- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.661
cnm wenice den puset&ana kucağını 890 a aldım bin küsür oluodu indirimleri vardı
foto nette yok çeker koyarım yarın fln olur mu
Graco Fusio Travel Sistem Baston Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
bak burada var cnm ama wenice de daha ucuz + peşin fiyatına 10 taksit
kızlar ya kaç haftadan sonra bebek küvezsiz yaşayabiliyor???ciğer gelişimi falan tamammıdır mesela şimdi benimkinin???
Gunaydiin herkeseee,
Uykusuz bi gecenin ardindan bi rapor verek dedim :) hala hastanedeyim 4 saatde bir nst ve tansyon olcumu yapioruz....sabaha kadar karnim deli gibi kasildi hic bole olmamisti ve bu sabah ilk kes nst de sancilar (yada kasilmalar hangisi dogru bilemedim) gorundu 90 larda cikti ne demek bilmiorum gerci....sanirim sabaha kadar kesilmeyen ahhhh oooo uuuhhhh'lar ve bebek aglamalarindan etkilendimsuan tek istegim evime gidip kendimi dezenfekte etmek mis gibi yatagima sokulmak :2:
kızlar selam..uzun zamandır giremiyorum izne ayrıldım evde de internet yok.bizim durum kritikk..bebeğim aşağı inmiş sancılarım başladı hastanede kaldım 1gün serum verdiler durmuştu.ama şimdi gene başladı kasılmalarım.bi de bebeğim çok küçük 1680grmnolcak bilmiyorum doktor hep yatcaksın dedi.çok aşağıdaymış bebeğim.inşallah bişey olmaz çok korkuyorum.dua edin.nasıl kilo aldırabilirim bebeğime ya 2kilo bile değil
kızlarr harkese günaydınnn
ilk bebeğimiz bugün geliyooorrrrr.cicili arkadaşımız face de yazmış.aynen yazıyorum.
Bu mesajı size ben yazmak isterdim ama mert ımın babası benım yerıme yazıyor oglumuz bavulunu hazırlamıs bıraz erken yola cıktı gelıyor bugun oglenden sonra doguma gırıyorum hayırlısı ıle dualarınızı beklıyorum.
rabbim yardımcısı olsun.hayırlısıyla oğluşunu kucağına alsın inş.
Zuzuu teyze hediyemizi aldık çok güzel çok teşekkür ederiz. Lena'yı da kocaman öpüyoruzz
Eki Görüntüle 269824
kızlar ya bide ayıptır söylemesi benim şeyime ara ara feci ağrı giriyo sizdede var mı aynı durum o anda yürüyemiyorum bile:18::18:
ALLAH aşkına hepimiz herşeyin olabileceğinin farkındayız...
başınızdan geçen olumsuz şeyleri yazıp bunları kafamda ete kemiğe büründürmeye ne gerek var...
yukarda NUR11 arkadaşmın mesjını okudum saatler geçti...kafamda kaldı...
ne olur daha kaç kere rica edeceğiz...
olumsuzlukarı yazmayın...
kucağımıza alacağımızın hiç garantisi yok biliyorum...
ama okumak beni çok etkiledi...
zaten kafamız karışık...
...............
allah aşkına diye başladığın cümleye diyecek birşeyim yok ne gerek var cümlesinede başına gelmeyen bilemez evet haklısın olumsuz bir cümleydi ama hamileyiz ve hassasız kabul ama cümleye ne olursa olsun başınız sağolsun diye başlaman gerekirdi bence duyuyoruz birinin bebeği erken gelmiş sağlıklıymış nasıl seviniyoruz dimi birbirimiz için veya birinin kaynanasıyla sorunu var içini dökmek istemiş rahatlatmaya çalışıyoruz dimi ne yazık ki bende istemem bu sıkıntıyı çekmeyi bebeğimi huzurla düşüncesiz doğurabilmeyi ama başıma geldi arkadaşım en yakınımdan hemde bana bizlere niye olmasın diye düşünmeden yapamıyorum ben herkezin düşüncesi farklı evet ama endişeleride öyle ben paylaşınca olumsuzluk diyerek paylaşma demeyi kendine görev bilmen beni üzdü tamam burda madem sevinçlerimi paylaşıyoruz dost olduk diyoruz neyseki ben laylaylom yapamayıp endişemden bahsettiğimde belki rahatlarım birinin söylediği içime bir nebze su serper düşüncesiyle davrandığımda ne gerek var olursa ben bir daha endişemi paylaşmam olur biter ama biraz daha yumuşak olursanda sende birşey kaybetmessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?