının ucu cok kucuk cunku,
o dogumdan sonra,
cıkarmak ıcın kurcalarsam dogumu tetıklıyormus ıste o:78:
Hoşgeldin kuzusunun annesi:)Ben de 65 kiloyum zayıf olduğumu düşünüyorum ama diyetisyen gayet iyi gidiyorsun diyor,senin doktorun da normal diyorsa takmana gerek yok.İnşallah şekerin de normal çıkar .
ben ucumu kime göstersem yorum yapar acaba
küçük bence,ama çok da diil
anneme soriim ben en iyisi
fatma koca arkadaşım bende 2 aydır var bu durum ben ilk geldiğinde doktoru aradım hemen çok endişelendim sonra da muayineye gidince sordum ama normal olduğunu söyledi süt üretilmeye başlamış ondan geliyormuş ben hiç dokunmuyorum da işte geliyor internetten de aradım taradım olabileceğini yazmışlar ama bu ara her gece oluyor sadece bu yüzden sordum ama siz benden daha çok endişelendiniz :))
ay 30 kişiyiz 8i uzaktan izleyici..
ne kalabalık olduk gız..
bide asagıda adı yazan ama sohbete gelmeyenlerin sebebu nedur acep..sessiz izleyici kitlemiz gittikçe cogalmakta kanımca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?