- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.761
öncelikle günaydın arkadaşlar... prepar yazısını görünce hıh dedim bir kişi daha var benim gibi. arkadaşım bi sorum olacak bu preparı kaç saat aralıklarla kullanıyorsun. ben teee 29. haftamda kullanmıştım ama günde 4 kez bir hafta kullandım ve bıraktırdı doktorum. geçen hafta gene kasılmalar başlayınca acildeki başka bir doktorsa gene prepar verdi ve günde 2 kez kullanmamı söyledi. internetten araştırmalarıma bakınca şöyle bi yazıyla karşılaştım: bazı doktorlar hastalarına 2 saatte bir yarım tablet prepar verirler oysa ki böyle tedavinin hiç bir yararı olmaz sadece hekimle hastayı psikolojik olarak rahatlatır. şimdi bu yazıyı görünce kafam karıştı. siz ne aralıklarla kullanıyorsunuz :26:canım sanki beni yazmışsın:))) aynı senin gibi 2 gün yattım aynı tedaviyi gördüm..cuma da benim kontrol var..
Zamansız gelmezler inşallah..Bana pre par diye erken doğum önleyici bi hap verdi..onu kullanıyorum..sana verdimi böyle bişy? çok geçmiş olsun..
amanınnnnnnn CİCİLİ dogum yapmış allah analı babalı büyütsün insallah ikiside iyidir....
hadi bakalım bundan sonra sık sık dogum haberi alırız diye düşünüyorum
EZKEN seninde dogum yakınmış saglıkla kucagına alırsın bebişini insallah.....
bana gelince benim muhtesem zekalı kaynanatör yine bombasını patlattı
uzun zamandır sesi çıkmıyodu ya duramadı
bugün bi tanıdıklarının bebek mevlütü vardı oradaki hoca benide tanır sormus ne zaman falan diye bizimkide ismini söylemiş DENİZ diye yok efendim hoca buna bi hikaye anlatmış (ama nedense hatırlamıyo henuz 6-7 saat geçmemişken)tek basına o isim konulmamlı diye DENİZİ kabul etti önüne kendininkiini istiyo galiba kendi ismi kuranda bir sure ismi birde hocaya ben söylersem yanlış anlarla siz ona anlatın demiş sanki isim için şeyhülislamdan fetva alıcaz tövbe tövbe sen bi ara bence iki isim koyun diyor allahım sabır ver bana....
bi akıl bi destek kızlarrrrrrr
allahtan eşim yanımda daha neler falan diyo ama nedense koymayan ve kötü olan ben oluyorum
geldim ...
32. haftadan beri kasılmalarım vardı zaten istirahat halindeydim
ama dün öğleden sonra çok rahatsız etmeye başladı
akşam 6ya kadar sabrettim eşim geldi aradık doktoru
hasteneye gidin nst yapsınlar dedi
yani meşhur cihazla tanışmış olduk kızımla :)
hastanedede kasılmalarım devam edince 2 serum 2 ağızdan hap 1 iğne
eşliğinde tedavimize devam edildi
bir de hala içim bi garip tuşe denilen parmakla muayne yapıldı
1 parmak açılmam çıktı
gece yarısından sonra çıktık
pazartesi doktor randevumuz vardı bakalım herşey o zaman netleşicek
ama hastenden dedikleri şu ;
yatak istirhatı bol su gündelik işleri bile yapma yatıcaksın
kasılmaların şimdilik normal ama bu kadar erken başaldığına göre artabilir
her duruma hazır ol ...
bizden kızımla haberler bu teyzeleri
Rabbim sağlıkla zamanında nasip etsin kuzucuklarımızı
çok korktum erken doğurcam diye :s
öncelikle günaydın arkadaşlar... prepar yazısını görünce hıh dedim bir kişi daha var benim gibi. arkadaşım bi sorum olacak bu preparı kaç saat aralıklarla kullanıyorsun. ben teee 29. haftamda kullanmıştım ama günde 4 kez bir hafta kullandım ve bıraktırdı doktorum. geçen hafta gene kasılmalar başlayınca acildeki başka bir doktorsa gene prepar verdi ve günde 2 kez kullanmamı söyledi. internetten araştırmalarıma bakınca şöyle bi yazıyla karşılaştım: bazı doktorlar hastalarına 2 saatte bir yarım tablet prepar verirler oysa ki böyle tedavinin hiç bir yararı olmaz sadece hekimle hastayı psikolojik olarak rahatlatır. şimdi bu yazıyı görünce kafam karıştı. siz ne aralıklarla kullanıyorsunuz :26:
Biliyorum o bandı canım, evde de var hatta. Geçen gün eczaneye girdiğimde sordum hamileler kullanabiliyor mu diye
Eczacı bayan da emin olamadı, net bişey yok üzerinde, siz yine de kullanmayın bence dedi.
Sen biliyor musun, kullanılabiliyor muymuş ?
Cicilinin bebeği gelmiş demek.. Allah ömürlü yapsın inşallah. Ekim'de dökülmeler başlıyo desenize. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah...
Bana nidilat diye bir ilaç verdi günde 3 defa alıcakmışım
bu kadarla geçmiş olsun inşaallah ...
geldim ...
1 parmak açılmam çıktı
her duruma hazır ol ...
Kızlar evet ya biraz daha dayanın, yormayın kendinizi. Bebikler de acele etmesin, durdular durdular, biraz daha dursunlar orada. :)
Benim kız da bu aralar çok hıçkırıyor. Resmen gece gündüz hıçkırık seansları düzenliyoruz. Uykumdan uyarıyor beni. Bu kadar çok hıçkırması iyi midir bilemiyorum.
Bir de kızlar benim geceleri çok bacaklarım ağrıyor. Aslında tam bir ağrı değil de huzursuzluk hali. Hani uykunuz gelir, bacaklarınızı nereye koyacağınızı bilemezsiniz. Öyle bir durum. Bu aralar fazlasıyla arttı. Bacaklarımın arasına yorganı alıyorum, yine rahat edemiyorum. 3.bir yastıkla yatıyoruz, onu bacaklarımın arasına alıyorum, o da olmuyor. Bazen bacaklarımı birbirinden o kadar uzağa uzatıyorum ki korkuyorum doğum filan başlar mı diye. Başlar mı sizce? Yani bacaklarınızı birbirinizden çok ayırdığınızda? Ama napıyım o kadar çok ki bu huzursuzluk hissi, bacaklarımı nereye koyacağımı bilemiyorum.Benden başka yaşayan var mı bunu?
bu konu beni çok endişelendiriyo.şimdi ben ilk günden beri fraxiparine kullanıyorum.iki dr sordum bunu bi tanesi sezeryandan 10 gün önce,diğeride 1 hafta önce bırakırsın dedi.bazı yerlerde de 1 gün önce yazıyo.ne yapacağımı bilmiyorum bi kaç kere daha sorup iyice didiklicem hangisinden emin olursam öyle yapıcam artık.
diğer bi merak ettiğim konuda doğum şekli.bununla ilgili bilgisi olan var mı?kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar hangi doğum şeklini tercih edeceksiniz?
şimdi ben epidural sezeryan istiyorum bazı yerlerde bu tarz iğneleri kullananlar için sakıncalı yazılmış,genel anestezi olunması gerekiyo denmiş.bunu dr uma sordum üstüne de fırçamı yedim sende yazabilirsin istediğin heryere yok öle bişe diyo.diğeride eğer bebek ani gelmez ise 10 gün önceden iğneni bırakmaya vaktimiz olursa yapabiliriz hiç bi sakıncası yok diyo.ay bi türlü karar veremiyorum.çok istiyorum ama çok mu panik yaparımki,nasıl olur?zaten normalde heyecanlı bi yapım var.bilmiyorum işde hayırlısıyla sağlıkla kızımı kucağıma alsam,rahat bi nefes alıcam.bi de böyle endişelendikçe dr lara anlamsız geliyo ya iyice gıcık oluyorum hepsine.bakalım artık 19 unda randevum o zaman netleşir herşey.
geldim ...
1 parmak açılmam çıktı
her duruma hazır ol ...
Kızlar evet ya biraz daha dayanın, yormayın kendinizi. Bebikler de acele etmesin, durdular durdular, biraz daha dursunlar orada. :)
Benim kız da bu aralar çok hıçkırıyor. Resmen gece gündüz hıçkırık seansları düzenliyoruz. Uykumdan uyarıyor beni. Bu kadar çok hıçkırması iyi midir bilemiyorum.
Bir de kızlar benim geceleri çok bacaklarım ağrıyor. Aslında tam bir ağrı değil de huzursuzluk hali. Hani uykunuz gelir, bacaklarınızı nereye koyacağınızı bilemezsiniz. Öyle bir durum. Bu aralar fazlasıyla arttı. Bacaklarımın arasına yorganı alıyorum, yine rahat edemiyorum. 3.bir yastıkla yatıyoruz, onu bacaklarımın arasına alıyorum, o da olmuyor. Bazen bacaklarımı birbirinden o kadar uzağa uzatıyorum ki korkuyorum doğum filan başlar mı diye. Başlar mı sizce? Yani bacaklarınızı birbirinizden çok ayırdığınızda? Ama napıyım o kadar çok ki bu huzursuzluk hissi, bacaklarımı nereye koyacağımı bilemiyorum.Benden başka yaşayan var mı bunu?
kızlar slmm..bugün çok yakın bir dostumuzun düğünü var bebeğimin hareketleri o kadar çok değiştiki korkuyorum düğünde doğurcam diyeeşim gelme diyo ama kaçırmak istemiyorum oynamıcam valla hep oturcam diye söz verdim anaya bak gezme peşinde diyin haklısınız
Git kız doğurunca zor gidersin bi yerlere. Fazla oturmazsınız. Doğurursanda abiye kıyafetle karşılarsın oğlunu doğar doğmaz ne bakımlı karıymış benim anam der.
ohh be benden taraf birinin çıkması güzel bu halim için kıyafet almışım kaçırırmıyım
e heraldee
hasta mıyız ? Hamileyiz
git eğlennn
pıtışını tut ama aaa :)
ablayız biz güya topicde bizden önce gelio danacıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?