- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.861
hoşgeldin kıs.. bu zamanda borç işi çok sıkıyor adamı. zaten bir sürü masraf yapıyoruz.
arayı yapmaya çalışıyordur. baktı olmayacak böyle
ıbocum sen nerde oturuyosun cnm bursaya yakınmısın bu arada herkeze günaydın
bende nefret edıyorum odadan,
zaten kamudayım ben bı halta yaradıgı da yok,
benı de sadece secım zamanı arıyor pacozlar gel bıze oy ver dıye
500 kagıt ıcıme oturdu valla,
tek faydalandıgım o *oktan ajandalarıydı,
o da 2-3 kere almıstım arkasındakı teknık bılgıler ıcın
sezeryan için bişi diyemem ama benim yakınım normal doğum yaptığında ilk gece hastanede 2-3 kere değiştirmiş ertesi gün eve döndüğü gün kullanmıştı sonrasında hasta bezine ihtiyaç duyulmadığını pedlerin daha kullanışlı olduğunu söyledi. yani kısaca bir paket bile bitmemişti ama kişiden kişiyede değişir kanama olayı.Ev için hasta bezi almaya gerek var mıdır acaba? Hastane hasta bezi veriyor diye ben sadece ped aldım. Kişiden kişiye fark eder gerçi ama ne bileyim 2-3 günü geçiyor mudur en yoğun günleri?
seçim zamanı bol bol ararlar işte, yemeklere davet ederler paçayı kurtaramazsın bi türlü.. sonra hiç bi işini halledemezsin.. benim bir kere işim düştü bi belge onaylanacaktı, aralıkta verdim belgeyi martta geri geldi, üyelik aidatını ödemediğim için onaylanmamış.. ben belgeyi gönderdiğim sene dolmamaıştı zaten, bir sürü kavga ettim herkesle parayıda yatırdım 10 günde onaylayıp yolladılar.. bi imza atmaları bile 3-4 ay sürüyo.. ajandalarınıda almıyorum artık, telefonlarınıda açmıyorum.. sildirebilrsem kaydımı sildircem, onlara para kazandırmak canımı sıkıyo..
bence gerek yok hasta bezine yaaa
en kötü bebelerin alt açmasından koyarız ilk 1-2 gün altımıza
ben para vermedim die aldım koydum kenara
içine ibo kaçan crafty :)
sezeryan için bişi diyemem ama benim yakınım normal doğum yaptığında ilk gece hastanede 2-3 kere değiştirmiş ertesi gün eve döndüğü gün kullanmıştı sonrasında hasta bezine ihtiyaç duyulmadığını pedlerin daha kullanışlı olduğunu söyledi. yani kısaca bir paket bile bitmemişti ama kişiden kişiyede değişir kanama olayı.
Ay daha bizim sezeryan mı, normal mi olacağı belli değil. Doktor normale engel yok dedi ama ne bileyim. Her türlüsüne hazırlıklı olmak lazım sanırım. :26: Eve geldiğimizde hasta bezine ihtiyacım olursa da kocişi bir koşu markete yollayıp aldırırım artık, şimdiden almayayım onu. Ay bunları konuştukça bile beni heyecan basıyor. Kızımı kucağıma almayı çok istiyorum ama bir yandan korkuyorum, nasıl gazını çıkartacağım, ağlarsa nasıl susturacağım, nasıl emzireceğim diye...:26: Allah'ım sağlıklagüzel günler göstersin hepimize.
hastaneden hastaneye değişiyo galiba çünkü burda bi hastane vermiyor hatta ebeler bi kaç tane istiyolarmış doğuma girerken ve senin verdiğin bezleri başka hastalara falan kullanıyolarmış :26:hastanede zaten verıyorlarmış evde annenannemden vardı ondan tek bı tane alıp attım çantaya.çok lazım olursa bebek bezınden kullanırım ayrıca gerek bence almaya.zaten alınan paket bitmiyormuş.
seni topic in e pimpirikli hatunu ilan ediorum
kiz herseyi takma kafana bu kadar
amannnn el kadar bebe
istediği zaman gelecek sen de gül gibi bakacaksın
aynen canım benimde kesin belli değil. şu fiziğinle ve bebeğin durumuna göre normal olmaması için engel yok ama doğum esnasında anormal bi durum gelişirse sezeryana gerek de duyulabilir dedi. ben cicilinin doğumunu duyunca haftasonu kalbim küt küt küt attı okurken :18: o yetmezmiş gibi gerizekalı bi tanıdığa denk geldim oturdu 3 doğumunun hikayesini anlattı bana. normal doğum yapma sezeryan yap bilmem ne. dangalak kadın ilk kez doğumunu yapıcak birine bunlar anlatılır mı ya sinir ediyo bu düşüncesiz insanlarAy daha bizim sezeryan mı, normal mi olacağı belli değil. Doktor normale engel yok dedi ama ne bileyim. Her türlüsüne hazırlıklı olmak lazım sanırım. :26: Eve geldiğimizde hasta bezine ihtiyacım olursa da kocişi bir koşu markete yollayıp aldırırım artık, şimdiden almayayım onu. Ay bunları konuştukça bile beni heyecan basıyor. Kızımı kucağıma almayı çok istiyorum ama bir yandan korkuyorum, nasıl gazını çıkartacağım, ağlarsa nasıl susturacağım, nasıl emzireceğim diye...:26: Allah'ım sağlıklagüzel günler göstersin hepimize.
sen böyle yazdıkça benim ağlayasım geliyo içim bi tuhaf oluyor . zaman çok yakın ya senin.ondan sanırım.
günaydın herkese, iyi haftalar.
sonunda havanın dengesizliğine dayanamayıp hasta oldum( burnum akıo ve hapşırıyorum, ama hiç halim yok, çabuk geçse bari...
ayyy 8 gün, ne güzeldarısı başımıza
günaydın cnm, cicilli doğum yaptı
kızlar siz tartışmaya devam edin, ciciliyi sezeryana almışlar
ilk bebişimize çok az kaldııı
bebek doğmuşşşş
iyi akşamlar kızlar size haberlerim var ben malesef kasım annesi olamıycam bu cumaya kadar doğum yapmam bekleniyo kızım yola girmiş her an doğabilir ve sancılarımda başladı dualarınızı esirgemeyin bende doğumda size çok dua edicem Allah hepinizin yardımcısı olsun çok heycanlıyım beeeennnninşallah kızımı sağsalim kucağıma aldığımda size yazıcam hamileleik boyunca çok güzel paylaşımlar yağtık sayenizde heycanlarımızı birlikte yaşadık gerçekten sizi tanıdığım için mutluyum hepinize tek tek teşekkür ederim:79::79:
topiğin üçüncü bebişi olacak artık bu. Önceden de küvezde kalan bir bebek vardı hatırlarsanız. Arkadaş pek girmiyor o yüzden bilmiyoruz. Cicili ve şimdi ekzen vallahi heyecan yaptım. Allah kolaylık versin doğum yapacak arkadaşımıza. Bende de erken doğum riski olduğu için hep bir kıyaslama içindeyim kilolarına bakıyorum benimki bu bebişlere göre çok az. Biraz kilo alsa 36 dan sonra korkmuycam ama çok az alıyor boyu gidior habire. off off bir doldursaydık günlerimizi ve alsaydık bebişlerimizi kucağımıza....
bu da aramıza katılan bebişlerimizin listesi olsun, ne dersiniz?
Kasım annemiz bebişimiz Doğum tarihi
cicili Mert 08.ekim.2010
inş herkese bebişlerini kucağına almak nasip olur.
geldim ...
32. haftadan beri kasılmalarım vardı zaten istirahat halindeydim
ama dün öğleden sonra çok rahatsız etmeye başladı
akşam 6ya kadar sabrettim eşim geldi aradık doktoru
hasteneye gidin nst yapsınlar dedi
yani meşhur cihazla tanışmış olduk kızımla :)
hastanedede kasılmalarım devam edince 2 serum 2 ağızdan hap 1 iğne
eşliğinde tedavimize devam edildi
bir de hala içim bi garip tuşe denilen parmakla muayne yapıldı
1 parmak açılmam çıktı
gece yarısından sonra çıktık
pazartesi doktor randevumuz vardı bakalım herşey o zaman netleşicek
ama hastenden dedikleri şu ;
yatak istirhatı bol su gündelik işleri bile yapma yatıcaksın
kasılmaların şimdilik normal ama bu kadar erken başaldığına göre artabilir
her duruma hazır ol ...
bizden kızımla haberler bu teyzeleri
Rabbim sağlıkla zamanında nasip etsin kuzucuklarımızı
çok korktum erken doğurcam diye :s
[TABLE="width: 1%, align: left"]
[TR]
[TD]kasım annemiz[/TD]
[TD]bebişimiz[/TD]
[TD]doğumtarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cicili[/TD]
[TD]Mert[/TD]
[TD]08.Ekim.2011[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sonunda yapabildim tablomu... uğraş uğraş ancak becerebildim
inş.. herkesin bebişi sağlıklı bir şekilde gelir...
Günaydın mutlu haftalar herkese,
Hafta sonu giremedim nete fırsat bulup mert bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş...Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun inşallah...
Ayy zaman azaldıkça heyecan artıyo,ekim ayı böyle güzel haberlerle çok çabuk geçecek galiba..Bende kızımın kıyafetlerini ütüledim hafta sonu çantaya yerleştirmemiz kaldı..30 ekimde eşimin kuzeni evlenecek kıyafet alıcam ama ya önce doğurursam gidemem boşa almış olurum doğurmazsamda ne giyeceğimi bilmiyorum ...Aman derde bak...Neyse Ben garip rüyalay görmeye birkaç gündür başladım...Cicilinin doğum yapacağından ve yaptığından haberim bile yoktu cumartesi gecesi rüyamda topiktekilerin hepsi doğurmuş bir ben kalmışım gördüm...Ayyy bebekleri bi görseniz tontiş tontiş hepside nasıl güzeller....Allahım inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize..Mis kokularını nasıl merak ediyoruz....
kayınvalıdem bursadan pasta yollamıs bana
bılıyosunuz ne zamandır konusmuyordum,
bı de tazıye ortamı anlam veremedım,
acaba kendıne karsı ıyı olayım dıye okuyup ufledımı dıye kafamda kurdum yemedım hıc
sesımı duymak ıcın arıyor :26:
banyoda vs dedırtıyom hep konusmadım sadece tazıye ıcın konustum,
dun de esımı aramıs emzırme atletı almasın ben alacam demıs:82:
doguma gelecekmıs,
benı tesellı edecek tek sey torunum dıyormus herkese,
gulsemmı aglasammı bılemıyorum.
melek gıbı oldu bırden:26:
bence gerek yok hasta bezine yaaa
en kötü bebelerin alt açmasından koyarız ilk 1-2 gün altımıza
ben para vermedim die aldım koydum kenara
içine ibo kaçan crafty :)
gunaydın guzel anneler..
gece hıc uyumadım... dondum durdum 15 dk da bır tuvalete kalktım sankı daha da sıklastı buaralar,kasılmalarım arttı sancım yok denecek kdr az olsada hemen gecıo zaten kızım hareketlı... habıre acıkmaya basladım buraralar dogurmama 8 gun kala 6 kg yu almıs bulunmkatayım 7 yada 7.5 la bıtırırım umarım... 18 ı gelmek bılmıo kızıma kavusmak ıstıyorum artık hatttaaaaa ne zaman ıstersen gel artık annecım dıye sevmeye basladım karnımı..
ama sanırım hamıle oldugum bugunlerı de cok ozluycem bn kzlarr bıtanemn hareketlerını boyle ıcımde hıssetmek kusursuz..
Ay daha bizim sezeryan mı, normal mi olacağı belli değil. Doktor normale engel yok dedi ama ne bileyim. Her türlüsüne hazırlıklı olmak lazım sanırım. :26: Eve geldiğimizde hasta bezine ihtiyacım olursa da kocişi bir koşu markete yollayıp aldırırım artık, şimdiden almayayım onu. Ay bunları konuştukça bile beni heyecan basıyor. Kızımı kucağıma almayı çok istiyorum ama bir yandan korkuyorum, nasıl gazını çıkartacağım, ağlarsa nasıl susturacağım, nasıl emzireceğim diye...:26: Allah'ım sağlıkla güzel günler göstersin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?