• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Gerçekten panik atağız hepimiz yaa.. Inşallah bebişler zamanını bekler, anneleri gibi panik yapmazlar..

Bu arada benim oğlumun hala bi ismi yok:) ne rahat anne babayız biz ya.. Doğuma gidicez hala bi isim olmıcak büyük ihtimalle:)

al bızdende okadar bızde aynı sekılde hala bı ısım bulamadık oglumuza bu gıdısle cocuk buyuyp kendı koyacak dıom bence en zor ıs ısım bulmakmıs

kızlarr günaydınnn benim bu kızım beni 2 günden beri doğru dürüst tepiklemiyor akşam biraz tepikledi oda çok narin dün gün içinde hafif hafif sizinkilerde öylemii akşamları yemek yerken falan nasıl hareketliydi şimdi tık yokkk sinir oldummm dün aile hekimliğine gittim kalp atışı dinletirdim kalp atışları güzeldi.

sanırım sende adana da doğum yapcaksın. hangi hastane hangi doktor? ben birkaç kişiden eskı adıyla unıversalde muzaffr sengüle gidicem. temmuzda bir göründüm ekimde adana ya gıttıgımde tekrar görünürüm .

yok canım ben adanalıyım ama istanbulda yasıyorum.. dogumuda burda yapcam..

ama adanadan bol var o sana yardımcı olur sanırım...

Günaydın herkese...

bu sabah karın ağrısıyla güne başladık hadi bakalım hayırlısı. sanki adet günüm öle bir ağrı var.. her gün bişiler oluyor bugün de derdimiz bu demek ki:(((

nerdeeeee alalımmm :52::52::52::52:

mustela dermoeczane.net te
sebamed de eczanemizde.com da en ucuz .. bizzat arastırılmıstır.. ama daha ucuzunu bulan paylaşsın pls.

iyi aksamlar kizlar ay bugun gelemedim ben...

gecmiside cabucak baktim atlayarak baya dogum senaryolari yazmissiniz:34:

yarin Allah izin verirse biz ve iki arkadasimiz camide iftar yemegi verecegiz,hazirliklar yaptik bugunden biraz yarinda yemekleri yapacagiz.

yoruldum biraz dinlenirken gireyim dedim topige,yarinda giremem topige erken kalkip yemek yapmaya gidecegiz insallah bu isin icinden cikariz 3 bayan olarak...:52:

Allah kabul etsin canımmmm...kızının basının gözünün sadakası olsun inşallah..

kızlar benim bugün hiç keyfim yok dün akşam üstünden beri belim çok ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor kendimi çok yorgun hissediyorum ve karnım ac ama bir şey yiyemiyorum biraz ağırlaşmaya başladım sanırım ben artık

gnydn kızlar,
ya bu nefes daralmaları her sabah tekrarlamaya başladı ya baya zorluyo beni şu sütyeni fırlatıp atmak geliyo içimden açıyorm kopçaları arkadan biraz rahatlatıyo artık şu atlet gibi olansütyenlerden alim diyorm öğlen çıkıp bakmam gerek yoksa nefes darlığından gidecem yakındır bide bel ağrıları var tabi:((hayırlısı diyelim..

Günaydın herkese....

kızlarr günaydınnn benim bu kızım beni 2 günden beri doğru dürüst tepiklemiyor akşam biraz tepikledi oda çok narin dün gün içinde hafif hafif sizinkilerde öylemii akşamları yemek yerken falan nasıl hareketliydi şimdi tık yokkk sinir oldummm dün aile hekimliğine gittim kalp atışı dinletirdim kalp atışları güzeldi.

canım benim fıldır fıldır olan kızımda 2 gündür acayip durgun. bende merak etmeye başladım arada ufak hareketler hissediyorum sadece. eşimde büyüyor artık daha az hissedersin diyor ama bilemiyorum asıl nedenini :43:

günaydın hanımlar ve onların yavruşları :42:ay doktorun verdiği ilaç ne güzel şeymiş öle kuş gibiyim walla ama ben tablet sanıodum şurup çıktı o daha etkiliymiş sanırım

Son düzenleme:
merhaba canim, is mezuniyyetindeydim, 1ay yillik iznimi kullandim. evdeydim, nete falan girmedim oylesine yatdim iste bir yerlere gidemedik doktor izin vermedi, siz ne yaptiniz her sey yolundami?

Çok şükür iyiyiz.
Pimpiriklenmeler haricinde tabi:)Tüm topik adına cevapladım bu pimpirik meselesini:
Pampiş gibi oldu:)
Iyyy kendime gıcık oldum...

Herkese günaydınn. Güzel bi gün diliyoruz teyzelere kızımla birlikte...

Ya benim ellerim, dizlerim ağrıyo ve kitleniyo eni konu yaw.. Ehtiyar mıyım neyim :P İşyerinde 2 kağıdı zımbalayamıyorum, parmaklarımı sıkma hareketi zorluyor beni. İşyeri tuvaletimiz alaturka, afedersiniz oturunca kalkmak işkence oluyor. Böyle şeyler için daha çok erken değil mi ya ? Ağırlaşmak için en azından. Aşırı da kilom yok, 59'la hamile kaldım, şimdi 69'um. Nette kalsiyum eksikliği ödeme neden olur diye okudum, acaba ondan mı ki ? Günde 1 küçük süt ancak içiyorumdur, peynir, yoğurt yemeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor olabilir. Elevit'te de kalsiyum var gerçi. Bilemedim ya, doktorum da pek yorum yapmaz öyle şeylere ama pzt kontolde soracağımdır. Var mı sizde de böyle şeyler, bi ehtiyar ben miyim :)

Günaydınn Teyzeler.. Kuzucukları :71:

Kasıklarım ağrıyoo yaa kulağım geçti biraz..
13 kg almışım şimdiye kadar ama bundan sonra çok alamıcamm..hep açım hep açım..
bu şeker yüzünden dondurma bile yiyemiyorumm..olsun çağan iyi olsundaa..

Eylül 10 gibi 32. haftaya giriyorum ve izne ayrılıcam..acaba 33 olduğumuzdamı yoksa 32 ye girincemi başlıyo izin..bileniniz varsa yazsın ltf..

Ayrıca bayramda bi yerlere gitmeyi planlayanınız var mı?? Kocam çok ağırlaştığımı ve riske girmeyeceğini söylüyoo..ama deli gönlüm istiyoo ..:60:

günaydın güzel anneler..bu gece uykum bölük pörçük oldu kafam yerinde değil bu sabah.. gece 2 ye kadar koltukta uyudum eşim maç izledi, sürekli uyandım tabii, 2 de yatağımıza geçtik. 3,30 da sahura kalktık, yattık uyuduk derken saat 5,30 oldu.. 7,30 da da eşim işe giderken uyandım.. sonra zorla bi daha uyudum iyice seme oldum...
benim hamilelikle ilgili sorunum hala yok çok şükür.. ama dişim berbat.. hala ağrım var, yeri iyileşmedi..
bayramda gezip tozmak istiyorum bayram için bi program yapmam lazım.. ben eken davransam eşim yapacak prgramı, ona kalırsa kayınvalidelerin yannda geçirirz tatili.. korkunç aman allahım!!!!

Ya benim ellerim, dizlerim ağrıyo ve kitleniyo eni konu yaw.. Ehtiyar mıyım neyim :P İşyerinde 2 kağıdı zımbalayamıyorum, parmaklarımı sıkma hareketi zorluyor beni. İşyeri tuvaletimiz alaturka, afedersiniz oturunca kalkmak işkence oluyor. Böyle şeyler için daha çok erken değil mi ya ? Ağırlaşmak için en azından. Aşırı da kilom yok, 59'la hamile kaldım, şimdi 69'um. Nette kalsiyum eksikliği ödeme neden olur diye okudum, acaba ondan mı ki ? Günde 1 küçük süt ancak içiyorumdur, peynir, yoğurt yemeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor olabilir. Elevit'te de kalsiyum var gerçi. Bilemedim ya, doktorum da pek yorum yapmaz öyle şeylere ama pzt kontolde soracağımdır. Var mı sizde de böyle şeyler, bi ehtiyar ben miyim :)

aynen yerden bişey alırken çok zorlanıyorumm bende..dizlerim kopuyor resmen uzun süre oturup kalkıncada sürahi hanımdan bi farkım kalmadı 3-5 adımda düzelebiliyom ancak..2 bardak süt içebilirsen günde ayrıca calsiyum almaya gerek yokmuş..sütün içine çok az kahve atıp içiyorum bende..

Eylül 10 gibi 32. haftaya giriyorum ve izne ayrılıcam..acaba 33 olduğumuzdamı yoksa 32 ye girincemi başlıyo izin..bileniniz varsa yazsın ltf..

Ayrıca bayramda bi yerlere gitmeyi planlayanınız var mı?? Kocam çok ağırlaştığımı ve riske girmeyeceğini söylüyoo..ama deli gönlüm istiyoo ..:60:

merhaba canım
bende şeker yüzünde 3 gündür diyetteyim ve resmen kilo verdim...
böyle giderse ben verirken çocuk alır ben 10 kilo ile tamamlarım...

ben hafta sonu sormuştum 7 saatlik otomobille yolculuğa olur demişti doktorum...

geçmiş olsun canım. mutlaka bi eksiklikten dolayıdır ağrıların doktoruna danış bence. benimde toto kemiklerim başladı ağrımaya 2 gündür otururken bile acı çekiyorum :)

geçmiş olsun helencim. bebişler için katlanıcaz herşeye ne yapalım az kaldı artık son 2.5 ayımız ALLAH yardımcımız olsun hepimizin inş...

bu rapor konusu benimde sürekli kafamı karıştırıyor bende acaba 32. hafta bitincemi vericez raporları muhasebeye yoksa 32. hafta içindemi onda kararsız kaldım bizim muhasebeyi aramam lazım üşeniyorum :)

Back
X