• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkese günaydınn. Güzel bi gün diliyoruz teyzelere kızımla birlikte...

Ya benim ellerim, dizlerim ağrıyo ve kitleniyo eni konu yaw.. Ehtiyar mıyım neyim :P İşyerinde 2 kağıdı zımbalayamıyorum, parmaklarımı sıkma hareketi zorluyor beni. İşyeri tuvaletimiz alaturka, afedersiniz oturunca kalkmak işkence oluyor. Böyle şeyler için daha çok erken değil mi ya ? Ağırlaşmak için en azından. Aşırı da kilom yok, 59'la hamile kaldım, şimdi 69'um. Nette kalsiyum eksikliği ödeme neden olur diye okudum, acaba ondan mı ki ? Günde 1 küçük süt ancak içiyorumdur, peynir, yoğurt yemeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor olabilir. Elevit'te de kalsiyum var gerçi. Bilemedim ya, doktorum da pek yorum yapmaz öyle şeylere ama pzt kontolde soracağımdır. Var mı sizde de böyle şeyler, bi ehtiyar ben miyim :)

canım bende de var oturduğum yerden kalkmakta zorlanma falan özellikle de alaturka tuvalet dediğin gibi zor oluyor.. birde işin uzunsa:))) ama bunun kemiklerle değil de ağırlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum ben. kemiklerde zaten ağırlaştıkça daha da ağıracak. benim özellikle bacaklarım çok ağırıyor. fazla yol yürüdüğümde resmen bacaklarım yüküm fazla diye uyarı veriyor:)

Günaydınn Teyzeler.. Kuzucukları :71:

Kasıklarım ağrıyoo yaa kulağım geçti biraz..
13 kg almışım şimdiye kadar ama bundan sonra çok alamıcamm..hep açım hep açım..
bu şeker yüzünden dondurma bile yiyemiyorumm..olsun çağan iyi olsundaa..

Eylül 10 gibi 32. haftaya giriyorum ve izne ayrılıcam..acaba 33 olduğumuzdamı yoksa 32 ye girincemi başlıyo izin..bileniniz varsa yazsın ltf..

Ayrıca bayramda bi yerlere gitmeyi planlayanınız var mı?? Kocam çok ağırlaştığımı ve riske girmeyeceğini söylüyoo..ama deli gönlüm istiyoo ..:60:

günaydın canım 32. haftaya girince diye biliyorum ben, bende seninle aynı anda çıkıcam ama ben 2 eylül yazdırıcam raporumu zaten işten ayrılacağım için

merhaba canım
bende şeker yüzünde 3 gündür diyetteyim ve resmen kilo verdim...
böyle giderse ben verirken çocuk alır ben 10 kilo ile tamamlarım...

ben hafta sonu sormuştum 7 saatlik otomobille yolculuğa olur demişti doktorum...

bayramda tam 30 haftalık oluyorum benn siz bizden küçüksünüz acaba ondan mı olur dedi senin doktor biz daha sormadık 29.haftaya kadar demişti sorsamda sorun olmaz der ona göre herşey normal çünküü..:)))..
beyaz ekmek çok fazla çıkarıyor şekerii..birde meyve yiyemiyorum yaa..
senin kaç çıkmıştı şekerinn..

ya bu toto ağrısı ne fena bir şey anlamadım. hayatımda ilk defa oturduğum için totom ağrıo. birde kalkamıyorum çabuk ayağa kalkmak 2 dak alıyor..toto ağrısı derken kuyruk kemiği ağrısı dimi sizinkiler de???

ya bu toto ağrısı ne fena bir şey anlamadım. hayatımda ilk defa oturduğum için totom ağrıo. birde kalkamıyorum çabuk ayağa kalkmak 2 dak alıyor..toto ağrısı derken kuyruk kemiği ağrısı dimi sizinkiler de???

canım benim üstüne oturduğum kemikler artık tam nereler bende bilemiyorum. heryerimiz ağrıdığı için yer kavramıda kalmadı:)

günaydın canım 32. haftaya girince diye biliyorum ben, bende seninle aynı anda çıkıcam ama ben 2 eylül yazdırıcam raporumu zaten işten ayrılacağım için

ben bayramdan sonra 1 hafta daha gelirim daha fazla gelemem zor oluyor ..ben uzun bi süre gelmeyi düşünmüyorum açıkçasıı onlarada hemen gelemem dedimm..onlar çıkardı gibi gösterirlerse doğum izninden sonra işsizlik ödeneğindende faydalanabiliyorsun aklında olsunn..bi aksilik olmazsa ben faydalanmak istiyorumm..dört yıllık emeğim var..

evet benım de oyle:26:
resmen oturmaktan totom agrıyor ya,
kuyruk sokumum yanı:25:
kendımı yaslanmıs gıbı hıssedıyorum,
bezgın bekir gibi bişi oldum:27:

ya bu toto ağrısı ne fena bir şey anlamadım. hayatımda ilk defa oturduğum için totom ağrıo. birde kalkamıyorum çabuk ayağa kalkmak 2 dak alıyor..toto ağrısı derken kuyruk kemiği ağrısı dimi sizinkiler de???[/QUOT

Off off toto ağrısı nedir ki,söylemeyeyim dedim bugün azıttı şu totomdaki küçük basur parçası:)
Cımıcık şey canımı nasıl da yakıyor ya:)

Günaydın herkese....

canım benim fıldır fıldır olan kızımda 2 gündür acayip durgun. bende merak etmeye başladım arada ufak hareketler hissediyorum sadece. eşimde büyüyor artık daha az hissedersin diyor ama bilemiyorum asıl nedenini :43:

sormaaa yaaaa 2 gün önce iyyidi şimdi ufak tefekk büyüdükçe daha çok hissetmek gerekmiyormuu bençokk tepik istiyorummmm canımı acıtsınn seviyorumm kızımıııı

Günaydınn Teyzeler.. Kuzucukları :71:

Kasıklarım ağrıyoo yaa kulağım geçti biraz..
13 kg almışım şimdiye kadar ama bundan sonra çok alamıcamm..hep açım hep açım..
bu şeker yüzünden dondurma bile yiyemiyorumm..olsun çağan iyi olsundaa..

Eylül 10 gibi 32. haftaya giriyorum ve izne ayrılıcam..acaba 33 olduğumuzdamı yoksa 32 ye girincemi başlıyo izin..bileniniz varsa yazsın ltf..

Ayrıca bayramda bi yerlere gitmeyi planlayanınız var mı?? Kocam çok ağırlaştığımı ve riske girmeyeceğini söylüyoo..ama deli gönlüm istiyoo ..:60:

şeker yüzünden bende yarı aç geziyorum malesef
tek iyi yanı dediğin gibi kilo kontrolü heralde
bayramda tatile çıkıyoruz bizde son başbaşa tatilimiz diye azcık duygu sömürüsü yaptım :9:
ama aramızda hafta farkı var seninle bilemedim

açımmmmmm aççççççç öğlen yemeğim 1 adet dometes bir kiprit kutusu kadar peynir bir dilim kepek ekmeği bir adet elma en son yemeğimi sahurda yemiştimm. bunlarla akşam iftara kadar duracağımm sizce azmı kızıma haksızlık mı yapıyorum birde dün akşam yeşil çay içmitim içimi dışımı temizledi bu çay benimm bide bişey soracam doktorunuz her ay ultrosonda bakıyormu benimki pek taraftar değil bana seninki biraz riskli olduğu için baktım dedi yoksa 32 haftanda bakacaktım dedi coraspin kullanıyorumdaa kan pıhtılaşması için

sorma dün akşam diyorum kuyruk sokumum ağrıyo
eşim bi orası kalmıştı zaten diyo:9:
hep sola yatmaktan mıdır nedir?
bi doğuruyım böyle yüz üstü gerine gerine uyuycammmmmmmmm

açımmmmmm aççççççç öğlen yemeğim 1 adet dometes bir kiprit kutusu kadar peynir bir dilim kepek ekmeği bir adet elma en son yemeğimi sahurda yemiştimm. bunlarla akşam iftara kadar duracağımm sizce azmı kızıma haksızlık mı yapıyorum birde dün akşam yeşil çay içmitim içimi dışımı temizledi bu çay benimm bide bişey soracam doktorunuz her ay ultrosonda bakıyormu benimki pek taraftar değil bana seninki biraz riskli olduğu için baktım dedi yoksa 32 haftanda bakacaktım dedi coraspin kullanıyorumdaa kan pıhtılaşması için

diyetten dolayımı bu kadar az yiyiyorsun. benim 3 ana öğün dışında 3-4 kerede ara öğün yapıyorum. doktorum uzun süre aç kalma dedi. akşam yemeğini (ramazan öncesi ) 6-7 gibi yiyiyordum o saatten sonra 9-10 gibi mutlaka bişiler ye sabaha kadar o süre çok uzun demişti.

esracım nasılsın cnm görüşemiyoruz

sorma canım yaa bu aralar işlerim yoğunn arada bir giriyorum o zaman sen olmuyosun bu benim kız yani senin gelin 2 günden beri doğru dürüst tepmiyor bide tokluk şekerim 155 çıktı cumartesi 100 lük test yapacaklar kızım geçen cumartesi 910 gr olmuştu haftasıyla uyumluydu birde fotoraf istedim uygun pozizyon yoktu ama çekti kızım elini anlına dayamış düşünüyodu parmaklarıda uzun baya babasına çekti sanırsamm çok tatlı yaaaaaa

bende diyete başladığımdan beri sanki kızım daha az hatta yok denecek kadar az hareket ediyo
acaba yeterli enerjiyi alamıyo mu diye korkmaya başladım
açlığı saymıyorum zatennnnnnn
ben her gittiğimde bakıyor doktorum

sorma dün akşam diyorum kuyruk sokumum ağrıyo
eşim bi orası kalmıştı zaten diyo:9:
hep sola yatmaktan mıdır nedir?
bi doğuruyım böyle yüz üstü gerine gerine uyuycammmmmmmmm

en çok ben de yüzüstü yatmayı özledim. eşim yanımda öle yatınca sinir oluyorum. ona da yasaklıcam yüzüstü yatmayı.. azcık o da zorlansın:)

diyetten dolayımı bu kadar az yiyiyorsun. benim 3 ana öğün dışında 3-4 kerede ara öğün yapıyorum. doktorum uzun süre aç kalma dedi. akşam yemeğini (ramazan öncesi ) 6-7 gibi yiyiyordum o saatten sonra 9-10 gibi mutlaka bişiler ye sabaha kadar o süre çok uzun demişti.

az yiyiorum dime doktor bana ayda 1 kilo alacaksın dedi ben zaten kiloluyumm diyet vermedi ama akşam yiyorum rahat rahat yaa işyerine yemek getirmek istemiyorum sanırım ondan yavrum etkilenirmi acaba yada ben dometes ve peynirin miktarını artırıyım her 2 saate bir yiyeyimm dimeee

Back
X