- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #31.841
gunaydın guzel anneler..
gece hıc uyumadım... dondum durdum 15 dk da bır tuvalete kalktım sankı daha da sıklastı buaralar,kasılmalarım arttı sancım yok denecek kdr az olsada hemen gecıo zaten kızım hareketlı... habıre acıkmaya basladım buraralar dogurmama 8 gun kala 6 kg yu almıs bulunmkatayım 7 yada 7.5 la bıtırırım umarım... 18 ı gelmek bılmıo kızıma kavusmak ıstıyorum artık hatttaaaaa ne zaman ıstersen gel artık annecım dıye sevmeye basladım karnımı..
ama sanırım hamıle oldugum bugunlerı de cok ozluycem bn kzlarr bıtanemn hareketlerını boyle ıcımde hıssetmek kusursuz..
günaydınlar ve iyi haftalar herkese,
kızlar geçmişi okuyamadım rahatsız olan herkese geçmiş olsun. birde kim doğum yaptı ya bilen varmı
Günaydın mutlu haftalar herkese,
Hafta sonu giremedim nete fırsat bulup mert bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş...Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun inşallah...
Ayy zaman azaldıkça heyecan artıyo,ekim ayı böyle güzel haberlerle çok çabuk geçecek galiba..Bende kızımın kıyafetlerini ütüledim hafta sonu çantaya yerleştirmemiz kaldı..30 ekimde eşimin kuzeni evlenecek kıyafet alıcam ama ya önce doğurursam gidemem boşa almış olurum doğurmazsamda ne giyeceğimi bilmiyorum ...Aman derde bak...Neyse Ben garip rüyalay görmeye birkaç gündür başladım...Cicilinin doğum yapacağından ve yaptığından haberim bile yoktu cumartesi gecesi rüyamda topiktekilerin hepsi doğurmuş bir ben kalmışım gördüm...Ayyy bebekleri bi görseniz tontiş tontiş hepside nasıl güzeller....Allahım inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize..Mis kokularını nasıl merak ediyoruz....
zaten mutfaktan çıkamıyoruz. tabiki wc ye de bol bol uğruyoruz:)) ah ahh yürüyüşü bıraktım içim hiç rahat değil. akşam çıkayım devam edeyim bari yürüyüşe..
kızlar hasta bezi aldınız mı aldıysanız hangi markayı aldınız. bi pakette 8- 10 tane olduğunu duydum. ne olur ne olmaz diye alıp koymayı düşünüyorum..
günaydınlar ve iyi haftalar herkese,
kızlar geçmişi okuyamadım rahatsız olan herkese geçmiş olsun. birde kim doğum yaptı ya bilen varmı
Günaydın mutlu haftalar herkese,
Hafta sonu giremedim nete fırsat bulup mert bebeğimiz gelmiş hoşgelmiş...Allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun inşallah...
Ayy zaman azaldıkça heyecan artıyo,ekim ayı böyle güzel haberlerle çok çabuk geçecek galiba..Bende kızımın kıyafetlerini ütüledim hafta sonu çantaya yerleştirmemiz kaldı..30 ekimde eşimin kuzeni evlenecek kıyafet alıcam ama ya önce doğurursam gidemem boşa almış olurum doğurmazsamda ne giyeceğimi bilmiyorum ...Aman derde bak...Neyse Ben garip rüyalay görmeye birkaç gündür başladım...Cicilinin doğum yapacağından ve yaptığından haberim bile yoktu cumartesi gecesi rüyamda topiktekilerin hepsi doğurmuş bir ben kalmışım gördüm...Ayyy bebekleri bi görseniz tontiş tontiş hepside nasıl güzeller....Allahım inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize..Mis kokularını nasıl merak ediyoruz....
günaydın hepinize kızlar kaldı 24 gün doğum yapan arkadaşların gözüaydın darısı bizlere inşallah
haftasonu kontrolümüz vardı bebeğim 2660 gr olmuş boyu 47 cm civarı doğana kadar 3 kiloyu geçer heralde
birde kızlar ben hem puset hem araba koltuğu olan bişey aradım ama kararsız kaldım sizler ne aldınız ne tavsiye edersiniz merak ettim
günaydın hatunlar, gece 3 ten beri yağmur yağıyo burda.. zaten 2 de yatmıştım 3 te uyandım bi dahada uyuyamadım.. oğlum delirdi galiba, sabaha kadar hiç durmadı ve benide uyutmadı..artık beni sallıyo tekmeleriyle, maşallah oğluşuma..
iboum geçen gece üyamda seni gördüm, yeni seni tanımıyorum ama senmişsin güyaa..araba kullanıyodun arabanın plakasıda iboştrafikte tartışıyoduk güya, plakanı görünce sen olduğunu anlıyomuşum.. ama çok zayıftın rüyamda:)
bu arada hala araba kullanmaya devam eden var mı.. ben kullanıyorum eşim istemiyo artık, trafikte korkacaksın heyecanlanacaksın başıma iş açacaksın diye..
ben depend aldım ama ev için aldım hastane verir neticede bence
günaydın hatunlar, gece 3 ten beri yağmur yağıyo burda.. zaten 2 de yatmıştım 3 te uyandım bi dahada uyuyamadım.. oğlum delirdi galiba, sabaha kadar hiç durmadı ve benide uyutmadı..artık beni sallıyo tekmeleriyle, maşallah oğluşuma..
iboum geçen gece üyamda seni gördüm, yeni seni tanımıyorum ama senmişsin güyaa..araba kullanıyodun arabanın plakasıda iboştrafikte tartışıyoduk güya, plakanı görünce sen olduğunu anlıyomuşum.. ama çok zayıftın rüyamda:)
bu arada hala araba kullanmaya devam eden var mı.. ben kullanıyorum eşim istemiyo artık, trafikte korkacaksın heyecanlanacaksın başıma iş açacaksın diye..
günaydın hepinize kızlar kaldı 24 gün doğum yapan arkadaşların gözüaydın darısı bizlere inşallah
haftasonu kontrolümüz vardı bebeğim 2660 gr olmuş boyu 47 cm civarı doğana kadar 3 kiloyu geçer heralde
birde kızlar ben hem puset hem araba koltuğu olan bişey aradım ama kararsız kaldım sizler ne aldınız ne tavsiye edersiniz merak ettim
hadı ya plakam ıboş demek
JBR kızım plakam,
trafıkte gorursem kırmızı JBR plaka ıcındekı sısko benım
eşim dondu bursadan,
ıstanbulda otururkenkı evınden adsl borcu varmıs bunun,
kendısı odedım dıye dıretıyor hem de makbuzunu falan epeyı aradı bulamadı,
soylendım bende bu ne sorumsuzluk dıye,
500 lıraya yakın olmus faıze bınmıs falan.
gecen haftalarda oldu bu,
bu sabah annem aradı,
muhendısler odasından kagıt gelmıs eve aıdat borcunuzu odememıssınız faızıyle beraber 492 lıra olmus
kac senedır ne muhendısler odasıyla ne ankarayla alakam yok,
kaydımı sıldırmek ıcın basvurmustum ustelık,
neyse borc harc ıslerınden nefret ederım,
cok tıtızım bu konuda ama sanırım bızımkının ahını aldım carpıldım hemen
sabah odedım ıcıme oturdum yemın ederım
bı kayserılı olarak cok pis tuzaga dustum
hadı ya plakam ıboş demek
JBR kızım plakam,
trafıkte gorursem kırmızı JBR plaka ıcındekı sısko benım
eşim dondu bursadan,
ıstanbulda otururkenkı evınden adsl borcu varmıs bunun,
kendısı odedım dıye dıretıyor hem de makbuzunu falan epeyı aradı bulamadı,
soylendım bende bu ne sorumsuzluk dıye,
500 lıraya yakın olmus faıze bınmıs falan.
gecen haftalarda oldu bu,
bu sabah annem aradı,
muhendısler odasından kagıt gelmıs eve aıdat borcunuzu odememıssınız faızıyle beraber 492 lıra olmus
kac senedır ne muhendısler odasıyla ne ankarayla alakam yok,
kaydımı sıldırmek ıcın basvurmustum ustelık,
neyse borc harc ıslerınden nefret ederım,
cok tıtızım bu konuda ama sanırım bızımkının ahını aldım carpıldım hemen
sabah odedım ıcıme oturdum yemın ederım
bı kayserılı olarak cok pis tuzaga dustum
kayınvalıdem bursadan pasta yollamıs bana
bılıyosunuz ne zamandır konusmuyordum,
bı de tazıye ortamı anlam veremedım,
acaba kendıne karsı ıyı olayım dıye okuyup ufledımı dıye kafamda kurdum yemedım hıc
sesımı duymak ıcın arıyor :26:
banyoda vs dedırtıyom hep konusmadım sadece tazıye ıcın konustum,
dun de esımı aramıs emzırme atletı almasın ben alacam demıs:82:
doguma gelecekmıs,
benı tesellı edecek tek sey torunum dıyormus herkese,
gulsemmı aglasammı bılemıyorum.
melek gıbı oldu bırden:26:
kayınvalıdem bursadan pasta yollamıs bana
bılıyosunuz ne zamandır konusmuyordum,
bı de tazıye ortamı anlam veremedım,
acaba kendıne karsı ıyı olayım dıye okuyup ufledımı dıye kafamda kurdum yemedım hıc
sesımı duymak ıcın arıyor :26:
banyoda vs dedırtıyom hep konusmadım sadece tazıye ıcın konustum,
dun de esımı aramıs emzırme atletı almasın ben alacam demıs:82:
doguma gelecekmıs,
benı tesellı edecek tek sey torunum dıyormus herkese,
gulsemmı aglasammı bılemıyorum.
melek gıbı oldu bırden:26:
o odaya bi kere kayıt yaptırdın mı paçayı kurtaramıyosun zaten.. ben hersene bi sürü kavga ederek ödüyorum aidatı.. uyuz ş şeyler, hiç bi işe yaadıkları yok, bi tek para toplamayı biliyolar..
saçma sapan rüyalardan biri işte yine:) kırmızda değildi zaten araba:) aynı rüyadabenimde 3 tane arabam vardı ama, 3 nü biden yıkatmaya götürüyorum.. 3 nü nasıl kullanıyosam aynı anda:) bhu arada kırmızı arabayı çok severim benim arabada kırmızı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?