- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #32.181
ewet yaa aslında benım dr normal olma konusunda bıraz ısrarlı yoksa sımdıye alırdık ıllakı catı muayenesı yapacak onu beklıo gun ıcın acayıp derecede korkuom o muayeneden emınım benımcatım dardır yıne sezeryan olacam ama bakalım yarın ne olacak kesınlıge kavusacak
bız dr gıdecez senle dıcak kı haftaya gel alalım ole olacak heralde bu gıdısle dıom crafty bılmıom onun normal olabılır o beklıyebılır bızınkıler koca kafalı oldugu ııcn ole olacak gıbı:)
Kafası kocamandır. Bu kadar. Bİ sorun olsaydı doktor söylerdi. Çünkü doktorlar olumsuzluklara duygusal açıdan bakmıyorlar. Direkt süprizle karşılaşmayalım diye baştan söylüyorlar kötü olan herşeyi. İçin rahat olsun. Kocan tarafından birileri vardır mutlaka koca kafalı27:) ona benzemiş de çık işin içinden kocan bile olsa moralini bozmasına izin verme. Ve gerçekten benim kızımında bir böbreği diğerinden biraz büyük genişleme var pattadanak söylüyorlar. iyice incelensin önemli olabilir dedi doktor diğer doktor sınılar dahilinde merak edilecek bir şey yok dedi. Yani olaya duygusal bakmıyor doktorlar.
Ya zaman azaldıkça ben çok heyecanlanıyorum. Çok merak ediyorum kızımı. Doktorumuzu değiştirdik bu arada, Bodrum'da doğum yapmayacağım, İzmirDe annemin yanında olacağım. Bu sebepten Egepol Hastanesinden Gökalp Bey'e gitmeye başladım. İzmir'li arkadaşlar belki duymuşlardır. Sağolsun çok ilgilendi. Bir de kzıımla ilgili yeni bilgiler verdi. Adam kafatasına bakarak ailede göçmenlik olduğunu anladı yaÇok eğlendik. Bir de kuzum daha popo üstü duruyor. Böyle giderse 8-10 kasım gibi sezaryen yaparız dedi. Ama %75 ihtimalle döner dedi. Benimki hala çok hareketli, yeri geniş herhalde minnoşumun Normal çok istiyorum ben de sizler gibi. Sakıncası olmazsa epiduralli olabilir ama azıcık bile skıntı yaratacaksa bebeğime onu da istemem. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.
slm sedus benim bugün kontrol vardı iki haftada 900gr almış.2900.bende ne güzel seviniyodum ama gıcık kocam benim içime kurt düşürdü şimdi sinirlerim bozuldu resmen.doktor başı büyük normal olmaz dedi hatta 38haftalık gibi görünüyo dedi.bende hep iki hafta öndeydi dedim daha sonra nst falan verdi bende bebiş tombiş olmuş diye sevine sevine dolandım.eşimde taktı niye başı çok büyükmüş diye kurcalamaya başladı benim kafa zınk etti.ama olumsuz bişi varsa söylerdi demisadece iki hafta sonra gel doğum için gün veriyim flan dedi.off içim sıkıldı ben ne salağım yaa 2 hafta var daha gitmeye.gerçi 32+1de 36+2bpdsi ozaman iki dr gitmiştim normal gelişimi diyodu.ayy daral geldi bana bişeyler söyleyin (
hayırlı geceler arkadaşlar ne zamandır uğramadım aranıza nassınız bakim???
canımmmm hiç üzülme ben kızımı plesenta yaşlanmasından sezeryanla 37 haftalıkken doğum yaptım en son gittiğimde artık bebek hiç beslenemiyor müdehale edelim dedi doktorum ona güvendim bende 36+5te 2600 kg sağlıkla çıktık hastaneden her taş zamanla yerini buluyor ne olur üzülme kendini yıpratma olur mu?sen kontrollerini ol dr alalım dediğinde doktoruna güven ve al bebişini kucağına hayırlısıyla sormak istediğin birşey olursa çekinme sor cevap veririm her zaman ama üzülmek yok pozitif düşüneceksin ki öyle olsun...
şükür ki oğlumda sorun yok şimdilik hakkımızda hayırlısı...
ARKADASLAR BENIMDE 27 HAFTA 5 GUNLUKKEN BASLADI pLASENTA YASLANMASI AYRICA HIERTANSIYONUM VAR ZEYNEp KAMILDE DOGUM DUSUNUORUM SUANDA 32 HAFTALIK OLDUM BAZI DOKTORLAR ERKEN DOGUM YAARSINDIOLAR BAZILARI TANSIYONDAN DOLAYI SEZERYAN OLUR DIO, BAZILARIDA 40 HAFTAYA KADAR BEKLENEBILIR DENIO KIME INANICAGIMI SASIRDIM BASIDAN BÖLE BISEY GECEN VARMI LUTFEN YARDIM ETSIN
güzelim canını sıkma, dr asla saklamıolar bişi varsa, pat die sölüolar. sağlıkla gelsinler yeter. hem bak kocanın sülalede varmış :) hiç takılma
evet kocam ve kardeşleride koca kafalı zaten. ay ne bileyim bana stres yaptırdı boşuna.doktoruda yeni değiştim ya tabi başından beri böle ilerlediğini bilmiyo diyede böyle dedi herhalde. biraz önce tüm ultrason kağıtlarımı çıkardım. 30da 34, 32de 36, 34te de38 çıkmış bpd yani baş çevresi. diğer doktorumda hep normal dediğinden kafaya takmamıştım şimdiye kadar.
Ağladığına değdimiBabasına benzicekmiş işte. Benimde geçende doktor değişti. Kadın deli etti yok böbrekte büyüme şöyle yok plesaenta biraz önde gibi. Felaket tellalı mübarek. Birde aşağıya inin orda daha kapsamlı baksınlar dedi. İndim gebe polikliniğine herşey normal haftasıyla uyumlu plesenta normal böbrekteki büyüme çok sorun değil sınırlar dahilinde dedi. yani doktor değişince de olmuş olabilir. Eşin önce kendi sülalesine baksın. Küs ona seni üzdü diye.
kasılmaya benziyo ama önemli olan kasılma olması ya da olmaması değil sıklığı ve düzenli olup olmadığı. günde bir kaç kerenin bi sakıncası yok ama sık oluyosa doktora görün derim benim gibi bi kaç arkadaş daha var burda kasılma engelleyici ilaç kullanıyoruz.iyi akşamlar kızlar..
bu kasılma denen şey nasıl oluyo? bugün acaip bişiler hissediyorum
hep bebeğin ayağı falan zannediyordum tam midemin orada oluyor?
orada bi şişlik oluyo sonra gidiyo? nedir sizce? 33.haftamdayım.
kasılmaya benziyo ama önemli olan kasılma olması ya da olmaması değil sıklığı ve düzenli olup olmadığı. günde bir kaç kerenin bi sakıncası yok ama sık oluyosa doktora görün derim benim gibi bi kaç arkadaş daha var burda kasılma engelleyici ilaç kullanıyoruz.
bnm gbı bas agrısı ceken varmı kızlar ya..? bı yandan kasılıyorum bı yandanda bu agrı neredeyse saat 5 ten berı boleyım..
ayyy bennn!!! saatlerdir agrioögleden sora az uyudum kalktigimda ince ince agriodu gecer dedim gecmedi bi minoset attim hafifledi ama gecmedi simdi yine siddetlenio bitane daha icicem üfff :95:
Sanada cok gecmis olsun canim benim,umarim gecsin diyecem ama gecmiyor maalesef Artik tek ilacimiz sabir hepsi bitecek insallah..
hemen arkasından 1-2 kesme şeker ye hemen kana karışıp etki etsin
Canım hayırlısı olsun doktorun. Ben de Egepole gidiyorum. Benim doktorum Dilek Hanım. Hamile kalmadan önce akıntı şikayetlerim nedeniyle muayene olmam gerekiyordu. ilk muayenemdi ve korkuyordum. o yüzden bayan olsun istedim. İyi ki de ona gitmişim çünkü muayene çok rahat geçti doktor hanım beni tatlı diliyle acayip rahatlattı. O nedenle hamilelikte de Dilek Hanım tercih ettim. Gökalp Bey'in de gerçekten çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum çünkü çoğu insan onu tavsiye ediyor. Eşimin halasının kızının doğumunu da o yapmış o da çok memnun. Yani için rahat olsun derim. Bu arada doğumu normal istiyorsan mesai saatlerine denk gelmezse kim nöbetçiyse doğuma o giriyormuş. Benim de Kasımın 2. haftası gelecek bebeğim kısmetse. 8-10 kasım gibi sana sezeryan yaparız dediğine göre acaba bayramda Gökalp Bey mi nöbetçi. Eğer öyleyse benim doğumuma da girme ihtimali var. Normal doğum istediğim için doğumun mesai saatlerinde olma olasılığı düşük gibi duruyor o nedenle kendimi hiçbir doktora odaklamak istemiyorum sonra hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum neticede hepsi doktor iyi olmasalar o hastanede de durmazlar. Hayırlısı neyse o olsun inşallah..
kızlar size bi soru sormak istiyorum bende akıntı oluyor çok acayip bi şey sizlerdede oluyormu acaba son iki aydr var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?