- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.681
kızlarrrrrrrr ciciliden haber getirdim annesiyle görüştüm dogum olmamış henüz suni sancı vermişler 2saate paşacık gelecek inşallah aksi bir durum yok çok şükür
kızlarrrrrrrr ciciliden haber getirdim annesiyle görüştüm dogum olmamış henüz suni sancı vermişler 2saate paşacık gelecek inşallah aksi bir durum yok çok şükür
allah aşkına diye başladığın cümleye diyecek birşeyim yok ne gerek var cümlesinede başına gelmeyen bilemez evet haklısın olumsuz bir cümleydi ama hamileyiz ve hassasız kabul ama cümleye ne olursa olsun başınız sağolsun diye başlaman gerekirdi bence duyuyoruz birinin bebeği erken gelmiş sağlıklıymış nasıl seviniyoruz dimi birbirimiz için veya birinin kaynanasıyla sorunu var içini dökmek istemiş rahatlatmaya çalışıyoruz dimi ne yazık ki bende istemem bu sıkıntıyı çekmeyi bebeğimi huzurla düşüncesiz doğurabilmeyi ama başıma geldi arkadaşım en yakınımdan hemde bana bizlere niye olmasın diye düşünmeden yapamıyorum ben herkezin düşüncesi farklı evet ama endişeleride öyle ben paylaşınca olumsuzluk diyerek paylaşma demeyi kendine görev bilmen beni üzdü tamam burda madem sevinçlerimi paylaşıyoruz dost olduk diyoruz neyseki ben laylaylom yapamayıp endişemden bahsettiğimde belki rahatlarım birinin söylediği içime bir nebze su serper düşüncesiyle davrandığımda ne gerek var olursa ben bir daha endişemi paylaşmam olur biter ama biraz daha yumuşak olursanda sende birşey kaybetmessin
arkadaşlar izmirliler hangi doktora gidiyorsunuz ve hangi hastanede doğum yapıcaksınız? ben reşat bozoklara gidiyorum...kısmetse karataş hastanesinde doğum yapacağım...şu ana kadar doktorumdan memnunum......işallah doğumumdada memnun kalırım...
kızlar siz tartışmaya devam edin, ciciliyi sezeryana almışlar
ilk bebişimize çok az kaldııı
Kızlar Mert Bey artık aramızda Sinem arkadaşımız (cicili) doğum yapmış bebek sağlıklıymış kendisi de ameliyattaymış daha kendisinden detaylı bilgiyi sonra alırız artık
Gözümüz aydın hepimizin.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. İlk doğum sezeryanla olmuş. hadi hayırlısı...
anammmmmmm süper allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle mutlulukla inşallahallahım esirgesin
İlk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.Günler hiç geçmeyecek gibi gelirken başlarda ,şimdi böylesi güzel bir haberi almak,bize de moral oldu.Çoğu gitti azı kaldı artık.Hep güzel haberler paylaşalım burda inşallah.
Bir güzel haber de benden olsun,çok korkmuştum doktor EKO istediği için benden.Allah'a bin şükür tüm kalp hareketleri normal çıktı.Endişelerim son buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?