- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.221
artik dogum basladi ebelerin her soyledigine uydum ve elimden geldigince ikindim son haddine kadar zorladim her defasinda
cok degil 5 veya 6. ikinmamda dogdu ve dogum sandigimdan daha kisa ve kolay gecti
bebek beline kadar cikti rahimden ebe hanim bana gosterdi ve al sen cikar gerisini dedi :) bende tuttum bebegimi gerisini ben cikardim coooooooooookk guzel bir duyguu onun sicakligini hissedince butun acilar bir anda gitti aklimdan ve birdenbire sustum aklim gitti ona hayran oldum
bütün gece asker gibi oturdum ben de
ay karnıma agrılare gırdı,
terledım terledım terledım,
yatagım su gıbıydı resmen,
mıdem yandı gıttım ılac ıctım,
uykum kactı sonra.
bu arada yatakta tek yatıyom artık,
ev arkadasım da ıpektosun odasındakı cekyatta yatıyo yanı tam yan oda.
korıdorun ısıgı da fotosellı,
yorganımın ucu kımıldasa ısık yanıyor ben napim:26:o kadar cok debelendımkı yatakta,
ışık yanıyor sonuyor yanıyor sonuyor,
sonerken de tuhaf bı ses cıkıyo CITTTT dıye
sabah 4 gıbı yeter yahu dedı,
wayy dedım benım derdıme bak senın keyfıne bak,
ört kapını yat
Bizde dün akşam kızımızı görmeye gittik :)
asıl haberi vereyim sizi Ekim 22den sonra her an gelebilir hazırlıklı olun dedi doktorumuz
kasılmalarım şiddetliymiş , Rabbime şükürki gelişimi 1 hafta önden gidiyomuş yani 35+4 imiş kızım
yani 11 gün kaldı heyecanlıyım))
günaydıınnnnn,
bugün ankaraya gidiyorum. annemin yanına.. perşembede doktorla randevum var. gerçi benim doktor 20. haftadan sonra ultrasonla bakmıyor ama olsun, doğumu konuşcaz bu sefer.. hayırlısı...
Günaydın herkese
Son günler yaklaşınca ya bize bişey oluyor ya da kaynanalara...
2 gündür ben de sinirlendim.Gerçi bizimkiler her zaman cimriler ve utanmadan oğullarından para alıyorlar.Biz allah kabul etsin her ay bi miktar para veririz fakirlere.Bu sene kaynanaların penceresini yaptırdık 10 ay para gönderdik. Şimdi de başkasına vereceğiz borç olarak sonra o parayı topluca bi fakire vermeyi düşünüyoruz.Eşim telefonda bunu anlatıyor annesine hanım diyor ki ' arkadaşın parayı topluca gönderince bana mı vereceksiniz parayı ?' Ayyy bi kahkaha tuttu beni.Ulen sen fakir misin kocan memur emeklisi.Verdiğimiz parayla da yolluk filan alacakmış evdeki çok kötüymüş ya Rabbim ne sinirlendim.Kadın benden genç sanki sürekli evinde değişiklik ister kocası da cimri yapmaz benim salak kocam da ben alayım der hiç utanmadan aldırırlar.Şu gelin çalışıyor onun da hakkı var 2 tane çocuğu olacak evi barkı yok demezler...Bir de annem kurbanda bizim yanımızda olacak.Kaynanam oturduğu yerden eşime demiş ki 'benim annemin kurbanını bizim evde kesecekmişiz kurbanda et yerken annem benim de etim var diye çekinmeyecekmiş.Benim salak eşim de bunu anlamayıp bana söylüyor.Öyle kadından nasıl böyle saf ve temiz kalpli bi oğlu olmuş anlamadım.Ama çok ağrıma gitti annem 1 ay kalacak kurbanda ben onun yiyeceği eti mi hesap edeceğim.Bir de biz 2 tane kesiyoruz ve birini başkasına veriyoruz ete ihtiyacım olsa ikisini de kendim keserim.Aç gözlüler kendileri de gelecekler kurbanda doğuma o zaman kendileri de et getirsinler. Gerçi onun derdini biliyorum ben.Biz bebeğe annemi baktırmayı düşünüyoruz ya annem bu sene bizde kalacak asıl onu düşünmüştür o.Benim doğuma gelecek annem sonra kardeşimin doğumuna gidecek ama sonra benim kızıma bakacak 6 ay kadar.Ayyyyyy şimdi yazarken bile sinir oldum geçen gece ağladım ya.Beim babam 4 yaşımdayken ölmüş , 1 tane kız kardeşim var annem bizi bu yaşa getirmek için evlenmemiş 33 yaşında dul kalmış.Demek ki ben çalışmasam annemi rahatlıkla evimde ağırlayamayacağım diye çok üzüldüm. El oğlu derler ya.Allaha binlerce şükürler olsun eşimden öyle bişey görmedim de anası kıskanç yapıyor hep.Utanmazlar şimdiye kadar hep onlaara yardım ettik hala utanmadan ister.Bi de benim annemin yiyeceğini mi düşünüyor rezil.
Çok uzun oldu belki okumazsınız çoğunuz ama içimi dökmek istedim.Eşime söyledim zaten ağrıma gitti böyle söylemen dedim.O da benim et için yapmadığımı biliyorsun dedi.Sen uygun görmediysen söyleme dedi. Ben de annenler de gelecek doğuma söyleyelim de onlar da et getirsin o zaman dedim söyleyebilirsen eğer...
Neyse kızlar boş verin bazıları öyle oluyor demek ki...Napalım eşiniz iyiyise takmayın onları da....
Günaydın herkese
Son günler yaklaşınca ya bize bişey oluyor ya da kaynanalara...
2 gündür ben de sinirlendim.Gerçi bizimkiler her zaman cimriler ve utanmadan oğullarından para alıyorlar.Biz allah kabul etsin her ay bi miktar para veririz fakirlere.Bu sene kaynanaların penceresini yaptırdık 10 ay para gönderdik. Şimdi de başkasına vereceğiz borç olarak sonra o parayı topluca bi fakire vermeyi düşünüyoruz.Eşim telefonda bunu anlatıyor annesine hanım diyor ki ' arkadaşın parayı topluca gönderince bana mı vereceksiniz parayı ?' Ayyy bi kahkaha tuttu beni.Ulen sen fakir misin kocan memur emeklisi.Verdiğimiz parayla da yolluk filan alacakmış evdeki çok kötüymüş ya Rabbim ne sinirlendim.Kadın benden genç sanki sürekli evinde değişiklik ister kocası da cimri yapmaz benim salak kocam da ben alayım der hiç utanmadan aldırırlar.Şu gelin çalışıyor onun da hakkı var 2 tane çocuğu olacak evi barkı yok demezler...Bir de annem kurbanda bizim yanımızda olacak.Kaynanam oturduğu yerden eşime demiş ki 'benim annemin kurbanını bizim evde kesecekmişiz kurbanda et yerken annem benim de etim var diye çekinmeyecekmiş.Benim salak eşim de bunu anlamayıp bana söylüyor.Öyle kadından nasıl böyle saf ve temiz kalpli bi oğlu olmuş anlamadım.Ama çok ağrıma gitti annem 1 ay kalacak kurbanda ben onun yiyeceği eti mi hesap edeceğim.Bir de biz 2 tane kesiyoruz ve birini başkasına veriyoruz ete ihtiyacım olsa ikisini de kendim keserim.Aç gözlüler kendileri de gelecekler kurbanda doğuma o zaman kendileri de et getirsinler. Gerçi onun derdini biliyorum ben.Biz bebeğe annemi baktırmayı düşünüyoruz ya annem bu sene bizde kalacak asıl onu düşünmüştür o.Benim doğuma gelecek annem sonra kardeşimin doğumuna gidecek ama sonra benim kızıma bakacak 6 ay kadar.Ayyyyyy şimdi yazarken bile sinir oldum geçen gece ağladım ya.Beim babam 4 yaşımdayken ölmüş , 1 tane kız kardeşim var annem bizi bu yaşa getirmek için evlenmemiş 33 yaşında dul kalmış.Demek ki ben çalışmasam annemi rahatlıkla evimde ağırlayamayacağım diye çok üzüldüm. El oğlu derler ya.Allaha binlerce şükürler olsun eşimden öyle bişey görmedim de anası kıskanç yapıyor hep.Utanmazlar şimdiye kadar hep onlaara yardım ettik hala utanmadan ister.Bi de benim annemin yiyeceğini mi düşünüyor rezil.
Çok uzun oldu belki okumazsınız çoğunuz ama içimi dökmek istedim.Eşime söyledim zaten ağrıma gitti böyle söylemen dedim.O da benim et için yapmadığımı biliyorsun dedi.Sen uygun görmediysen söyleme dedi. Ben de annenler de gelecek doğuma söyleyelim de onlar da et getirsin o zaman dedim söyleyebilirsen eğer...
Neyse kızlar boş verin bazıları öyle oluyor demek ki...Napalım eşiniz iyiyise takmayın onları da....
kız ne öyle.. bi çözüm bulun
Bizde dün akşam kızımızı görmeye gittik :)
asıl haberi vereyim sizi Ekim 22den sonra her an gelebilir hazırlıklı olun dedi doktorumuz
kasılmalarım şiddetliymiş , Rabbime şükürki gelişimi 1 hafta önden gidiyomuş yani 35+4 imiş kızım
yani 11 gün kaldı heyecanlıyım))
günaydıınnnnn,
bugün ankaraya gidiyorum. annemin yanına.. perşembede doktorla randevum var. gerçi benim doktor 20. haftadan sonra ultrasonla bakmıyor ama olsun, doğumu konuşcaz bu sefer.. hayırlısı...
ben okudum
senın kaynanaya catlayana kadar et yedırmek lazım kolesterolu tavan yapsın dili tutulsun
bunlar nasıl anne ben anlamıyorum kı,
ınsan evladını nasıl sömürür bu kadar,
yolluk alayım yok kurban kesın vs,
acaba yaslandıkca daha mı delırıyor bunlar
bulmuyom cozum falan,
ben uyumuyom o da uyumasın
bugun servısten yuvarlana yuvarlana ındım,
arkamdan bı kadın seslendı,
sana hayret edıyom yurumekte bıle zorlanıyosun gıt evınde yat kızım buralarda doguracaksın dedı
evet kocam ve kardeşleride koca kafalı zaten. ay ne bileyim bana stres yaptırdı boşuna.doktoruda yeni değiştim ya tabi başından beri böle ilerlediğini bilmiyo diyede böyle dedi herhalde. biraz önce tüm ultrason kağıtlarımı çıkardım. 30da 34, 32de 36, 34te de38 çıkmış bpd yani baş çevresi. diğer doktorumda hep normal dediğinden kafaya takmamıştım şimdiye kadar.
sözün bittiği yer dedikleri bu arkadaşlar.öyle zor öyle acı günler yaşıyorumki.15 eylülde canımın içi ,pamuğumu ,güzeller güzeli annemi tek arkadaşımı kaybettim.ve allahım 4 düşüğümden sonra verdiği bu bebeğimi kendimi bırakmamam güçlü olmam için verdi.böyle büyük bir acı yok.buraya yazmamın sebebi minik bir dua da olsa anneme ulaşacağını düşünmem.dualarınız da annemede bir küçük yer verirseniz çok ama çok mutlu olurum arkadaşlarım.hamilelerin duaları kabul olurmuş.allah hepinizden razı olsunn şimdiden.bende 1 kasımda doğum yapıcam allah ım kısmet ederse.herkese kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum.dualarınız için allah razı olsun sizlerden.....[/QUO
Canım başınız saolsun.. Allah mekanını cennet etsin.. bebeğine kocaman bir ömür versin. bu durumda ne denir ki allah sana sabır versin ve bebğine sağlıkla kavuşmayı nasip kısmet etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?