2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selammm.ben de geldim.nasılsın gamze.bizim kız bugün dönmeye başladı.yüzüstü dönüyo ama tekrar geri dönemiyo basıyo çığlığı. hep başında beklemek gerekiyoooo

mrb cnm iyiyim sen nasılsın benim kızda dönebiliyo hatta acayip cadı oyun parkının kenarından tutup kalkmya calısıo yakında indirecegm atar kendini bu yakında bide oyuncaklarla kavga edio elinden düsürünce sanıyo ben aldım basıyo cıglıgı nası aglıyo

benimki de dönmeye çalışsa dönecek ama oturmaya çalışıor yaramaz yaa bugün ilk defayüzüstü oyuncağını almak için uzanarak döndü ben de dönmüyor bu kız direk ayağa kalkacak herhalde diyordum :) benimki de aynı kavgacı oyuncaklara işkence yapıyor yatakta da sürünerek yer değiştiriyor kalkmaya çalışır mı acaba napsam biraz daha beklemek lazım sanırım yaa bide aktif zamanını benimle beraber geçirsin diye sürekli oyunlar oynadım herhalde şimdi de tek başına oynamıyor sıpa hemen ağlıyor odadan çıkınca işim zor ama alıştırmaya çalışıyorum içerden sesleniyorum.

cok tatlılar bu ara ya

nehir ada senden naber

iyi canım ya yıllık izin aldım bu hafta da evdeyim her hafta pazartesileri sıkıntı oluyor ama değiyoraslında rahat alıyorum da işte ben stres yapıyorum her seferinde melis hanımla vaktimizi geçiriyoruz sen nasılsın

Kızlar merhaba, maşallah sizinkiler ne kadar hareketli benim oğlum da hiç numara yok, çok komik sürekli konuşmak ve güldürülmek hoşuna gidiyor bekliyor ki birisi şaklabanlık yapsın da kahkahaları atsın paşa

cnm bende heyet raporu aldım hazirana kadar haziranda seminerlere gitsem diorum yeni yasa hakkında bilgi verilcekmiş:26:

cnm bende heyet raporu aldım hazirana kadar haziranda seminerlere gitsem diorum yeni yasa hakkında bilgi verilcekmiş:26:

evet canım ben de seminerlere gitcem hem hava güzel olacağı için bi çıkıp geliriz:) yaaa bi de yaz tatiline plan yapmasın öğretmenler belki çalışabilirler demişler bizimkilere haberin var mı arkadaş söyledi çok sinir oldum yaaamüdür yardımcısıyken de sadece okulu bekliyorduk iki kişi bile fazlaydık müdürle ben bi de öğretmenler yazın ne yapacaklar okulda iyice kafayı yediler yaaa ben inşallah söylentidir

mrb cnm bizimkiler bi hafta büyük ondn olablir bide sen kendine bırakıyo musun yerde debelenmesine izin verio musun cocugu hareketlendir bak bakalım duracak mı bi daha

erkekler biraz daha geç emekler geç yürür geç konuşur merak etme seninkinin de maaşallahı var baksana nasıl da numaralar yapıyormuş yaramaz mutlu bebek demekki gülmek istiyor baksana ben buzdolabı poşeti şişirip balon yapıyorum onunla çok uzun süre oynuyor tavsiye ederim tabi poşet olduğu için mutlaka gözetimizde olsun da

bu bakan gercekten iyice saçmaladı cocuklar bıkıyo okuldan okula mı gelecekler biz boş yere niye okulda durcaz ki zaten bu bakan icin demişlerdi cok gıcık bi adammıs die

bu cadı yüzümü cırmalasa benimle kavga etse saçımı çekse küpemi koparsa bayılıyo

mrb cnm bizimkiler bi hafta büyük ondn olablir bide sen kendine bırakıyo musun yerde debelenmesine izin verio musun cocugu hareketlendir bak bakalım duracak mı bi daha
canım merhaba bu arada tel den yazıyorum size yazacak çok şey var ama böyle zor oluyo, alıntı yapamadım annenler gitmiş Allah kavuştursun. Ben oğlumu yüz üstü bıraktığımda az bisey geri geri gidiyo, eline birsey uzatıyorum alma gayreti fazla yok ablası biraz zorla veriyor sanki. Her cocuğun gelişimi farklı bir gün bile farkediyor. bide sizinkiler minik abla kızlar pek tatlı pek hareketliler...

evt cnm gitti cok alışmışstık ama olsun yaza dogru biz gideriz ins onlara ... evt cnm bir gün bile cok farklı ağzına sokamadıgı oyuncaga sinir oluyo agzına bisey girince sesi cıkmıo benimkinin

Aynen dediğin gibi kızımdan biliyorum 10 aylikken yürümüştü, erkek kuzeni 16 aylikken yürümeye başladı bizimki koşuyordu,sizinkilerde öyle olacak minik tatlı cadılar... Poşet fikri iyi oldu biraz bende oyun oynatayım Bari yoksa bizimkinin çenesi çok kuvvetli olacak

oynat canım oynat ama benim gibi de çok alıştırma artık bensiz oynamıyor benımki de yaaa yüzüne gelince boğulacakmış gibi heyecanlanıyor poşet tutup ısırmaya çalışıyor:) mühim olan sağlıklı olması tabi insan sürekli düşünüyor benim kızda dönmüyordu bacakları döndürüp geri yatıyordu bugün ilk defa döndüğünü gördüm zaten yüzüstü yatmayıpek sevmiyor o yüzden dönmek istemiyor herhalde daha çok kalkmak oturmak istiyor bizimki bulduğu herşeye tutunup kalkıyor kendi kıyafetine bile doktora geçen ay sorduğumda oturtma demişti ama bizimki bayağı destekle oturuyor ben de kucağımda oturtuyorum valla (annem erken oturursa poposu güzel olur diyor bu arada)

valla benimki aynen dediğin gibi cok oturmak istiyodu ben arada zuun süreli olmasada oturtuyorum poposu güzel olsn benimki düz bana benzemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…