2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

herkese günaydın bugün 34 + 2 olduk izmirde sağanak bir yağış var bende normal doğum istiyorum tabi sezeryanlık bi durum gerekmezse serapcım benim ablamda bir çocuğunu normal doğurdu birini sezeryan oldu sezeryanda bebeğini kucağına bile alamamıştı normalde ise sadece gaz sancisi gibi biraz daha şiddetli olduğunu düşün en fazla 4 saat çekeceğiz bu sancıyı sonra bebeğimizi rahat rahat kucaklayıp emzirebileceğiz ve amaliyat yarası olmadan bir seferde kurtulucaz bence en güzeli normal doğum boşver söyleyenleri kulak asma canım bende aynı senin gibi dişünüyorum

günaydınlar ve iyi haftalar herkese,

kızlar geçmişi okuyamadım rahatsız olan herkese geçmiş olsun. birde kim doğum yaptı ya bilen varmı

BADİCİM sabah ev işi yaparken yerleri süpürürken kendi kendime dedim ki:
bugünde gelmezse bi arayayım...
sanki yoksun ortalarda bi kaç gündür.

sen yinede temkinli davran, sağ gösterip sol vurmasın

doğunca herşeyi yapıomuşsun ööle dio tecrübeliler :)) bakalım yaşayıp görecez

bu sabah kızımı görmeye gittim..

2350 gr 45 cm olmus..

dr teyze aferin dedi..

akıntımı sordum normal dedi.

kasılma olursa haberimiz olsun dedi.. kasıllmadan kastınız nedir nerde oluyro dedim.. karnımın orta kısımlarını gösterdi.. e oluyor ama ben onu kızımın poposu diye düşünüyorum sertleşiyor kızım harekett ettiği zamanlar oluyor dedimm.. olabilir bebeğin hareketleride karnını sertleştirebilir kasılma hareket olmadıgında olursa haberimiz olsun dedi.. tmm dedim..

suyumuz kilomuz boyumuz yerinde.. kafamız asagıda .. ama arkası dönük oldugu için poz vermedi sıpa...

2 hafta sonra gel dedi... 22 sinde gitcem .. o zaman nstye alacakmıs beni.. 35+6 iken olmus oluyor yani...

ay hafta sonu Sarenin tüm kyafetlerini yıkadım ütüledim..dolabına yerleştirdim.. öyle cok kıyafeti yokmus megerse.. ya da dolabı büyük diye bana az geldi.. anneannesi duramamıs bir sürü sey almıs doguma getirecekmiş .. alma diyor bana .. bekliyoruz..

kendime gecelik takımı sipariş ettim rengi yoktu .. cumartesi gidip alcam..1 tane annem almıs.. bi tane ev için aldım ..1 tane de alt üst pijama aldım.. bebekli mebekli bişi.. toplam 4 tane olacak yeter sanırım..emzirme sütyeni atleti geniş iç çamasırı aldım .. canta için..

kızımın perdesini de sipariş ettik.. o da cumartesi gelecek.. ay bayagı bişeyler tamamlandı sanki..

bebek sekeri kapı süsü kaldı.. onlarıda haftaya tamamlarsam .. işim bitmiş olcak hayırlısıyla..

bizden böyle hatunlar..

herkese günaydın bende hamileyim ve sezeryan olucak birileriyle konusmaya ihtiyacım var....

bikaç gün girmedim doğuran olmuşşşşş
cicili senle daha yeni konuşmuştuk şu 24 saatlik idrar meseleni.
doğurduğunu duyunca çok şaşırdım. Allah oğlunu sana bağışlasın. analı, babalı büyütün inşallah.
inanılmaz duygulandım.
sırada ezken varmış, Rabbim onunda bebeğini sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin.
daha dün gibi kese, kalp atışları konuşuyorduk. hey gidi hey...

kızlar bişey sorcammmmm
yarın üniversiteden arkadaşım gelecek. istanbulda eğitimi varmış. 3 aylık bi bebeği var burda bırakacak kimsesi olmadığı için beni aradı. emzirdiği için de evinde bırakamaz sonuçta. bende bayıla bayıla kabul ettim. yarım gün bebek benimle kalacak, sonra annesi gelecek. 10 gün falan kalacaklar. sorun şu: 3 aylık bebeği kaldırabilir miyim? sorun olur mu acaba?

geçmiş olsun canım benim de sabahları kalkarken ve yorulduğum zamanlarda ağrılarım oluyor, biraz biraz da içimi korku kaplamaya başladı doğum sancıları nasıl olacak acaba diye, umarım sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize..

ben de sezeryan istiyorum ama ilk olacağı için hiç bi fikrim yok, lavman filan yapılır mı ne zaman yapılır.. sonda yı anesteziyi verdikten sonra takıoylarmış benim doğum yapacağım hastanede, bi onu biliyorum:)

canım çook geçmiş olsun allahım hepimizin bebeklerini korusun arkadaşının bebeğinede çok üzüldüm canım allah kimseye böyle acı yaşatmasn inşallh benimde bu çarşamba kontrolüm bu zamana kadar hiç alltan muayane olmadım çatı muayenesinden bile çok korkuyorum bide benim hiç sancım olmuyor sadece arada sırada belim ağrıyor bide bebişimin hareketlerini daha net hissediyorum canım bide bence sen doktorunu değiştir derim

Arkadaşlar inanın çok iyi geldi yazdıklarınız. Ben de normal doğum istiyorum ama inanın ablam dahil herkes korkutuyor beni. Sizin düşünceleriniz beni de cesaretlendiriyor. Peki sizler tamamen normal mi düşünüyorsunuz epiduralle normal doğum mu?

afferim sareme akıllı kızım benimmmm
benim de çok kıyafetim olmuş sadece 32 mi ne tulumu var anammm dedim
Allah'tan hepsi sıfır değil yoksa israf vallahi

bişi olmazzz
ye onu sen yeeee
3 yaşındaki hep kucağımdaydı benim 9 ay
3 aylık bebe çantamız kadar anca var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…