- Konu Sahibi bebegim_01
- #21.321
Herkese günaydınn. Güzel bi gün diliyoruz teyzelere kızımla birlikte...
Ya benim ellerim, dizlerim ağrıyo ve kitleniyo eni konu yaw.. Ehtiyar mıyım neyimİşyerinde 2 kağıdı zımbalayamıyorum, parmaklarımı sıkma hareketi zorluyor beni. İşyeri tuvaletimiz alaturka, afedersiniz oturunca kalkmak işkence oluyor. Böyle şeyler için daha çok erken değil mi ya ? Ağırlaşmak için en azından. Aşırı da kilom yok, 59'la hamile kaldım, şimdi 69'um. Nette kalsiyum eksikliği ödeme neden olur diye okudum, acaba ondan mı ki ? Günde 1 küçük süt ancak içiyorumdur, peynir, yoğurt yemeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor olabilir. Elevit'te de kalsiyum var gerçi. Bilemedim ya, doktorum da pek yorum yapmaz öyle şeylere ama pzt kontolde soracağımdır. Var mı sizde de böyle şeyler, bi ehtiyar ben miyim :)
canım bende de var oturduğum yerden kalkmakta zorlanma falan özellikle de alaturka tuvalet dediğin gibi zor oluyor.. birde işin uzunsa:))) ama bunun kemiklerle değil de ağırlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum ben. kemiklerde zaten ağırlaştıkça daha da ağıracak. benim özellikle bacaklarım çok ağırıyor. fazla yol yürüdüğümde resmen bacaklarım yüküm fazla diye uyarı veriyor:)