2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hoşgeldin kıs.. bu zamanda borç işi çok sıkıyor adamı. zaten bir sürü masraf yapıyoruz.

aynen cok canım sıkıldı

arayı yapmaya çalışıyordur. baktı olmayacak böyle

evet aynen oyle yapıyor

ıbocum sen nerde oturuyosun cnm bursaya yakınmısın bu arada herkeze günaydın

bursada degılım artık canım,
7 ay oldu tasınalı
ama 2bucuk sene oturduk beşevlerde

Ev için hasta bezi almaya gerek var mıdır acaba? Hastane hasta bezi veriyor diye ben sadece ped aldım. Kişiden kişiye fark eder gerçi ama ne bileyim 2-3 günü geçiyor mudur en yoğun günleri?

seçim zamanı bol bol ararlar işte, yemeklere davet ederler paçayı kurtaramazsın bi türlü.. sonra hiç bi işini halledemezsin.. benim bir kere işim düştü bi belge onaylanacaktı, aralıkta verdim belgeyi martta geri geldi, üyelik aidatını ödemediğim için onaylanmamış.. ben belgeyi gönderdiğim sene dolmamaıştı zaten, bir sürü kavga ettim herkesle parayıda yatırdım 10 günde onaylayıp yolladılar.. bi imza atmaları bile 3-4 ay sürüyo.. ajandalarınıda almıyorum artık, telefonlarınıda açmıyorum.. sildirebilrsem kaydımı sildircem, onlara para kazandırmak canımı sıkıyo..

Ev için hasta bezi almaya gerek var mıdır acaba? Hastane hasta bezi veriyor diye ben sadece ped aldım. Kişiden kişiye fark eder gerçi ama ne bileyim 2-3 günü geçiyor mudur en yoğun günleri?
sezeryan için bişi diyemem ama benim yakınım normal doğum yaptığında ilk gece hastanede 2-3 kere değiştirmiş ertesi gün eve döndüğü gün kullanmıştı sonrasında hasta bezine ihtiyaç duyulmadığını pedlerin daha kullanışlı olduğunu söyledi. yani kısaca bir paket bile bitmemişti ama kişiden kişiyede değişir kanama olayı.

dılekce vermek gerekıyormus,
sıldırmek ıstıyorum hemen dedım once borcunu ode bıtır o onaylansın sonra dedıler,
delı oldum
dırek rant kapısına donusturmusler ortamı,
bursa emo oyle degıldı ama ankara emo tamamen sıyası bı yapılasmaya donusmus durumda,
o yuzden onlardan daha cok nefret edıyorum

ben de kullanıyorum araba hem de sürekliii!:))))Allaha emanetizz:)
borç yiğitin kamçısıdırr! he heyyy:)))

bence gerek yok hasta bezine yaaa
en kötü bebelerin alt açmasından koyarız ilk 1-2 gün altımıza
ben para vermedim die aldım koydum kenara

içine ibo kaçan crafty :)

Ay daha bizim sezeryan mı, normal mi olacağı belli değil. Doktor normale engel yok dedi ama ne bileyim. Her türlüsüne hazırlıklı olmak lazım sanırım. :26: Eve geldiğimizde hasta bezine ihtiyacım olursa da kocişi bir koşu markete yollayıp aldırırım artık, şimdiden almayayım onu. Ay bunları konuştukça bile beni heyecan basıyor. Kızımı kucağıma almayı çok istiyorum ama bir yandan korkuyorum, nasıl gazını çıkartacağım, ağlarsa nasıl susturacağım, nasıl emzireceğim diye...:26: Allah'ım sağlıklagüzel günler göstersin hepimize.

hastanede zaten verıyorlarmış evde annenannemden vardı ondan tek bı tane alıp attım çantaya.çok lazım olursa bebek bezınden kullanırım ayrıca gerek bence almaya.zaten alınan paket bitmiyormuş.

seni topic in e pimpirikli hatunu ilan ediorum
kiz herseyi takma kafana bu kadar
amannnn el kadar bebe
istediği zaman gelecek sen de gül gibi bakacaksın

hastanede zaten verıyorlarmış evde annenannemden vardı ondan tek bı tane alıp attım çantaya.çok lazım olursa bebek bezınden kullanırım ayrıca gerek bence almaya.zaten alınan paket bitmiyormuş.
hastaneden hastaneye değişiyo galiba çünkü burda bi hastane vermiyor hatta ebeler bi kaç tane istiyolarmış doğuma girerken ve senin verdiğin bezleri başka hastalara falan kullanıyolarmış :26:

seni topic in e pimpirikli hatunu ilan ediorum
kiz herseyi takma kafana bu kadar
amannnn el kadar bebe
istediği zaman gelecek sen de gül gibi bakacaksın

Kesinlikle kabul ediyorum çok pimpirikli olduğumu. El kadar bebe de ağlayınca bizden çok sesleri çıkıyor. Ay inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da gerisini de hallederiz inşallah. Endişelerim yok değil ama bir yolunu her zaman olduğu gibi buluruz inşallah.:86:

bide hasta bezimi alcaz.. oda mı lazımmış, püff ne kadar cahilim yaa.. orkid gece alsak yetmez mi acaba.. oğluşun bezlerinden koyarım olmazsa:):):)
teyzemin rahatsızlığı vardı çok kanaması oluyodu, hep bebek bezi kullanıyodu adet dönemlerinde:)kocaman bişi:):)

gulyc arkadaşıma sonuna kadar katılıorum.biz insanların başına herşey ama hemen birini görünce,aaa benm bilmem kimin başına geldi normal doğumda suni sancı verdiler göz damarları çatladı ölmek istemiş.başkası der ben doğum sırasında kollarıma morarttm ısırmaktan.çıldırtıolar beni.ama ben herkese inat allah nasip ederse normal doğum istiorum.gerçekten kimseylede konuşmak istemirum.nasıl güzel destek oluorlar anlatamam.

aynen canım benimde kesin belli değil. şu fiziğinle ve bebeğin durumuna göre normal olmaması için engel yok ama doğum esnasında anormal bi durum gelişirse sezeryana gerek de duyulabilir dedi. ben cicilinin doğumunu duyunca haftasonu kalbim küt küt küt attı okurken :18: o yetmezmiş gibi gerizekalı bi tanıdığa denk geldim oturdu 3 doğumunun hikayesini anlattı bana. normal doğum yapma sezeryan yap bilmem ne. dangalak kadın ilk kez doğumunu yapıcak birine bunlar anlatılır mı ya sinir ediyo bu düşüncesiz insanlar

sen böyle yazdıkça benim ağlayasım geliyo içim bi tuhaf oluyor . zaman çok yakın ya senin.ondan sanırım.

cok az kaldı hemde , bnde aglıyorum artk hergun... cok heyecanlıyım korkuyorum sanırım..

ınsallah canım Rabbım sagsaglım kucagımzda gormeyı nasıp etsın ınsallah..

kızlar siz tartışmaya devam edin, ciciliyi sezeryana almışlar
ilk bebişimize çok az kaldııı

bebek doğmuşşşş

anammm.. dogdu ilk bebek..
Allah analı babalı büyütsün inşallah...

canım benim.. Allah yardımcın olsun öncelikle .. sağ salim gelsin kuzucun..

ben hic hatırlamıyorum küvözdeki bebeği.. kimindi.. şimdi nasıllar.. bi de itiraf etmeliyim ben cicilli yi de hatırlamıyorum.. hep bu forumdamıydı...

bu da aramıza katılan bebişlerimizin listesi olsun, ne dersiniz?

Kasım annemiz bebişimiz Doğum tarihi
cicili Mert 08.ekim.2010

inş herkese bebişlerini kucağına almak nasip olur.

kahvem yeni topik acman lazım önce.. cünkü listeyi ancak topik sahibi güncelleyebiliyor.. 2011 Kasım bebeklerinin listesi diye ac bi forum .. ya da bi tane dogum hikayeleri acıldı.. onun ilk sayfasına yazılsın liste.. ordan takip edilebilir.. ne dersin...

gecmiş olsun canımm...acılman varsa ne demek oluyor.. gelecekmi şimdi bebiş.. ay cok heyecanlı.. sağlıkla gelsinler inşallah..

:)))))))) topik ac topik... burdan olmaz...

zuzu boynerde bi elbise var .. bence onu al .. ben denerken resmimi cekmişti eşim.. 89 tl dogumdan sonrada kullanılabilecek sık bir elbise bence..tabii zevkler farklıdır..

her şerde bi hayır vardır güselim.. istermisin gelin kaynana aranız süper olsun.. azcık inanmıs gibi davran ama her türlü yeni kazıga karsıda temkinli ol derim ben..

kadının acısı büyük sonucta.. cok zor yasadıkları..

bence gerek yok hasta bezine yaaa
en kötü bebelerin alt açmasından koyarız ilk 1-2 gün altımıza
ben para vermedim die aldım koydum kenara

içine ibo kaçan crafty :)

aha aynısını dün kuzenime dedim ben.. Sarenin alt acma bezini sererim altıma.. bide ped kullanırım oldu bitti..hastanede de veriyolar hasta bezi.. ordan alırım olmadı 2 tane eve cıkarken..dünyanın parasını veriyorum.. versinler dimi..

Günaydın hafta sonunu kocalarıyla geçiren topiği boş bırakan hatun kişiler ve onların minnak buzağıları.
Cicili sırayı bozdu Ezkende arkasından bozacak tabi araya başkaları girmezse. İlgimdisi saygısız kızım bunlar valla büyüğe saygı filan yok.
Neyse biz hafta sonu koca kızımla mutfağı hallettik ama benm kocanın boynu tutulduğu için (hastanelik oldu) camlarım perdelerim kaldı. Kendim yapıcam görücek bugünün işini yarına bırakmayı. Doğurmuycam işte diyorum camları silinceye kadar doğurmuycam bende diyorum çünkü sürekli doğur artık kızımı deyip duruyor.

Bende videoya çekicem karnımdaki hareketlerini. Aldığın kiloya saygı duyuyorum ve bende bu hafta itibariyle 14 kilo almış bulunmaktayım umarım 1 kilodan fazla almam.

doğurur doğurmaz o bilgiler nasıl oluyor bilmiyorum ama sanki yıllardır biliyormuş gibi davranıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…