2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Kuzum geçmiş olsun dediğin gibi ihmale gelmiyor,çok şükür bebişin suyu yerindeymiş yarayı da doğumdan sonra halledersin hiç canını sıkma Öptüm miniğini ve seni

kızlar bende yenı geldım aranıza bıraz gec oldu ama
ben 27 hafta 1 gunluk hamıleyım gecen hafta seker testı yaptırdım bıraz yuksek cıktı yarın gene gıdıcem dua edınde normal cıksın yoksa ındsulun falan dedıler.bu arada kılom fazla yok 64 kıloyum ben ortalama ayda 1 kılo alıyorum bu normalmı

bizim burdada 28.. ana karnında 2.sınıfız düşünün yani..

oynadın mı hic.. ellenmemesi gerektiğini söylemişlerdi burda..
dr kanlı içinde normal mi dedi..ayrıntılı anlattınmı ki nasıl oldugunu.. ay ben bi tuhaf oldum.. bence cepten ara doktoru haftaya kadar bekleme.. catlarım ben.. bide nedenini sor ltf. bekliyorum..

Teyzesinden Nil'ine..

sen bakma tembel anana aslında seni cok seviyor .. sen dısardan bi ses duyuyosun.. biz burda yazdıklarını biliyoruz..sen bi doğ seni nasıl ısıracakmıs.. annen bize öyle dedi.. bu arada sadece o değil hepimiz seni cok seviyoruz.. sen daha doğmadan bebişlerimizin ablası oldun çünkü.. sağlıkla gel kuzum benim..

hosgeldin şekerim..

gayet normal haftada 1 kilo..

bende yrın 2. şeker yüklemesi yaptırcam.. genelde 2. dşük cıkıyor .. eger ilki 200 lerde değilse..inşallah hepimizinki temiz cıkar.. bide onu takmayız kafaya..

hey kayserilim
o kremi sürmeye ne zaman başlicük
memelerle oynamayın doğumu tetikler diolar

8. aydan sonra sürün diyolla,
ama uclarını mıncıklamayın hafıfce surun o kadan
süt falan gelıyormu deyu kurcalamamak lazımmıs.
cok ıdarelı kullanmam lazım

bı de meme ucu cıkarma zımbırtısı almıstım,
benımkının ucu cok kucuk cunku,
o dogumdan sonra,
cıkarmak ıcın kurcalarsam dogumu tetıklıyormus ıste o:78:

ama teyze annemi ağlattın sen :)
öpüyorum bende sizi ve can can kardeşlerimi

ben ayda 5 kg alıyorum kuzey,
senınkı eksık bence 1 az:76::76:

ay 30 kişiyiz 8i uzaktan izleyici..

ne kalabalık olduk gız..

bide asagıda adı yazan ama sohbete gelmeyenlerin sebebu nedur acep..sessiz izleyici kitlemiz gittikçe cogalmakta kanımca..

ben ucumu kime göstersem yorum yapar acaba
küçük bence,ama çok da diil
anneme soriim ben en iyisi

yok canım benımkı 100lerde cıktı ınsallah temız cıkar ben 10 gundur sekerlı seyler tuketmıyorum sızede doktor oyle dedımı

Hoşgeldin kuzusunun annesi:)Ben de 65 kiloyum zayıf olduğumu düşünüyorum ama diyetisyen gayet iyi gidiyorsun diyor,senin doktorun da normal diyorsa takmana gerek yok.İnşallah şekerin de normal çıkar .

yok canım benımkı 100lerde cıktı ınsallah temız cıkar ben 10 gundur sekerlı seyler tuketmıyorum sızede doktor oyle dedımı

Hoşgeldin kuzusunun annesi:)Ben de 65 kiloyum zayıf olduğumu düşünüyorum ama diyetisyen gayet iyi gidiyorsun diyor,senin doktorun da normal diyorsa takmana gerek yok.İnşallah şekerin de normal çıkar .

sagol canım benım ben 56 kıloda hamıle kaldım heryerde normal dıyolar gercı cok sukur bebegımın kılosuda normal Allah hepımızın yardımcısı olsun

fatma koca arkadaşım bende 2 aydır var bu durum ben ilk geldiğinde doktoru aradım hemen çok endişelendim sonra da muayineye gidince sordum ama normal olduğunu söyledi süt üretilmeye başlamış ondan geliyormuş ben hiç dokunmuyorum da işte geliyor internetten de aradım taradım olabileceğini yazmışlar ama bu ara her gece oluyor sadece bu yüzden sordum ama siz benden daha çok endişelendiniz :))

sen daha bizi tanımadın mı bacım yawww :)

bak madeyle benden her an kanlı süt bile gelebilir :) o kadar vahim durum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…