2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bizim bebekler büyük olasılık akrep burcu olcak..karakterleri hakkında bilginiz var mı?sanki biraz zor bebişler olcaklar..:)

maşallah ilk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun allah sağlık sıhat versin inşallah bebişede annesinede.

iyi akşamlar kızlar size haberlerim var ben malesef kasım annesi olamıycam bu cumaya kadar doğum yapmam bekleniyo kızım yola girmiş her an doğabilir ve sancılarımda başladı dualarınızı esirgemeyin bende doğumda size çok dua edicem Allah hepinizin yardımcısı olsun çok heycanlıyım beeeennnn inşallah kızımı sağsalim kucağıma aldığımda size yazıcam hamileleik boyunca çok güzel paylaşımlar yağtık sayenizde heycanlarımızı birlikte yaşadık gerçekten sizi tanıdığım için mutluyum hepinize tek tek teşekkür ederim:79::79:

seninde gözünaydın tatlım bebişine maşşallah,inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Allah bi avazda sağlıkla kurtarsın arkadaşım...
ayy heyecanlandım ben iyice ...

ayy bende heyecanlandım senin için canım allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eylesin dualarım seninle olcak ve her doğum yapanla,normal doğum olacak heralde senin allah bir avazda kurtarsın inşallah

canım rabbim sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin..

hayırlısıyla bi avazda doğurursun inşallah arkadaşım
doğmuş olan bebişimizede rabbim sağlıklı sıhatli ailesiyle bir ömür nasip etsin

iyi akşamlar kızlar
ilk bebegimiz gelmiş hayırlı ugurlu olsun inşallah çok sevindim allah bizede göstersin inşallah o günleri
bakıyorum da çogumuz ekimin ortası olmadan dökülmeye başladık allahım herkesi kurtarsın inşallah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip eder inşallah

Amin canim bir ümit iste kendisi döner diye bekliyorumCok sükür gercekten ben hep oldum olasi normal istiyordum benim acimdan gercekten bir sans yani.Bebisin kac kilo bilmiyorum ama benim esimin amcakizi 2,5 sen önce dogum yapti 4 kilo üzeriydi ama onuda normal dogum yaptilar.Amin hepimiz icin hayirlisi insaallah canim.

36 haftadan sonra dogumlar normal karsilaniyor,disarda daha cabuk büyüyorlar canim o konuda korkun olmasin.Hersey icin hayirlisi canim benim.

canımm tüm dualarımla allah yardımcın olsun diyorum. sağlıcakla alırsın inşallah bebişini kucağına.

topiğin üçüncü bebişi olacak artık bu. Önceden de küvezde kalan bir bebek vardı hatırlarsanız. Arkadaş pek girmiyor o yüzden bilmiyoruz. Cicili ve şimdi ekzen vallahi heyecan yaptım. Allah kolaylık versin doğum yapacak arkadaşımıza. Bende de erken doğum riski olduğu için hep bir kıyaslama içindeyim kilolarına bakıyorum benimki bu bebişlere göre çok az. Biraz kilo alsa 36 dan sonra korkmuycam ama çok az alıyor boyu gidior habire. off off bir doldursaydık günlerimizi ve alsaydık bebişlerimizi kucağımıza....

arkdaşlar öncelikle doğum yapan arkadaşımıza hayırlı olsun rahatsızlananlara geçmiş olsun.ben çok üzgünüm yaa bugün sancım oldu acile gittik kimse ilgilenmeedi dr niye geldin gibisinden azarladı berbat bir akşamdı nst gayet güzel çıktı ama ben korktuğum için ultrasona girmek istedim dr hanım ben sana iyi diyorum gerek yok dedi gaz sancısıdr o dedi ben rahat olmadığımı söyleyince senin psikolojin bozuk dedi nasıl dr nasıl kadın nasıl hastane(medicana avcılar)şimdi doğuma az kala o hastanden soğudum napcam bilmiyorum dr.umu seviyorum(özgür hanım)ama o doğurtacak o kadar muhattabım bu ebeler akşamki nöbetçi dr lar olacak sonuçta offf offf,kadına yırt at o diplamayı dedim kalktım gittim,şikayet ettim ama dumur oldum tabi offff off

hayırlı akşamlar olsun herkeze
inan sadece paylaşmaktı yoksa korksunlar endişeleri artsın hiç böyle biri değilim bu benim fazla yorumlara katılamamam ve seninde değindiğin gibi zamanlama hatası yüzünden yanlış anlaşılmam söz konusu bende kimseyi üzmek istemedim ama senin yazdığın gibi bir yorumla karşılaşsaydım özür diler oan için kötü düşüncelerin beynimi kemirdiğini bunu yazmamam endişelerimden benimde uzak durmam gerektiğini söyler af dilerdim allah aşkına diye başlayınca mesaj zaten hata nerde anladım ama sert uslupla değilde senin yaklaştığın gibi bu pencereden bakılsaydı ve yazılsaydı bende bu kadar üzülmeyecektim neyse arkadaşım ben anlatılmak isteneni anladım ve özür diliyorum herkezden...

Arkadaşlar size bir sorum olacak bebek yan duruyor derken ne demek istiyorsunuz tam anlayamadım. Benim bebeğin başı aşağıda sırtı sol yanımda ayakları sağ yanımda yani baş aşağı yan yatıyor bunu mu kastediyorsunuz? Yoksa bebeğinizin başı aşağıda değil de sa ya da sol yanınız da mı? Beni de endişe kapladı şimdi salı günü doktora gittiğimezde 34+1 haftalıktı durum buydu hala da öyle dönmedi hareket edişleri duruşu aynı öyle hissediyorum.
Ayrıca çatı muayenesi kaçıncı hafta yapılıyor ve nasıl oluyor merak ediyorum anlatılabilecek bir durumsa biraz anlatabilir misiniz?

geçmiş olsun canım çok üzüldüm böyle bir olay yaşadıgın için
nereye şikayet ettin bilmiyorum ama sağlık bakanlıgının bimer diye şikayet hattı var ama tel tam hatırlamıyorum 184 veya 189 olabilir nettende şikayet ediliyo bildiğim kadarı ile ara veya yaz muhakkak çünkü benimde hamileliğin başında başıma böyle bir olay geldi şikayet etmedim ve çok pişman oldum herkes hattini bilsin sonuçta biz hizmet almak için gidiyoruz oraya hasta oldugumuz için keyfimizden degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…