2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

onlar şunu bi anlasalar:
herkesin gebeliği kendine kıymetli...
göre göre artık duyarsızlaşıyor bazı insanlar malesef..
onlara göre sıradan bişey...
sen doktorundan memnunsan onunla süreci doğum sürecini net olarak konuşursun...
saygısızlığı yanına kalmasın şikayet etmişsin ağzına sağlık...

arkadaşım BİMER'e şikayet edersen mutlaka ilgillenirler..
sisteme düşen her şikayet ciddiye alınıp araştırılıyor..

sağlıkla ağrısız sancısız bir avazda kurtulmanı diliyorum arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

mrb cnm benimde kafası aşağıdaydı en son gittiğimde.pazartesi gtcem bakalım.çatı muanesi 36.haftada die biliyrm.ben bugn biraz temizlik yaptm kasılmam arttı ve sancım başladı inşallah doğurmam.34.haftam daha yeni bitti.oğlum 2 hafta daha sabret.

off çok kötüyüm yaa burnum akıyo, hapşuruyorum ve gözlerim yanıyo( palyaço gibi kıpkırmızı oldu burnum nerden çıktı şimdi bi bu eksikti

amanınnnnnnn CİCİLİ dogum yapmış allah analı babalı büyütsün insallah ikiside iyidir....
hadi bakalım bundan sonra sık sık dogum haberi alırız diye düşünüyorum
EZKEN seninde dogum yakınmış saglıkla kucagına alırsın bebişini insallah.....

bana gelince benim muhtesem zekalı kaynanatör yine bombasını patlattı
uzun zamandır sesi çıkmıyodu ya duramadı
bugün bi tanıdıklarının bebek mevlütü vardı oradaki hoca benide tanır sormus ne zaman falan diye bizimkide ismini söylemiş DENİZ diye yok efendim hoca buna bi hikaye anlatmış (ama nedense hatırlamıyo henuz 6-7 saat geçmemişken)tek basına o isim konulmamlı diye DENİZİ kabul etti önüne kendininkiini istiyo galiba kendi ismi kuranda bir sure ismi birde hocaya ben söylersem yanlış anlarla siz ona anlatın demiş sanki isim için şeyhülislamdan fetva alıcaz tövbe tövbe sen bi ara bence iki isim koyun diyor allahım sabır ver bana....
bi akıl bi destek kızlarrrrrrr

allahtan eşim yanımda daha neler falan diyo ama nedense koymayan ve kötü olan ben oluyorum

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar şikayetvar a şikayet ettim bir de yazılı olarak hastaneye.pzrtsi başhekimle görüşüp bana dönecekler.aman insan herşeyden umudunu kesiveriyor işte bir anda...tekrar teşekkürler.

canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun... Amin... bir avazda doğurursun inş. amin..
sağlıcakla gelsin bebişimiz. bu arada uşağın oldu diyede bizi bırakma

hayırlı geceler arkadaşlar ne zamandır uğramadım aranıza nassınız bakim???

canımmmm hiç üzülme ben kızımı plesenta yaşlanmasından sezeryanla 37 haftalıkken doğum yaptım en son gittiğimde artık bebek hiç beslenemiyor müdehale edelim dedi doktorum ona güvendim bende 36+5te 2600 kg sağlıkla çıktık hastaneden her taş zamanla yerini buluyor ne olur üzülme kendini yıpratma olur mu?sen kontrollerini ol dr alalım dediğinde doktoruna güven ve al bebişini kucağına hayırlısıyla sormak istediğin birşey olursa çekinme sor cevap veririm her zaman ama üzülmek yok pozitif düşüneceksin ki öyle olsun...
şükür ki oğlumda sorun yok şimdilik hakkımızda hayırlısı...

Amanınnn topiğin ilk bebeği gelmiş, gözümüz aydınnn Allah hepimize sağlıklı ve sıralı doğumlar nasip etsin inş cicilii tebrikler canım, Allahım sağlık versin, analı babalı büyütsün inş... darısı başımıza

ezken arkadaşım seni de rabbim bi avazda kurtarsın inş, yardımcın olsun.

ayy heyecanlandımm hee

lifeisnoteasy cim, hediyeniz gelmiş, güvenliğe teslim etmişler, az önce aldık.. çoook güzeller, çok teşekkür ederiz, bebişim doğsun sağlıkla inş, fotolarımızıda koyarız teyzesi.. öpüyoruz sizi

Son düzenleme:

en hassas dönemimizdeyiz.. onlar için kolay bişi olabilir ama çoğumuzun ilk heyecanı bunlar (ki ikinci, üçüncü bile olsa heyecan hep aynı herkeste) o yüzden ister abartırız ister evhamlanırız kime ne... şikayet etmekle en iyisini yapmışsın canım, bırakma arkasını...

cnm
breathe right die bi burun bandı var bilir misin bilmem
Carrefour migros gibi yerlerde de eczanede de var
al onlardan gece yatarken tak (mentollüsü daha etkili)
dua edeceksin bana

Biliyorum o bandı canım, evde de var hatta. Geçen gün eczaneye girdiğimde sordum hamileler kullanabiliyor mu diye
Eczacı bayan da emin olamadı, net bişey yok üzerinde, siz yine de kullanmayın bence dedi.

Sen biliyor musun, kullanılabiliyor muymuş ?

Cicilinin bebeği gelmiş demek.. Allah ömürlü yapsın inşallah. Ekim'de dökülmeler başlıyo desenize. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah...

allahım bebişlerin biri geldi,diğeri otobüse binmiş yola çıkmış.
kızımda 35 i bitirdi.bakalım bizimki ne zaman pırtlayacak

sabah bu mesjı okuyunca çok heyecanlandım ama hemen çıkmam gerekiyordu bir şey yazmadım, bütün gün aklımdaydı, eve gelir gelmezde nete girip baktım ne oldu son durumlardiye... güzel haberler aldım, çok sveindim... gözümüz aydın olsun hepimizin ilk bebiş geldi...

çok az kaldı... sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inş....

sağlıkla gelsin inş..

bu da aramıza katılan bebişlerimizin listesi olsun, ne dersiniz?

Kasım annemiz bebişimiz Doğum tarihi
cicili Mert 08.ekim.2010

inş herkese bebişlerini kucağına almak nasip olur.

Son düzenleme:

Canım bebek yan duruyordan kastimiz bebegin basi sag tarafta ayaklari solda sirti ve poposu asagida yada yukarida.Normalde bebegin basi asagida olmasi lazim.

valla kimse kaynanatörün bombasına bi yorum yapmıyo
benim kafa karısık actım ütü masasını 1 saattir ütü yaptım bitirdim daha sinirim geçmedi
foruma baktım cvp yok koca ikinci uykuya geçti neredeyse offf oofffff çatlıcam şimdiiii

Maşallah bakıyorum geece devriye ekibi her geçen gün sayıca artıyoruz

Bende büyük bir hevesle yaşasın uyuyacağıkm bugün diyerek 1saat önce uykuya dalmıştım ama sıpam anasını uyandırdı eksik kalmayalım diye buradan :)

ıyı geceler kızlar..takıp edıyosunuzdur ekım annesıyım(yanı umarım oyle olurum olasılıklar oyle olsada) sızdede bızım gıbı ayından once doguran varmı ..bızım ekımde doguracak hamıs kalmadı nerdeyse herkes eylulde hallettı ısını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…